53877
0MWkPbn.jpg
  • Zomil
    elvagyok én egyedül is, legalább te elszorakoztatsz
  • darkmenx
    hovatunt szegeny rakosfrodo testvered? azthittem tobb backupod lesz igy ejjelre ha mar te is melle alltal de gondolom megint csak a koldulas jutott neki valamelyik online feudalis kiralysagban :(
  • Zomil
    csakis a te kedvedért.
  • anarga
    nem fogok azert magyar nyelvu faszsagokat feltelepiteni a gepemre, hogy tudjak ekezetes betuket irni. asciibol pedig senki sem fogja neked kiszedegetni. fel evente 1x kell ekezet, akkor kigooglezok egy a' vagy e' betut.

teny, hogy kurvara mindegy, hogy ekezettel vagy ekezet nelkul irsz. ahogy az is mindegy, hogy milyen sorrendben vannak a betuk egy bizonyos szon belul, ha az elso es az utolso betu a megfelelo helyen van. minden 100 IQ feletti, ertelmes, olvasni tudo ember agya fel fogja tudni dolgozni es kepes elolvasni. ha nem hiszed el, googlez utanna. jopar eves teny.

amugy is, magyar billentyukiosztas szar. uk billentyukiosztas szar. dvorak us vagy qwerty us int. osszes tobbi hasznalhatatlan, ha normalis sebesseggel szeretnel gepelni.

egy hasznalhato billentyu: http://elitekeyboards.com/proddata/images/FKBN87MNPEK_iso.jpg
  • hurkagyurka
    Gondolom, nehéz értelmezni, valamint értelmes válaszokkal lereagálni a dolgokat
  • hurkagyurka
    Elfogytak az emberek chat.hu rol? Vagy mér rontod itt a levegőt?
  • Zomil
    oké.
  • Zomil
    so?
  • hurkagyurka
    A hozzád hasonló értelmileg visszamaradt kis szardarabkák honnan a picsából kerülnek elő?
    Egy két ember trollkodásán valóban lehet nevetni, de a te erőltetett, bárminemű intelligencia jeleit fel nem mutató probálkozásaid nem sorolhatóak ezek közé. A te kommentjeidet végignézve mindössze egy szánni való kis senkit látok, valószinüleg nem vagyok ezzel egyedül.

Köszönjük Emese!
  • darkmenx
    ujra atgondolva es a te szemszogedbol nezve mivel meg a casual cigany-IQ atlagot is csak alulrol szaglaszod gondolom nem esett le a david insanes hasonlat ezert ugy ereztem, hogy kotelessegem felnyitni a szemed es ramutatni :(
  • Zomil
    az.
  • darkmenx
    szomoru.
  • Zomil
    Feküdjél csak, de vigyázz, mert anyuci leszid, h már megint késön feküdtél le és reggel korán kell menni az oviba :)
  • Zomil
    Nem a testvérem megnyugtatlak. Inkább legyek vele egy értelmi szinten, mint veled akinél egy krumplinak is több esze van.
    De nembaj folytasd csak a szánalmas trollkodásod, addig legalább jot nevetünk rajtad.
  • darkmenx
    "Válasz 'Zomil' üzenetére (#4889)"

egyetertek.
    ahogy latom elvegzed helyettem is az "oltogatast" igy jo szajizzel mehetek el aludni. a kovetkezo beadandora a felemeresemet a lol es az autista/skizofren emberek kozti kapocsrol fogom megirni megigerem.
  • darkmenx
    gondolom a rakosfrodo meg veletlenul sem a testvered es barmilyen ertelmiszintbeli egyezes csak a veletlen muve.
  • Zomil
    Mondjuk jó, hogy néha beirsz ide legalább felviditod az idejárokat, rajtad csak röhögni lehet ahogyan szánalmasan probálsz beoltani másokat, de ahogy az életben is egy utolso kis szarkupac vagy itt se tartanak többre nyugi :)
  • Zomil
    Jah bocs, akkor a te anyádat biztos te kurod...pfuj...kis perverz

