53877
0MWkPbn.jpg
  • Unknow
    Egyébként ha mindenáron fel akarod húzni Norgit, előbb vedd ki a troll jelzőt a leírásodból. Aztán próbálj meg érvelni, innentől még 2-3 év, betöltöd a 18-at és még vitapartnerként is kezelni tudunk. Egyébként komolyan, ilyen szinvonalon máshol trollkodj, itt már vannak jobbak nálad.
  • Anthrax
    Még mindig nem írtál summoner nevet ,innentől leszarom mit írsz. De még mindig játszhatunk a csapatod ellen. ha létezik ilyen egyáltalán. És ne szólj már be,hogy én hogy vásárolok ,omg rányomok buy gombra mekkora noob...
    Mivel Shen volt az egyetlen aki ott volt igen őrá ultiztam és igen, ott maradt,nem azért ultiztam rá mert,hogy leverték a 400dmget lefogó szart, te pro geci
  • Unknow
    "amúgy sonát miért is küldtétek"

Na innen lehet tudni, hogy vagy trollkodsz, vagy láma vagy XD
  • ronesz
    mana manipulator kezdésnek mikor egyedül vagy (amúgy sonát miért is küldtétek soloba annie vagy zilean helyett, azt ti se tudnátok megmagyarázni)
    locket (meg úgy az itembuild általánosságban)
    shen ulti, amit már le is vertek róla, de azért te ráultiztál, természetesen nem is talált (vicces, hogy azzal, hogy leírod, hogy mindig egy emberre ultizol, azt támasztod alá, hogy szarul ultizol, hiszen aoe ulti ugyebár]
    a buy gomb használata, mivel nem jöttél még rá, hogy dupla kattal is megveszi a cuccot

vakok közt a félszemű a király, nem jelent sokat, hogy nyertetek valami láma-kupát
  • Fallingstar
    Ki lettetek zárva, mert csaltatok és hazudtatok. Ahelyett, hogy itt flameled a versenyt, szégyelld el magad és szerezz egy gerincet.
  • Unknow
    ...most megint linkeljem be a hülyeségeidet vagy most eltekintünk tőle? 2 havonta visszajössz, bemásoljuk neked a postjaidat, meg a linkelt statjaidat, aztán eltűnsz. Rémlik?
  • Anthrax
    Norgi néven megtalálsz és én vettem fel videot, ha ennyire nagy a szád nyugodtan játszhatunk a te csapatod ellen egy meccset bármikor. És milyen ulti elbaszásról beszélsz? 3x ultiztam . Első mikor Shent ott tartottam,hogy ne mennyen le ultival a teamfightba, második mikor Fiddle-t elkaptam mikor beultizott, 3. mikor janna-t ulti közben. Szóval melyik ulti az amit elkurtam ? És last hitet tény lekurtam,de 30 fpsel nem éppen folyamatos volt a kép ,de még igy is ellenfél összesen 1 killt hozott össze a meccsen. De mondom aki kiszeretne állni ellenünk szivesen fogadom és nem érdekel a noname kis pöcsök hozzászólása amig legalább nem ad egy summoner nevet,hogy ö milyen geci pro is valójában. Ja és részt lehetett volna venni a kupán is nyugodtan. A kupa során összesen 6-7 haltunk meg,szóval nem hiszem,hogy olyan szarok lennénk. Gank.hu meglehet nézni shotokat, köszi a hozzászólást...
  • avengir
    Te ize jatszottunk mar egyutt (nem emlekszem ra....) vagy csak nincs eleted es nem tudod levezetni mashol a frusztraciodat?
  • Unknow
    Solo ranked elom? Megtudod nézni, most éppen 1330-1350. Vagy most játszak még 20-30 meccset és húzzam fel 1500-ra? Semmi nem kell hozzá csak két ember, egy tank , egy carry...és nagy valószínűséggel ide felhúzod. Premade ELO meg nincs. 1700ig aki felhúzza soloba az már azért nem rossz. Neked mennyi is? Mondjuk US-en egy pöttyet más. Lehet ,hogy az élmezőnyötök erősebb, de ettől még Te és a zhonya stackelős haverjaid...az kegyetlen.
  • avengir
    Mennyi is a ranked elod?
  • Unknow
    ? Hogy mi van? Janna vagy Shen? Közöm sincs ahhoz a csapathoz. Legalább tudd már ,hogy kivel trollkodsz, ha trollkodni akarsz. Ne legyél seggfej, használd a kicsi fejed kölyök.
  • Unknow
    Te pwnolni? A zhonya stackeléssel vagy mivel szeretnél? Egyébként a mi csapatunk átlagban kb azon van. Az ellenségről nem tudok nyilatkozni mivel sose láttuk őket ezelőtt. Amúgy a Te shotjaid után még az ellenfélre is csak félve szólnék be :P
  • ronesz
    ezt azt hiszem lefordíthatom magamban úgy, hogy "nincs megfelelő érvem, igazad van"
  • watto
    Bocsi haver, de tőlem ma nem kapsz kaját.:<
  • avengir
    A video alapjan a 2 csapat annyira nem last hittel szarul a minionokra es ennyi, de ha ez a 1800-as elo eun ami abba a videoba van, akkor meg ma atmegyek pwnolni. :)
  • ronesz
    >feltételezi, hogy a teamfightokban nyújtott teljesítmény és item build alapján nem lehet megmondani ki mennyit ér
    >feltételezi, hogy sona nem nyomott tabot útközben, ezáltal megmutatva a statokat

