53877
-
anarga #5026 biztos durva lehetett. megolt, majd az oromtol fel percig meg sem mozdult mellolled, mire meghalt. felelmetes. -
Zeros #5025 Pedig vicces volt mikor valakit megoltem ugy hogy 30 másodperce halott voltam, eddig már kétszer is volt vele szerencsém :D -
Jowanson #5024 Sunfire Cape no longer continues to deal damage while dead
lol -
Dobronski #5023 -
anarga #5022 :) -
#5021 :) -
#5020 Nézd már mindenki itt van:) -
#5019 u mad? -
Dobronski #5018 legjobb :D -
-
Dobronski #5016 -
Dobronski #5015 Faceknek ment PM! -
#5014 Faceknek ment PM! -
#5013 Faceknek ment PM! -
anarga #5012 Faceknek ment PM! -
#5011 US-en keddenként, EU-n szerdánként. -
#5010 mikor lesz kari csere? -
Dobronski #5009 hú de tudtam hogy ez lesz. :D
me mad -
#5008 u mad? -
Dobronski #5007 jaés ez ranked, ha valaki elindítja a keresést miért megy el recskázni? -
Dobronski #5006 ** sergiopeloso has chosen Shaco. **
sergiopeloso joined the room.
-
#5005 BÚÉK -
Dobronski #5004 +1 -
Eftörsokk #5003 engem inkább az zavar hogy állandóan rossz a chat, most pl normal gamet se tudok indítani, nem igaz nem tudják megcsinálni normálisan, ok ingyenes game, skinért se fizetetk, nem kéne reklamálnom, de azért egy nyomorék chatet tudjanak már megírni úgy hogy ne omoljon össze naponta... -
Kosadzk1 #5002 az -
Dobronski #5001 ték -
Kosadzk1 #5000 nem is olyan rossz az eheti felhozatal -
#4999 10. heti sampion rotacio
Alistar
Ashe
Heimerdinger
Tristana
Veigar
Zilean
Kennen
Olaf
Galio
Cassiopeia
-
#4998 A nevemet nem jól írtad le, de azért neked is és minden idelátogatónak én is boldog karácsonyt kívánok! -
#4997 ezuton szeretnek boldog karacsonyt kivanni vatta'nak, zokninak, rakosfrodonak es a retardalt davidnak. remelem mindenkihez eljut a jokivansagom! -
Kosadzk1 #4996 Akit érdekel esetleg egy pre arranged team dobjon meg egy pm-el. Eddig 3-an vagyunk (20,24,26-osak), lehetőleg lvl 20 fölöttiek írjanak, 2 embert várunk még. -
ApPa123 #4995 Értem köszönöm szépen :D -
Dobronski #4994 hehe :DDD én csak gw2 fan vagyok, az igazi nevem Dávid.
:) -
#4993 Hetente van free champion csere. Ha szeretnél megtartani egy hőst, akkor a shop-ban tudod megvenni az ingame kapott pontokért cserébe (IP = influence point-okért). -
ApPa123 #4992 1 dolgot nem értek.. miért cserélgeti magától a használható championokat???:S:S: elég idegesítő mindig kiszedi pont azt a championt amit épp szeretek...:( -
#4991 u mad -
anarga #4990 ha nem erted, akkor inkabb ne csinalj magadbol hulyet. probalj meg gondolkozni.
kis failtroll ilyen peticiokat csapat, de probal flamelni, failure modon. -
Hurkans #4989 EPIC -
Roy4l #4988 lol fórumban mit keres a Guild wars 2?:D -
anarga #4987 Azzal a kéréssel fordulunk Önökhöz, hogy a Guild Wars 2 játékukat, szeretnénk ha Magyar nyelven is kiadnák, vagy lehetõség lenne valamiféle csoportra, akik biztosítanák a Magyar felirat elkészítését. Ez nem csak nekünk lenne jó, hogy a Guild Wars 2 világát megértsük, és tudjuk hogy mi történik, hanem Önöknek is sokkal pozitívabb visszajelzések érkeznének a játék, és a csoportjukkal szemben is, hogy törõdnek a játékosaikkal.
Remélem ezzel a kis petícióval eltudom érni azt a kis megmozdulást Önök felé, hogy valamiféle megoldás szülessen.
Válaszukat bizalommal várjuk.
Kezdeményezõ: Nagy Gergely, Magyarország