53877
0MWkPbn.jpg
  • anarga
    emlekszel arra a bugra, mikor meglehetett nezni a logokban a tenyleges normal game elot? nos. lolbase azt hasznalja, ezert olyan rohadt regi adatok.

nem szamol semmit sem lolbase. fail?
  • zsakosfrodo2
    Komolyan... lassan bele sem tudsz kötni abba amit írunk, ezért elkezdesz olyan játékosokat szidni, akik nem is biztos, hogy idejárnak... Szánalmas vagy, nagyon sajnállak, hogy nincs életed. :(
  • Unknow
    Huncup winesek normalját nem tudom honnan nézted, de ha te megtaláltad valahol szólj. Csak mert 2000 meccsből 400 van regisztrálva lolbasen mindannyiunknak, és abból tud csak ELO-t számolni amiről feltöltötted a logot. Egyébként az utolsó adatok szerint 1800-2000 ELO-n voltunk átlagban :P

Rankedet meg nem játszunk mióta 1600-ról sikerült visszaverekedni magunkat köszönhetően néhány embernek :P
  • anarga
    huncup winesek normalja nem eri el az 1600at sem, egy kivetellel, aki 1672n allt. ranked vagy nem is jatszott, vagy unranked, vagy 1300 esetleg 1450.

ez miota jelenti azt, hogy nap mint nap veletek jatszok ? =DDDD ne rohogtes mar. ha viszaesek 1400ig, nonstop nyerek mert annyira visza esik a szint. 1400 es 1550 kozott kurva nagy a hezag.

+1 w/l -os gyurkak pedig inkabb felejtsenek el.

bele neztem abba a dontos jatekba is, amit a durva huncupon folyt, hat mintha valami practice jatek lenne... annyira komolytalan az a shen fent h valami felelmetes.

meg egy hajszalnyit sem valtozott a velemenyem ettol a 'tryhard flametol' mert fail.
  • anarga
    http://www.lolbase.net/lists/top500/eu-april-2010

362
  • hurkagyurka
    Nah most bedobtad még 2 másik low spanodnak a nevét egyikről se hallott még senki sztem, ugyanott vergődnek ahogy látom 1400-1500 on mint te. az meg hogy az első héten mekkora ratinged volt kutyát nem érdekli mert az kurvára nem volt hiteles minden nerd szar rászabadult a solo rankedre.
    watto te meg nyaljál mélyebre
    kokszar+++
  • watto
    ANarga amugy 1hónap után toltam 1 lol menetet, mid kog, direkt néztem 6.percrem ennyi gold lesz, és 1100am volt. Bár volt 1 killem is szóval nem csak creepkill.Nem figyeltem háyn creepnél időzítettem rrosszul a lasthitet, de egész jól ment :)
  • razz
    Egyébként azt én se értem hogy ha te ennyivel felsőbbrendű vagy mindenkinél akkor, miért is foglalkozol ezzel a fórummal?
  • zsakosfrodo2
    én a kokszarra szavazok.
  • ronesz
    >érdekli a normal elo
    >feltételezi, hogy a "módjára" szóval valami probléma lenne

igen fiúk, vagy trollal, vagy lámával van dolgunk. sztem utóbbi, aki most megpróbálja eljátszani az előbbit, hogy takarja mekkora kokszar
  • Hurkans
    Azt hittem abbahagytad és kitörölted kedvencekből a lol-t?!
  • watto
    Olvass kicsit vissza, ebben a topikban nem anarga a nyomorék, ő segít nem csak fröcsög.
  • zsakosfrodo2
    Röviden összefoglalva: herpderpherpikederpikenagyapéniszemherpderpragederp.

Ma (is) te vagy a leggyengébb láncszem. Viszlát!
  • Hurkans
    Szerintem a normális kérdésemre normális jó választ kaptam...
    Erre tényleg mindenki elkezdett rád trollkodni hogy mekkora paraszt meg troll vagy, hát már értem miért írtál eddig úgy ahogy...
  • anarga
    normal gameben eddig ha 10 duo quet jatszottam. play intel jatszottam ranked gamet, amig fel nem huztak, onnantol kezdve le voltam nalla szarva. majd jott h jatszunk mikor mar nem volt a top10ben. kosz nem es torolt friend listrol.

solo rankedet en total egyedul tolom. az elso heten felmentem ~1700ig (ami top30at jelentett akkor) es visza is estem a -60as leavenek es -40es lostoknak koszonhetoen, ami az aranyom miatt volt. biztos tisztaban vagy vele, minel jobb a w/l aranyod, annal tobbet buksz. ahogy azzal is biztos tisztaban vagy, h a top ratinget nem s1 release ota szamolja.

