53877
-
#4706 Elvileg a kovetkezo auto attack -
B52Yami #4705 imho Csak el akartam terelni a figyelmet a szokásos flame wartól.., de látom neked is a véredben van imho /facepalm -
#4704 Figy, ha a te szinted az a lolcupos sonna, akkor en sose fogom odaig visszasulyedni, te meg sose fogsz az en szintemre elerni, es megkoszonem, ha vegre tenyleg itthagynad ezt a forumot, senki nem kivancsi rad, menj szepen dotazni az valo neked vagy a hon. -
Jowanson #4703 Baromi egyszerű, próbáld ki egy practice game-be Soraka bot ellen.
Szerintem a Q skillje sebez többet. Proccolja a triforce-ot és el is használja, mint Ezrael q-ja. -
B52Yami #4702 Az előfordulhat, mert tegnap raktam újra...majd kipróbálom. És a trinity force-os kérdésre valaki válasz? -
#4701 Adobe Air frissítés? Lehet valami gebasz van vele. -
B52Yami #4700 Ja és még valami, ha telipakolom az "ingyenes" runa oldalt(vagy amit pluszba vettem) és menteni próbálok, akkor kiírja, hogy nem sikerült... ennek mi lehet az oka?! -
B52Yami #4699 Mielött valamelyik troll belekötne, tudom, hogy nem tryforce a neve, de mindenki tudja mire gondoltam. :) -
B52Yami #4698 Lenne egy kérdésem, ha van 1 tryforce poppy-n és aktiválja Q-t, akkor maga a skill sebez 150%-al többet, vagy a rá következő auto attack? -
#4697 Már megint okos vagy. Az engine optimalizálásának miköze van a balancehoz? Te komolyan, ennyire nem lehetsz hülye még mindig... -
#4696 Egy éve? Szerintem az nem egy éve volt, de mások már EGY ÉVE is tudták, hogy unique cuccokat nem stackelünk, mi az a backdoor és stb. Vagy végre eljutottál odáig, hogy már nem csinálsz ilyeneket? Ehhez csak gratulálni tudok. Még 1 év és ott tartasz majd talán mint mi most. -
#4695 Jaja, menjel jatszani vissza kibalanszolt DOtat. -
#4694 Te figy, az egy evvel ezelott volt, tehat akkor most mire is vered a nyalad? Tovabbra is varlak szerettel egy jatekra, addig pedig megmaradsz mesekonyvnek.
De mivel veled nem lehet ertelmesen se vitatkozni se veszekedni, ezert elkonyvellek mint egy faszlama trollt es legszives TE takarodj el a forumomrol.
Koszike -
#4693 "de vazze ez a lol ami még egy olcso laptopon is vigan elfut"
Azért ez nem teljesen így van. Szerintem ez egy rohadt optimalizálatlan játék. -
#4692 Nem, mert zhonyat stackelő emberekkel játszon a halál. Aki még a unique feliratot se képes elolvasni az lője le magát. Egyébként mit vered arra a nyálad ,hogy játszottunk -e együtt?
-Te írtad a hülyeségeket a fórumon, hogy zhonyat érdemes stackelni? TE!
-Te írtad,hogy nálatok nincsenek creepek a játékba? TE!
-Te írtál ide orbitális hülyeségeket? TE!
-A postjaidat el lehet olvasni amikből kiderül, hogy láma vagy? El!
Kell veled játszani, hogy az ember rájöjjön, hogy noob vagy? NEM! Most komolyan, megint szedjem elő a postjaidat amikben írkálod a baromságokat vagy most kivételesen enélkül is eltakarodsz? -
#4691 EGy erösebb game-ben igen, de vazze ez a lol ami még egy olcso laptopon is vigan elfut :D
A fix 60 és 100 fps között kizárt, h valaki észrevenné a különbséget. Ismétlem FIX fps mellett. Persze ha ingadozik és pl. a minimum és maximum között van 20-30fps különbség azt már észre lehet venni. -
#4690 Jatszottunk mar egyutt ? -
#4689 Arra válaszoltam...állandóan felteszed ezt a kérdést, vagy hasonlót. Olvass vissza, vagy megint repostoljak ahogy kérdeztem? -
ronesz #4688 nem mondanám, hogy szaggat, de azért tényleg meg lehet érezni a különbséget a 60 meg a 100+ fps között, próbáld ki te is vmi erősebb gamen, állítgasd addig a grafikát amíg a kívánt értéket kapod és meglátod -
#4687 A kerdesemre ha valaszolnal.... :) -
#4686 60fpsen szaggat omg ekkora baromságot is régen hallottam. -
csimi #4685 -
#4684 Ha fix 60fps-el szaggatást látsz akkor ott a te szemeddel van valami gond...
