53877
0MWkPbn.jpg
  • Pepsi Twist
    te vaty a xumux? jóvan én meg töröltelek me mondom ki a faszom ez a román kurva :D de akkor újra felvettelek xD
  • Hegi90
    Haverokkal szoktam, de nem mindenki ér rá egyszerre ugye.
  • Czdano
    Kép link..
  • Czdano
    Egy jó tank ;) Még egy ninja tabi + a 100 armoros tárgy és kész is..csak mire meglett volna addigra legyaktak minket 2v3ba..pedig sokáig tartottuk..HP-t érdemes meglesni
  • Terrorcigano
    "Egyébként hanyas szintet kell kb elérnem, hogy ne szellemi fogyatékosokkal rakjon össze a rendszer?"

elkeserítelek de 1600+ fölött is vannak idióták. sajna ez egy olyan játék ahol a társadra számítanod kell és a legtöbb helyzetben nem tudod 1edül megoldani.
    barátokkal menjél játszani és ennyi. nem feltétlenül magyarokra gondolok. ha jó az angolod sok jó külföldi játékossal is összetudsz ismerkedni nem feltétlen muszáj a lol-hungary-re járkálni.
  • Hegi90
    Custom gamekért kapok pontot? Ha igen, akkor lehet inkább azt kéne játszani, nem?
  • Cat 02 #5820
    Mindig vannak, főleg az elbaszott match making miatt, ahol lvl 30as és lvl 10es simán összekerülhet.
  • Fpocok
    Faszom. Frissítetttem a lolmasteri addont és elveszett az összes mentés... mind a 20 valamennyi
  • Pyotr
    Sajnos még rankedeken is olyan szintü idióták vannak ,hogy na.
    Multkor a garen benyögte 3 halál után ,hogy ő jungelezik inkább:)
  • Hegi90
    Egyébként hanyas szintet kell kb elérnem, hogy ne szellemi fogyatékosokkal rakjon össze a rendszer? Igaz úgy látom itt mennek a húzások keményen, szóval a szint nem sokat jelent egy játékos megítélésében.
  • Pyotr
    Ezzel tényleg csinálhatna valamit a riot mert kibaszott szivás.
    Nálunk volt olyan is , hogy a ww jungelezett és nem volt hajlandó beállni lane-re 1 ember kiesése után sem mert ő inkább jó volt ott ahol van:P
  • Hegi90
    Ez a leaver rendszer úgy szar, ahogy van. Mi az, hogy ha már a játék elején hiányzik az egyik csapattársam, én egyedül vagyok lanen carryvel, és egyszerűen szétszopatnak, már az 5. percben nincs tornyom, a többiek pedig basznak segíteni, akkor kibannolnak egy napra, ha kilépek, vagy otthagyom a bázison a karimat és lerakom a játékot a tálcára. Majd pont ezért fogok 20 percet elbaszni, a statomról már nem is beszélve.

Pedig egyáltalán nem vagyok szar játékos.
  • ronihun
    minden nap du. 2 óra körül frissül
  • Cat 02 #5813
    1-2 napot várjál, bár néha elég 1 órát.
  • DarkSector
    miért nem frissül az invitálós adat? hogy akiket meghívtál hányas szinteken vannak???
  • ronihun
    Igen azokat amiket leírtál, és egy nemrégi patch óta, mostmár számít az is, hogy a játék milyen hosszu volt, tehát egy 35 perces game-ért kevesebbet kapsz mint egy 1 órásért nyílván, de régebben nem így volt ez se, ha jól tudom akkor az is számít, hogy ha vesztetek, előtte mennyi ideig védtétek a bázist.
  • Cat 02 #5810
    Meg az időt.
  • Czdano
    Arra van valami képlet hogy a játék mi alapján számolja ki a kapott IP-t? Gondolok itt a killekre, assistokra, minion killekre..gondolom ezeket veszi számításba..
  • nonicks
    szerinted nem próbáltam??
  • ronesz
    kattints oda és lejön
  • DarkSector
    Hát akkor bug volt, nekem nem ért el 20 percet se....pont ez volt a poén.
    Vagy disconnect volt és a gép bebuggolt nemtudom de game over volt az enemy-nek de nem vertük le a bázisukat....:D
  • nonicks
    egyre bugosabb a játék...
    jobb felső sarokban levő deaths kills assists jelzőt feljebb rakta vagy 25 pixellel és csak a a csapat kills ,deaths látszott...
  • Hegi90
    Doran's shield csak nálam van bebugosodva? Ugyanazt adja mint a brawler's gloves
  • Cat 02 #5803
    Illetve lolbasen fent van, de az meg csak feltöltött logokból számol, szal nem 100 %ig pontos.
  • ronihun
    Azt hogy mennyit vesztettél, minden meccs után kiirja, de hogy mennyiszer halsz azt azthiszem csak rankedon irja.
  • Czdano
    Azt hogy mennyi meccset vesztettem vagy hogy mennyiszer haltam azt lehet látni valahol? Vagy csak win/kill számolás van?
  • ToCsEk
    respect azoknak akik most küzdenek a lvl30ért
  • ronihun
    Hát egyébként mikor nem a fő accountjával játszik, akkor van, hogy nem születik Victory/jó stat, de ilyenkor általában funol,meg tesztel, majd egyszer nézd meg mikor Nidalee-vel játszik, vagy Tournamenteznek a csapatával, akkor elég durván nyomja
  • Cat 02 #5798
    20 perctől lehet csak feladni
  • DarkSector
    Előbb nyomtam egy meccset 10perces volt...feladták! XD
    szar játszanom mert mindenki feladja
    :)
  • Cat 02 #5796
    Vegyél fel, nekem sok tocseket talál :D
  • ToCsEk
    jóhogy :D xnicns skype van
  • Cat 02 #5794
    Ennyire divat lett? Amúgy gyere X-re azt nyomhatjuk együtt :D
  • ToCsEk
    jó ez az accaunt húzás
  • Hegi90
    igen, és töltött 10 percig és nem történt semmi.
  • Cat 02 #5791
    Nekünk ketten alig talált ellenfelet :/
    De adsz nevet, fel megyek és lesztek 5en :D
  • Pepsi Twist
    rányomtok hogy start game :D
  • Hegi90
    Srácok ha 4-en vagyunk a csapatban, akkor hogy tudnánk játszani? Már itt várunk vagy 5 perce a lobbiban....
  • Cat 02 #5788
    Ja, elvileg minden nap 1 simára, meg 1 a coopra.
  • nonicks
    nem játszok coop-ot(azért is jár külön??)