53877
-
#4386 http://en.netlog.com/davidx92
ha esetleg van itt valami ferdehajlamu user akkor biztos lehet fugazni a fosojat elvegre nem jelolte meg, hogy not vagy ferfit keres, tovabba az elozo retardalt arcu kep is rola keszult -
Roy4l #4385 legyen gomba hajad az illik neked a legjobban:) -
gtronic #4384 énismegyek fodrászhoz már,de azért kopasz nem lesz : $ -
Roy4l #4383 ez szerintem van max 12:D -
#4382 Ez azt jelenti, hogy ez a nyomorult aki ide írkál 18éves? Mi zajlik itt baszki? -
Dobronski #4381 -
gtronic #4380 Te csak ne feltételezz semmit, mert amit eddig feltételeztél mind besült : $$$ -
Dobronski #4379 kurvajó a hajad srác, nekem is ilyen csak szőkébe. :D de csütörtökön fodrááász és kopasz leszek -
Roy4l #4378 bocs hogy én legalább megtudok 1nő mellet maradni elég sokáig nemugy mint te hogy naponta cserélgeted de 1x az élet megbosszúlja a könnyedségedet és majd ha öregebb leszel EGYEDÜL fogsz maradni:) -
gtronic #4377 emos köcsög hihi xddddddddddddddddddddddd
DE AZÉRT NINCS ÉLETEM, csak minden ujjamra 10 csaj jut : $
szegény ti *-* -
Dobronski #4376 Így kell egyszerre előre nézni, meg a kamerába. -
Roy4l #4375 látszik hogy mocskos köcsög emos gempa vagy , ezt feltételeztem , anyádnak sokat sírsz hogyha valamit nemkapsz meg és most nekünk is sírsz hogyha valaki leavelt a gameba -
#4374 Name
Molnar David
Date of birth
05/04/1992
Hungary
Profession
Student
Looking for
Relationship
Love status
Single
es ez mi? :( -
gtronic #4373 őrülnétek ti ha olyan eldeformált nyomorék lennék : $$ -
gtronic #4372 http://www.facebook.com/Originaldavid
Ez vagyok én cicáim ♥ -
#4371 en kerestem meg es 90% biztos vagyok benne, hogy ez O". -
#4370 Amugy ha ez a z a srác aki kint van gtronic profilján az nem ő.
Nézd meg ennek a srácnak az ismerősei között a dávid nevű embereket, akkor fogod megtalálni. A legdagadtabb lesz ö. Ez csak tipp :D -
Roy4l #4369 tááááj hogynézel ki ember? 99,999999 % hogy nincs magánéleted vagy max a macskáddal/kutyáddal szoktad csinálni ...:D:D:D -
Roy4l #4368 gtronic most komolyan nem vagy annyira érett hogy GONDOLKOZZ MÁR EL AZON AMIT MONDUNK NEKED. Én nem vagyok olyan aki egyből megutál valakit kérdései miatt de te most már nálam is kihúztad a gyufát , de elég szánalom 2 sg.hu-s profiled van és mind a kettőnek más a neve meg a kor... kiv vagyok hogy is nézel ki valóba ..., és még nekem szóltál be hogy nincs magánéletem??!!! 100% hogy nekem több van mint neked ugyhogy mostanstól maradj már kussba . Ez neked is jó lesz meg nekünk is :) -
#4367 Vmi hobo? -
anarga #4366 nem tudjatok ez kicsoda?
-
#4365 Azért kiváncsi lennék kettönk közül ki a nyugodtabb :D -
gtronic #4364 tényleg hülye vagyok,nem trollkodok : $$$ -
#4363 Nem trollkodik, tényleg hülye :) -
#4362 Uram isten, ez most tényleg trollkodni akar. Van még mit tanlnia darkmenx mastertől :) -
gtronic #4361 Nem veszitek észre?! Lepereg rólam. -
gtronic #4360 Így tovább még végén elszállok magamtól :'D -
#4359 Minden rosszindulatú szándék nélkül mondom, de szerintem csinálj egy új forumaccot, és ne lépj vissza a topikba, van itt így is elég idióta. -
#4358 Most az a helyzet ember, hogy nem veszed észre, hogy mindenki rühelli a pofád és hülyének tart? Talán el kéne gondolkozni azon, hogy miért csak TE hiszed azt, hogy normális vagy? -
Jowanson #4357 "... itt nekem akkor lenne szavazati lehetőségem, HA tán 10 év múlva visszatérnék high elovel, és 1000 játék menetel, de azért ez vicc ..."
meg ha megtanulnál legalább általános iskolai szinten helyesen írni.
baromarc
az 50es iq-d miatt hánynak tőled az emberek itt, nem az ELO-d miatt, az csak a hab a tortán.
ha csak jól akarod érezni magad semmi akadálya, nyiss magadnak egy topicot és írkáld bele az agyfingásaidat. -
gtronic #4356 IGEN ! -
#4355 Istenem, kibaszott buta vagy az az igazság. KIBASZOTT buta. -
gtronic #4354 Jajjbocsmár hogy én jól érzem magam :'D
azt nem vagyok még gyps, mint itt a többség xdd -
gtronic #4353 Ja én legalább magamat adom .. egyesek itt már nem is önmaguk, csak mutat egy képet magáról hogy ő az intelligens, azt kitudja ...
Kik vagytok ti hogy engem bíráljatok?!?! Gondolkodjatok már el egy kicsit, rám is rám férne igaz, de rátok is ;D -
gtronic #4352 Nem, csak jó rajtatok röhögni, komolyan xddddddddd
olyan vicces hogy itt mindenbe bele illendő kötni, most is csak 1 mondatom volt, ami lehet nagyképűen hangzott, és?! szartad volna le.
Ti már egy ürkomplexusba szenvedő realixtikus akusztikum vagytok bazd, itt nekem akkor lenne szavazati lehetőségem, HA tán 10 év múlva visszatérnék high elovel, és 1000 játék menetel, de azért ez vicc.
És néhányan itt úgy néznek le engem, hogy ők maguk se többek se kevesebbek mint én, csak vissza nézve olvasgattam miket irkáltak, és a sírás ríváson kívül, ja meg ma kikaptam mert team work 0, nem írtak semmit. Szóval nézzen mindenki mélyen a tükörbe, azt utána pofázon. -
gtronic #4351 okcsá xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd -
#4350 Tedd már magad takarékra...senki nem kíváncsi rád. Amúgy is, hány éves vagy te ilyen stílussal? Nincs barátnőd? Nincs életed? Vagy mi van veled? Komolyan...fizetek neked egy kurvát ha ennyire nem jönnek össze a dolgok. -
gtronic #4349 Nyugi eljön az én időm : )
És távozok innen : D -
#4348 Nyugalomság van. Bújj vissza a kő alá ahonnan előmásztál. -
gtronic #4347 - 1 BAZD! MEG !