53877
-
#4266 legyszives mutasd meg, hol szoltam hozza barkinek is a kerdesehez balfaszsagot? (teged kiveve) -
anarga #4265 nyomorek. -
gtronic #4264 Ezt te közösségnek hívod? Szégyeld magadat ... ha te nem lennél itt és anarga, talán lehetne közösség, de jelen állapotba egy troll övezet.
Akárki jön ide kérdezni, vagy bármi, te rögtön adod magad, és direkt keresed hogy hogyan köthess az illetőbe ..
Hazudozásaim? Még mindig várom azt a bejegyzésem ami rá mutat arra hogy én hazudtam : ))) Anarga feladta,de lehet te több sikerrel jársz : )
Vessenek, majd fordul még a kocka :)
És az ostobaság erős túlzás :'D
Neked is tudom ajánlani a hétvégi kikapcsolódást, ahogy anarga is tette ^^. Ja és bocs hogy használok szmájlikat, csak én miközben írok néha felröhögök rajtad, és muszáj valamiféle jelzővel ezt kifejeznem : DDDD
Meg nem vagyok depressziós bocsmá : 'SSS
Nem kell rám reagálnod, azt leszarsz, beveszed a leszarom tablettát, azt okcsá . dolgok megoldva mr. elementál :'D
Ja és én ezzel az új accomal megint nem írtam semmi olyat ami idegölő lenne, de TE ebbe is bele kötöttél ami jelentősen azt jelenti hogy troll vagy bazdmeg, és megint te kezdted ezt az egészet, szánalmas vagy.
-
Dobronski #4263 újreg -
#4262 ha mar ugyis valaszoltal kerlek aruld el, hogy megis, miert akarsz minden aron beilleszkedni egy olyan "kozossegbe" ahol meg a szinteden levo azonos kepessegekkel rendelkezo jatekosok is megvetnek a sok ostobasagod es hazudozasod miatt? -
#4261 13. keruletben 11-15-ig ezt barmelyik nap megteheted csak szolj elore es adok cimet hova gyere. -
gtronic #4260 ha tetszik ha nem, fogok még szmájlizni ; D
Nem vagyok én egy gyps barom akinek a röhögés 1évben 1x fordul meg az életébe.
A fa vicceidel együtt téged is felrúgnálak : $$$
cs.
-
Dobronski #4259 +1 -
#4258 ujra elolvasva ezt a szennyet amit ide fostal, "bírnák", gl hf.
nyelvtan 1, leulhetsz. -
#4257 tehat ezzel elismered, hogy te vagy "david insane", mar a szmajlijaidbol is vilagos volt de koszonom, hogy megerositetted -
gtronic #4256 "A troll egyetlen célja, hogy jól felhúzza a hozzászólókat, indulatokat keltsen. Ezt általában azzal éri el, hogy becsmérlő, a hozzászólókéval homlokegyenest ellenkező bejegyzéseket ír, amitől a legtöbb embernél felmegy a pumpa. Az eredetileg a témáról zajló beszélgetés így hamarosan veszekedéssé fajul, és egymás ócsárolásában merül ki."
Do not feed the troll :)
-
gtronic #4255 Más szövegéből énis bírnák flegmázni te szajha :'D -
#4254 okcsá. -
#4253 Szard le. -
gtronic #4252 Nem tudom mi bajod van, de szerintem csak nem tudsz magaddal mit kezdeni,ja és bocs de nem érdekel a Wikipédiád. bb -
#4251 sense?
gyorsan olvasd el wikipedian mit jelent az a kifejezes, hogy "fonetikus iras/kiejtes", nehogy nekem a nyelvtan tanarneni 1est adjon az ora'n :( -
gtronic #4250 "az igazi csampijon" -
#4249 kössz inkább kihagyom :D -
#4248 lol ez meg? :D -
B52Yami #4247 Én most rankeden akartam trollkodni. Első pick karthus, második teemo, na mondom szopjatok le akkor eve... de 11-1 ben álltam amikor az enemy feladta. :) -
#4246 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1287325689
itt az ido. -
#4245 Faszom annyiszor megfogadtam már, h nem fogok éjfél után játszani ezzel a fossal... Most is gondoltam tolok egy laza játékot, még lefekvés elött, de neeeeem, mert pont az én csapatomba kellett lennie egy nyomorék troll eve-nek, aki ad build-et csinált, jungle-özött, és teamfight-okban végignézte ahogy meghalunk, és hiába volt totál balfasz az ellen elhuzodott a játék és 5v4-ben simán forditották a meccset...
Ilyenkor ugy odamennék hozzá, mint a Jay és Némabob visszavágban, csak én nem megverném hanem jól tarkon löném a kis retardált pöcs nyomorékot...
És igen ideges vagyok mégha normalban is játszottam... -
#4244 "Azon gondolkoztam ha tervezhetnék championt milyen lenne" -
B52Yami #4243 Sírok... rankedet játszottam és egy irealia ap-ra gyúrt, valami 22-2 ben állt. Mondom a csapattársaimnak vegyetek már egy kibaszott banshe-t vagy valami magic resistet...de neeem mert azért kapunk ki mert nincs teamplay, nem azért mert most figyeljetek TEEMO-t 2 lövésből szedi ki...vicc már az egész. -
#4242 Passz... Próbálja meg újratelepíteni. Nincs jobb ötletem. -
#4241 Hello,
Nem tudja valaki miért van az hogy egyik haver állandóan kifagy lolból? Semmi másnál nem csinálja ezt csak lolnál. Ötletek? (Az egész játékra értendő, szóval még a menüből is képes kifagyni. -
ronesz #4240 regi kép már egy jóideje lehet slowolni -
polarka #4239 ő most WC-t tervez xD -
az igazi csampijon -
gtronic #4237 Azon gondolkoztam ha tervezhetnék championt milyen lenne,azt nem vagyok kocka amúgy. -
gtronic #4236 ez viccnek is rossz. -
ronesz #4235 42 új üzenet
egy se lolról -
#4234 ide mar csak 'forrai' hianyzik -
polarka #4233 akkor anargának ismernie kell téged :x -
#4232 ": DDD"
david insane reborn. -
#4231 shadow warriort kiadtak valami jatekujsag mellekletekent. -
gtronic #4230 q3 -aztam 3évig : DDD
-
gtronic #4229 "btw tenyleg az volt a neve. rakos 'kuncsorgo' frodo. "
Erre reagált. -
gtronic #4228 anarga attól hogy valakinek van egy személyes véleménye, és mást gondol mint te, mert tudod nem lehet mindenki egy gondolkodási fázison, nem kell letépni a fejét ... (halk megjegyzés) -
#4227 Nem vagyok gyűjtő XD Azért kösz az ajánlatot. Amúgy grat a működő floppykhoz, nálam már mind tönkrement :D