53877
-
Dobronski #4986 maybe -
#4985 master troll in action. -
Dobronski #4984 u mad too? -
Dobronski #4983 u mad? -
#4982 miert nem hagyod szegenyt kibontakozni, miota szegeny david nem ir mar ide es nagyon ugy nez ki, hogy a rakos barat is hasonlo sorsra jutott nem lesz mar senki akit trollolni lehet :(
hozzateszem eleg mokas, hogy a gyerek 2 hete meg az offtopic miatt sirt meg, mert kapott par csunya szot az interneten az fpocok nevu gyerekkori baratja, de hat ez a "u mad" biztos allati jo trollkodas, foleg 3 poszton keresztul. -
ronesz #4981 elhiszem, hogy 1 hete találtad meg a 4chant és most nagyon vicces a "u mad" szöveg, de elhiheted, hogy kurva gáz vagy :<
vigyél bele egy kis lendületet és poént, emígyen ni
-
Dobronski #4980 szerintem a forumtrollokra gondolt. u mad? -
ronesz #4979 vicces, mert pont a napokban szedtem elő trundlet tüzetesebb átvizsgálásra és KURVA JÓ
sok kokhuszárnak ajánlom, könnyű vele junglebe tolni, és elég jó ganker, ami low elon kurva sokat számít -
hurkagyurka #4978 téli álmot alusznak a trollok? -
Dobronski #4977 de, de nem frissítettem. -
donatus13 #4976 Nem windows 7 etek van? most szedett le a haverom frissítést hozzá és el is szarodott neki msn is meg lol is suliban is ez történt és beszart a net. -
Dobronski #4975 nekem nem tud csatlakozni a játékhoz, most próbálok reconnectelni ranked-ra... -
Eftörsokk #4974 crashelt ez a szutyok, most meg leakadt ott hogy retrieving version information... másnál is szar vagy nálam van a hiba? -
ronesz #4973 ez Zomilnak ment fasz se tudja melyik posztjában volt, reply kimaradt :< -
ronesz #4972 azért, mert ha értelmes pénzt akarsz keresni(ergo nem párezret havonta), akkor kurva sokat kell játszani, hiszen kínai minimálbéren keresőkkel kell küzdened a piacon
kurva sok játék = nem fun
hacsak nem arról van szó, hogy mondjuk az adott játékban te vagy a legjobb és versenyeket nyersz, akkor nem túl jó a pénzkereset/szórakozás rátája ennek a tevékenységnek -
ronesz #4971 "Igazábol te ilyen kis zseni vagy aki mindig mindent a legjobban tud és akinek más a véleménye az hülye..."
szerencsére te épp most nem ugyan azt teszed, mint amit nála sérelmezel -
hurkagyurka #4970 legaljan vagytok mindketten :( -
#4969 tessék
egy kis gyorstalpaló :D -
#4968 gyere inkabb l2zni bugi talalt epik szerbart -
Hurkans #4967 82 új üzenet :D vicces hogy david insane is visszatalált és ő meg bajtársai még akkor se jönnek rá hogy barmok amikor az eddig itt trollkodókon kívül másik 2-3 ember is mondja hogy hülyék és húzzanak el... -
#4966 Ha fiatalabb lennék, most elmagyaráznám, hogy a tápláléklánc mely részén állsz és te melyiken én, amiből gyors következtetést vonnék le, hogy miért nem érdemes ezt a stílust megütni, de mivel már kinőttem ebből a buliból, most megkímélem mindkettőnket ettől:)
Éld csak a boldog ingerszegény életed álomország tengerpartján, és replyz minden olyan kommentre ami téged vagy a virtuális kispajtásaidat meri megtámadni, ebből pont az jön le, hogy neked bejött az élet.
Persze azt az egy részt nem értem, hogy én hol írtam azt, hogy miközben csordogált be a zsebpénz, addig én miért is nem szórakoztam, ezt esetleg megoszthatnád velem
-
#4965 no shit sherlock -
#4964 Azért a lektor meg egy közép/általános iskolai tanár fizetése között elég nagy különbség van. -
anarga #4963 jartam kozepiskolaba. beszelgettem errol a tanarokkal. van tanar ismerosom. egyetemen a lektor fizeteset tudom, mivel a volt fonokom gyerekkori pajtasa.
tobbire pedig nem, nem anyam fizeti, erettsegi ota, ami nem ma volt, nem o fizeti. -
hurkagyurka #4962 Nem alreg, ugyanolyan senkihazi mint te! -
hurkagyurka #4961 Na meg told le a 18 fele kulonbozo tutorial mapot ami zsakos elftars kulon keszitmenye a jatekhoz -
#4960 Öööö, kicsit félre lehetsz informálva, mert ez a játék se nem mmo, se nem gw féle játék.
