53877
0MWkPbn.jpg
  • ronihun
    Eddig általában AD/AS Teemoval játszottam, de mivel mindenhol olvastam h AP Teemo jobb, ezért kiprobáltam, hát 22-6os statom lett, kb miattam nyertünk :D És nem volt noob az enemy, volt benne egy Katarina aminek szintén 20+os statja lett, kemény meccs volt.
    Kurvajó látni, hogy miután legankelnek öten, belemennek a gombáimba és egyenként meghalnak x)
  • Czdano
    Hát én tankos itemeket szoktam neki pakolni..jóformán 1:1:10 arányban végzek k:d:assistban :D Amúgy a recomended itemek nem mindig jók..legalább is volt hogy már vettem egy adott hősnek jobb tárgyakat.
  • Cat 02 #5704
    Kayle tank ? :o
    Én DD + Supportként toltam vele, megjelentem aztán rohantak a torony alá :D

Amúgy meg nézzétek meg a hősöknél, hogy mennyire nehéz, illetve recommended-e.
  • Hegi90
    A Jax amúgy carry-nek számít? Mikor először voltam vele, csináltam egy 43-4es statot, pedig nincs mellé kiírva, hogy carry.
  • ronihun
    Ashe main championom, általában ha nyerni akarok vele megyek :)Bár ha a csapat noob, nehéz végig carryzni öket, de néha sikerül :)
  • Czdano
    Jah elég durvák és könnyen kezelhetőek..Még ryze-t is ide sorolnám de ő mage..viszont a játék végére 300akat lő simán. Minél több manája van annál több damaget tol :)
  • Hegi90
    Jól hangzanak, ezzel az Ashe-el szinte minden játékban szoktam talákozni.
  • Czdano
    Tudnám ajánlani Ashe-t (íjász, fagyaszt/lassít/stunnol elég durván) vagy kayle-t (tank/lassít/csapattársat gyorsít/healel/sebezhetetlenné lesz) Én ezeket vettem meg, 450 mindkettő :)
  • Czdano
    Igen kanin megtapasztaltam a bunkóságukat, de pl ismerek pár embert aki dotázott régen és most LoL-ozik..
  • Arnoux
    Szerintem csak lvl 20-ason vegyél rúnákat, és akkor már a legjobbakat.
    Ha csatlakozol a "hun" chatre, ott találni fogsz mindig pár magyart.
  • Hegi90
    protip: szerintem ne akarj magyar dotásokkal játszani... (kivéve ha ismered őket személyesen)
  • Fpocok
    Nem. Tier2eseket akkor inkább. Nagyon gyorsan lehet kisebb szinten szintezni ezért nem nagyon éri meg... bár én vártam lvl20ig és akkor tier3as runákat vettem.
    Rankeden van statisztika rendesen. Normálon meg a lolbase.net en.
    Pl itt.
  • Czdano
    Hali! 1 hete játszok a játékkal és lenne pár kérdésem
    -érdemes tier 1-es rúnákat venni vagy várjam ki a tier 3-asokat?
    -van statisztika kill/death/assist arányomról? Ha igen hol?
    -sok magyar játszik a játékkal? Ha igen akkor hol tudom őket fellelni, játszani velük?
  • unusual
    Sok a félnyolcéves,és ez minden nemzetre igaz ahol ilyenek játszanak akármit is.
  • gabeone
    Rettenetesen gáz a magyarok viselkedése. Csapattal nyernek idegenek ellen, ekkor még flegmáznak és nagyra vannak magukkal. BEJÖTT AZ ÉLET!
  • DarkSector
    Recommened nagyon jó, nekem bevált.

Amúgy a mage-ek nagyon erőssek!
  • Hegi90
    csak kicsit unalmas, főleg Dota meg HoN után :)
  • Arnoux
    Szerintem ne vegyél egy ideig semmit, a 10 ingyenes hős közt mindig van jó pár ami könnyen kezelhető és ajánlott a kezdőknek is.
  • Fpocok
    Útmutatás.
    Ajánlom a leaguecraft oldalát, ahol vannak champion guide-ok.
    Passz. Próbáld ki az ingyenes hősöket, mondjuk coop vs aiban, aztán vedd meg, amelyik tetszik.
  • Hegi90
    lenne két kérdésem:
    - recommended itemek mennyire megbízhatóak?
    - mi legyen az első hero amit ajánlotok megvenni? Típus az mindegy, bár a fika mage típusúakat nem igazán szeretem.
  • DarkSector
    gg
  • Cat 02 #5685
    6.nál járok, ugyanaz a név (eggyel nő :D) és jelszó és eddig nem :D
  • DarkSector
    Nem bannolnak akkor ha csinálsz magadnak 10 kamu profilt?
    Tudjátok az RP trükk.
  • gabeone
    Heh, nem photoshop. És meglepő módon, sértegetés sem volt, csak futottak az életükért ingame. :))
  • Cat 02 #5682
    Kezd uncsi lenni a Project 96 RP

• Fpocok
  • ronesz
    meg lehet úgy is halni sokféleképp, hogy ne kapjon senki érte killt vagy assistot :/
  • Roy4l
    te aztán jól tudsz photoshoppolni =) azért megnézhetted volna hogy a kill és a death szám megegyezzen :D
  • nonicks
    photoshop...
  • gabeone
    Érdekes meccs volt. :)
  • Fpocok
    Ezt hogy érted?
  • Unknow
    Észrevetted,hogy Fpocok postolta? Mit vártál?
  • ronesz
    ha játszottál volna amumuval életedben, vagy legalább a loreját elolvastad volna, tudnád miért vicces
    így viszont csak fail
  • ToCsEk
    pénzel nem kihvás
  • Fpocok
  • Fpocok
  • unusual
    LOL LOL LOL LOL LOL ALMÁK!!!!! :-)
  • Cat 02 #5669
    Elvertek minket a botok, lolololol :D
    Bázisukat vertük szét épp, benyomtam poént surr-t és mindenki igenelt :D:D:D:D:
  • ronihun
    Mivel azt nem tudták megoldani ezért adnak 975 riot pointot ami egy tier 3as champion ára
  • Cat 02 #5667
    Ezt a riot pont kapást 10 meghívott után hol látjátok ? Én csak tier3 championt látok, hogy kapok majd.