sokat kell még gyakorolnod, hogy 1200 felé kerülj :<

unknown pedig biztos janna vagy shen volt, magasan a legszarabb a mezőnyben, azért ilyen mad

• Unknow
    lol-hungary.hu -> fent van két verzióba mert van akinek az nem megy amit én töltöttem fel.
  • Fpocok
    Kapok egy linket ehhez a videóhoz?
  • Unknow
    Akkor másnak is feltűnt, hogy Sona elvitte a videó 70%-át? XD
  • watto
    Azon gondolkodtam hogy hogy láthattál mindenkit ha sona vette fel? Most lehet hülye vagyok, de teamfightokon kívül nem igazán tudod megállapítani ki mit hogy csinál a lanején :D
  • Unknow
    Újabb trollkodás egy nonametől? :D
  • darkmenx
    kep alapjan eleg OP lesz
  • ToCsEk
    új hős
  • ronesz
    lol so randum ADA:S:DA:DAS:D:SA:DSA::DSa
  • watto
    Mindyg forgott rajtam valami kék izé, csak sokszor haltam :S
  • watto
    Ancient Golem volt a nevem.
  • Fpocok
    Zseniális!
  • ronesz
    most hogy mondátok megnéztem ezt a "lol hungary finalt", lolság az egész
    első percekbe kezdtem gyűjtögetni a fejemben, hogy ki milyen kokságot csinált, aztán rájöttem, hogy szarok mind (igazából azt nem értettem végig, hogy sona nem szégyellte magát közbe, hogy ennyire nem tud lasthitelni vagy normálisan ultizni?)
    aki akármelyik csapatba játszott innen, írja be légyszives a nevét, hogy mostantól le se szarjuk a postjait (esetleg annie maradhat)
  • Gubberx
    OFF:Pwn ur Face :D
  • anarga
    megvalaszoltad a sajat kerdesedet.
  • Unknow
    Akkor a rendszer a hibás, hogy néha csak úgy fogja magát és 15 helyett 22,5 és egyéb pontokat ad hozzá, von le, holott szinte nem is változik a W/L közötti különbség? :) Csak mert ez bizony mástól függ. Tök mindegy mekkora a differencia a W/L között. Attól még vonhat le tök más számokat egyik meccsről a másikra. Attól függ, hogy a csapattársaid és az ellenfél ELO-ja mekkora volt.
  • anarga
    te tenyleg nem erted=)) legyen egyszerubben: 1000 win es 100 lost neked. nekem 1000 win 800 lost. egyutt jatszunk. nyerunk. eddig ok? remelem..