1x lementem 1270ig es visza mentem 1500ig ahol azota is vagyok. majd ha lesz idom es kedvem jatszani, elkezdek duo quezni es ugyan ugy felkerulok mint normal gameben.

azzal is biztos tisztaban vagy, hogy delelott mennyien jatszanak es ebbol kovetkezik, hogy 1500on kaphatsz 1800ast lazan. igy kerulok veluk ossze rankedben.

ha ennyire tudod, azt miert nem irod mennyit lattal normal game elohoz? mert ezek szerint azt is megnezhetned, hogy lolbase, 2095ot ir. errol miert nem pofazol? akkor talan mar nallad logna ki a kapanyel.

igen, rendszeresen premadeztem zylorekkal meg nyar elott, s1 elott. addig amig nem untam meg, hogy az o faszsaga miatt mast hibaztat. akar engem akar barmelyik masikat. nincs kedvem a kis 15-18 eves gyerekraget hallgatni.

nem hinnem, hogy azok a magyarok koze tartozol, aki nem a mi trolinkon van es ismernem. w1ndy es szbence volna ez a ketto akivel mar ossze rakott es magyar. innen egyitokkel sem rakott meg ossze. ez szinte 100%

amugy valoban ez proba volt, hogy van e ertelme irogatni. de miutan erzitek, hogy valoban igazam van es ez annyira faj, hogy inkabb elkezdtek ragelni, pont ahogy szamitottam. ugyan ez miatt trollkodunk mikor irjatok a hulyesegeket. annyi a kulonbseg, hogy engem/minket a faszsag, hozza nem ertes, de mindenaron meg akarom magyarazni dolog idegesit, titeket pedig az, hogy ertek a jatekhoz es tevedtetek.

anthrax: "módjára" ?? n1 kapanyel. es en vagyok paraszt =D

aullah: abban a nehany postban amit irtam, tobb ertelmes informacio van, mint ami ide lett hanyva ~60 oldalon keresztul.
  • Kosadzk1
    éééés kezdődik újra az e-drama :D
  • Fpocok
    Segíteni? Ő itt a helyi troll, ne viccelj már... segíteni...
  • Anthrax
    Próbál segíteni ? Senki nem kérte, főleg ilyen paraszt módjára, kilóg a kapanyél a szájából akárhányszor megszólal, ha normális stílusban elmondaná azt amit akar még lehet érdemes is lenne olvasni ezt a topicot, de így haza jövök és 100 új fröcsögés a semmiről ,kösz nem
  • watto
    Ezzel csak az a baj hogy ő az egyetlen a fórumon aki próbál segíteni, de ha így reagálna a sok fasz én iss átgondolnám mégegyszer.
  • Zomil
    Eddig csak egy pár honapos normal game win/l arányt láttunk, semmi többet, de sajnos ott is ki volt takarva a név :)
  • hurkagyurka
    Summoner neved mi buzigyerek inkább azt oszd meg a társasággal, biztos sokan kiváncsiak rád, mert állandoan csak azt látjuk tőled, hogy tolod be a szart szekérszámra a forumra meg fényezed magad és épp mindig az aktuális top elosokkal tolod együtt. Az igazság azonban az hogy egy szar senki vagy, nem mondom hogy 0 játéktudással, mert 1537 as ratingre feltudtad vergődni magad nagynehezen, vagy inkább valakik felcarryzték a nub seggedet, de jelenleg egy kicsit lejebb vagy. Pont beletartozol azon nubok népes táborába ratinged alapján akiket nap mint nap megprobálsz kioktatni :) so sad :(

Szoval milenne ha megosztanad a többiekkel hogy mi az ingame neved, és végre akkor nem kellene a kamu dumádat olvasgatnunk.

PS: Nubgamebe MF > ashe joblenne ha rágyurnál talán feltornázhatnád az elodat
  • B52Yami
    Most kiakadtam, hívom be a haverokat "szobába", crash-el az adobe air és kapok 1 óra büntit, mert kiléptem champion selectből... :)
  • zsakosfrodo2
    már mész is?
  • anarga
    az 1200hoz nyugodtan hozza adhatsz meg 1000et, mivel amumu normal game volt es normal gameben ott tartok. meg s1 elott kerdeztem tecut, hogy mennyi az elom es irtam egy fel oldalas cryt neki, mire viszairta h 2375 volt akkor. ezt ide is bepostoltam anno. buginak is viszairta hasonlo level utan az 1880at. lolbase 2100at ir nekem jul vegi datummal.

nem, megnyertem mind a 3at amumuval. 4 sunfire ellen nem tudsz tul sokat csinalni a 35dik percben.

minden R ulti. az hogy lvl1en megszedheted, semmit sem szamit. attol meg ulti marad.