FPS-t azért hoztam példának, mert ott nem árt ha minél több van fix-en...mert fps-ben nagy különbségek vannak fix kicsi és nagy fps között.
Lol-ban meg semmi elönyt nem látok magas fix fps-ben. Nem leszel töle se pontosabb, se gyorsabb...
Meg nem mindenkinek van öskiro CRT-je ami viszi a 100hz-t. :) -
Hurkans #4683 Na ez jól sikerült azt hittem 2.at is anarga küldte szóval anargának= lolban gondoltam és Zomilnak kösz az auto attackos dolgot -
Hurkans #4682 Lolban gondoltam köszönöm a válaszod -
#4681 cs: creep score, mennyi creep-et öltél meg
auto attack-ot meg tudtommal csak ugy lehet kikapcsolni ha megnyomod az S betüt(stop) és akkor nem auto attackol a hös, de ha elkezdesz valakit támadni akkor megint meg kell nyomnod,(ha folyamatosan nyomod a H betüt ugyanez történik)
ugy tudom, h kikapcsolni nem lehet :S -
anarga #4680 fpsben sem azert kell 100 fps, hogy 'minel tobb legyen'
ha most loloznom kene 60hzen 60 fpsel, biztos h megorulnek mert szaggatna a jatekmenet.
nekem 150-300 (azthiszem, de lehet h tobb) fps kozott ugral nonstop. mondom 100 alatt en ugy erzem, hogy szaggat a jatek. mert ugral az fps es szar. 100 felett nem erzem h ugral.
cs vagy counter-strike ha a jatekra gondolsz, vagy creep kill ha lolban gondolod. -
Hurkans #4679 Auto attackot hogy lehet kikapcsolni?Nekem néha bekapcsol aztán ki... -
Hurkans #4678 Mi az a cse?(vagy cs) -
#4677 Na én ha beledöglök se tudom 60 felett fixre rakni. 80-120 között ugrál állandóan. Bár ez sztem kivételesen engine probléma. -
#4676 jajj bazski hülye vagyok, félre olvastam.
Azthittem abba kötöttél bele hogy sokat kattint.
Bocs, csak fáradt vagyok.
Én Dotázok, lolt abbahagytam 1 idelye csak néha néha tolok eggy meccset, de dotában ahogy írtam van is külön parancs hogy le lesd milyen gyors vagy :) -
#4675 100Hz max CRT-n :D
LCD monitoron elég lesz a 60 is, amellé meg böven elég a fix 60.
Nem fps ez a játék, h minél nagyobbnak kell lennie az fps-nek. -
anarga #4674 de befolyasolja a jatekodat. annyi kattintassal, amennyit o kattint, nem lehet last hitelni. ha auto attackot be ki kapcsolgatna, meg azt mondom oke, ne kattintson annyit a creepek melle, viszont nem kapcsolgatta. (nem is ertem, h autoattackal hogy lehet jatszani, engem iszonyatosan idegesitene, hogy nyomnam a skillt, de nem, autoattackol a szar)
miota lolozok, megint kozel annyit kattintok, mintha csznek. 4 honap alatt vege a klikkernek. razer deathadder v2, masodik halt meg multheten.
nem ertem ebbe miert kotottel bele, mikor ez volt az egyetlen olyan, amibe nem lehetett belekotni.
en 90 fps alatt megorulnek. fix 100 a legjobb. 100 fps, 100 hz. -
#4673 Szvsz sokat számit, mert aki folyamatosan kattintgat, az gyorsabban tud lereagálni egy hirtelen szituáciot, mint aki szép lassan komotason nyom néha 1-et :) -
#4672 és ha kattintgat? Ebbe tényleg bele kell kötni.
