53877
-
Cat 02 #5786 Egyik nem coop volt ? :) -
#5785 győzelemre...játék után -
#5784 Értem de hogy kaptad bejelentkezéskor? vagy játszottál meccset és győzelemre duplázott vagy hogy? -
Cat 02 #5783 Hát nem tudom, 2 meccsét néztem, egyikben se volt kdr-je jobb, mint 1. Du ráadásul még az alatta levő streamnek kétszer annyi nézője volt :D (és pont ő ellenük játszottak és szolidan pownolva voltak). Mondjuk tényleg első :D Akkor csak akkor volt rossz napja -
#5782 bugos a játék.. -
#5781 azt hogy? -
#5780 lol...ma kétszer egymásután megkaptam a 150 plusz ip-t! ( jó kis bug) -
#5779 jah, én is inkább nézem a varázslót, sokkal jobban tolja... -
#5778 most miért errorozik 33%-nál megint patchelésnél??? -
#5777 ja ez a Kakasoul mondjuk HotshotGG, aki US ranked #1, de biztos noob -
ronesz #5776 ha ha ha -
Cat 02 #5775 Vagy Clgaminget, bár ez a Kakasoult jó nagy noob -
unusual #5774 This is madness!!!!! :-) -
#5773 nézzétek addig wizzard varázsgömbjét :D -
#5772 én majd nyomok holnap inkább nem várok ilyenekre... -
#5771 Be lehet jutni csak nagyon lassan, nekem még fél óra. :) -
#5770 srácok miért is nem tudok belépni???????????? -
#5769 tuti innen van az ötlet.. -
#5768 -
#5767 Semmi személyes. Elkapott az enrage és töröltem mindenkit. Amúgy meg troll is megmondja milyen noob vagyok. -
Cat 02 #5766 Alatta levő live stream meg a másik csapat :DDD -
Cat 02 #5765 Noctrinenal tolja épp -
Zeros #5764 "Hey Everyone.
We had a problem with a hash file in our latest EU patch. Some people (who were using the RADS Beta Patcher) we're able to patch. Other players (myself included), were getting errors around the 33% mark when trying to download the new patch.
We've identified the problem, and our rebuilding the patch. We should have everything up in about 3-4 hours. Unfortunately, that means some additional downtime as we re-patch.
We apologize for the inconvenience, and are working on getting this fixed ASAP.
Many Thanks,
Paul"
1 oraja postolak ugyhogy meg maradt 2-3 ora h legyen server ^^ -
B52Yami #5763 Persze US-en vígan játszanak :) -
B52Yami #5762 Patch days... ilyenkor 2 napig tuti szar minden. Chat login store stb-stb. -
#5761 Aullah túl jó hozzánk, ez van :/ -
#5760 nyilvan azert, mert nem kivancsi rad. ilyet, miert kell megkerdezni? :D :D -
#5759 volt patch, letoltotte majd mikor masolta a fajlokat 33%-nal hibauzenettel kilepett...kabe 10-15 perc mulva probaltam ujrainditani, siman elindult, nem ellenorizte a fajlokat, kabe 6000-en akartak ekkor beloginolni...majd miutan beleptem, lehalt a csetrendszer es most all az egesz...te, mar akartam kerdezni, miert toroltel friendsbol? -
#5758 -
#5757 OVER 9000!
-
#5756 RIOT megint jól elkúrt valamit... hogy a faszomba kell patchelni? Vagy most nem lehet? Kivártam a sort, azt kidobott, mert nincs patch, viszont nincs patch... faszom. -
Cat 02 #5755 Elvileg most bugos volt, de megjavították. -
#5754 izé... patch nincs? Csak mert nem patchelt semmit nekem. Ellenben 200as sor van. -
#5753 Patcheléskor ha internal errorral kilép akk mi baja? -
B52Yami #5752 http://lol-hungary.hu/Tudastar/roeviditesek -
#5751 Most teszik fel a skin-eket meg a Nocturne-t!!!!
Kíváncsi lennék hogy mennyi idő ez. -
#5750 Igen. :) -
#5749 Nocturne!
:: Skill 1 ::
LOL - Duskbringer: Nocturne throws a shadow blade which deals damage, leaves a Dusk Trail, and causes champions to leave a Dusk Trail. While on the trail, Nocturne ignores unit collision and has increased Movement Speed.
:: Skill 2 ::
(This isn't as much the same but its equivalent as DotA abilities.)
LoL - Shroud of Darkness: Nocturne empowers his blades, passively gaining attack speed. Activating Shroud of Darkness allows Nocturne fades into the shadows, creating a magical barrier which blocks a single enemy spell and doubles his passive attack speed if successful.
:: Skill 3 ::
LoL - Unspeakable Horror: Nocturne plants a nightmare into his target's mind, dealing damage each second and fearing the target if they do not get out of range by the end of the duration
:: Ultimate ::
LoL - Paranoia (Ultimate): Nocturne reduces the sight radius of all enemy champions and removes their ally vision in the process. He can then launch himself at a nearby enemy champion. -
#5748 -
#5747 A Nocturne?