53877
0MWkPbn.jpg
  • kastil
    Így van, és épp elég volt hogy rájöjjek, egy kis csutás tacskó vagy.
  • gtronic
    te meg 5 perce vagy itt,azt kussolhatnál a gecibe, majd én tudom mit hova.

köszöntem bölcs szavaid, cső babinéni :'D
  • gtronic
    Ennyire ne szeressetek már : $$ xdd
  • kastil
    pár hszt olvastam csak vissza de ne tedd már magad ennél is nevetségesebbé hallod. kustri és huzd meg magad, ennyi. hidd el erre a képességedre szükség lesz majd az életben is
  • Tyler Durden
    Mikor vágod fel az ereidet?
  • kastil
    Na, belecsöppentem a lényegbe :D.

Írna valaki pár szót a játékról?
  • gtronic
    egyre jobb, egyre nagyobbakat röhögök, ez tökjő xddddddd
  • gtronic
    cigány vagyok, aha :'D
    xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
  • Jowanson
    "... Én legalább hülye létemre építettem magam köré barátságot, családot, életet, közzöséget, azért hülye létemre még is csak futotta valamire.
    Van miért, van kiért élnem :'D
    Felénk ez már valami, elég ha nekem megfelel onnantól kezdve szarok a világra, és az iq-ra, és hagyyuk már a iq szövegedet te SENKI ..."

Ezek alapján cigány is.
  • anarga
    nem tul surun talalkozol, olyan hulye retardalt barommal, aki elirja az arat az ertekesebb cuccoknak. persze mindig vannak ilyen david insane fele barmok.
  • darkmenx
    latom a shock-terapia nem hasznalt.
  • B52Yami
    Az funny... piacolás? Ólcson veszem-drágán eladom módszerrel?
  • anarga
    persze, ha:

[17:32:52] [@bark_lavaOnMe] akik kb 24 orat ulnek a gep elott es uvegbe hugyoznak
  • B52Yami
    League of legends fórum.

off.
    L2 biznisz botozás nélkül is megy még?
    on.
  • gtronic
    torzszülött emos vagyok, mintha nem tudnád :'D
  • B52Yami
    Nem beszélve arról, hogy egy matek/nyelv tanár min. 2000 HUF-ért ad külön órát és egy héttel előrre kell időpontot kérni, mert telített a naptáruk.
  • gtronic
    több farkam van XDDDDDDDDDDDDDDD
  • anarga
    dickS ? :D:D:DD:

nice fail again.

legalabb tudnal oltani/flamelni. inkabb nem is postolok mert te sajat magadat hugyosra oltod.
  • gtronic
    pofád lapos, mintha láttál volna játszani, nem kell itt következtetni mert a mai világba az SZART SE ÉR, üres szavak üres képzelő erő, ami mögötted áll, csukd be szemed, nyisd ki szád, SUCKS MY DICKS :'d
  • anarga
    dude, 20 eves sem vagy. milyen csaladepitesrol beszelsz ? =D

mivan? 150k hazavisznek havonta. alap ber + juttatasok + tulora (bocs nekik csak heti 15 orat kell dolgozni, ami felette van az tulora) + minden egyes kurzusert, amirol senkinek sincs fogalma h letezik, beszedik a penzt. olyan fel evet kb otthon vannak. majdnem annyi szabadsaguk van mint nekem, aki dolgozok egesz evben. nem kell a tanarokat sajnalni. ahogy az orvosokat sem, mert kurvara sok penzt kapnak zsebbe. magyarorszagon a hivatalos fizetes semmit sem szamit. mert 10bol 9 embernek van egyeb bevetele.

ne akarj olyan dolgokrol beszelni, amirol halvany lila fingod sincs.
  • gtronic
    valami értelmeset, aminek az igazság alapja üti az 1 et?

És mind ezek alapján te mered azt a kijelentést tenni hogy pusztuljon a -iq nép?!

Gratulálok elnyerted a barom titulust :'D
    Persze a te iq-d már 1000 te vagy Arany János 2, kérlek mond már azt.
    És nekem van hatalmas egom? NA ITT FEJEZTEM BE, OKCSÁ :'d
  • darkmenx
    azert mert a toloszekes 54 eves portasneni akinek kateter jon ki az oldalan, mert mar elzarult a hugycsove radmosolyog meg nem biztos, hogy szerelmes beled. ne rakd nagyra a mercet kerlek :(
  • gtronic
    Én legalább hülye létemre építettem magam köré barátságot, családot, életet, közzöséget, azért hülye létemre még is csak futotta valamire.

Van miért, van kiért élnem :'D
    Felénk ez már valami, elég ha nekem megfelel onnantól kezdve szarok a világra, és az iq-ra, és hagyyuk már a iq szövegedet te SENKI,
    még a tanárok se kapják meg a kellő tudásukért azt a pénzösszeget amit megérdemelnek akkor te mit akarsz, térj már télleg de komolyan észhez : /

• anarga
    nem kell diplomarol beszelni, ahoz te tulzottan keves vagy ergo csak magamat alacsonyitanam le, ha veled ilyen dolgokrol beszelnek. eleg ha a forumon tapasztalt dolgokbol vonjuk le az evidens kovetkezteteseket:

-en tudok ertelmesen fogalmazni, te nem.
    -en tudok ertelmezni egy postot, te nem.
    -en fel tudok fogni egy egyszeru jatekot, te nem.
    -en nem vagyok emos, te igen.
    -en nem vagyok buzi, te igen.
    -en tudok angolul, te nem.
    -en nem vagyok skrizofren, te igen.

wanna flame more?
  • gtronic
    Kérlek mutass fel diplomát, vagy akármit...
    Mert nem értem mire tartod magad ... te és 100 iq??

