53877
0MWkPbn.jpg
  • Dobronski
    maybe
  • darkmenx
    master troll in action.
  • Dobronski
    u mad too?
  • Dobronski
    u mad?
  • darkmenx
    miert nem hagyod szegenyt kibontakozni, miota szegeny david nem ir mar ide es nagyon ugy nez ki, hogy a rakos barat is hasonlo sorsra jutott nem lesz mar senki akit trollolni lehet :(

hozzateszem eleg mokas, hogy a gyerek 2 hete meg az offtopic miatt sirt meg, mert kapott par csunya szot az interneten az fpocok nevu gyerekkori baratja, de hat ez a "u mad" biztos allati jo trollkodas, foleg 3 poszton keresztul.
  • ronesz
    elhiszem, hogy 1 hete találtad meg a 4chant és most nagyon vicces a "u mad" szöveg, de elhiheted, hogy kurva gáz vagy :<
    vigyél bele egy kis lendületet és poént, emígyen ni
  • Dobronski
    szerintem a forumtrollokra gondolt. u mad?
  • ronesz
    vicces, mert pont a napokban szedtem elő trundlet tüzetesebb átvizsgálásra és KURVA JÓ
    sok kokhuszárnak ajánlom, könnyű vele junglebe tolni, és elég jó ganker, ami low elon kurva sokat számít
  • hurkagyurka
    téli álmot alusznak a trollok?
  • Dobronski
    de, de nem frissítettem.
  • donatus13
    Nem windows 7 etek van? most szedett le a haverom frissítést hozzá és el is szarodott neki msn is meg lol is suliban is ez történt és beszart a net.
  • Dobronski
    nekem nem tud csatlakozni a játékhoz, most próbálok reconnectelni ranked-ra...
  • Eftörsokk
    crashelt ez a szutyok, most meg leakadt ott hogy retrieving version information... másnál is szar vagy nálam van a hiba?
  • ronesz
    ez Zomilnak ment fasz se tudja melyik posztjában volt, reply kimaradt :<
  • ronesz
    azért, mert ha értelmes pénzt akarsz keresni(ergo nem párezret havonta), akkor kurva sokat kell játszani, hiszen kínai minimálbéren keresőkkel kell küzdened a piacon
    kurva sok játék = nem fun
    hacsak nem arról van szó, hogy mondjuk az adott játékban te vagy a legjobb és versenyeket nyersz, akkor nem túl jó a pénzkereset/szórakozás rátája ennek a tevékenységnek
  • ronesz
    "Igazábol te ilyen kis zseni vagy aki mindig mindent a legjobban tud és akinek más a véleménye az hülye..."

szerencsére te épp most nem ugyan azt teszed, mint amit nála sérelmezel
  • hurkagyurka
    legaljan vagytok mindketten :(
  • ToCsEk
    tessék
    egy kis gyorstalpaló :D
  • darkmenx
    gyere inkabb l2zni bugi talalt epik szerbart
  • Hurkans
    82 új üzenet :D vicces hogy david insane is visszatalált és ő meg bajtársai még akkor se jönnek rá hogy barmok amikor az eddig itt trollkodókon kívül másik 2-3 ember is mondja hogy hülyék és húzzanak el...
  • solyomb
    Ha fiatalabb lennék, most elmagyaráznám, hogy a tápláléklánc mely részén állsz és te melyiken én, amiből gyors következtetést vonnék le, hogy miért nem érdemes ezt a stílust megütni, de mivel már kinőttem ebből a buliból, most megkímélem mindkettőnket ettől:)

Éld csak a boldog ingerszegény életed álomország tengerpartján, és replyz minden olyan kommentre ami téged vagy a virtuális kispajtásaidat meri megtámadni, ebből pont az jön le, hogy neked bejött az élet.

Persze azt az egy részt nem értem, hogy én hol írtam azt, hogy miközben csordogált be a zsebpénz, addig én miért is nem szórakoztam, ezt esetleg megoszthatnád velem

• darkmenx
    no shit sherlock
  • Zomil
    Azért a lektor meg egy közép/általános iskolai tanár fizetése között elég nagy különbség van.
  • anarga
    jartam kozepiskolaba. beszelgettem errol a tanarokkal. van tanar ismerosom. egyetemen a lektor fizeteset tudom, mivel a volt fonokom gyerekkori pajtasa.

tobbire pedig nem, nem anyam fizeti, erettsegi ota, ami nem ma volt, nem o fizeti.
  • hurkagyurka
    Nem alreg, ugyanolyan senkihazi mint te!
  • hurkagyurka
    Na meg told le a 18 fele kulonbozo tutorial mapot ami zsakos elftars kulon keszitmenye a jatekhoz
  • Zomil
    Öööö, kicsit félre lehetsz informálva, mert ez a játék se nem mmo, se nem gw féle játék.
    Dota-val játszottál? Mert ez olyan, mint az, pár változtatással.

