53877
0MWkPbn.jpg
  • watto
    Baszki.. Te ágyon alszol?:O

Csak hogy tudd...van...
  • darkmenx
    sajnalom, most mar nem csak a gyerekkori terror miatt fogok rosszat almodni ejjel, remelem anyu meg bejon ellenorizni, hogy van-e szorny az agyam alatt. :(
  • Zomil
    de akko gyorsabb az ulti vagymi :D
    (not)
  • watto
    Miért? Az tök menő. Gyorsan auto-attackol. Nem értesz te ehhez a játékhoz...
  • darkmenx
    nem kuldte el a picsaba == valoszinuleg csak ventrilon rohogtuk ki mikor elkezdte buildelni az attack speed katarinat :D
  • watto
    Csalódtam benned.Azthittem ha ennyire megviselt legalább lebonttatad a zsidóaranyadból, dehát tévedni emberi dolog.
  • darkmenx
    ma is elfog a gyomorgorcs mikor elmegyek a regi iskolam elott a sok gyerekkori terror miatt, most nagyon a lelkembe gazoltal :((((
  • solyomb
    Na akkor már csak pár ezer alkalommal kell ugyan ezt elérned, hogy egy szintben legyetek - legalább ebben:D
  • B52Yami
    Enélkül nem lennének postok.
  • watto
    Jujj de izgi, megint megy a szájkarate ^^
  • daemonervosa
    Jó érzés látni, hogy van aki még komolyan tudja venni az internetet.
  • FreddyHawk
    Darkmenx - a próbálkozásom sikerrel járt, kaptam jópár pm-et és azóta vidáman nyomom minden este egész sikeresen a prearranged-eket.
  • razz
    "mert ehez jatszani is kene tudni"
    Érdekes mert játszottam anno még a haveroddal bizonyos bugaimer-rel, és azon kevés ember közt voltam akit nem küldött el a picsába, vajon mért? :D "csak sajnos nekem van mire, veled ellentétben" adom hogy képben a játékkal kapcsolatban, de ez nem garantálja nálad se hogy tudsz is játszani mert írásban lelehet írni de csinálni is már két különböző dolog.
    Egyébként tetszet amit múltkor írtál a mindenáron nyerni akarásról, elmúlt 1 hónapban az 1-etlen értékelhető post volt.
  • anarga
    failure razz,

ha eltekintunk az ilyen david insane fele retardalt barmoktol, akkor en vagyok az aki irogatta milyen durva. csak sajnos nekem van mire, veled ellentetben =((( errol a forumrol egyetlen egy ember jatszik jobban mint en, mar ha nem borul el az agya. ezt ugy merem kijelenteni, hogy nem jatszottam innen senkivel, azokon kivul akikkel szoktam premadezni.

tobbi csak sirankozik es szenved, irogatja h o nem irta h pro amit ha irt is annyira jelentektelennek szamitott a csodas kis iromanyaban, hogy eszre sem lehet venni.

viszont te josz itt es magyarazol, de orulsz ha normal gameben van 1500as elod (amit ketlek), ahol nekem 2000+++ vagy rankedben orulsz h 1300 korul mozogsz, ha egyaltalan jatszol rankedet mert az ott levok 90%a biztos h nem jatszik.

attol, hogy azt pickelsz amire a csapatnak szuksege van nem fogod megnyerni a jatekot, mert ehez jatszani is kene tudni. errol a forumrol pedig.... nem folytatnam.

