53877
0MWkPbn.jpg
  • ApPa123
    HEllo a runes-t h tudom elosztani v mi?? nem tudoks e kattintani rá se semmi:S:S msot kezdtem am a játékot nagyon bejön csak eég béna vokm ég:S
  • ronesz
    akkor arra gondolsz amit linkelt, csak csinált magának egy saját honlapot és oda rakja már fel csak
    ez volt az eredeti topik
  • Hurkans
    Nem egy official fórumon lévő topic ahol volt 4 kategória és hogy melyik használható úgy sorrendbe volt rakva
  • Zomil
    nem igazán értem, de erre gondolsz?
  • Hurkans
    Valaki be tudná újra linkelni azt ahol egy csávó leelemezte az összes hőst hogy mennyire erős és használható?
    Kerestem vissza vagy 10 oldalt de nem találtam, köszönöm
  • Zomil
    Jah, cho meg biztos azért vett 2 warmogs-ot mert nem látta az itemjeit :D
  • B52Yami
    Lehet, hogy kiállították a HUD displayt és nem látták a minimapot :)
  • Zomil
    A faszom kivan a sok idiota nyomorékkal, 2en pusholnak, miközben 3-an halottak vagyunk és addig 3ember játszva beszedte a bázisunkat, h szakadjon ki a belük az ilyen nyomorékoknak...
  • gtronic
    Fáj valamid? : )

Számodra minden vagyok ami "negatívum", de annyira leszarom, majd ha lesz időm rád elgondolkozok :'D
  • feketesarkany
    Connection Error
    your system is currently not allowing access to our server
    Meg még azt hogy nézzem meg a tűzfalam, de ott engedélyeztem azzal sztem nem lehet gond. Windows 7-em az lehet gond?
  • B52Yami
    Pontosan mit ír ki? Részletesebben egy kicsit :)
  • feketesarkany
    Sziasztok
    Amikor elindítom a klienst a pando media booster starting résznél hibát ír ki. olyat találtam neten hogy a vírusírtóba kell állígatni én kasprsky-t hazsnálok és minden engedélyt megadtam a PMB.exe-nek amit csak tudtam van vmi ötletetek?
  • zsakosfrodo2
    sztem bug, de mostanában nem figyeltem a patch notes-okat, szóval lehet hogy tévedek.
  • B52Yami
    Visszatérve a topic témához... Pantheon ultijának a drop köre direkt nem látszik néha, vagy ez egy bug? Elég diegesítő amikor a fejedre esik egy spártai, kapsz 1 stunt és egy szerintem OPÉ E-t és oda az életed háromnegyede (kivéve,ha tank vagy).
  • watto
    Azt eddig is tudtam hogy az IQ-d megeggyezik egy sültkrumpliéval, de hogy meleg is vagy...Na az már durva.
  • gtronic
    de rég hallotam híredet cica ( L ) *-*
    Már kezdtél hiányozni :'$
  • Dobronski
    problem?
  • darkmenx
    cover blown :(
  • Fpocok
    Kurva anyád te fasz.
  • darkmenx
    woodoo az Fpocok :(
  • Dobronski
    woodoo nevü köcsög fasz, a kurva anyád ha olvasod a topikot!
  • Zomil
    Janna-t szeretem, de nem lehet mindig vele lenni, azért az ember szeretne mással is játszani, föleg normalban, mert azt már beláttam, h rankedbe esélytelen, h olyan hössel legyek amit szeretnék, a legjobban azt szeretem ha utolsonak pickelek.

Viszont pl. Yi-t szeretem, mégis sajnos elég gyenge, Kat a másik kedvencem aki szintén gyenge a mostani meta-ba :D
    Szerencsére a kedvenc tankom rammus az egyik legjobb tank/jungler

Ugyhogy jah, marad a counter pick-elés az aoe cc csapatok ellen, ami mondjuk normalban elég bonyolult :S
    Igazán lehetne draft mode normalban is
  • ronesz
    tudom ajánlani jannát
    másrészról ez meg az élet rendje, ha valaki valahol nyer, valaki valahol szop
  • B52Yami
    És a másik legjobb amikor az AOE ultival érkező kennen megnyomja a zhonas aktívot és GA a 4. iteme :)
  • Zomil
    nincs jobb érzés mikor az egymás után elnyomott aoe stun-ok miatt csak nézheted ahogy csökken a hp-d :)
  • ronesz
    sztem a jófajta 5v5 aoe fightok a legizgalmasabb részei a játéknak
    nincs is annál jobb érzés, mint amikor galioval(amumu, morgana, kennen stb stb) flash+ultit sikerül jól (értsd: nem egy shenre) eltolni, aztán a többiek meg felseprik ami marad
  • donatus13
    HoNban kb 5 ször annyi stunner van mint itt:)
  • B52Yami
    Az egészben az a legjobb, hogy az előző patch-ben azt írták, hogy szeretnék balance-olni a tanky-dps CC heavy meta gamet...A régi karik CC nélkül már kb semmit nem érnek. Tegnap pl. Yi-vel játszottam és annyira meg kellett fontolnom, hogy mikor megyek be a teamfightba, kap stun-root-knockup-blind-exhaust, vagy egyéb finomságot és vége.
  • Zomil
    Ezuton is szeretném megdicsérni a riot-ot, h sikerült egy ujabb aoe stunner höst csinálni...látom olyan hösöket képtelenek normálisan megcsinálni akiknek nincs vmi aoe ultija...
  • dc0066
    Köszi szépen!
  • B52Yami
    Itt a regisztrációs link:

http://signup.leagueoflegends.com/en/signup/index

A Region-t állítsd át amcsi-ra.
  • anarga
    nem.
  • dc0066
    Srácok, mondjátok meg légyszi, hogy hol tudom megnézni, hogy az aktuális accountom EU vagy US szerveren van-e. Illetve ha pl. EU-n vagyok, akkor hogyan tudok US acc-ot létrehozni?

Köszi!
  • razz
    lol-hungary-n háromnegyed éve még voltak normális emberek.
  • Eftörsokk
    egyébként, tudtok valami értelmes fórumot, ahol kultúrált keretek között lehet beszélgetni lol-ről?:)
    jöhet privbe is a sok troll miatt:)
  • Eftörsokk
    wow micsoda rotésön

* Karthus
    * Malphite
    * Master Yi
    * Morgana
    * Singed
    * Taric
    * Tristana
    * Ezreal
    * Kennen
    * Urgot
  • darkmenx
    ez valoban nagyon vicces volt. nevettem.

NEM.
  • Fpocok
    Hehe... találó név/hős kombó: OMGWTFBBQ és a troll hőssel volt.
  • Eftörsokk
    jóvanmáxD
    nemtok írni:)
    6300 ip-s, ami 975 rp
  • Hurkans
    Van 6300 rp-s hős?