53877
-
B52Yami #4226 De ezek mind mixek...játéktól függ, ki hogy nevezte el...
Amit anarga írt:"pl egy tower ami nem tamad es van X hpja. azt kell megvedenie annak, aki eloszor jut el hozza. onnantol a masiknak csak szet kell rombolnia azt es az ove. vege akkor lesz ha lejar az ido (nyertes aki tovabb tartotta) vagy valaki megtartja x percig."
Mivel LOL-ban(amiről a topic szól) nincs deathmatch és így last man standing sincs.Így az anarga féle Koth sem létezhet. "king of the hill az az amikor x fo. all vs all es az nyer aki utolsonak marad eletben. by anarga"
Ergo: Itt a frodo féle king of the hill az igaz.
Vagy téved a logikám? -
#4225 Domination is olyasmi, mint a koth, de ott több pontot kell megtartani.
Unknow: igen...azt hiszik ö volt az...kicsit el vannak tévedve...
Amugy Quake 3-ban ezek voltak: Free for All (FFA), Team Deathmatch (TDM), Tournament (1v1), Capture the Flag (CTF) -
#4224 nekem eredeti copym is van Shadow Warrior-bol, nem erdekel olcson? -
#4223 "Még mindi nem értem miről beszélsz, sosem játzottam rakosfrodo néven lineage2-t"
XD Ez olyan jót nevettem! Na de most komolyan, te tényleg azt hiszed azért írták ezt mert ilyen néven játszottál? XD
-
#4222 Quake 3-ban már volt nem? Amúgy ezt a king of the hill -es dolgot én is anno (talán Shadow Warrior volt lanon még anno, de abszolút nem biztos...sőt) úgy ismertem meg , hogy meg kellett küzdeni egy területen egy X számú embernek, és az utolsó ember volt a "király", ergo ő nyert. Amolyan last man standing féle hülyeség volt talán. Ezzel a védd meg a területet X ideig cuccal meg talán domination néven találkoztam először. Mondjuk tény ez nem ma volt XD -
#4221 Még mindi nem értem miről beszélsz, sosem játzottam rakosfrodo néven lineage2-t, mivel nem is játszottam vele. Kérlek próbáld meg a csökött agyaddal, hogy nem én vagyok. Btw visszatérve arra, hogy lopom a szövegeiteket, rajtatok kívül még kb csak az internethasználók 90%-a nyomatja ezeket a szövegeket. De nem baj, valószínűleg nem vagy még elég jártas ebben az internet nevű csodában, majd belenőlsz. -
#4220 Hagyd, anarga ugyis jobban tudja, mert neki már 98-ban volt gépe...
Haha :D -
B52Yami #4219 King of the hill-ben a pálya közepén(általában) lévő pontot kell tartani... ez ilyen egyszerű. Ctf-ben pedig az enemy zászlóját kell elvinni a bázisukról a sajátodra.
"king of the hill az az amikor x fo. all vs all es az nyer aki utolsonak marad eletben." Ez pedig a last man standing...
Nem is értem, hogy ezen mit nem lehet érteni. -
#4218 Nem nagyon quake-eztem, mert UT párti voltam... -
#4217 Még mindig nem irtad le mi az amit TE elértél? Jah hogy semmit? Csak fröcsögsz itt, mint egy vérpistike?
Hány éves is vagy? Hogy te már 98-ban komolyan toltad a quake-et?
Sztem te egy kis senki pöcs vagy aki hazudozik itt össze-vissza. -
anarga #4216 ketlem h '98ban quakeztel, akkor ismernelek es te is ismernel engem. ez ilyen kurva egyszeru. de mivel egyik sem all fent, innentol kezdve frocsoghetsz itt, tovabbra sem fog erdekelni.
milyen hivatalosan ? =DD csben az 5v5 sem votl hivatalosan, mivel kurvara az emberek talaltak ki, csinaltak ra modot. majd jottek a jatekfejlesztok es kitalaltak h milyen fasza lenne ez. atalakitottak es megszuletett az amirol te beszelsz tfben.
/disc.
btw tenyleg az volt a neve. rakos 'kuncsorgo' frodo. -
#4215 14gb szabad hely van neki, és nem moddoltam semmit :) -
#4214 Amugy el kell keresitselek, de se quake-ben, se cs-ben nem volt soha hivatalosan koth, lehet, h valami fos moddal játszottál. De pl. Team Fortress-ben volt, meg egy rakat másik fps-ben/rpg-ben...
Kicsit el vagy tévedve... -
Jowanson #4213 alakul a hangulat...
rakosfrodo ezen besírtam -
#4212 Te nem vagy normális bazdmeg, egy baszott nagy seggfej vagy, aki nem képes belátni, h kurváva nincs igaza.
A king of the hill játékmodnál egy pontot kell megtartani a pályán és aki tovább tartja az nyer...Kurvára el vagy tévedje, de ügyes vagy, h neked már 98ban géped volt...képzeld nekem még elötte...annyira oda vagy magadért, közben észre sem veszed, h egy retardált kis pöcs vagy.
Te mit értél el? hm? tényleg kiváncsi vagyok rá, ha már igy osztod az észt...
Olyan szépen osztod az embereket, közben meg te vagy a legnagyobb barom itt a forumon.
De nembaj, most majd jön troll haverod meg a többi nyominger és majd jól megvédenek.
