53877
-
#4586 Szvsz rammus egyik legdurvább jungle tank, ha nem basztatják akkor nagyon gyorsan lvl4 tud lenni és már gurul is gankelni.
Persze amumunál nem jobb, de hát öt meg sürün bannolják :)
Igazábol azt szeretem rammusban, h ritkán pickelik, meg nem is bannolják, és ha senki nem akar jungle-özni akkor arra tökéletes, de lane-ben is elég erös a tauntnak hála.
Alistar is jó, csak valóban ahogy irtad nem könnyü vele játszani, én mondjuk jó alistart talán jó ha 1-2-t láttam :D -
#4585 ugy hallottam pedig, hogy a ronnesz is csodalatosan jol tudja buildelni az attack speed katarinat. -
anarga #4584 akkor atfogalmazom. ha ti jatszotok akkor shen, ha en akkor alistar mert tudok helyezkedni, felismerem, hogy mikor kell beugranom, mert tudom, hogy ki tudom hozni a carryt es el tudok menni, fel tudom tartani oket.
masik eset, ha ti jatszotok akkor jungle shen, ha en akkor amumu, mert en tudok junglezni, el tudom kapni a menekulot, el tudom nyomni az ultit jol, te nem.
nem 1 olyan amumu jatekom volt h 25/5/20 stattal lett vege es 1 rohadt quadra sem volt, de legalabb 3-4 triple killem volt, vagy tripple+double.
nem 1 olyan udyr jatekom volt, hogy nem lehetett megolni mert mindig el tudtam menekulni, az egy dolog, hogy tank udyr nem fog olni neked mert nem tud, viszont embertelenul tud initalni es kb lehetetlen megolni, ha tudod jol es gyorsan nyomogatni a skilleket. locket pedig procolgat te pedig nonstop shield+stun+speedben vagy es az ultid is aktiv.
sona kurva jo champion, de egy garen+taric lane ellen, vagy barmelyik masik lane ellen, amit irtam, nem tud mit csinalni. akarmivel is rakod ossze a lanen.
na kb ezert nem fogok ide irogatni ilyeneket, mert a retardalt felidegesit a hulyesegevel, mert kurvara semmi tapasztalata, erzeke, tehetsege, kepessege nincs egy rohadt egyszeru jatekhoz de azert probal pofazni. tanulj meg jatszani aztan lehet hogy meg tudsz gyozni az ellenkezorol, de amit irtam az ugy van.
majd ha 2000+ elod lesz visza terunk erre.
unknown: lilb vagy chauster alistar jatekot meg nem lattal szerintem. vagy egy sologamert. alistarral nehez jatszani, de ha valaki tud, akkor jobb mint egy rammus, shen.
es mint irtam, ha nincs jungler akkor amumu mint alistar vagy barmi masik tank. -
B52Yami #4583 Ty very a macskát. Az előző hozzászólásomhoz még annyit, hogy pl haveromnak is hiába magyarázom, hogy vegyen legalább egy rohadt wardot, hogy ne tudjanak olyan könnyen legangelni...de neem, mert ő nem arra költi elsőnek a lóvéját. -
anarga #4582 wtf? shennel lehet ertelmesen junglezni. szedj smitet. alap jungle-way.
igen arra ertettem. lehet h egy ertelmu de minden retardaltnak be van kapcsolva az autoattack. autoattackal nem lehet jatszani.
elobb tanulj meg figyelni a tobbi lanere sorokaval, mialatt a sajatodat is figyeled, illetve azt is, hogy hol jar az enemy junglere, cv-t spameled ra, kb minden 2. 3. spotnal eltudod nyomni, attol fugg mi junglezik es hanyas. utanna ha ez megy raersz last hitelgetni. 3ad, 4ed annyi cs kell neked mint a carrynek. egy agyon feedelt soroka 500 csvel, vagy 0 killel de 500 csvel nem fogja megnyerni a jatekot, hiaba van 20as mejai, zhonya, 3 archangel. mig a carry igen. valoban szuksege van csre, de kozel sem annyira mint a tobbinek. es ez igaz jannara, sorokara, morganara nem, de o tud farmolni durvan illetve solo lanen a helye, sonara, stb.