Pl dotában mérik az apm-et, ott pl kurvasokat szoktak kattintani, de ez egyénfüggő és nem befoylásolja a játékot. -
#4671 Az a 10fps azért nem olyan vicces ám , ha néha ugrándozik XD A lényeg, hogy stabil legyen a dolog. Ugráló fps mellett amíg a régi gépem volt, kegyetlen rossz volt a játék. -
#4670 Ám így játszok, így szeretek kattintgatni, ez van, részben egyetértek amit írsz ,szóval most nem fogok belekötni :D -
anarga #4669 amugy sok helyen igaza van, de ez a buy gomb es dupla kattintas ez vicces =DD
mondok par nevet aki buy gombot (is vagy csak azt) szokott hasznalni:
bigfatjiji, chauster (? most vagy o rolla beszeltek, vagy sologamerrol, nem emlekszem mar), linak, best name ever (ha meg emlekszel ra), scarletdoom, reginald, hotshot is szokta, ha eppen nem a terdet kocogtatja idegesito modon.
fpsre fogni, hogy nem tudsz last hitelni. nem 1 streamet lehet latni, ahol 10 fpsel eleg jol last hitel (10 fpse volt mert epp az uj dextert csinalta), nem pedig szarul mint te anthrax. ezt fogad el.
btw 2010ben h lehet egy lol gepigenyu jatekkal 30 fpsel jatszani ? =D 150k-s tescos gep ami melle meg nyomtatot es scannert is hozzad vagnak tobb fpsed van... bigfatjiji regi gepevel is tobb fps votl, pedig az tenyleg rohadt regi es szar gep volt. (windowsa is 800x600ban volt)
mana manipulatorban teljesen igaz van. semmi ertelme nem volt es faszsag azt venni solo lanere. az, ahogy kattintgatsz mar az is szar. 5 perc jatek alatt kattintok annyit, mint te fel oras jatek alatt kattintottal. ritkan vagy inkabb egyaltalan nem nezed a tobbi lanet. fogalmad sincs kinek mennyi cse van mert meg a tabot is ritkan nyomod. nem hasznalod az F1-2-3-4et. lovesed sincs ki hol jarhat a palyan. semennyire sem gondolkozol jatek kozben. lassan vasarolsz.
no offenz. tiszta tenyeket kozoltem, bele kothetsz de teljesen felesleges, mert ha van minimalis agykapacitasod (ami csak tobb lehet mint a gepede, ha 30 fpst produkal, ne gyere ezzel a stream eszi meg, mert hulyeseg, akkor szarul allitottad be) akkor belatod, hogy igazam van.
amugy ez a 'cup' tenyleg kritikan aluli embereket szedett ossze. az enemynek fogalma sem volt arrol, hogy mi tortenik. botoktol jobban felnek. -
Jowanson #4668 Jesszus...
Te tényleg ennyire hülye vagy?
mana manip > Mivel locket-re megy, vehetett volna még health vagy mana crystalt(+potikat). Ezek közül kétség kívül a mana manip a legjobb neki, hogy minél tovább tudjon a lane-en maradni. Locket pedig jó item sona-n, ha nem így gondolod akkor vegyél neki maladyt.
Shen ultit egyszer jól megszakította, egyszer nem érte el. Nem csak a pajzs miatt, hanem mert utána shen odateleportál, és akár meg is fordíthatják a csatát. A fiddle-t meg megállította hogy ne tudjon bemászni az 5 ember közé az ultijával, jannat meg hogy ne gyógyítson.
Buy gomb használata > fail troll is fail. Spórolsz vele kemény 0.5-1 másodpercet, amíg aztán ott totyoroghatsz amíg felgyógyul a karid. Nameg biztos még nem jártál még úgy, hogy lag/idegesség/egyéb miatt véletlenül kettőt vettél valamiből duplakatt miatt.
Rég láttam ekkora öngól postot.
GG -
#4667 Kicsit átmentem anarga stílusba,de ezt már én se bírtam jobban, lehet még megértem azt a srácot miért ír így