53877
-
#5826 te vaty a xumux? jóvan én meg töröltelek me mondom ki a faszom ez a román kurva :D de akkor újra felvettelek xD -
#5825 Haverokkal szoktam, de nem mindenki ér rá egyszerre ugye. -
#5824 Kép link.. -
#5823 Egy jó tank ;) Még egy ninja tabi + a 100 armoros tárgy és kész is..csak mire meglett volna addigra legyaktak minket 2v3ba..pedig sokáig tartottuk..HP-t érdemes meglesni
-
Terrorcigano #5822 "Egyébként hanyas szintet kell kb elérnem, hogy ne szellemi fogyatékosokkal rakjon össze a rendszer?"
elkeserítelek de 1600+ fölött is vannak idióták. sajna ez egy olyan játék ahol a társadra számítanod kell és a legtöbb helyzetben nem tudod 1edül megoldani.
barátokkal menjél játszani és ennyi. nem feltétlenül magyarokra gondolok. ha jó az angolod sok jó külföldi játékossal is összetudsz ismerkedni nem feltétlen muszáj a lol-hungary-re járkálni. -
#5821 Custom gamekért kapok pontot? Ha igen, akkor lehet inkább azt kéne játszani, nem? -
Cat 02 #5820 Mindig vannak, főleg az elbaszott match making miatt, ahol lvl 30as és lvl 10es simán összekerülhet. -
#5819 Faszom. Frissítetttem a lolmasteri addont és elveszett az összes mentés... mind a 20 valamennyi -
#5818 Sajnos még rankedeken is olyan szintü idióták vannak ,hogy na.
Multkor a garen benyögte 3 halál után ,hogy ő jungelezik inkább:) -
#5817 Egyébként hanyas szintet kell kb elérnem, hogy ne szellemi fogyatékosokkal rakjon össze a rendszer? Igaz úgy látom itt mennek a húzások keményen, szóval a szint nem sokat jelent egy játékos megítélésében. -
#5816 Ezzel tényleg csinálhatna valamit a riot mert kibaszott szivás.
Nálunk volt olyan is , hogy a ww jungelezett és nem volt hajlandó beállni lane-re 1 ember kiesése után sem mert ő inkább jó volt ott ahol van:P -
#5815 Ez a leaver rendszer úgy szar, ahogy van. Mi az, hogy ha már a játék elején hiányzik az egyik csapattársam, én egyedül vagyok lanen carryvel, és egyszerűen szétszopatnak, már az 5. percben nincs tornyom, a többiek pedig basznak segíteni, akkor kibannolnak egy napra, ha kilépek, vagy otthagyom a bázison a karimat és lerakom a játékot a tálcára. Majd pont ezért fogok 20 percet elbaszni, a statomról már nem is beszélve.
Pedig egyáltalán nem vagyok szar játékos. -
#5814 minden nap du. 2 óra körül frissül -
Cat 02 #5813 1-2 napot várjál, bár néha elég 1 órát. -
#5812 miért nem frissül az invitálós adat? hogy akiket meghívtál hányas szinteken vannak??? -
#5811 Igen azokat amiket leírtál, és egy nemrégi patch óta, mostmár számít az is, hogy a játék milyen hosszu volt, tehát egy 35 perces game-ért kevesebbet kapsz mint egy 1 órásért nyílván, de régebben nem így volt ez se, ha jól tudom akkor az is számít, hogy ha vesztetek, előtte mennyi ideig védtétek a bázist. -
Cat 02 #5810 Meg az időt. -
#5809 Arra van valami képlet hogy a játék mi alapján számolja ki a kapott IP-t? Gondolok itt a killekre, assistokra, minion killekre..gondolom ezeket veszi számításba.. -
#5808 szerinted nem próbáltam?? -
ronesz #5807 kattints oda és lejön -
#5806 Hát akkor bug volt, nekem nem ért el 20 percet se....pont ez volt a poén.
Vagy disconnect volt és a gép bebuggolt nemtudom de game over volt az enemy-nek de nem vertük le a bázisukat....:D -
#5805 egyre bugosabb a játék...
jobb felső sarokban levő deaths kills assists jelzőt feljebb rakta vagy 25 pixellel és csak a a csapat kills ,deaths látszott... -
#5804 Doran's shield csak nálam van bebugosodva? Ugyanazt adja mint a brawler's gloves -
Cat 02 #5803 Illetve lolbasen fent van, de az meg csak feltöltött logokból számol, szal nem 100 %ig pontos. -
#5802 Azt hogy mennyit vesztettél, minden meccs után kiirja, de hogy mennyiszer halsz azt azthiszem csak rankedon irja. -
#5801 Azt hogy mennyi meccset vesztettem vagy hogy mennyiszer haltam azt lehet látni valahol? Vagy csak win/kill számolás van? -
#5800 respect azoknak akik most küzdenek a lvl30ért
-
#5799 Hát egyébként mikor nem a fő accountjával játszik, akkor van, hogy nem születik Victory/jó stat, de ilyenkor általában funol,meg tesztel, majd egyszer nézd meg mikor Nidalee-vel játszik, vagy Tournamenteznek a csapatával, akkor elég durván nyomja -
Cat 02 #5798 20 perctől lehet csak feladni -
#5797 Előbb nyomtam egy meccset 10perces volt...feladták! XD
szar játszanom mert mindenki feladja
:) -
Cat 02 #5796 Vegyél fel, nekem sok tocseket talál :D -
#5795 jóhogy :D xnicns skype van -
Cat 02 #5794 Ennyire divat lett? Amúgy gyere X-re azt nyomhatjuk együtt :D -
#5793 jó ez az accaunt húzás
-
#5792 igen, és töltött 10 percig és nem történt semmi. -
Cat 02 #5791 Nekünk ketten alig talált ellenfelet :/
De adsz nevet, fel megyek és lesztek 5en :D -
#5790 rányomtok hogy start game :D -
#5789 Srácok ha 4-en vagyunk a csapatban, akkor hogy tudnánk játszani? Már itt várunk vagy 5 perce a lobbiban.... -
Cat 02 #5788 Ja, elvileg minden nap 1 simára, meg 1 a coopra. -
#5787 nem játszok coop-ot(azért is jár külön??)