mf szerintem szar. durva early gameben meg mid gameben is elmegy, de szerintem szar end gameben, bar valoszinuleg csak en nem tudok vele jatszani, de ez van, nem is erdekel tulzottan. nem emlekszem olyan mf-re ami vegig durva lett volna feed nelkul.
gragas miert ne lenne ranked champion ? =) armor pen tank gragas durva. 25 armor pen + mastery es exhaust. lvl2n 130-150eket ut rad. w+e. -
B52Yami #4581 ... de ehez még sokminden más is hozzájön... hiába van jó csapatösszeállításotok, ha nincs pl map controll(nem hajlandóak 1 wardot sem venni) stb, ott is sokat lehet bukni. -
#4580 Alistarral én se értek egyet, but:
Udyr nem tankon játszva általában erősen fail.
Szerintem itt most nem tértek ki a külön szituációkra.
Pl:
Amennyiben van jungle karakter , úgy nem biztos,hogy megéri pickelni Amumut Galio vagy egyéb lanes tank ellenében.
Továbbá más és más karakterek "használhatóak" soloba és premadeba. Azt azért senki ne várja itt el senkitől, hogy tanulmányt írjon "tanács" címen. Tanácsnak szerintem korrekt egy ilyen post,ha valakinek tanácsra van szüksége. -
B52Yami #4579 Láttam már jó udyr tankot, aki csak befotutt és mindenkit egyenként stunolgatot,amikor végzett kezdte az elejéről. Most ignorálhatod és hagyod, hogy ezt tegye, vagy megpróbálod leszedni (CC-zni) és pazarolod rá a skilljeidet, de ebben az esetben a tank megtette a dolgát és felfog dmg-et, illetve skilleket. Szerény véleményem szerint annyira nem rossz tank. -
ronesz #4578 >feltételezed, alistar jobb mint amumu, rammus vagy malphite (ez kimondottan wat)
>feltételezed, hogy udyr tank
>sona sehol a legerősebb lanek felsorolásában
nigga, full retard etc -
B52Yami #4577 Ja, vagy ott a "kill steal"-re gondoltál, mert az más és egyértelmű?! -
B52Yami #4576 Itt volt hasznos info bőfen. Amumu counternek jó janna/maybe gragas(még,ha nem is éppen ranked kari)? Nekem rankeddel az a bajom, hogy mindig ugyan azok a karik vannak :( Amúgy miért írtad, hogy a carry-n kívül senki ne last hiteljen? Többinek is jól jön a lóvé, pl soraka, ha nem last hitelget, akkor nem lesz AP-je és lófaszt nem healel, vagy CD redus cumója, vagy assistból legyen meg erre a goldjuk? -
Hurkans #4575 Hú ez így nagyon jó.
Shen az egyik kedvenc karim, ellenben nincs jungler karim... :S
MF még mindig jó karakter amúgy a sok-sok nerf ellenére?
Nerf előtt próbáltam ki megtetszett mondom megveszem erre azóta az összes patchbe nerfelték...
Köszönöm hogy így leírtad már csak egy full rune page kéne és megyek is rankedezni -
anarga #4574 nem tudom, nem lattam de nem is kerestem meg ilyen guidekat. sot guidet se kerestem meg =D
ha ismered a jatekot es tudsz jatszani akkor tudod, mivel mit lehet counterelni. a lenyeg, hogy olyat pickelj, ami a csapatba illik es nekik szar, ne azt ami neked szar lenne, mert nem szeretsz ellene jatszani, hanem ami tenyleg szar az enemynek. ha mindegyik skillekbol el akkor garen kell. nincs jungler viszont nekik sok a malee akkor jungle mundo durva. olyat nem tudnek mondani h x ellen y jo, mert ehez tudni kene h ki jatszik azzal es az hogy jatszik.
amugy imho: ashe > tristana > corki > kog. azert ashe mert nem banoljak ki. bar mostanaban az a meno, hogy kog,amumu,sona,ashe/mf.
legjobb tanknak meg mindig shent tartom, mert egyszerubb vele jatszani mint alistarral es durvan tud chaselni/menekulni illetve a legdurvabb initate nalla van, aoe taunt nagyon jo. egy movement speedes alistar aki tud helyezkedni viszont jobb lehet. vagy akar udyr, aki nem madredre es bf swordre buildel hanem locketre. szal shen > alistar > amumu> malphite > rammus > udyr.