namost, te nyersz 25 elot. en nyerek 15ot.

most figyelj. ugyan ez a felallas, de leirom. neked 1000 win es 100 lost. (neked 10/1 arany) nekem pedig 1000 win es 800 lost (nekem 10/8 arany). egyutt jatszunk es veszitunk. (most veszitunk, nem nyerunk, figyelj oda kerlek).

kovetkezo tortenik: en bukok 15ot. te buksz 60at. (hatvanat!!!)

lenyeg, ha sokkal tobb wined van mint lostod, sokkel tobbet nyersz es sokkal tobbet buksz mint az, akinek kissebb a kulonbseg a win es a lost kozott.
    06/04-en keszult kep: linak 804/202 alth0r pedig 358/60. es 2600-2700 kozott voltak, nem 2300ban. de ha gondolod, feltoltom a kepet.

akkor szamoljunk, linak 600+ban van. tehat 600x15 (ahogy irtad) az 9000. ezt hozza adjuk az 1200hoz. tehat linak 10200ban lehetett junius 4-en. ezert mondom, hogy ig ynem lehet szamolni elot meg kb-re sem.

en rankedben nyertem mar 3 elot, 6 elot. buktam mar 44et es nyertem mar 35ot. leavert 50et vagy 60at kaptam.

darkmenxes kerdest gondold vegig megegyszer, ennyire nem lehetsz buta.
  • Unknow
    Althor top 1% játékos volt , és + 200 winnel volt 2300-on. Ha nem hiszed el keress oldalt ahol még fent vannak a GOA listák.

Ilyen erővel számold ki ,hogy mi mennyit veszítünk/nyerünk 2k+ játékok mellett... Azért elég durva lenne ha itt már ilyen 50-60as értékeket változna a cucc XD

Na, helyes, de ki az a DMX?
  • Zeros
    Huncup nevetséges verseny volt. Minket kizártak ezzel a 2. hét után biztosssá téve hogy kinyeri a versenyt, az ott résztvevő csapatok szinvonala konvergál a 0 hoz. 2 csapat volt aki tudott is játszani ebből egyet kizártak, komoly verseny volt tényleg... xD

Akik meg itt flamelgetnek megállás nélkül, kiváncsi lennék hogy mekkora eloval és mekkora ratinggel rendelkeznek, az 1600 rating+ meg egyébként a top 2% player.

Aki meg itt trollkodik annak csak annyit mondok így tovább, bár lehet ez a topic még a trollkodást se éri meg ;)
  • anarga
    nem lehet igy elot szamolni, de meg saccolni sem =D ez a matek fail. minel jobb a w/l annal tobbet nyersz es annal tobbet buksz attol fuggoen milyen enemyt es milyen tarsakat kapsz. nem lehet +15ot adni minden egyes winert h kapj egy kb-t, mivel semmilyen alapot nem ad.

alth0r 1950 korul volt, +300 winnel. az mennyire realis dude? ennyit errol a szamolasrol. grandjudge +580 winnel volt 2690nel (2x annyi win mint lost). semmi ertelme nincs ennek amit ide irtal.

az ha te ugy ertelmezed h a normal game ossze rakott veluk es en top500as eloban voltam akkor, akkor sajnalom. en mindig azt irtam, hogy kikkel mentem premadezni, ha elmentel volna best name everrel, wickdel, zylorekkal, te is olyanokat kaptal volna, csak nem biztos h helyt alltal volna, tudtal volna carryzni es nem rajtad mullott volna az h nyeritek.

kb 1800 jatekom van 4 accounton.

nekem ok. dmxekkel beszeld meg.
  • watto
    Itt mindenkinek ezt kéne csinálni.
    Ha annyira be akarja bizonyítani hogy jobb a másiknál szervezzenek vmi practice gamet és lerendezik. :)
  • Unknow
    Matek fail, segítek:

Amennyiben pl solo rankedben megcsinálhatod azt (mert megcsinálhatod), hogy 10 minuszban is 1200 felett maradsz, akkor szerinted, ha nálunk 120 ,80,60 pluszban van valaki, az mennyi? 1200 az alap ELO ugye. Ezt tudjuk. Az elején kapsz 20at egy győzelemért , és ugyan ennyit egy vereségért. Ez azt jelenti ,hogy ha okosan és ügyesen kiszámolod (számolj 15el) akkor körülbelülre megkapod az ELO-t.

