53877
-
#4866 Szánalom az n^5-en amit csinálsz... -
#4865 szánalom az n^4^(e^x) amit csinálsz. Tudok nagyobbat mondani ne aggódj.
1 db tutorial map van, az lehet max a tutorial game. Te meg itt beszélsz másik 2 tutorial mapról is (értsd (mivel a saját szövegedet sem tudod értelmezni): első gamed, második gamed, harmadik gamed [azért írtam betűvel hogy értsd is mit írsz le]).
Még mindig nem játszottam L2-t, de te mindentudó ba(rom)rátom, te már csak tudod. -
#4864 miert kene masik ket tutorial terkep, gond van mar a mondat ertelmezessel is?
eloszor azthittem csak L2-be voltal nyomorek de latom, mar az isibe is gondjaid voltak az avengir fanboyoddal egyutt :(
latom viszont a velemenyed nem tudtad kifejteni, hogy miert is ne a WINdamere lenne a legpenzigenyesebb kari
(Szánalom az n^4-en amit csinálsz...) -
#4863 Pssszttt... oooo pro :D -
#4862 Bocs de meg tudod nekem mutatni hogy hol van a másik két tutorial térkép?
(Szánalom a köbön amit csinálsz...) -
#4861 lejatszodatt a 3. tutorial gamedet mar? vagy ez valami geci nagy poen akar lenni? felesleges ideirnod lvl3on nem fog senki felhuzni -
Fletley9 #4860 WINdamere? fail, hogy a leírásnál a Dificult fullon van :D -
#4859 legpenzigenyesebb hos a WINdamere, es sokkal jobb "carry" is, mint a koktarina -
#4858 Mint irtam Katarina voltam, a játék kb. legpénzigényesebb höse, h használható legyen, ráadásul még elég jó carry is ha jól játszik vele az ember... :) -
#4857 Meg kell tanulni átlátni az adott szituációt. Értelemszerűen ha taric vagy és ott van melletted a carry akkor nem fogod beszedni előle a fraget, ha látsz rá esélyt, hogy megszedje.Neked kell tudni , hogy mikor olyan a helyzet, hogy a carry már nem tudja megszedni, de te még igen, akkor megölöd, értelemszerűen. -
Jowanson #4856 Nexus turrets now grant 120 global exp and 150 global gold.
Inhibitor turrets now grant 70 global exp and 150 global gold.
Inner lane turrets now grant 50 global exp and 150 global gold.
Outermost turrets now grant 30 global exp and 150 global gold.
I believe before they used to all give around 120 global exp and 100 global gold? Something like that. I don't have the exact previous numbers at home.
A pénzt másfélszerezték, az XP-t meg kb. felezték/negyedelték a nexus turreteken kívül. -
#4855 Oh, na emelett siklottam el :) Ez mondjuk sztem kicsit túl sok cash. -
Jowanson #4854 Dragon no longer provides any global experience, but provides more global gold
All turrets now provide less global experience, but more global gold -
#4853 Hát nekem most a chat még 1920×1080-ban is szép nagy...nem értem minek kellett csesztetni :D Jó volt az úgy ahogy. -
#4852 Jó kérdés, de azt sem irták, h a betütipust megváltoztatták :D -
#4851 Csak én nem látom a patch noteba, vagy nincs is benne, hogy a sárkány 230g-t ad? Vagy ez valami bug? O_o -
B52Yami #4850 Hagyd őket futni. :) Akkor azért jön a rinya.
Tegnap azon akadtam ki, hogy a közepes gyereknek írom a miss-t, megölik... és ugat, hogy miért nem pingeltem. Ugyan az az eset...puttyogok, mint állat, hogy lentről vszínű mennek középre... megölik és sír,hogy miért nem írtam! WTF?! -
#4849 Ehh...most mentem 3menet premade-et egy csávoval(3an voltunk összesen). Én kat-al és végül letörölt a friend list-röl, mert szerinte ks-eltem :D
Persze mind a 3-at nyertük gond nélkül, de kérdem én, h a francba csináljam azt, h ne legyen ks, mikor csak nekem van Rylai's-om, a többiek nem tudnak lassitani, és probálom a csapatnak lassitani az ellenfelet az ulti elnyomása utána...mert, h mikor az ellenfél 50hp-val fut el akkor hagynom kellene, h majd ö megöli...az ilyen siros hülyékkel már a tököm kivan, hálastinnek tényleg törölt a barátlistárol igy legalább nem kell többet "ks"-elnem elöle. -
Essencia #4848 Donatus szerintem, HoN-t nem cseszik el... azért mert van benne Casual mode? akkor mivan nem kell azt játszani. Store... ne vegyél skint azt ennyi... Hardcore mode.. (ez jó ötlet).. nem tudom miért csesznék el a gamet?!... Starcraft Dota úgy megfog bukni ahogy van. Szerintem az emberek SC II -öt nem azért veszik, hogy Starcraft dota szart játsznaka... Eredeti DotA és majd a DotA 2 az ami elviszi a ,,pálmát". Közel nincs a LoLnak és Honnak annyi játékosa mint a DotA-nak. Mivel Dota ingyenes és sokkal több skill-t igényel mint a LoL.. , HoN majdnem ugyanannyit...
De szerintem DotA-nál semmi nem lesz jobb!
Üdv Essencia! -
#4847 Most olvastam Zileas-tol:
"We don't like dodge much. We may add it to a minor defensive item soon though. But not until pseudorandom crit/dodge are in.
The randomness is annoying."
Ahhoz képest sikerült berakni jó pár dolgot ami a véletlenszerüségre épül... -
#4846 Kompetitiv játékosoknak sztem már nem sok kell, még párszor kiad a riot ugy patch-et, h valami fontosabb bajnokság van és abban sulyos változások vannak, akkor ott fogják hagyni a játékot.