amumu kizarolag jungle, ugy mint ww. ha lanezik ez a ketto akkor az felelmetesen fail. udyr is szar lanezesre. malphite pedig solo lane vagy jungle. ha nincs mas akkor mehet duo lanere is, de az nem az igazi.
tryhards: garen+taric , janna + ashe/pant/corki/mf/ez , mundo + morgana
pont ilyen sorrendben. ezek a lanek kb a legerossebbek. egymassal lehet csak counterelni oket. amugy tower hug es last hit. csak akkor erdemes gankelni, ha biztos a 2 kill, lehetoleg a carrynek. amugy waste, mert a lane pusholva lesz es ha viszaernek akkor az szopas. jannas lanenel a lenyeg, hogy MINDIG legyen shield a carryn. akin van az ne szedjen felesleges damaget mert nem lesz ujra shieldje jannanak, janna pedig mindig rakja ra es soha ne legyen a masik elott, mindig mogotte. ahogy egy jo supporthoz illik. egy jo sorokat soha nem latsz team fightban, nem is tudsz ramenni. outdamagelni kell a healt. -
#4573 ma is elfog a gyomorgorcs mikor elmegyek a regi iskolam elott a sok gyerekkori terror miatt, most nagyon a lelkembe gazoltal :(((( -
#4572 Jó akkor gondoljatok azt amit akartok...elég jól ismerem ahhoz, h ne kamuzzon nekem ilyenröl szoval továbbra is fail...
Ráadásul ilyen igénytelen nicknevet nem használt soha, de ti biztos jobban tudjátok, mert ti vagytok a nagy PRÖK! -
Hurkans #4571 Engem az érdekelne ezeket az infokat honnan tudhatom meg?
Mi jó ranged carry,legjobb tank, mik azok amikkel low elon lehet húzni mind rankedbe mind normalba.
Mert ha az ember ezekkel tisztába lenne szerintem sokat segítene...
Ha van erről leírás vagy hogy melyik hőst mivel kell counterelni, egy linknek örülnék.
Köszönöm előre is -
anarga #4570 en solo querol beszeltem. te irtad h ccrol szol, ami igaz is normal gamere mert nem latod mit pickelnek. rankedben viszont coutner pickrol szol. 4 counter pick tobbet er mint 8 cc.
az h annyira lent vagy, h mar ezt sem figyelik az emberek, akkor meg egyszeru dolgod van, csak megcsinalni mar nehezebb lehet. ranged carry es carryzd oket. annyi a dolgot h 10 percen at ne halj meg es mindent last hitelj. ha ugy fogsz last hitelni mint bigfatjiji (10 perc alatt 3-5 creep miss osszesen) akkor nem lehet gondod azzal, hogy low elon carryz. last hit tul fontos early gameben. 5 perc alatt 900+ goldod van. nezd meg h mennyit szedsz ossze last hitekbol 5 perc alatt es rajosz h mennyire megy a last hit. hidd el nem egyszeru dolog. ez kb egy fbvel feler.
amugy o az, ezek szerint hazudott neked. -
#4569 tudod azért van a topic, h a játékrol beszélgessünk, most miért zavar téged, h valaki elmondja a véleményét az uj hösröl?
leirja, h a skillek alapján mit vár a höstöl...semmi gáz nincs benne -
#4568 Nem is beszélve arról, hogy néhány zseni ezen a fórumon már MOST tudja,hogy milyen hatást lehet elérni egy meg nem jelent karakterrel bizonyos setupokba. True Story nem de? :) -
#4567 kar mentegetni ha valamit akar majd leirja o maga. vagy te vagy az online PR szegeny frodonak? :(
hozzateszem, hogy a nightfallos palyafutasa utan en is tagadnam, hogy kozom volt barmikor is L2hoz -
#4566 Már le lett irva egyszer h kurvára nem ö az...szoval leszálhatnál a témárol mielött tovább égeted magad...
