53877
0MWkPbn.jpg
  • Zomil
    Igen
  • Eftörsokk
    nálatok is vannak random fagyások vagy a hiba az én készülékemben van?
  • darkmenx
    mi az az Irealia ?
  • Zomil
    Mostani patch nem hiszem, h elég lesz a ranger carry-k megtöréséhez, de mindenképp jó ut ahhoz, h a melee dps-ek is használhatok legyenek. Persze Janna/Morgana még mindig kb. legjobb supportok több kell ahhoz, h használhatatlanok legyenek. De sztem egyáltalán nem baj, h a riot kicsit keményebben probálja helyreállitance a balance-t. Bár ehhez az is kéne, h értelmes uj hösöket adjanak ki, mert az utobbi idökben kiadott hösök normal funoláson kivül nem sok mindenre jók. Persze kivétel MF aki meg elég erös ranged carry lett. :)

Mondjuk vártam egy kis Irealia buff-ot de ezek szerint riot ugy gondolja az a hös rendben van...
  • csimi
    De a fulesed meg mindig foszlik szet.
  • bugike
    SHOWOFF :"/

http://bugi.ph33r.hu/donation.jpg
  • ronesz
    nem is mondtam, hogy szerintem sok minden változni fog, hanem azt, hogy ő erre gondolt.
  • anarga
    szerinted megis miben fogja befolyasolni a dolgokat? tovabbra is janna shield legjobb early game babysithez es end/mid gamere pedig morgana spellshielde. tovabbra is morgana spellshielde a legimbabb skill a jatekban. eddig sem az volt a lenyeg, hogy meddig tart a spellshield, hanem hogy mikor rakod a carryre, normal esetben ugyis lelovik.

ezert irtam a wtf-et, mert semmit sem szamit. ahoz ennel jobban kene nerfelniuk. ez pont ugyan az mint az elso ezreal nerf volt. semmit sem szamitott.
  • Fpocok
  • donatus13
    Köszi mindenki:)
  • Persze
    vagy itt.
  • ronesz
    gondolom a janna és morgana által babysittelt carrys cuccra gondol, mivel mindketten kaptak egy kis nerfet ezekre a skillekre
  • ToCsEk
    itt van pár
  • watto
    Én nem tartom imbának amsteryi-t. Udyrt sose szerettem, de az okosak azt írták pár hsz-szel ezelőtt hogy tanknak kell buildalni, és a Locket nagyon hasznos neki. A cipő meg gondolom helyzetfüggő. Ennyit tudtam segíteni :D
  • donatus13
    csak én találom nagyon imbának a master yi t? udyrhoz tudtok valami jó buildet?
  • anarga
    wtf?
  • Eftörsokk
    Removed "hun" from the word filter
    xD
    amúgy tipikus akart lenni alább, csak nem tudok írni
  • Eftörsokk
    érdekes lett az új patch, szerintetek elég ez hogy megváltoztassa a tpipikus taktikákat?
  • avengir
    Corki
    Phosphorous Bomb no longer reveals stealthed units

• Eftörsokk
    * Ashe
    * Cho'gath
    * Gragas
    * Irelia
    * Ryze
    * Shaco
    * Sivir
    * Sona
    * Veigar
    * Zilean
  • donatus13
    Valahol le van írva mik lesznek az eheti hősök?
  • watto
    Mi a bajod a DotA-val?
  • B52Yami
    So impotent...
  • B52Yami
    -m
  • B52Yami
    Tudom mit jelent, olvass vissza pár oldalt és mrájössz miért írom oda...
  • Jowanson
    Hagyd a faszba. Magának válaszol, tényleg skizo.
  • Unknow
    Legalább néznél utána mit jelent az "imho". Mert imho így csak hülyét csinálsz magadból. (Nem mintha nem sikerült volna már ezt megtenned.)
  • Unknow
    Nem én Sonáztam, de ezerszer inkább legyen az a szintem mint az ,hogy:
    -Nem vagyok tisztába a játék alapvető dolgaival mint te.

Már megint jössz, és olyan hülyeségeket mondasz...kevered az engine optimalizálást a játék balanceval. (Wut?) Amúgy ezt komolyan nem értem, hogy sikerült, mert az addig okés volt, hogy nem tudtad mi az a backdoor. Mert oké...lehetsz kezdő, nem kell vele tisztába lenni, de ekkora seggfejségre már nincs mentség.

Most komolyan azt várod, hogy bárki elhigyje, hogy TE tudsz alkotni ebben a játékban és nem faszláma vagy mikor unique dolgokat stackelsz, köze van a játék grafikai motorjához nálad a balancehoz és stb? Ez most komoly?! Ugye ezt te se gondolod komolyan?
  • B52Yami
    BTW Lényegesen egyszerűbb.

• Anthrax
    Ha jobbnak érzed magad ,nyugodtan játszhatunk 5v5-t a csapatod ellen ,és ez szól az összes emberkének aki fikázza a játékunkat, kupán bárki részt vehett volna, itt is irtam,hogy lehet jelentkezni, több helyen megvolt hirdetve, mégse jöttek, utána meg itt megy a flame,hogy milyen lámák nyerték meg,hogy nem tudok last hitelni stb, ez van, ha jobb vagy mutasd meg,többit innentől szintén leszarom,hogy mit dumáltok és fikáztok, mutasd meg mit tudsz és akkor elhiszem,hogy jobb vagy. US accontos vagy,akkor meg igy jártál...
  • Zomil
    "Baromi egyszerű, próbáld ki egy practice game-be Soraka bot ellen.
    Szerintem a Q skillje sebez többet. Proccolja a triforce-ot és el is használja, mint Ezrael q-ja."

Ebben te hol látod ahol épp elküld a francba és mondja, h keress rá? Valoszinüleg ö sem tudja és ezért az a legegyszerübb, ha te magad teszteled...
    De gondolom nehéz lenne kicsit gondolkodni és egyszerübb egyböl a másikat fikázni...
  • B52Yami
    imho Who let the troll out? imho

:sadpanda:
  • Jowanson
    true
  • darkmenx
    az autizmus kevesbe.
  • Jowanson
    " Csak el akartam terelni a figyelmet a szokásos flame wartól.. "
    a skizofrénia kezelhető
  • B52Yami
    Te is a League of legends fórumtémához szóltál hozzá...ohh wait! Not!
  • B52Yami
    Nem erről szól a fórum? Kérdést minek feltenni? Máshol úgy is megtalálható a válasz, csak rá kell keresni...
  • Zomil
    hülye vagy....csak megválaszolta a kérdésedet, erre te letámadod...fail...
  • B52Yami
    imho Gyengus vagy még mindig. imho 2nd /facepalm
  • Jowanson
    Milyen flame-ről beszélsz faszfej? Próbáld ki, az a biztos.
    Utána meg a faszláma kérdésedre is válaszoltam, amire kb 2 kattintás lett volna megkeresni a választ.
    A sérült lelkivilágodról nem én tehetek.