Dota-val játszottál? Mert ez olyan, mint az, pár változtatással.
Ha dota-t nem ismered, akkor ajánlom, nézd meg a loL hivatalos honlapját, ott szépen le van irva miröl is szol a játék, ha esetleg nem tudsz angolul akkor összefoglalhatom tömören.
De a hivatalos oldalon lévö leirás+pár youtube video alapján, már egész jó képet kell kapnod a játék milyenségéröl :) -
#4959 A kérdések alapján egyáltalán nem vagy képbe, szerintem próbáld ki. Bonyolult lenne így leírni, hogyan működik, de ez nem MMO, szóval semmi hasonlót ne várj. -
#4958 A játékot maximum 10 fő játszhatja egy időben, két 5 fős csapatba osztva. A játék térképén a két csapat bázisa áll egymással szemben a terület két átellenes sarkában. Az "Order" illetve a "Chaos" (ha analógiával szeretnék élni: jók és a rosszak) fennhatósága alá tartozó részeket egy a pályán keresztülívelő folyó választja el egymástól. Mindkét bázis rendelkezik egy kitüntetett épülettel, amely nem más mint az oldal saját ősi épülete (Nexus). A cél: ezen épületek ledöntése. A helyzet azonban közel sem ilyen egyszerű. -
#4957 Azért feltennék néhány kérdést.
PvP milyen formákban érhető el?
Instázott a játék?
Van e valami értelmes, ténylegesen supportnak nevezhető kaszt, amivel megéri tolni?
High end pve mennyire elégíti ki a játékosokat?
Questekre alapul, avagy értelmetlen grindelés az egész?
Zomil ha jól emlékszem toltad GWt, ez szólózható, vagy ez is inkább coop cucc? -
#4956 nyugi, ez megy már kb. fél éve, értelmes beszélgetést csak elvétve találsz itt.
amugy kérdezni nehogy merj valamit, mert akkor egyböl leoltanak :) -
#4955 istenem bazdmeg hol vannak a modik?
nincs is jobb egy fasza balhénál valamelyik idióta sg topikban, de ez már iszonyat módon szánalmas. -
gtronic #4954 Ő mindig piros pontal jött haza a sulibol, jajjjj igen, oviba is fújta az ábécét oda vissza jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj a fejem xdddddddddd
ez vicchagyukmá xd -
gtronic #4953 Hát ő mindent tud hisz ő egy enciklopédia a tol - z ig
hagyukmááhagyukmá.
Ő 1 éves korába se eset seggre, megállás nélkül futott :'D
perfect lédy.
-
gtronic #4952 levegőnek kéne nézni, de olyan nehéz ez pár embernek, pedig ő így úgy amúgy, na hagyukmá :'D -
#4951 Te már csak tudod, hogy mennyi a tanárok fizetése mi?
Igazábol te ilyen kis zseni vagy aki mindig mindent a legjobban tud és akinek más a véleménye az hülye...
Ha ennyire okos vagy, miért tartasz még mindig itt? Jah, h a semmire vered a nyálad?
Na huzzál innen kis beképzelt gyökér, senki nem kiváncsi rád.
Gondolom neked nem anyuka fizeti a netet, és gondolom már 30éves tapaszt keménycsávo vagy, aki havi 1millát keres, és nagyon menö...Felkéne már ébredned, h csak bilibe log a kezed.
Szerezzetek már barátnöt/barátokat és azokkal foglalkozzatok ahelyett, h itt trollkodtok...Jah hogy az életbe is ekkora faszkalapok vagytok és mindenki lenéz titeket? Csupán az okoz nektek kielégülést, h ideböfögtök néha, aztán meg veritek a melleteket, h de kemények vagytok...
Szánalmas kis szemetek vagytok, az internet és az élet söpredéke, az ilyen kis görcsöket, mint ti már rég ledobtak volna a Taigetosz-rol.
De sajnos a mai világ eltartja az ilyen söpredékeket is. -
gtronic #4950 ugyanaz ment, okoskodás offolás, szerintem én már nem vagyok rá adás.
Csak olvass vissza, ha itt vagyok ha nem, itt csak műbalhé tömege zajlik, szóval, halottnak a csók :'D -
#4949 Most azonnal, vagy ráérek még? -
gtronic #4948 érdekelsz?Kérdeztelek? SZERINTEM NEM!
szóval lehet suhanni a gecibe :'D -
#4947 neked viszont ide sem kellett volna jönnöd.
megint elfelejtetted mit ígértél ...