53877
-
#4466 nem gondoltam volna, hogy ilyen indulatokat fog beloled kihozni egy 2hetes re-postolt hozzaszolas. -
#4465 "csak franciamentes" -> Ez nem vicc :D Most mondja nekem bárki ,hogy a franciák nem teszik tönkre ezt a játékot (is)! Általában azért ezek a problémák állnak fent ha francia van a csapatban:
-Már pickelésnél fehér zászlót választ.
-Amennyiben a kezdőn clairvo-t kap az ember, a francia tudja, hogy már nincs esély.
-A solo lanes francia, halott francia. Egyedül nincs esélye, minek is próbálkozzon?
-A dual lanes francia, halott francia. Az ellenfél nagyobb, erősebb, minek is próbálkozzanak?
-Az egyetlen nép amely 25 perc előtt tud surrendet nyomni.
-Az egyetlen nép amely hivatakis nyelve a francia, amely egyetlen angol szót tartalmaz: surrend.
-Továbbá az egyetlen nép amely tudja, hogy fölösleges bármilyen skillt nyomni team fightban, hiszen úgyis silencet, stunt , vagy fókuszt kap majd. Minek is próbálkozzanak? -
#4464 Level 20-as vagyok és borzasztó gyorsan rájöttem hogy igazán jól aratni csak franciamentes pre-arranged teammel lehet és itt van esélye annak, hogy nem visz el agyérgörccsel a mentő a többiek hülyeségei miatt :
Olyan játékosokat keresek, akiket felvehetek friend listába, el tudnak számolni kettőig a játékban, türelmesek, nem smack-olnak, nem nooboznak, hogy együtt pre-arranged-ezhessek velük, jó lenne ha ts3-on is tudnánk találkozni velük.
Amennyiben te is csapatot keresel, embereket, akikkel együtt tudsz játszani, írj nekem egy pm-et és estéről estére megpróbálok összerakosgatni pre-arranged-eket, amelyekkel nagy eséllyel végigverjük az átlagos játékospopulációt.
Nagyon szépen köszönöm az eddigi jelentkezőket, látszik hogy vannak itt értelmes arcok is, és igazuk van, mert szóltak hogy nem mondtam de az EU szerverről van szó, az EU környezetben keresek játékostársakat, az ajánlat most is él, küldjetek pm-et. -
Roy4l #4463 de azért fejlődik mert már nevet meg lakhelyet nem mert kiírni -
#4462 ez az uj regje a davidnak. -
Dobronski #4461 XDDD -
anarga #4460 byzhouse felhasználói adatlapja
Csillagjegy: Szűz
Életkor: 14-18 között
!
kids are havin fun =/ -
#4459 OFF
látszik,hogy 15éves tudatlan gyerek vagy és még te fenyegetőzöl... vicces
ON -
anarga #4458 adj cct, ami jo ahoz fizetni kell valakinek -
#4457 adjal olyat ami nem livestream :D -
anarga #4456 ja
nezz gsl s3at http://www.livestream.com/fixnstreamingdastuff most kezdodik. -
#4455 milyen tajekozott vagy bazdmeg. -
anarga #4454 most miert titulaljatok szegenyt emosnak? o scene! ketto nem ugyan az. o orul annak, hogy a vilag szep es jo, szereti a szeretetet es a nemi kulombsegeket nem tartja fontosnak, nem erzi feltetlenul szuksegesnek azt, hogy novel elje le az eletet illetve normalisnak gondolja ha a fiukkal 'kapcsolatot' kialakithat s ezt biztos alkalmazza. 'camoznak' rofl. jasminlive /b/g/ or wtf?