ugyan olyan nyomorek vagy mint zylor vagy grackis. az se veszi eszre hogy nyomorek es csak mast szid a sajat balfaszsagai miatt.
  • B52Yami
    Hát ne írkálj. És gondolom, mert szerinted a franciákkal semmi gond nincs ezért te vagy a győztes itt közöttünk.
  • razz
    "A vesztes minden válaszban problémát lát.
    A győztesnek minden problémára van válasza."
    Ez a probléma egyik alap pillére amíg ezt nem fogjátok fel kár feleslegesen irkálnom.(Igen, rátok az első fele érvényesül.)
  • razz
    Hát legalább engem nem vertek az osztálytársaim mint téged :( ...Aztán felnőtt korodra létrejött ez a selejt ami vagy, akin még segíteni sem lehet mert már alapjaiban el lett baszva, bár nem 100%ban te tehetsz róla... de, inkább mégis. Hát most gondolom nagyon a kis lelkedbe gyalogoltam, de kivételesen segítek rajtad ! Fogj egy kötelet és akaszd fel magad. :) bye
  • B52Yami
    Jó, nem beszélek mások nevében... ÉN nem írtam. :)
  • darkmenx
    nyilvan ezert quoteolsz minden hozzaszolasomra, latom nem csak a nyelvtant nem tanitottak az isibe :(
  • B52Yami
    Ezzel már csak az a baj, hogy nem írtuk, hogy milyen "pro"-k vagyunk, és, ha bénák is vagyunk, az még nem változtat azon a tényen, hogy a FR-k olyanok amilyenek és végig erről volt szó. Tök mindegy, hogy 500, vagy 1900-as elo lennék, akkor is ez lenne róluk a véleményem.
  • razz
    Elég szar lehet hogy még az interneten keresztül is csak egy jelentéktelen troll szerepét tudod betölteni, akit igazából lese szar senki :(
  • darkmenx
    most mar tenyleg csak forrai hianyzik ide :(
  • razz
    ha ilyen "idiótákkal" lenne tele mint amilyen én vagyok akkor valószínűsithetöleg nem lenne ez a fórum is tele sírással hogy "jaj mien csunya mindenki de én vagyok a pro, miért történik ez velem?" Mellesleg attól mert nem fröcsögöm szét az összes fórumot valami aktuális faszsággal, meg nem szállok be én is osztani az épp aktulis illetőt. Az is megérne egy misét igazából elképzelhető hogy kitérek majd rá ha lesz kedvem...
  • darkmenx
    annyira megsertettel mindjart megyek sirni a sarokba. meg gyakorolj egy picit aztan gyere vissza a moral faggotry annyira nem meno, es a franciak amugy is szarok es fergek akarmit hordasz itt ossze ugyhogy szerintem eleg ha annyit mondok, hogy a kurva anyadat.

okcsá.
  • Unknow
    Szerintem nem fogtad fel, hogy miről beszéltünk eddig. Arról, hogy a franciák seggfejek, és nyafognak és rinyálnak és idióták. Egy szó se volt arról, hogy mekkora lámák.

Nem érdekel kinek gratuláltál, az se érdekel ki vagy, az ilyen idióták miatt mint te szar ez a játék. Ha meg tudod,hogy ki vagyok gyere már fel hozzánk TS-re és magyarázd el nekem miért vagy olyan okos, meg egyáltalán ki vagy Te. Persze gondolom egyikre se számítsak :P
  • B52Yami
    http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=360440
  • B52Yami
    Lehet, hogy ilyen negatív aurájuk van, meglátod, hogy FR és feladod. Na jó ez hülyeség :)
  • Jowanson
    A #4475-be írtam le ahogy egy francia pöcsfej pont ezt csinálta(sőt nem is ezt, rosszabbat). Még el sem kezdődött a meccs, senki nem feedelt, soha nem voltunk negatívba stattal, mégis folyamatosan ment a sírás meg az anyázás hogy noob jungle eve revive-al. Azt amikor mondtam h qssoljon és figyeljen inkább a saját dolgára akkor engem is report-al fenyegetett. Ha meghalok akkor reportol, mondván hogy direkt feedeltem. És erre buzdította az ellenfél csapatot is.
    1 franciából nem fogom azt mondani, hogy mindegyik fasz, azt se mondom hogy szarul játszanak, de ez az egyed egy francia crybaby volt, ez tény.
  • razz
    "Amúgy meg sokan a franciák közül top elo playerek." Hát pont ezaz ehhez képest pont azt magyaráztad hogy mennyire szar az összes francia, most sikerült segget csinálnod a szádból de nembaj Krisztián majd legközelebb...
    "Nálad természetesen a kettő nem függ össze, szar is vagy, és valjuk meg...seggfej is." Az alaptalan vádaskodás elég szánalmas dolog...
    Tudod még gratuláltam is a barátodnak mikor megnyertétek a huncup-ot de azért ennyire nem kéne elszálni..."A vesztes azt mondja: nem vagyok annyira rossz, mint sokan mások.
    A győztes azt mondja: jó vagyok, de még nem eléggé"
  • Unknow
    Majd akkor leszel tisztába a dolgokkal ha nem lvl 20as accountod lesz :P Addig maximum elképzelésed van. (Legalábbis a lolról)
  • Unknow
    Mert? Te is bekerülsz valahogy néha jó játékosok mellé nem? Egyébként rossz embernél próbálkozol haver. (Amúgy meg sokan a franciák közül top elo playerek.) Ettől még tény,hogy a franciák nem beszélik az angolt és állandóan cryolnak. Attól ,hogy valaki seggfej még lehet jó játékos.

