53877
-
razz #4506 "DE te ilyen überhigh mindent megmagyarázó übermensch lehetsz." nem. egyátalán nem. Csak én tisztában vagyok azzal a dologgal amivel itt nagyon kevesen : A hiba nem mindig másban van. -
#4505 Arrol nem is beszélve, h ugye aki pl. duo-ban nyomja annak megnö az eloja...mondjuk rankeden ezen ha jól tudom már finomitottak, de normalban igy is gyakran találkozok lvl27-28-29 emberekkel. -
anarga #4504 lulz=D a max 80 wines smurfom lvl30asokat kap. legdurvabb az volt akinek tobb winje volt mint nekem a mainemen win+lost. ez elo kerdese nem pedig MM faile.
az mm fail ott kezdodik, hogy ha nincs 9 masik a te elo rangedben, akkor vagy te kapod a 150-200al kevesebb ratinges retardaltakat, vagy a 150-200al tobb ratinges idiotakat. es ugy fog kinezni a jatek h 1650, 1600, 1550, 1300 vs 1200, 1250, 1300, 1450, 1900. -
B52Yami #4503 Ez még mindig nem magyarázza meg, hogy ha összedob engem egy szerinted ilyen 40+os "valószínű hogy tisztában van a játék alapjaival és tudja mit csinál.." franciával, akkor miért feedel és bukod miatta a játékot, aminek köszönhetően csökken az elod... DE te ilyen überhigh mindent megmagyarázó übermensch lehetsz. (sosem állítottam, hogy pro vagyok) -
razz #4502 Mert nem a win-jeid mennyisége számit, lehet 1500 win-ed is ha olyan az elöd simán összefog dobni 120 win-es emberekkel is... Ha +70-ben vagy nagyságrendileg a franciának is legalább kéne lennie +50 de legalább +40-ben... amitől persze nem mondató hogy elit szintű gamer,de azért elég valószínű hogy tisztában van a játék alapjaival és tudja mit csinál... Visszakanyarodva elmúlt hónapokban meg még nem olyan rég is azt olvastam itt hogy mindenki mekkora pro, a gond az egésszel az hogy azért játszottam még anno innen egy-két emberrel és nem azt tükrözte amit ide leírtak. -
B52Yami #4501 Na ez baromi jó kérdés, hogy miért rak össze 500 winnel (430lost) 180 wines franciákkal, de gondolom erre te tudod a választ. MM fail! Easy. -
razz #4500 Csak egy kérdés: Ha ennyire balfaszok ezek a csúnya francia bácsik akkor hogy a fenébe dob össze titeket "PRO" magyarokkal? fail. -
B52Yami #4499 Nekem nem magukkal a franciákkal van bajom úgy összességében, annak ellenére, hogy a legbuzibb nyelvet beszélik és elhányom magam, ha hallom. Hanem, hogy akárhányszor találkozok franciával a csapatban, kikapok...ez nem 45%, hanem 80-90. :) -
#4498 Szerintem megérdemelsz egy jó nagy baguettet az ánuszrózsádba ha ezt komolyan gondoltad. Menj és fogjál kezet Pierrel meg a haverjaival és postolgass francia fórumra. -
#4497 Franciákkal kapcsolatban nem ismerek viccet :P
-
razz #4496 Megpróbálom egyszerűbben. Nyilván van a francia játékosközösségnek is van életképtelenebb része,de ez ugyanúgy megtalálható szerintem mindenhol. Elképzelhetőnek tartom hogy azért gondoljátok úgy hogy a franciák rosszak mert a LOL- játékos közösségének elég nagy részét teszik ki, de szerintem ha létezne erről a százalékos grafikon azért egyértelműen tükrözné hogy viszonylagosan egyenletesen oszlik el az egész.Hogy mindenki értse itt egy példa Franciák:45% nem érti a játékot,Svédek:40% nem tud játszani,Magyarok:50% nem tudja mit kell csinálni.(nem tükrözi a valóságot, szimpla szemléltetés).Csak épp az a különbség hogy a Franciák 50 ezren játszák,a Svédek 10 ezren, míg a Magyarok meg 5 ezren. -
B52Yami #4495 Francia fika? Bennem van a hiba, mikor tartom a tornyom, esetleg néha tudok pusholni mert erős az enemy, majd 10 perc után rám jönnek 3-man 3 irányból és kinyírnak torony alatt. Megnyomod a tabot? Jé? A franciának van 5 halála és esett a lineon a tornya...miafasz...bennünk van a hiba? -
razz #4494 Sajnos ez nem vicc kérdése. De szerintem pont neked nem fogok magyarázni semmit mert értelmetlen lenne. -
#4493 valahogy viccesebb volt a franciafikat olvasni, mint ezt a moral szoveget ugyhogy inkabb menj vissza wowozni.