Igazábol a riot nem is csinál mást, csak az éppen aktuális general forum-ot olvassa és az ott lévö igényeket teljesiti...
A hon-ban nem sok lol-ositás van azon kivül, h az EM-et átnevezték casual mod-ra kicsit mégjobban leegyszerüsitették, meg mostmár lehet venni skineket pontért, ami persze játékon belül is megszerezhetö. Vagyis semmiért nem kell fizetned, ha megvetted a játékot, minden kozmetikai cuccot(skin, announcer hang) meg lehet venni ingame pénzért. -
donatus13 #4845 HoN is LoL osítás alatt ál most jött a 2.0 ba ilyen casual mod meg store meg ilyen szarságok , azt a játékot is kezdik szét cseszni én már csak a dota 2 ben meg a starcraftos dotában bízom. -
#4844 Igen... ezek az apró apró módosítások... egyszer fel, egyszer le.
Sunfire Cape tulajdonsága Unique lett -
#4843 felesleges 2 het mulva ujra torlod ugyis -
ronesz #4842 igen, tényleg ez a legfontosabb része a patchnek, nem a mostanság szokássá válása annak, hogy kurva nagy változásokat hoznak kurvára ok nélkül, illetve, hogy szétnerfelnek pár fun karit akiket az adott időszakban sokan elővesznek és mivel a sok lowgeci nincs hozzászokva, hogy az a kari szétbassza őket, rögtön rohannak sírni a lófasz fórumra
nagyon az az érzésem, abszolút nem tudják mi a faszt csinálnak csak találomra átállítanak pár értéket aztán remélik a legjobbakat pl. ezrealt megnerfelték, az emberek sírtak, hogy szar, mert jobbhoz voltak szokva, pedig így is simán jó, most buffolják.
ha így folytatják, kurvára meg fogják unni a fejüket az értelmesebb (kompetitív) játékosok, aztán mennek honra vagy dota 2re inkább, ott legalább nem két hetente kapsz egy új gamet
-
#4841 Azt hiszem visszarakom a játékot.
1.0.0.107 patch
"Improved Leaver Buster - PVP.net will now automaticaly ban leavers. This works similar to a 'driving points" system for driver's licenses.
* You gain ‘leave points’ by leaving games, and if you have enough leave points, you will be suspended or banned.
* You lose ‘leave points’ by having good behavior – by completing your games, and not leaving over a long period of time."
Bár tudom, hogy nem tökéletes megoldás, de azért valami elkezdődött. -
ApPa123 #4840 :D:D:D -
B52Yami #4839 -van +lesz :) -
B52Yami #4838 Szóval ApPa123, ha legközelebb valami kérdésed van, akkor hívd a mindent tudó anarga tudakozót, itt ő a "haverod".
-
B52Yami #4837 Thenkjú veri a macskát... rég volt már a tier 1-2. :) Mr. übermensch. -
anarga #4836 az a gaz, hogy nem erted miert rohogok.
de legyen egyszer jo napod:
tier 1: all lvl
tier 2: 10+
tier 3: 20+
lvl20tol vegyen. nem kell 30ig varnia.
szerintem ne akarj tanacsokat adni, segiteni, amig hulyesegeket beszelsz, mert halvany lila fingod sincs a jatekrol. -
B52Yami #4835 xD -
anarga #4834 =DDDDDDDDDDDDD -
B52Yami #4833 Last whisper mostmár AD void staff :)
Urgot érdekes kari, hátha most már ér is valamit, nem csak az első 10 percben...az új kari meg hát nemtom...kicsit szarnak tűnik :) de majd kiderül. -
#4832 Én inkább a ward nerfen csodálkozok, és ugy, h az árát nem csökkentik...
Ez igy kibaszás a solo q-val, mert van, h nekem kell mindig wardot vennem, mert a többiek leszarják...
flash nerf-nek örülök
katarina változtatás is érdekes, talán mostmár ap kat jobb lesz, mint ad
urgot-rol fogalmam sincs, mert nem játszok vele
a potion nerf megint érdekes...
last whisper meg már nem ad attack speed-et -
B52Yami #4831 Öhm, a Runákat IP-ért tudsz venni, amiket minden meccs után kapsz, persze, ha nyersz többet és first win of the day 150 IP, ha jól tudom. A tier 3mas runák 400-800 IP körül vannak. Amiért valódi pénzzel fizethetsz (RP), azok a hősök, a skinek, valamint IP XP boostok. -
ApPa123 #4830 Hát én úgyse fogok shopolni mert nem fizetnék 1 játékért se :S:D szal mind1 de köszi h megírtadxD -
B52Yami #4829 Twitchet tovább nerfelték? :) Vagy az ulti változtatás buffnak számít? Most tovább fog erősebbet lőni és tök lassan, ahelyett, hogy gyorsan darálna kevesebb ideig...
Ez mi? Innervating Locket has been removed... miért? Minden healer cumót/karit használhatatlanná tesznek.
Oda a sunfire cape stackelős tank fun team:
Sunfire Cape
Upgrade cost increased to 800 from 700
Passive is now unique -
B52Yami #4828 Runákat a shopban/storeban tudsz venni. De használni lvl 10-től tier1, lvl 20-tól tier2, lvl 30 a tier3 mas runák tudod. Ha vettél már, akkor a summoner profile-ban a rune page-be tudok őket bepakolgatni. De szerintem lvl 30-ig ne is vegyél egy darabot sem, úgy is akkor kapod meg az utolsó quint slotot. :) -
Hurkans #4827 Jééé értem okés köszönöm