Amugy meg ki a faszt érdekel az a fos l2? azzal csak a nyomorék pistikék játszottak/játszanak, ingyenes szerveren meg a még aljadékabb hulladékok, mint te is ^^
  • darkmenx
    kar mentegetned magad, ostoba vagy es probalod kihuzni magad a geci nagy failedbol, csak az a baj, hogy most mar soha nem vakarod le magadrol, hogy egy fogyatekos ostoba szar vagy aki befailelt az osszes jatekba amit jatszott, tobbekkozt az L2 is ide tartozik :(
  • darkmenx
    ugy hallottam, hogy anyadat kurja a rakosfrodo, igy nem lesz tobbet kerdes, hogy ki is tolti be remelem.
  • B52Yami
    League of legends fórum. De miért kéne kódtáblából szedni a betűket? :O Át lehet állítani akár japcsira is a bill-t...
  • zsakosfrodo2
    Azok figyelnek rám, akiket megcéloztam az üzenetemmel. A troll núbok. Mint te. Meg a barátnőd, retadrkmenx.
  • Zomil
    Te meg beszálnál 3.-nak mi? Azért kérdezgeted ennyire.
  • hurkagyurka
    Senki nem figyelt rád, valójában mindenki szarik rád. Nehazudj kutya!

Békülő sex lesz retardmenx el? Mert kicsit uncsi hogy itt élitek ki magatokat :( Tényleg melyikötők tölti be a nő szerepét?
  • zsakosfrodo2
    Istenem védjétek ám meg ezt szart...
    Noobz.
    A game nálam sem jelent mapot, de a tutorial is egy game. És az is egy mapon játszódik. Tehát van tutorial game avagy tutorial map. Köszönöm a figyelmet.
    Még mindig nem játszottam soha L2-t.
  • hurkagyurka
    rákosfrodo meg retardmenx a házastársi vitákat nem itt kéne lebonyolítani
  • Terrorcigano
    de már nem 1 van és a "game" nem "map"-ot jelent...nem értem mi volt abban szánalmas amit írt.
  • darkmenx
    miattad bizonyara fogom venni a faradtsagot, hogy ascii tablarol osszeszedjem az ekezetes betuket, mert tul ostoba vagy felfogni amit irok es a "game" nalad "map"-ot jelent gondolom ezt is az ekezetek hianya miatt nem tudtad elsore ertelmezni, nyilvan nem azert, mert egy fogyatekos nyomorek vagy.
  • Zomil
    még mindig itt vagy te nyomorék? ^^
  • zsakosfrodo2
    mi legalább tudunk ékezetesen gépelni, nem vagyunk annyira lusták, hogy a saját nyelvünk adta csodálatos lehetőségeket (csak neked: ékezetek) elvessük.
  • darkmenx
    18 evesen ilyen nyelvtantudassal ami neked meg a haverodnak van szerintem nem amiatt kene aggodnod, hogy nekem holnap milyen programom lesz.
  • zsakosfrodo2
    Amikor én kezdtem el játszani vele még csak 1 volt. :D
  • Zomil
    Holnap suli, feküdnöd kéne már. Vigyázz, mert anyukád le fog szidni.
  • darkmenx
    :sadpanda:
  • Hurkans
    2 tutorial map van...
  • avengir
    2 db tutorial map van.
  • Zomil
    még mindig itt vagy?
  • darkmenx
    oh snap.
  • Zomil
    Szánalom az n^56-en amit csinálsz...
  • darkmenx
    meg mindig nem latom, hogy hol irtam "MAP"-ot de biztos csak nalad nem lehet ujrajatszani a tutorial gamet.

nem csoda, hogy L2-be is egy szar voltal. nyilvan ott se voltal tisztaban a jatek adta lehetosegekkel.