-
razz #4492 FIKÁZZUK A FRANCIÁKAT ! ugyanmár... Sajnálom hogy ezt kell mondanom de a magyarok sem jobbak semmivel se, sőt ! Ha pár laikus megnézi ezt a fórumot akkor mit lát? Hmm... Volt egy kedves ismerösöm anno mindig mondta : Először a hibát saját magadban keresd ! Szerintem érdemes lenne ezen elfilózgatni egy kicsit srácok... -
#4491 Én kb. 6-7 honapot toltam, haverokkal bár leginkább a társaság miatt, mert amugy semmi kedvem nem volt hozzá, de addig a 6-7 honapig jó volt, de aztán meguntam :D -
#4490 keressel -
#4489 Erről van valami felmérés is?:) -
#4488 Oszttársam wowbuzi, játszottam vele vagy 1 hónapot mert szépen kérte de szerintem unalmas. Mondjuk nem értem el a max szintet ugyhogy inkább nem nilatkozom, lehet több izgalamt nyújt magasabb szinten :D -
#4487 Jah még mielött jön a flém, én is mmo-ztam eleget :D -
#4486 Semmi különbség, mind a kettöben csak elbaszod az idödet, akárcsak a többi mmo-ban :D -
#4485 kevesebb homoszexualis jatszott/jatszik l2vel, mint wowval -
#4484 Lehet hogy ez idiota kérdés lesz, hogy megint legyen mibe belekötnie darkmenx-nek, de l2 miben más mint wow :D -
#4483 ezekszerint te se L2ztel tobbet 1 hetnel -
#4482 Érdekes, mert L2-ben pont a lengyelek voltak a legnormálisabb k-európai játékosok. -
#4481 svedek legalabb csak scammelnek de nem ostobak -
Dobronski #4480 "szókincsünk kimerül a kurwa használatában"
:D és tényleg. amúgy nagyapám lengyel volt. :) -
ronesz #4479 ronesz's legidegesítőbb népek online játékokban tier list:
Tier 1: egyiptomiak
Tier 2: lengyelek
Tier 3: magyarok
Tier 4: brazilok
majdnem elmegy tier: németek
Magyarázat:
Tier 1: azonnal szétbasz az ideg amikor csak látom őket, buták mint a segg. nap mint nap bizonyítják, hogy itt a helyük
Tier 2: nagy ritkán lehet találkozni normálisakkal, szókincsünk kimerül a kurwa használatában. csak nagyon kicsivel vannak a tier 1 alatt, jelentős felkúrási erőt képviselnek
Tier 3: ez a topik jól mutatja a színvonalukat. nem a legjobb választás a csapat felidegesítésére, de néha beválhat
Tier 4: jajajajajahuehuehuehuehue mordekaizer ban plase. régen tier 1 volt, de mostmár mindenki immunis lett rájuk
majdnem elmegy tier: legnagyobb arcuk nekik van de általában van is mire, lehet találkozni pár fasszal. ha a csapat felkúrása a célunk, a fentebbi kategóriák nagyobb erőt képviselnek
Ez csak és kizárólag az ÉN véleményem, nem tükrözi a csapatom illetve a többi high elos véleményét. Csak szórakoztatási célokat szolgál. -
#4478 Svédekről is megvan a véleményem más mmo-kból:)
Azok is hozzák néha a hülyeséget -
#4477 Franciák... Brazilok... ugyanmár.
Majd ha megtalálják a Görögök a LOLt , nah akkor lesz bizony kurva világ... -
#4476 Nah látjátok, ezért kell US szerveren játszani, ott nem a franciák hanem a brazilok/oroszok basszák el a játékot :D -
Jowanson #4475 Múlt héten volt egy játék, egyik srác: jungle eve smite+revive-al. Itt két eshetőség van szerintem: vagy nagyon jó, vagy iszonyatosan béna lesz. Az egyik srác egyből el is kezdett ordenáré módon rinyálni, hogy ha 10 perc előtt meghal akkor afkol meg feedelni fog etc. (mint később kiderült francia volt a lelkem )
Eve végülis jól játszott, nyertünk.
Miért kell már az elején folyamatosan rinyálni a chat-en? Még el sem kezdődött a játék, már all chatbe nyomja hogy reportolják a srácot. Szánalom
Eddig fenntartásokkal fogadtam a fórumon is jelenlévő anti-francia mozgalmat, de az ilyen és hasonló esetek kezdik bennem is erősíteni a csigazabálók iránti ellenszenvemet. -
#4474 Szerintem nem.
Nem volt rossz poén, csak még kicsit fejlődni kell :D -
B52Yami #4473 Gyerekes. -
#4472 LiOnka neven jatszok EU -n ha erdekel de ha esetleg nem lennek online szolj Romulusnak es akkor este jatszunk egy prema'de't. -
anarga #4471 Szia!
Lassan harom hete jatszom a jatekkal. Nagyon szeretek vele jatszani. Nagyon Jol jatszok es nagyon sok embert meg tudok olni benne. Nagyon jol jatszok Jannaval (o a masodik kedvencem) miutan mar megszereztem a ketto darab piros kardot es egy B.F kardot. Onnantol mar mikor attakos cipom van, megallithatatlan vagyok. A legkedvencebb hosom az erdozo kritikalos te-emo. Nagyon jol tudom vele belecsalni a lenyeket a gombacskaimba. De az embereket is nagyon jol bele tudom csalni vele. Egyszerre tobbet is nagyon jol es nagyon hamar meghalnak. Rengeteg dupla olesem van. nagyon keves haromszoros es elegge sok negyszeres. otos szorost meg nem sikerult szednem de nagyon jo uton haladok fele.
Summonernevem: mOlNaRdAvlD
level: 25
Nagyon orulnek, ha felvennel a barat listadra es nagyon jokat jatszhatnank egyutt. -
#4470 ÉN SZERETNÉK! -
B52Yami #4469 you are a troll. easy -
#4468 de pmet meg senki nem irt, hogy szeretne a pre'ma'de csapatomba kerulni. :( -
B52Yami #4467 Pedig ez annyira igaz, ha francia van a csapatban, 99% /surrend a vége.