53877
0MWkPbn.jpg
  • david insane
    Ezt te sem gondolod komolyan, vissza olvasva eddig is voltak ilyenek, és szerintem lesznek is,most amúgy mit kérdeztem? Tettem egy kijelentést ami számomra meglepő dolog, és erre le szkizofréniáztak ...

Itt mindenki okos volt, okos lesz, mindenre van relatív rá látása, és színvonalas tehetsége ... szürreális ami itt folyik.

Ha valaki véletlen ide tévedne, és tenne fel kérdést,pl, byzhause, neki például nem ment a lol a gépén, és övele is úgy beszéltetek mintha mitudomén milyen analfabéta lenne...

FOGJÁTOK MÁR FÖL egyszer és mindenkorra, nem mindenkinek indul a agyikapacítása a league of legends féle pc világból, anarga te szájba baszott agyielementál de megnéztelek volna téged is mikor először mentél 3v3 vagy épp 5v5 öt, nem hinném hogy egyről a 100 jutottál volna egyik napról a másikra, vagy ha mégis, nem tudom honnan a származási léted, de biztos nem emberi létre utal..

Troll 3 hete vagyok itt, és csak azt látom hogy téped a szádat mindig valakire, ha nem épp rám, akkor másra .. És akkor nem is sorolom tovább e tökéletes közösséget, mert megfájdulna a fejem.

Lehet e tömör szövegsorban is ejtettem pár hibát, mert tudjátok az emberi lét se tökéletes, hibázni emberi dolog, a hiba tanít okít, attól leszünk igazán valaki, ha hibát követünk el és felállunk és tanulva a hibáinkból bölcsebben járjuk tovább az élet rögös útjait.

"Kérlek, törd össze ezt a poharat - és szabadíts meg bennünket az átkozott előítéleteinktől, és a hülye mániától, hogy mindent meg kell magyarázni, és hogy csak azt merjük megtenni, amit a többiek helyeselnek."
  • Roy4l
    szerintem david jobban tennéd ha többet nem írogatnál itt mert én már kezdem unni hogy sok hülyeséget kérdezel és semmilyen értelmes téma nincs csak az hogy a te hülyeségeidetet olvassuk
  • david insane
    Az mért cink nekem hogy nem volt enemy, és számomra ez újdonság mert még nem tapasztaltam ilyet, mond mi ebbe a skizofrén?
  • darkmenx
    :FSAD:FDS:FADS:AFDSFDS:AASD:AFDS:
  • anarga
    sok mindennek gondoltalak eddig, de a skizofenia nem jutott eszembe. viszont most h sajat magadnak/magadra quotezol ujabb jelzot kaptal.
  • david insane
    Ha reálisan néznéd akkor észre vennéd hogy pont azért írtam, hogy milyen cink már hogy nemvolt enemy, és mekkora lowság már hogy ilyen is van.

• anarga
    reggel yellowstarral 14 perces jatekot toltunk. jungle akali+twitch szetbaszta oket. vegen 4900 penzem volt ket itemet vettem, rageblade es sima boots.

+6 elo! kkthx.
  • jazzy
  • Roy4l
    nekem már volt 12percet 5v5meccsem mégsem verem magam , erre én nem lennék büszke hogy 2v5be 5perc alatt nyertetek ^^
  • darkmenx
    mi is, hogy annyira ostoba vagy, hogy nem realizalodik benned ha nem telik el 11perc nincs IP/XP
  • david insane
    3 enemy afk, not connected, 5 perces menet volt, most ojj büszke vagyok!
  • avengir
    USen csak a level jott, hogy Great Old Player :`(
  • darkmenx
    US-en mar felhuzott Fpocok 10re?
  • avengir
    Eun nekem is van :D Foleg a level 5os accommal :D
  • faber
    Agreed.
  • Zeros
    Hát ez a corki nerf kurvára nem hatna meg, még ha sokat corkiznék akkorse és e miatt sírnak??? viszont a twitch nerf az már elég gáz, két patchben egymás után...
  • Pyotr