ilyenkor sajnalom h nem vagyok a screenshot manias es nem csinalok minden ilyenrol screenshotot, h ilyenkor a kis retardalt pattanasos fejedhez lehessen vagni.

egy keres volt w/l statomrol screenshot, amit par oldallal viszabb meg is talalsz, hasonlot postolhatsz te is, ha tudnal, de mivel biztos h nem tudsz mert orulsz a magad (jo esetben) +30as statodnak, igy /disc

kkthxbye.
  • darkmenx
    gyere minecraftozni inkabb. :D
  • daemonervosa
    Jahh, IGEN, amúgymeg és persze roncsinak tökre igaza van, ugyhogy csak kussojá anarga. noob MF..
  • darkmenx
    ronesz meg 5 eve se lett volna "konkurencia" ahoz tul ostoba szegeny :(
  • Zomil
    sztem ronesz-el semmi baj nincs, igy legalább darkmenx nem érzi olyan egyedül magát.
    bár lehet, h konkurencia számára ezért mégjobban belehuz a trollkodásba
    "Tüz balfaszok!"
  • B52Yami
    Offtank-tank, ha felfog elegendő dmg-et annak ellenére, hogy nincs tauntja, de van cserébe jó kis stunja, miért ne lehetne tank? Nem az a tank lényege? (sry for szóismétlés) imho Jowansonnal most egyetértek, végre lehetett pár hasznos dolgot is olvasni ezen a fórumon, nem csak a szájkaratét...
  • Zomil
    inkabb menj vissza ruhat koldulni L2be.
  • Jowanson
    Ronesz elég csúnyán mellé lőttél szerintem. Eszemben sincs anagra-t védeni, de ne faszságokba köss már bele.
    "Ultid is aktív" = R aka phoenix stance, nyilván a folyamatosan tickelő passive dmg-ére gondolt. De persze Udyrnak nincs (klasszikus értelemben vett)ultija, ezt mindenki tudja.
    Elég ember van itt nélküled is aki szítja a flame-et néha. Anagra pedig végre segítőkész hsz-eket postol _NORMÁLIS HANGNEMBEN_, erre te ezeket kezded el agyatlanul fikázni.
    GG
  • anarga
    rakosfrodo,
    nallam mas a 'tudok jatszani' mint nallad. nallad mar az is 'tudok jatszani' ha nem vagy negativ statban, mig nallam az a 'tudok jatszani' ha a tulnyomo tobbsegben tudom carryzni a csapatomat ha mar ranged dps carryt pickeltem. ergo meg tudom vele nyerni a jatekot szinte mindig. nem mondtam h ezt nem tudom megcsinalni mfel, csak azt, hogy nem olyan egyszeruen megy mint corkival,ashevel,ezel.
  • Jowanson
    Jungle rammus: link
    Elég gyorsan végig lehet vele szaladni.
  • ronesz
    ahol te alistarral carryket (!!) tudsz tologatni, az max 1200 elo

büszke vagy arra, hogy amumuval 25 killed van, ami egyértelműen a meccs elvesztéséhez vezethetett, vezetett is valószínű (hacsak nem vagy 1200 körüli elos ugyebár.... ohwait)

udyr zsír kari, de sehol nem tank, max offtank (udyrnak amúgy nincs ultija, de ez bizonyára csak egy nyelvbotlás volt)

írsz még pár hülyeséget amúgy, vagy elég volt az önégetésből? elhiszem, hogy zavar hogy csak 1300-1400 körül vagy, és itt eljátszod a janit az alapján amit fórumon olvasol és livestreamen látsz, de kezd kilógni a lóláb.
  • darkmenx
    pedig ha junglebe mesz kiprobalhatod az attack speed alistart, hogy legalabb akkora sztar legyel a jatekba, mint ronesz.
  • Unknow
    Én nem preferálom Alistart, én itt most személyes tapasztalatok alapján beszélek. Mivel én általában tankolok, nálam pl kizárt egy Alistar pick. Mivel gyengébben creepelek vele mint a többi tankkal, és nincs is vele túl sok gamem. Na meg nem utolsó sorban ugye én jungleba megyek tankokkal, oda meg nem épp a legjobb.
  • Hurkans
    Igen ez jogos de még nem próbáltam így nem tudom halnék-e valszeg elsőre tuti, be kell vele gyakorolnom
  • ronesz
    anarga immáron úgy veszem észre hogy mad, darmenx pedig ki se látszik az előbb említett farpofái közül, mely résben nyelvével szorgosan tevékenykedik :<
  • darkmenx
    inkabb menj vissza ruhat koldulni L2be.
  • zsakosfrodo2
    Nem tudsz MF-el játszani? VAN ILYEN HŐS?