Nálad természetesen a kettő nem függ össze, szar is vagy, és valjuk meg...seggfej is.
  • B52Yami
    Általában utoljára szoktam pickelni, hogy megpróbáljam a "hiányt" pótólni, de egy idő után ezt megunom és pickelem amihez épp kedvem van, bár ebben az esetben nem is érdekel, hogy nyerek-e, vagy veszítek. :)
  • razz
    Alkalmazkodni kell, nem szeretés kérdése ha nyerni akarsz akkor elég sok komprumisszumot kell kötni. Ha meg te pick-elsz elsőnek akkor próbálj meg beszélni a többiekkel hogy ki? mit? merre?
  • razz
    Nem lepődtem meg hogy nem jött le a mondanivalóm lényege, de tőled nem is várok el semmit.A legnagyobb bolondság lenne egy hulladéktól akármit is elvárni nem? :)
  • B52Yami
    Az előző hozzászólásomban szerintem ott a válasz erre.
  • darkmenx
    kerlek nyugtass meg, hogy a nyelvtanod soha nem volt jobb 2-esnel az isibe.
  • razz
    http://www.lolbase.net/lists
    http://eu.leagueoflegends.com/ladders/solo-5x5
    Miért látok annyi azonos nevet mind a két linken? Biztos mindegyiknek szerencséje volt míg itt senkinek sem. Leginkább hozzá álláson kéne változtatni és akkor talán még elis lehetne jutni valameddig... De ennyiből azért már leszűrtem hogy a te mentalitásod úgy néz valószínűsíthetőleg: Dőlt egy két turret team kill arány 2:10 Kikaptunk ! És itt van gond a hozzá állással, mert feladod, elkezded basztatni a társaid ergo nem a játékkal foglalkozol hanem mások csesztetésével és itt a hiba a te részedről. ha nem így lenne akkor nem jönnének ide konstans a "hudefaszlámavoltmamindenkiacsapatobanszokászerint" hsz-ek.Ezt az egészet nemis konkrétan neked szánom mert lehet hogy rád ez nem igaz 100%-osan mivel nemismerlek ezért nemfoglak meggyanúsítani hiszen lehet hogy alaptalan rád nézve, de úgy általánoságban biztos vagyok benne hogy jópár ember magára fog ismerni !
  • B52Yami
    Nekem ezzel igazán itt csak azzal van bajom, hogy supportokkal szeretek játszani és, ha a tank,vagy a carry hal a legtöbbet ott már nem tudok mit csinálni és ebben a franciák tapasztalatom szerint jók...
  • B52Yami
    A hiba nem mindig másban van...mert te simán carryzed a francia által feedelt enemy-t is. :) Nem fogod még mindig fel, hogy a 10. percben van 5-6 halála? Akkor biztos én vagyok a hibás, ha ilyenkor meg tudnak ölni :(
  • B52Yami
    Ha te mondod...