• B52Yami
    Végig legendary KILL ről volt szó, nem a normál legendary-ról. Pentakill után ha mész ölsz, akkor jön a legendary, pl mint a videóban is... pentakill, revive teleport az ottani wardhoz és azt is megöli. Ha nálatok minden "menetben" van ilyen, akkor tényleg epic prok vagytok.
  • Roy4l
    szerintem többet ne írj ide mert egyre jobban égeted magadat...:D:D:D:D EPIC FAIL
  • daemonervosa
    Fölösleges, úgy is hülyeséget linkelsz, ha épp nem, akkor csak egyszerűen ostobaságot hordasz össze.
  • david insane
    Hát inkább megpróbálom mint hogy hülyeséget linkeljek : DDD
  • Zomil
    nálatok minden menetbe van egyszerre 6kill? prok vagytok :O
  • Hurkans
    Epic fail
  • darkmenx
    :D:D:D
  • anarga
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1287325689

meg h van ertelmes hozzaszolasa, a sajat topicaban is befailel. oda postolja amit ide akar =( sosad.
  • Hurkans
    Meg van róla győződve, lehet mi vagyunk vakok?!
  • anarga
    nem, nincs ertelmes hozzaszolasod.
  • david insane
    TROLL ATTACK!
    run !
  • darkmenx
    hol volt ertelmes hozzaszolasod?
  • david insane
    Azért csak van értelmes hozzászólásom, ha végén troll támadás érne hogy minek vagyok én itt :'D
  • jazzy
    Ha megnézed nem te vagy az egyetlen, de ő még mindig nem jött rá mert bevörösödött a feje az oltástól.
  • david insane
    Eddig énse tudtam, na látod ;D
  • david insane
    Hú te mehetnél az ezo tvbe bazdmeg : S

Mondtam hogy enemynél történt???

"nálunk"
    Hát ha össze kerülök egy ilyen nagyszerű csapatal mint tegnap,
    (még jó párszor) lesz még penta kill :'D
    csak 72 perces menet volt ;D
  • zsakosfrodo2
    Eh megint korán beszéltem. Nem néztem meg a videot mielött belinkelted volna, szóval én arról beszéltem, hogy valaki legendary... Nem is tudtam hogy van legendary kill... minden nap tanul valamit az ember... :D
  • darkmenx
    nalunk kb. minden "menetbe" van legendary. (raadasul nem az ellenfelnel, mint ahogy nalatok megy)

okcsá?
  • zsakosfrodo2
    Irealia 6300 IP-be kerül.

david sane: Penta kill -> Megölni egy teamfightban gyorsan egymás után mind az 5 ellenfelet.
    Legendary kill -> Halál nélkül több, mint 5 killt szerezni. Ez egyáltalán nem lehetetlen.
  • david insane
    Van penta kill is, aminek tegnap szemtanúja voltam.
    Legendary kill is, igaz azt szinte lehetetlen egy normális menetbe beadni, csak videót láttam róla.

http://www.youtube.com/watch?v=LMIv768Lrbo

Itt vannak a killek egymás útán.
  • darkmenx
    ha felorankent olsz meg egyet akkor nem penta. legendary akkor lesz ha halal nelkul megtud olni egymas utan 5ot. noobcake
  • Dobronski
    Az nem penta?
  • B52Yami
    És mennyi QQ megy most emiatt a fórumokon.+sona QQ mindenhol. Az új itemről is, hogy felraksz 1 banshe-t, meg egy hexdringert és máris "elnyelsz" 2 nuke-ot+ a többi is kevesebbet sebez, mert mindkét item ad mr-t.

Kíváncsi leszek milyen lesz gyakorlatban, de karthussal meg teemoval(only AP fun) már nem fogok játszani. :) Karthus counter--> banshe, hexdringer, zhonas.

Nem is értem, hogy varik ellen miért van ennyi lehetőség. Legalább beraknának valami itemet, ami ad magic pen/ap és armort.

Nem baj, a spell vampiric buffnak örülök.