Ismerem régota és l2-t kb. 2napig játszott...szoval nem hiszem h ismerne titeket... -
#4565 Ezeket én is tudom, de solo rankedben nem épp ennyire fényes a helyzet, mert oké, h 5fös csapattal ez szép és jó, de solo-ban nem igazán jön mindig igy ki föleg ha balfasz aki bannol... -
#4564 rakosfrodo
meg fijucka levetett ruhait hordta nightfall c3 l2j-n, hozza jart kuncsorogni most meg itt osztja a durvat, mintha barki is lett volna barmilyen jatekban. -
#4563 Milyen l2-s karival és névvel rovarkodott?:D -
anarga #4562 normal gameben szol ccrol a jatek. rankedben banrol es counter pickrol illetve egy carryrol aki kepes carryzni, counter pickeknek csak es kizarolag a support a feladatuk. egy utopikus jatek vege ugy nez ki, hogy carry sok/0/0. osszes tobbi 0/x/sok. nem last hitelnek semmit soha mert damaget sem kell bevinniuk, ez a carry feladata. nekik fel kell fogniuk a damaget es supportolni kell a carryt.
counter pickhez meg kene lennie a hosok 80%anak es tudni kene veluk jatszani. -
#4561 mirol kene szerinted szolnia ha nem a cc stackrol? -
#4560 Lenne haszna, ha a játék nem a kibaszott cc stackelésröl szolna...Press R to win hösökkel...Nem is rankedbe kell használni, de spec én normalban élvezem vele a játékot, nem brutális hös, de valahogy élvezetes vele a játék.
-
anarga #4559 amig nem irjak le azt, hogy a champion pontosan milyen skillekel, mekkora rangere, milyen cooldownnal es AP/AD ratioval jon ki, addig total felesleges errol beszelni. ezt ha le is irjak, koze sem lesz a valosaghoz, mert ugy is valtoztatni fogjak az utolso pillanatokban, lasd leblanc, vagy csak kap egy hotnerd-nerfet masnap. helyette kapsz retardalt frikes videot, egy rohadt tortenetet, hogy az uzbegisztanbol kolumbiaba menekult csalad egyetlen lany ivadeka blablablabla kurvara nem erdekel a tortenet sem. meg nehany fanartot valami elbaszott pattanasos gyerektol riotgames irodajaban, aki hugyosra keresi magat 30 perc munkaval, 0 tehetseggel.
majd ha ezek teljesulnek, lehet lesz ertelme.
ertelme is csak akkor lenne, ha valaki tudna jatszani annyira, hogy fel tudja ismerni, mi az OP es mi nem. de amig itt az emberek karthust OPnak, teemot durvanak es malzahart carrynek gondoljak, total felesleges ezt eroltetni. tegye fel a kezet aki ugy gondolja h 1400 elo felett lenne a helye. ez a jatekosok durvan 4-7%at jelentene. 10 embert nem tudok innen megnevezni aki oda tartozna.
irelia tok jo funolni es vege. nincs helye egyetlen egy csapatban sem. van egy aoeja es ott vege van a championnek. ok low cd aoe de semmi haszna nincs. semmi damaget nem tud bevinni vele. cs-re jo es ennyi. nincs haszna. egy jo champion ott kezdodik h hasznalhato es ott er veget, hgoy valaki ezt ki tudja hasznalni, ergo tud vele jatszani. ireliaval tok mindegy, hogy valaki tud jatszani vagy sem, mert a haszna ott kimerul, h berobban es a carryt stunolja. -
B52Yami #4558 Szerintem OP lesz. (dont rly know) Irelia ultijára miért is kéne rework? Mi bajod van vele? -
#4557 nekem semmi bajom nincs azzal ha leirja a velemenyet csak kb. pont annyi ertelme van, mint anno lineage2 topicba mikor update elott visitottak mar az ilyen flashxp -k meg gordis2k -k, hogy milyen gecire OP lesz minden majd kijott az update es utana meg azert ment a visitas, mert gecire nem ugy nezett ki semmi ahogy ok elkepzeltek.
es igen pont ugyan ez megy itt is. -
#4556 tudod azért van a topic, h a játékrol beszélgessünk, most miért zavar téged, h valaki elmondja a véleményét az uj hösröl?