Kérlek mutass valami használhatót.
  • anarga
    te mirol beszelsz? : D en nem ekeskedtem a hibaiddal. sot igazabol semmi gond nincs azzal, hogy hulye vagy, ilyennek szulettel. ez van. el kell fogadnod neked is, ahogy en is elfogadom, hogy ilyen butanak szulettel es nem fogsz fejlodni mert az agyi kapacitasod maximumat nyujtod igy is. az egyetlen dolog amit sajnalok, hogy a tarsadalomnak semmilyen haszna sincs az ilyen buta emberekbol, ergo felesleges hogy elnek. csak teher mindenkire nezve, akinek 100 feletti iq-ja van. lenyegebe meg kene halnia az osszes ilyennek mint te, hogy fejlodhessen a vilag. erre voltak jok a haboruk, ami mamar ritka.
  • gtronic
    te hibátlan Adonisz, térj már észhez, 1 FEKETE PONT VAGY A SOK FEKETE PONT KÖZÖTT, és az is maradsz, akármennyire probálod magad háromszögé alakítani :'D
  • gtronic
    És most jössz a te retardált csicska low, szövegedel xdddd
    oszt hova hányjak? könnyű más hibáival védekezni, te szar alak :'D
  • gtronic
    csővan babinéni : $$
    temindentjobban tudsz temindent megtudol magyarázni, te fújod az életünket, beillenél ezo tvbe barom :'D
  • anarga
    az a vicc az egeszben, hogy van egy karaktere ami nem keveset er. ilyen rakosfrodo meg zomil eleteben nem lat ennyi penzt, mert a familia egy negyed evig elne belolle. az h osszekoti a szorakozast es a plusz penzkereseti lehetoseget, miert lenne baj ? =D vagod jatszik, es eladja a cuccokat az olyan embereknek, akik nem ehberert dolgoznak mert nem hulyek, alapveto dolgokat kepesek megcsinalni es keresnek annyi penzt, hogy fizethessenek egy jatekert. nem kell ez az elvi faszsag, mert ez ilyen david insane fele retardalt erv, aminek az egadta egy vilagon semmi ertelme nincs, azon kivul, hogy egy garasa sincs az illetonek es ezt nem teheti meg.

durva nem sanci? 10 eve meg az ilyen embereknek pelenkacsere volt a napi legfontosabb dolga, ma meg mar milyen nagy szajuk van, hogy anyuci fizeti az internetet =D mindig pawa es gps jut eszembe ilyenkor, meg orosz =D
  • gtronic
    Nevem felejthetetlen ("david sane"), egy korszakot alkottam *-*
  • gtronic
    úúúúúúúúúúúúúúúúgy imádlak titeket : $$$$ láwosch.
  • darkmenx
  • Zomil
    És mégis ki nem szarja le, h egy játékkal szorakozás helyett pénzt keresnek? Ha fizetnének se játszanék azzal a foshalmazzal. Amugy is hozzád ki a franc szolt, huzzál vissza a lyukadba gyökér.
  • ronesz
    engem pl kurvára nem zavarna, ha pénzt is tudnék keresni vele, de téged is csak azért zavar, mert te nem tudsz
  • zsakosfrodo2
    alreg vagy-e vagy csak random bekommenteltél a topikba?
    Elég gáz már csak az a tény is, hogy valaki azért játszik egy játékkal, hogy pénzt keressen vele, nem pedig a szórakozás miatt.
  • anarga
    megprobalsz viszaoltani egy hulyeseggel, ahelyett h felfognad, h semmi ertelme nincs.

en nem irtam, hogy ne irj ekezettel, en arra a faszsagra reagaltam amit te irtal, idezem megegyszer:

"De miért kéne kódtáblából szedni a betűket? :O Át lehet állítani akár japcsira is a bill-t..."

mert nem lehet atallitani, meg japanra sem, nem hogy magyarra, amig nem telepited fel a szarokat, amiket nem szed le a windows a nyomorek microsoft servererol. nem mindenki hasznal magyar windowst, ahogy nem is hasznal mindenki magyar billentyut. azt pedig leirtam hogy miert.

es nem az a a' e e' helyett gyorsabb ugy gepelni, hanem a z es az y csereje miatt. azert mert a . ' ? ! () olyan helyeken van, ahol gyorsabban eleri az ujad. mivel olyan betu utan kovetkezik a legtobbszor, ami kozelebb van hozza. peldaul az y ami ugy a magyarban a kiosztas tulso vegen helyezkedik el es meg rengeteg masik ok miatt. de nyugodtan rakereshetsz erre is googlen, mert ezek is le vannak vezetve. ahogy az is h a qwertynel a dvorak miert jobb, teljesen ugyan azok az okok miatt.

btw a 30-50 wpm-t miert hivod gyorsnak ?
  • solyomb
    Ugye vágod, hogy egyes nyomorék Pistikék több pénzt kerestek azzal a játékkal mint amit te keresel vagy kerestél az első épkézláb munkahelyeden egy év alatt?:)
  • B52Yami
    Bár vszínű, hogy gyorsabb úgy gépelni, hogy csak A meg E-t nyomkodsz A Á E É helyett... de én ráérek. :)
  • B52Yami
    Sajnálom, hogy a kutatás szövegét nem másoltad be... bztios az is érdekfeszítő lett volna. Nem kell hozzá telepíteni semmit. Mindenki azon gépet gyorsan amin megtanult... ízlések és pofonok. Ismét arról van szó, hogy ha más nem azt szereti, amit te akkor az szar... enyhe csőlátásod van öcsém.