53877
-
ronesz #5906 a fillérbaszó 14 éves kokkoknak esetleg -
#5905 Eredetileg T3 hőst kaptak volna, de nem tudták megoldani, így lett belőle az RP. Amúgy tényleg szánalmas. Főleg amikor a fórumon sírnak, hogy még nem kapták meg az RP-t. -
#5904 valakinek EZT is kell csinálnia -
#5903 Jó hogy berakták a co-op vs ai-t. Mikor elkezdtem játszani kb 25/3-mas shaco-k voltak ellenem, meg olyan annie-k akik egyedül végigírtották az egész csapatomat. Csoda, hogy nem hagytam abba, nekem nem volt co-op lehetőségem. -
ronesz #5902 kibaszott szánalmas amúgy, hogy párszáz forintért csicskultok napokat
riot is azért találta ki ezt az akciót, mert azt hitték nincs ennyire láma ember, akinek ennyi szarakodást mégérne
úgy látszik mégis van -
#5901 Referral Cheatzor + Bunkó.
Csináld Coop vs. Ai ban. -
#5900 hát, valahogy fel kell menni lvl5ig -
Cat 02 #5899 Gratulálok a kezdők megerőszakolásához, biztos sok skill kellett hozzá -
nobultam kicsit, vicces volt 3v5ben... shen is tolta neki rendesen -
#5897 Kapjátok be:D:D:D -
#5896 Itt se protossok, se terranok, csak idő kérdése volt. :D -
#5895 Miért van az, hogy bárhova megyek, Hegi tuti játszik az adott játékkal? :D:D:
Amúgy Asheval tolom, most gyűjtök Aniviára, szinte totál newbie státuszban :D:D (lev6) -
Cat 02 #5894 Hősfüggő ;D
-
#5893 gondolom tanknak nem ezt rakod :D -
#5892 Én most kezdtem el átállni a cipő + potira, bár hősfüggő ez is... meg mikor milyen kedvem van :D -
Tababo #5891 kérdésedben ott a válasz -
#5890 Érdemes még még így is dorannel kezdeni? Vagy hős/ügyesség/lane függő? -
Cat 02 #5889 Elég sok build elavult :/ -
#5888 Régen kijött kezdéskor a Doran mellé a poti... most már nem :D -
Tababo #5887 már sehogy. régen meglehetett csinálni mert occók voltak a doranos cuccok. vagy pedig veszel dorant majd megvárod míg összejön löttyre a pénz -
#5886 upsz
amúgy még egy noob kérdés:
Egy csomó guide úgy kezdődik, hogy Doran's X + egy pia. Ez hogy jön ki nekik? :D -
Cat 02 #5885 Bele is van írva leírásába :D -
#5884 deszaaaar -
#5883 a lovesed es a celpont koze ha belep valaki akkor ot talalod el -
#5882 Hogy a gecibe lehet az, hogy Caitlynnel beultizom Master Yi-t és misseli, a társát pedig eltalálja? Kétszer is volt ilyen. És nem, nem céloztam rosszul, 2 társam is tanusítja. -
#5881 ne aludjatok má XD gyertek játszani csajok :D -
Cat 02 #5880 Kézzel adják hozzá ^.^
Lehet amiatt lassabb. -
#5879 oks thx...még megvenni nem tudok.
de van türelmem megvárom nem sürgős csak most pár napja voltam utoljára fent még nem láttam most igen csak azt hittem bug. :)
köszönöm a segítséget akkor lehet 1-2 nap átfutási idő...:) -
#5878 pár nap mire megjön, meg nem jelzi, csak shopban, de lehet ott sem, probálj megvenni amit akarsz. -
#5877 Nah volt frissítés kinek sikrült Redeem-elni azt a 975 Riot pontot?
Mert nekem kiírja hogy megkaptam a Riot pötyiket, de semmi a profilomban nem látom....:S
Ez is bug? -
#5876 -
#5875 EZ
"Last year, around this time, we were forced to say our goodbyes to a loved and cherished friend, taken from us so tragically and so senselessly before his time. On April 1st 2010, we bid farewell to Urf the Manatee. It was a trying time for all of us all, and many came forward to pour their hearts out and memorialize this noble prince among Sea Cows. "
Akkor Urf-al csinálták ugyanezt. Bejelentették, aztán meg csak egy viccnek szánták. -
#5874 mert milyen vicc volt tavaly, kicsit kimaradtam, elmondanád ? -
#5873 Nem tudom... alapból kamunak hangzik. Viszont tavaly már poénkodtak ezzel. Na most ha megint megmerik lépni ugyanazt a viccet, mint tavaly... AZ SZÁNALMAS LENNE. -
#5872 -
Lee Sin the Blind Monk -
#5870 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1242418833&no=5830]#5830[/URL] -
#5869 Itten -
#5868 Gondolom custom skin volt, akkor le lehet szedni netről. -
Cat 02 #5867 Láttam egy Ashe skint, ami olyasmi, mint az SC2-ben a ghost karaktert.
Ezt hogyan lehet megszerezni ?