Nah huzzál anyádba, sird ki magad, senki nem kiváncsi itt rád.
BYE -
#4211 rakosfrodo ftw -
anarga #4210 sure. en is tagadnam, ha olyan kutya lettem volna. -
#4209 Te miről beszélsz? Sosem játszottam Lineage 2-t. -
anarga #4208 oke=D
valaha elertel valamit onerobol, vagy mindig csak mentel kuncsorogni masokhoz cuccokert, mint ahogy ~1 even keresztul tetted. annyira vicces volt mikor l2ben kibasztam eled a semmit ero C grades szart es csak ugy robbantal ra frocsogo nyallal, mint egy kiehezett vemhes loteri kutya. -
#4207 Csak a biztonság kedvéért rákerestem a keep the flag-re, mivel szted van ilyen játékmód. Ki kell ábrándítsalak, ugyanis ilyen nincs...
Leszarom, hogy mennyire vagy tapasztalt, ugyanis nincs igazad. Miért? Mert nincs. -
anarga #4206 quakeben, l2ben, csben, nem ez. lehet h talalsz egy random google talalatot ahol igy jatszak. de nem innen jott. 98ban mar ezt jatszottam, mikor te meg szamitogepet sem ismertel es szemelyid utan ahitoztal.
nem venned ezre, nem vagyunk egy szinten tapasztalatilag.
legkozelebb ha akarsz ervelni, ervelj ugy, hogy tudod, nem pedig rakeresel googlen valamire, ami megegyezik annak amit te hiszel. kkthxbye. (ezt is tollunk szoktad el, van valami onallo gondolatod is, vagy csak masokbol vagy kepes elni? nembaj majd egy 30 ev utan rajosz, hogy lehet az embernek onallo gondolata is es az lesz az elso ilyen dolgod) -
#4205 Csáó
Ranked arranged 5v5-re keresünk embert aki szívesen játszana valünk mert csak 3-an vagyunk. Morgana Ahse Sona Amumu Rammus ezek lennének a legjobbak, de bármi más is jó:) Mi 3-an Shen, Akali/Kenenn , Valdimir/missfortune/twitch:) -
#4204 King of the Hill is a popular game mode where the players have to stay in a designated area of a map to gain points. This mode is becoming increasingly popular in shooters.
forrás: giantbomb (random google találat a king of the hill game mode kifejezésre)
Lényegében lehetne máshogy is értelmezni, pl ahogy B52Yami írta, ha tartják a pontot, akkor a másik scapat nexus-ának a HP-ja fogy.
Legközelebb ha be akarsz szólni, nézz utána miről is beszélsz. Thxb. -
anarga #4203 mert utanna olvastam, hogy ki irta es ez rohadt idegesito egy ilyentol. -
#4202 Pedig milyen normális válasz volt a 4200, de az imaget meg kell tartani -
anarga #4201 faszert akarsz kijavitani engem, ugy hogy nincs igazad? ez kurvara idegesito. egy olyan embertol, aki meg l2ben is szar volt es a 'kinott' itemeinkert nyalta a seggunket. -
anarga #4200 king of the hill az az amikor x fo. all vs all es az nyer aki utolsonak marad eletben.
keep the flag / capture the flag. ugyan az egyiknel elviszed masiknal megveded. -
B52Yami #4199 Ez is egy jó dolog, vagy pl, ugyanez több toronnyal. És ahogy tartod a pontokat, úgy csökken az enemy nexus hp-ja, vagy valami ilyesmi. -
#4198 Akkor az már nem ctf, hanem koth = king of the hill. -
anarga #4197 ctf nem feltetlenul UT alapu. eleg ha meg kell tartani, pl egy tower ami nem tamad es van X hpja. azt kell megvedenie annak, aki eloszor jut el hozza. onnantol a masiknak csak szet kell rombolnia azt es az ove. vege akkor lesz ha lejar az ido (nyertes aki tovabb tartotta) vagy valaki megtartja x percig. -
B52Yami #4196 Igen? Akkor TF? Zászló felkap, irány a bázis. Uez shen, pantheon. Szóval lennének gondok. -
#4195 Jah, ctf-nél rammus a szemedbe röhögne :D -
#4194 VAGY moddoltad a klienst. -
#4193 megtelt a vinyod. -
#4192 patchelés közben 46%nál errorral leáll. ötlet? eddig mindig tudott frissíteni most nem.. bekaphatja a riot, tuti nem rakom újra ezt a fost -
B52Yami #4191 Istenem, értelmes hozzászólások :)
9v9 számomra játszhatatlan lenne, mivel nem a legújabb a gépem :(
Az a baj, hogy több játékmod, nehezebb balance. PL ctf, ha lenne, beraknék 3 phantom dancert clarity-t banshe-t, quicksilvert azt csá :) -
#4190 -
gtronic #4189 Amúgy kicsit elkanyarodva a jelenlegi témától..
Én személy szerint játék közbe zenét hallgatok, és jobban megy, (tán kicsit túloztam) .. Szóval ha én hátérzenét kapcsolok be,
jobban érzem magam :)
Ti hogy vagytok ezzel? -
Dobronski #4188 +1 -
gtronic #4187 Szerintem a grafika jelenleg "játszható", igaz vannak hibák, DE tűrhető.
Amúgy Twisted fate (champion) grafikája, elég szörnyű ...
Leaverekkel kezdhetnének valamit, jelentősen javítaná a játék színvonalát.