53877
-
gtronic #4306 nem hát ^^. -
gtronic #4305 1 screenshotot postoltam be, de megmutathatod a többit : D
-
#4304 ahoz amugy nem rovid, hogy retardalt legyel? -
gtronic #4303 Látom még egy idézetet is nehezedre esik értelmezni : D -
anarga #4302 nem veletlenul volt az, hogy x volt a neved az egyiken, majd a masikon mar y (bocs de kurvara leszarom a neveidet, szal marad x es y). mire megjegyezte valaki, hogy multkor meg akarhanyas most miert vagy kissebb szintu. mire csak azt HAZUDTAD, hogy elrontottad mert vasaroltal runakat.
ez mar 2 screen es nem olvastam vissza. megint hazudsz es futyulsz kiddo. -
gtronic #4301 teljesen igazad van, igen onnan maradt meg bennem. -
gtronic #4300 Nincs bajom veled : D -
anarga #4299 "Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél."
ezt mondogatjak a filmekben a beteg, eletkeptelen, retardalt kisfiuknak is, hogy ne legyenek elkeseredve, ha mar nem olyan atlagosak (egeszsegesek) mint a tobbi gyerek. innen maradt meg benned ? -
gtronic #4298 "es a screenshotjaidat postolgattad."
Én nyelvtanból, de te matekból voltál 0 : $$$
Felétek az 1 mióta számít többnek?
epic fail. -
gtronic #4297 Hülye vagy te csak nem forogsz : D -
#4296 :D :D
en vallalom, hogy minden honapban 1x viszek neki hamburgert a szanatoriumba ha bekerul. az elozo postomat meg sajnos mar nem tudom torolni :( es a faradtsagot se vettem hozza, hogy visszaolvassak :(
@gtronic: egyebkent mikor szeretnel az "arcomba lepni", mert meg azota se irtad, hogy melyik nap jossz :( -
anarga #4295 eddig is irogattad a hulyesegeidet es a screenshotjaidat postolgattad.
csak 1 oldalt mentem visza: "3 enemy afk, not connected, 5 perces menet volt, most ojj büszke vagyok! "
skizofrent pedig nem viccbol irtam, ahogy azt sem h beteg vagy.
feljohetsz 20 masik accal is, ugyan olyan nyomoreksagokat, ugyan olyan retardalt modon, ugyan olyan proli szinten fogod irogatni. nem fognak az emberek megkedvelni az interneten, ha mar az iskolaban is te vagy az, akit a szekrenybe bezarnak a nap vegeig. -
#4294 na mar kezdem megkedvelni a gyereket :D -
B52Yami #4293 Lehet ez sírás,de a sírásnak mi köze az értelmetlen hülye íráshoz? Néha elgépelek dolgokat... de nem "létszíves" Csak itt az volt a különbség az idézetben, hogy morganaval voltam és engem öltek meg a legnehezebben, mert volt annyi eszem, hogy vettem magic resistet. -
gtronic #4292 Én is lebírnám írni hogy vert el az enemy, mert a csapattársaim között 0 team work volt, lehet ha ezt megtenném mindennap, értelmesebbnek látszódnék, de én kétlem : ) -
gtronic #4291 Én kérek elnézést.
Akkor adom a szintedet:
"Sírok... rankedet játszottam és egy irealia ap-ra gyúrt, valami 22-2 ben állt. Mondom a csapattársaimnak vegyetek már egy kibaszott banshe-t vagy valami magic resistet...de neeem mert azért kapunk ki mert nincs teamplay, nem azért mert most figyeljetek TEEMO-t 2 lövésből szedi ki...vicc már az egész."
VICC EZ AZ EGÉSZ VICC!!! xdddddddddddddd
-
B52Yami #4290 Ha ugyan olyan faszságokat írsz, persze, hogy kiderül. -
gtronic #4289 hát lehet : $
Yami, csak kíváncsi voltam hogy viszonyultok hozzám, ha én kicsit másmilyen vagyok, 1 picit pozitív volt, de miután kiderült kilétem, megint csak a off olások tömege, amit én már nagyon unalmasnak tartok ..
Szóval hajtott a kíváncsiság, és végül úgy is elmondtam volna : D
Én kérek elnézést. -
Hurkans #4288 Új magyar szó? -
B52Yami #4287 Te tényleg idióta vagy insane david, eddig azt hittem van remény, de semmi. :) Miért vagy hazudozós? Pl.: mert feljössz egy új accal és letagadod, hogy te vagy az(elején). Értem? okcsá -
gtronic #4286 hát a szótár szerint ez a helyes kiejtés : D -
Jowanson #4285 LÉTSZÍVES ???
-
gtronic #4284 létszíves nemár :((( -
Hurkans #4283 És tényleg skizofrén
Ezt ti honnan tudtátok? -
#4282 lejatszunk meg 100 jatekot es utana mar durvabb leszel mint szilur :D -
#4281 főleg hogy az esetek 99%-ban én játszom ezt a szerepet:D -
#4280 Hmm, ez Sancinak ment volna, nem tudom mit kavart el a fórummotor. -
#4279 Ja, tiszta L2 :D
Csak mondjuk itt méginkább szívás, ha legalább 1 láma van a partiban :) -
#4278 Ez is azt bizonyítja, hogy support, tehát játsz vele úgy. :D -
#4277 hidd el, hogy a kerdeseid 99% -a'ra a gugli tudja a valaszt. -
gtronic #4276 Akkor a jövőben próbálok nem kezdő, értelmesen megfogalmazott kérdéseket feltenni. -
#4275 Mivel most nerfelték, eddig kb. instantwin volt mikor pickelted :D -
#4274 Fejezd már be.
ON:
Ez a Sona nagyon tetszik, csak sajnos soloban elég "használhatatlan", hogyha a társaid balfaszok, nehéz vele túlélni segítség nélkül akár egy pici hibát is, legalábbis nekem. Persze gyakorlás még bőven rámfér. -
Roy4l #4273 lehet hogy túl noob kérdést tettél fel és azért válaszolnak ugy , ha normális kérdést tennél fel ami nem a kezdő kérdésekhez tartozik akkor talán válaszolnának normálisan is szerintem^^ nekem legalább is normálisan válaszoltak amikor kérdeztem még régebben -
#4272 ertem. -
gtronic #4271 Jó, de akkor se illendő kifigurázni. -
#4270 egyiknel se latok normalis kerdest. -
#4269 látom itt is megy a drámázás, ezért már megéri ezzel játszani:) -
gtronic #4268 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1242418833&no=4054
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1242418833&no=4057
TIPIKUS trollság.
Amúgy meg lenne pár, ha annyira vissza nézném,csak rád nem fogok ennyi időt fordítani...
Én viszont a hazugságaimat várom!! :'D -
gtronic #4267 Látom már ismered önmagad : $