Ha dota-t nem ismered, akkor ajánlom, nézd meg a loL hivatalos honlapját, ott szépen le van irva miröl is szol a játék, ha esetleg nem tudsz angolul akkor összefoglalhatom tömören.
    De a hivatalos oldalon lévö leirás+pár youtube video alapján, már egész jó képet kell kapnod a játék milyenségéröl :)
  • daemonervosa
    A kérdések alapján egyáltalán nem vagy képbe, szerintem próbáld ki. Bonyolult lenne így leírni, hogyan működik, de ez nem MMO, szóval semmi hasonlót ne várj.
  • darkmenx
    A játékot maximum 10 fő játszhatja egy időben, két 5 fős csapatba osztva. A játék térképén a két csapat bázisa áll egymással szemben a terület két átellenes sarkában. Az "Order" illetve a "Chaos" (ha analógiával szeretnék élni: jók és a rosszak) fennhatósága alá tartozó részeket egy a pályán keresztülívelő folyó választja el egymástól. Mindkét bázis rendelkezik egy kitüntetett épülettel, amely nem más mint az oldal saját ősi épülete (Nexus). A cél: ezen épületek ledöntése. A helyzet azonban közel sem ilyen egyszerű.
  • kastil
    Azért feltennék néhány kérdést.

PvP milyen formákban érhető el?
    Instázott a játék?
    Van e valami értelmes, ténylegesen supportnak nevezhető kaszt, amivel megéri tolni?
    High end pve mennyire elégíti ki a játékosokat?
    Questekre alapul, avagy értelmetlen grindelés az egész?

Zomil ha jól emlékszem toltad GWt, ez szólózható, vagy ez is inkább coop cucc?
  • Zomil
    nyugi, ez megy már kb. fél éve, értelmes beszélgetést csak elvétve találsz itt.
    amugy kérdezni nehogy merj valamit, mert akkor egyböl leoltanak :)
  • kastil
    istenem bazdmeg hol vannak a modik?
    nincs is jobb egy fasza balhénál valamelyik idióta sg topikban, de ez már iszonyat módon szánalmas.
  • gtronic
    Ő mindig piros pontal jött haza a sulibol, jajjjj igen, oviba is fújta az ábécét oda vissza jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj a fejem xdddddddddd

ez vicchagyukmá xd
  • gtronic
    Hát ő mindent tud hisz ő egy enciklopédia a tol - z ig
    hagyukmááhagyukmá.

Ő 1 éves korába se eset seggre, megállás nélkül futott :'D
    perfect lédy.
  • gtronic
    levegőnek kéne nézni, de olyan nehéz ez pár embernek, pedig ő így úgy amúgy, na hagyukmá :'D
  • Zomil
    Te már csak tudod, hogy mennyi a tanárok fizetése mi?

Igazábol te ilyen kis zseni vagy aki mindig mindent a legjobban tud és akinek más a véleménye az hülye...

Ha ennyire okos vagy, miért tartasz még mindig itt? Jah, h a semmire vered a nyálad?
    Na huzzál innen kis beképzelt gyökér, senki nem kiváncsi rád.

Gondolom neked nem anyuka fizeti a netet, és gondolom már 30éves tapaszt keménycsávo vagy, aki havi 1millát keres, és nagyon menö...Felkéne már ébredned, h csak bilibe log a kezed.

Szerezzetek már barátnöt/barátokat és azokkal foglalkozzatok ahelyett, h itt trollkodtok...Jah hogy az életbe is ekkora faszkalapok vagytok és mindenki lenéz titeket? Csupán az okoz nektek kielégülést, h ideböfögtök néha, aztán meg veritek a melleteket, h de kemények vagytok...
    Szánalmas kis szemetek vagytok, az internet és az élet söpredéke, az ilyen kis görcsöket, mint ti már rég ledobtak volna a Taigetosz-rol.
    De sajnos a mai világ eltartja az ilyen söpredékeket is.
  • gtronic
    ugyanaz ment, okoskodás offolás, szerintem én már nem vagyok rá adás.

Csak olvass vissza, ha itt vagyok ha nem, itt csak műbalhé tömege zajlik, szóval, halottnak a csók :'D
  • kastil
    Most azonnal, vagy ráérek még?
  • gtronic
    érdekelsz?Kérdeztelek? SZERINTEM NEM!

szóval lehet suhanni a gecibe :'D
  • daemonervosa
    neked viszont ide sem kellett volna jönnöd.

megint elfelejtetted mit ígértél ...