Amúgy igen, kb annyit ír, ennyire meglepő? Ez van..neked összesen van 600-700 játékod :D

Amúgy még mindig nem értem miért dobálózol itt az ELOddal, hogy te ilyen magas szinten voltál mindig és stb.

Mi se voltunk benne még a top500ba se anno, te se szagoltál hozzá. Ezt mindenki tudja itt. A GOA a listát közzé tette akkoriban mikor te állítólag top ELO player voltál. A gond az,hogy magyar nem volt a listán.

Egyébként megkönyítem a dolgodat, gyertek játszatok egyet ellenünk :) Nekem nem kell kitakargatni a nevem egy screenről se. Pechedre pedig ha ott a neved b u g a i m e r barátod recent meccseidbe akkor bizony pontosan tudom,hogy te is csak egy átlag alsó kategóriás high elo player vagy mint mi.

Egyébként itt most solo rankedről beszéltem. Ott honnan estünk volna vissza? Nem is voltunk meg sose 5en...ott 1450-nél vette el a ratinget, azóta nem látni. Ennyi :D (Btw, 10 meccsig nem ír ratinget.)
  • anarga
    ennyi. nem eleg ez? persze, nallad majd pont lesz 300-400 elo kulonbseg hirtelen, nem ? ne rohogtes mar. ennyi erovel, nekem a normal game elom 3000, ha nektek csak a 20%at irja, nekem kb 7-8%.

az amit feltoltottek akkor, az pontos volt, mert akkor pont annyi volt es ebbol szamoltak. ezek szerint amikor nektek felkerult egy log, akkor ti mindig buktatok es mikor nem, akkor mindig nyertetek. ezert ir csak 1600at ami allitasod szerint 1800-2000.

rankedet 1600rol visza estetek? 6/2 5v5 ranked jatekotok van. 8at jatszottatok. ennel meg enis tobbet jatszottam a magam 20/10evel.

ha ugy lenne ahogy te mondanad, akkor minden egyes registralt normal game utan valtozna a normal game elod, viszont ez nem tortenik meg.

ennyit ir:
    So what kind of new data can you expect? Well, how about ELO! We can now show everyone's ELO, and probably also make some kind of top 500 or something. Other new data includes of course ranked games, so now we handle both normal and ranked games (regardless of what might still be written other places on LoLBase.net).

egy threadbol: / http://www.lolbase.net/forums/viewtopic.php?f=3&t=141 /
    Apparently Riot did not like that people knew their own normal ELO rating or something, as they have removed it from the log files in one of the latest patches - now it just says 0 :( . I do not know if Riot have given a reason for this as I do not follow much in the official forums, so if anyone know feel free to tell us.

So this is just to let you know why there is suddenly a '-' on your player page. We will leave that '-' and whatnot there for a while to see if Riot bring it back (they probably don't :( ).

Leave your angered comments here or in the official forums - who knows, it might work......

szoval hol irja, hogy ok marpedig sajat szamitas szerint csinaljak, ami az alapjan megy, hogy az uploadolt log filekban nyersz vagy veszitesz?
  • Unknow
    Mert ugye a bug az volt, hogy benne maradt az ELO-d a logba, de azt is csak te tudod feltölteni ugye :)
  • Unknow
    Azt biztos nem számolja, mert azt is logból lehetett volna feltölteni ám :P A lolbasen csak azt látod amit feltöltöttek logból. Legalábbis normalban. Ez fix, le is van írva az oldalon, csak el kéne olvasni ugyebár :P