amugy vicces, hogy o arrol beszelt mikor emilkevel vitaztam, hogy az eletben vannak fontosabb dolgok is, mint egy jatek vagy az internet es hogy nem tudod milyen erzes az, amikor 8-10 ora munka utan hazaerek es egy csalad var ram amit el kell tartani, foglalkozni kell veluk. fura, hogy ilyen tapasztalatai vannak '92es mivoltja ellenere. vegulis csak 7 evvel vagyok idossebb nalla =D -
Roy4l #4453 menj inkább vágd fel az ereidet úgy mint a többi emos-.- és tartsd be amit ígértél mert .... -
#4452 "annak szivesen camozok " <- #4445
Amúgy tényleg takarékoskodj már az erőddel. Mit akarsz te itt? Már bocs, de egyedül a 12-13 éves korosztály az aki EMO-snak öltözik és nem érzi ezt cikinek pl. Most meg nyomogatod itt a hülye smileyiaidat és azt hiszed nyomorult életednek ezzel értelmet adhatsz. Tegyél egy szívességet a társadalomnak és temesd el magad élve. -
gtronic #4451 aki tán nem hiszi hogy én vagyok a szarvasdávid, xd még féknek néznek geci xd, annak szivesen camozok :'D XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
gtronic #4450 csak sajnálni tudlak : $$$$
-
gtronic #4449 örültetek volna ha dagadt szemüveges életelen geci lettem VOLNA, énis röhögök rajtad, hogy nem bírod értelmezni a dolgokat :'D -
gtronic #4448 vedd úgy hogy én nem léteztem, igaz egy titulus lettem itt : $$
szeretnél te úgy ki nézni mint én nyomingerné :'D -
#4447 igy visszaolvasva a sajat kepere tett megjegyzesetol meg most is a foldon fetrengve sirok a rohogestol.
PRICELESS.
(komment quoteolva.) -
#4446 ezen a kepen nem o van, kiraktam a kepet ami ot abrazolja. -
#4445 Nem véletlen terjedt el az emosokról az ,hogy mind homokos mi? -
#4444 Ne haragudj...de én lelőném magam a helyedbe. Emos is vagy, hülye is vagy. Szerintem ezzel a képpel csak rontottál a helyzeten. (Ráadásul nem hiszem ,hogy ezzel a fejjel bárkinek beszólhatnál.)
Tudom, lekéstem a reagálást, de akkor se tudok elmenni egy ilyen söpredék mellett csak úgy :P -
#4443 amugy Fpocok tovabb birta, poor David. -
#4442 Olyan kéne mint a Jay és néma bob visszavág-ban mikor mennek házhoz megverni azokat akik fikázták öket :D -
ronesz #4441 anarga status: told -
#4440 log egy irc beszelgetesrol mikor eppen azt taglaljuk, hogy a legujabb csillivilli lineage2 privat szerverre tudok-e botot haxolni vagy sem. -
#4439 És most hogy belegondolok, nagyon hasonlít a stílusotok. -
#4438 lol mi volt a nicked? pmben is jöhet, az a buzi p1w1geci velem járt egy suliba, újgazdag ki fasz, amikor jonny mesélte hogy megszopatták lanon besírtam S::D: -
#4437 Amugy mi ez az aláírásodban?:D -
#4436 nekem mar most hianyzik David 'gtronic' Insane. kerlek gyere vissza. -
Dobronski #4435 gtronic -
Roy4l #4434 EZAAAZ VÉGRE NEMLESZ TÖBBÉÉÉÉÉÉ remélem-.- -
#4433 FINALLY! -
gtronic #4432 Úristen ti úgy fújjátok az életemet, inkább kussoljatok mert már unom ezt az egészet, eltűnök, de ha még1x meg esik rólam 1szó, akkor vissza jövök szenvedni.
Retardált orvosi kezelésre szoruló emos geci visszavonult. -
#4431 Persze lehet vna kivétel, de én nem ismerek. -
#4430 Ez a véleményem :) 'tapasztalataim alapján :D -
#4429 milyen kiraly azert beszolni valakinek mert altalanosit utana meg ugyan azt csinalod, hypocrisy much ? -
#4428 nem tudok írni, új a bill.:D -
#4427 Az hülyeség hogyha valaki kocka azt már verik :D
Pl van oszttársam, napi 12óra gép előtt , de 8évig úszott és szélesebb mint 2 másik, nem merik basztatni. Ez nem arról szól hogy valaki kocka vga ynem, hanem hogy hogy viselkedig emberek között. Ha visszahúzódó kis senki, eggyértelműen őt bazstatják. Na az olyan embernek nagy az arca neten, aki az iskolában megmukkanni se mer, és még lánnyal se bbeszélt 5percnél többet.