leirja, h a skillek alapján mit vár a höstöl...semmi gáz nincs benne
Irelia meg annyira nem hulladék, de se nem op se nem up. Egy kis buff valóban ráférne, meg az ultijára egy rework, de nagyjábol rendben van a hös...
bár igazábol nem várok már semmit ettöl a topictol, sajnos a szinvonal a béka seggét verdesi :D
szoval szarok vagytok mind, és a franciák a királyok! -
#4555 nem azert felesleges barmit is irni ide, mert ugatas van vagy lesz, hanem azert, mert mig nem lattad a championt vagy nem jatszottal vele addig ugyse tudod, hogy milyen lesz.
viszont ha neked az okoz oromet, hogy minden uj champion kiadas elott beirod ide, hogy milyen OP lesz akkor go ahead.
irelia is egy hulladek megis emlekszem, hogy valaki mar itt visitott 1 hettel a kiadas elott, hogy milyen OP.
ps: L2-be is szar voltal. -
B52Yami #4554 3mas cipő+ 5 zeal adja, beugrasz ulti, elfutsz. Blue pill-t sem kell használni, mert hamarabb hazaszaladsz. :) -
#4553 ja emlekszem mikor osszevissza visitott mert legankeltek miutan nem calloltunk misst mivel 4en voltunk ventrilon, funny guy, most meg eloadja a nagy arcot aki soha nem visit a jatek miatt.
de az attack speed katarina meg mindig adja ugy hallottam. -
#4552 Jah, hogy ő Dream69? Mik ki nem derülnek :D -
B52Yami #4551 Nekem már csak azért is tetszik, mert nem tök máshogy néz ki játékban, mint a concept arton. És a skilljei is érdekesek, de majd kiderül... -
#4550 Fölösleges bármit is írni ebbe a topikba, mert biztos nem kapsz rá értelmes reakciót. Ha visszanézel 3 oldalt ott is láthatod, hogy már nagyon rég óta csak trollkodás és "az én apukám úgy is erősebb" (lsd. anarga) szópárbaj megy.
Egybként tetszetős az új hős, jöhetne már. :) -
Eftörsokk #4549 mellesleg mi a véleményetek az új hősről?:)
végre nem egy tipikusnak tűnő hős, jópofának tűnnek a skilljei, aztán kérdés mennyire fog ez működni játék közben -
#4548 ugy hallottam pedig, hogy Dream69 csodalatos jatekos, a 24 win / 26 lose ranked stattal :( -
anarga #4547 minden teren tul jelentos a hezag koztunk. avg kill/death. avg assist. win/lost. tobb championnel jatszok mint te. 500+ elo rankedben es 1000+ normal gameben. azert ez az 1000 elo elarul valamit a kettonk szintjerol.
az hogy bugi jatszott veled es nem kuldott el a picsaba, nem jelenti azt, hogy jol jatszol. engem el kuld ha faszsagot csinalok vagy ha elborul az agya, de ettol meg nem leszel egy szinten velem. az h allitolag katarinaval nem vagy rosz az semmit sem jelent. katarina miden tul egyszeru jatszani. de ha kapnal egy ertelmes enemyt kozepre semmit sem tudnal kezdeni a katarinaddal.
en elkuldtem zylort a picsaba, wickd 1x leallitotta a streamet mert szopott ellenem kozepen. 2x egymas utan pedig elbasztam a jatekat allitolag azzal, hogy alaztam kozepen, attol fuggetlenul, hogy nem tudtam megolni mert nem volt ra lehetoseg, viszont 2x annyi csem volt mint neki, ebbol kifolyolag a jatekhoz semmi koze sem volt az utolso 20 percben, a tobbi 4en mult mind a ket alkalommal h nyertek. ettol nem lesz o sem jo, sem pedig szar jatekos. ez ennyit szamit.
nekem nem kell bizonyitanom, hogy jobb vagyok nallad mert ez evidens. ahogy neked sem kell azt, hogy atlag szintet sem ered el mert ez is evidens. az pedig szerintem teljesen alap, hogy jozan paraszti esszel jatszik valaki es nem csinal retardaltsagokat. nem itt kezdodik az, hogy valaki tud jatszani. ez szimpla esz kerdese.