53877
0MWkPbn.jpg
  • anarga
    mi sosem vertunk meg senkit sem. az nem lett volna vicces, 5en 1et megverni semmi poen. szekrenybe beraktuk es eldontottuk a szekrenyt hatul. nap vegen pedig kiengedtuk. csak az egyik klausztrofobias volt. ezert lepett le.
  • Roy4l
    te télleg nem érted hogy anarga miért írta le a történetet ennyire sötét vagy? nekem is van 1oszttársam nagyon kocka mindig arról beszélt és szépen kapott 1-2 oszttársamtól és ha probáld védekezni még erősebben verték de őt általánosba is verték:D:D
  • anarga
    ez mind evidens volt eddig is szamomra. szerinted megis mi a jo istenert kerestem ki nagyabol 3+2 perc alatt a kepedet?

iskolaban utalnak, nok a kozeledbe sem mennek, max ha meghivod oket valamire aztan mennek a masik asztalhoz. osztalyomban volt 3 ilyen nyomorek mint te. 1ik masik iskolaba ment egy ev utan, a masik ketto kibirta vegig.

semmit sem szamit =) kap o eleget az iskolaban az ertelmesebbektol. neha tul sokat is, akkor megsajnaljak a 'szepsegkiralynojeloltek' (ertsd: 6 evesen is fasirtevo versenyeket nyert felnott kategoriaban kaliberu lanyok).
  • darkmenx
    az a legnagyobb baj, hogy ez a gyerek is egy kibaszott ra'k amit nem tudsz elkuldeni, megalazni, elhordani minden szarnak, mert kurvara nem veszi eszre, hogy egy retardalt szar es orvosi segitsegre szorul. ugyanakkora hulladek, mint a FickDeineStory volt L2 forumon.

Dr. darkmenx PhD diagnozisa: skizofrenia egy kis autizmussal dusitva. (nem lupusz :( )
  • daemonervosa
    Nem lehetne 1-2 perc? esetleg?
  • gtronic
    És te honnan tudod hogy nem tudok lol ozni rendesen?
    Hú geci majd ha mentél ellenem, aztán pofázzál ;D
  • gtronic
    Nem tudom mi köze van ennek hozzám, mert ha nem vennéd észre már csak szenvedek, szórakozok, próbálkozok valami életet lehelni e topicba ahol a komolyság az original, 1-2 nap és többet amúgy látni se fogtok : D

• gtronic
    Na irány keresgélni a család fámat nyomorékok :'D
    XDDDDDDDDDDDDDD
  • anarga
    elmeselek egy rovid tortenetet egy p4w4 nevu illetorol. meg regen cs-s idokben tortent, olyan 2004-2005 magassagaban, hogy interneten kurva nagy volt a pofaja, annyira azert neki nincs nagy szaja, viszont sokkal tobb faszsagot hord ossze, de nem ez a lenyeg. nagyabol olyan adottsagokkal rendelkezett mint o, csak annyi volt a dif, hogy legalabb valamennyire akkor tudott jatszani es valamivel ertelmesebb feje volt. na de a lenyeg az az, hogy egy alkalommal elment egy lanra, ahol bezbolutovel megismerkedett. azert uszta meg, mert megigerte, hogy a kovetkezo lanra felmondja a vizipok csodapok (ok reszegek voltunk, nezzetek el h ilyen hulyeseget kertunk, kerhettunk volna valamivel komolyabbat muvet is) mondja fel szorul szora. EP01tol EP10ig. ez be is kovetkezett a kovetkezo negyedevben.

nagyabol ilyen szinten 'lepne az arcodba'

ebbol nem tanult, kovetkezo evben beleraktak a kukaba (kukas lehet mas valaki volt, mindegy), majd egy par evvel kesobb egyszer pofanbasztak ugy istenesen es terdelve, konnyes szemmel kert bocsanatot az illetotol. meg valahol a video is megvan errol az ominozus esetrol.
    azota megemberelte magat, allitolag.

ez minden ilyen retardaltal megtortenik/megtortent mar. ez az internet. tobbsege kozepiskolaban kapja, masik fele pedig ilyen pawas korulmenyek kozott.
  • gtronic
    Ti röhögni? felétek az lehetetlen tényező szerintem : D
  • gtronic
    próbáltam beilleszkedni de rájöttem lehetetlen, és ezért inkább magamat adom, és akárki akárminek nézz, én legalább önmagam vagyok 100% osan : D
  • Zomil
    núbok vagytok mind :D
  • daemonervosa
    Látom segítségre szorulsz, lásd jó lelkemet, leírom neked a jelenlegi szituációt:

-Mi, MINDANNYIAN ,akik jelenleg szarrá röhögjük magunkat a sorozatos szánalmas és egyben ostoba hozzászólásaidon, jól érezzük magunkat, miközben TE egyre lejjebb süllyedsz a híg fos tengerében, próbálod magad alól kilapátolni a sok szart, minek eredményeként még több bélsarat mersz bele az amúgy is menthetetlen kis csónakodba.
    A helyzeted kilátástalan, a fos végleg beterített. GAME OVER
  • darkmenx
    en meg mindig azon gondolkodom, hogy ilyen adottsagokkal amiknek tanui lehettunk csodalatos keped megtekintese kozben, hogy probalnal meg barkinek is az arcaba lepni?
  • Dobronski
    who cares?
  • watto
    Nekem amúgy nincs veled bajom , csak az hogy skizofrén vagy.
    Alapjáraton durva hogy 2accot regelsz sg-n de hogy eggyiknap azért sírsz hogy jajj ne bántsatok, másik nap meg próbálod bemesélni hog ynyugodt vagy mikor majd szét vet az ideg :D
  • gtronic
    ♥ *-*
  • Hurkans
    És tényleg ő az...
  • gtronic
    mert én hogy jártam? : D
    Hoztok nekem minden este egy röhögéssel teli dús pillanatot : D

Szerintem én jártam itt jól, oké dark fuck you bitch :'D
    kérsz még adatlap linket rólam? amire verheted : DD
  • watto
    +1
  • Roy4l
    dobronski szerintem te ebbe ne szólj bele ha nem akarsz ugy járni mint david
  • darkmenx
    igy van, mi pattanasos, budos, honaljszagu szemuveges geekek vagyunk.
  • watto
    Előbb még nem te voltál.
  • Dobronski
    nincs barátnőjük, sőt még barátaik sincsenek, ezért van ennyi idejük rád

<333
  • darkmenx
    koszonom, hogy ismet elismerted, hogy te szerepelsz a kepen.
  • gtronic
    milyen igazad van ^^
  • Dobronski
    :/

"nekem is vanNAK sok leaver társAM"
    axaxaxaxaxaxa
  • Roy4l
    minket idegesít hogy mindig rinyál hogy 1leaver volt a csapatjába igy meg ugy .... nekem is vannak sok leaver társam ÉS? én nem rinyálok miattuk hanem leszarom az egészet mert tudom hogy köv gamemba nemlesz-.-
  • gtronic
    annyira vártatok arra a pillanatra hogy beugassatok h nesze hogy nézel ki, és még rám is kerestetek ahhoz képest, hogy leszartok. hm epic fail :'D
  • Dobronski
    Istenem, olyan szánalmasak vagytok. Komolyan nincs jobb dolgotok? Elmegyek itthonról, hazajövök, mit látok? League of Legends 1231244új üzenet? Miből áll az egész? jaaj david loser, jaaj low pff, istenem. Nyissatok egy topikot ha ennyire szeretitek őt. Kajak nincs más dolgotok? gtfo
  • darkmenx
    no offense, bud.
  • darkmenx
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000692092895&v=info
  • Roy4l
    lehet 15éves vagyok de én felbirom fogni amit írnak és én elgondolkozok is rajtuk nem ugy mint david hogy direkt kötöszködik
  • gtronic
    Mert te még a pofádat se mered felvállalni, szóval vedd be a kuss színfoníát : )
  • Roy4l
    tökre igazad van a mostani profilet azt csak kereste a neten mert neki bejönnek az ilyen emos gempák és lehet hogy vele szokott kavarni titokba?xO
  • darkmenx
    ha mar 15eves Elvisnek is elege van akkor bajok vannak :(
  • gtronic
    Kiről ? : )))
    Na ne szórakozzál : )
  • Roy4l
    szerintem hazudsz mert tuti nem 18éves vagy, látszik rajtad hogy nem vagy képes felfogni a dolgokat :), még oltogatni se tudsz , látszik rajtad mennyire gyerekes pofád van és már kezd elegem lenni belőled-.-
  • daemonervosa
    De másnak 6 évesen több esze volt...
  • gtronic
    Az hogy mindenki volt 18 éves, és bazdmeg : )