53877
-
#6387 Jesszus :DD -
#6386 Ez a gtronic 100% hogy cigó, ennyi ésszel meg ezzel a stílussal. :D -
#6385 Betudtok lépni?
Nekem Online-t ír de a retrieving version informationnál áll és nem tudok playre nyomni:S -
#6384 Mellesleg az egész 4v5ben ment, mert a Vladunk elment. Szóval ettől is volt olyan jó. -
#6383 1:50nél de visszanyalt a fagyi :DD -
#6382 Nem az ölésen van a lényeg. -
#6381 Ebben a videóban többször mentettek meg mint öltél! én inkább SK Wickd-et nézem mikor teemoval van, na az epic:P -
Cat 02 #6380 Én szerintem jó, hogy van, mert így a bénák is tudnak valamivel játszani és nem érzik magukat kirekesztve
/troll -
unusual #6379 Túlélés lol ;) Még jó,hogy az első champ volt akit megvettem. ,) -
#6378 FFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
de utálom Teemot, ez most mégjobban megerősödött :D -
#6377 Tauntoltam... egyszerűen nem lehet nemet mondani egy low hps hörcsögnek :D -
Cat 02 #6376 Kikkel dob téged össze ? Tower diveos Xin eléggé az alja volt. -
#6375 Tegnapi epic meccs.
Küldöm mindenkinek, aki szereti Teemo-t... és annak is, aki nem
-
unusual #6374 Malphite+Morgana megvéve. ;) Köszi az infót. -
#6373 nyersz vagy veszítesz, valamint mennyi ideig tartott a meccs, minél hosszabb, annál több Ip értelemszerűen -
hiperindián #6372 Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne hogy mitől függ az hogy a meccs végén több/kevesebb Ipontot kapok? -
Cat 02 #6371 Fasza, jó h költöttem Morganara 3k-t :/ -
#6370 Malphite és Morgana 1350IP, Ryze meg 450IP lett... -
B52Yami #6369 Régen még jobb is volt... utánna nerfelték az ulti CD-t. -
#6368 És hát elég masszív lassítása/gyorsítása van. -
Ariakus #6367 Igen, early game-nél egész jó a Time Bomb skillje, meg ha az ellenfél nem fókuszál team fight-ban és te meg fel tudod éleszteni a csapatod carry-jét akkor azért nyert ügyed van. -
#6366 Ezt én is észrevettem... amikor nézek streameket cowbell-en.
Én anno nagyon gyengének tartottam, de mentem vele pár kört és teljesen megállja a helyét supportként. Early gameben meg még erősebb. -
Ariakus #6365 Mostanában vettem észre, hogy Zilean-t elég sokszor bannolják ranked meccseken. Buffolták vmikor, mert régebben nem láttam, hogy ennyit bannolták? Gondolom az ultija miatt csinálják, bár nem hinném, hogy amiatt op hős lenne, mert annyira nem nehéz lefókuszálni, ráadásul end game-ben alig nyom a latban dmg ügyileg. -
unusual #6364 MonkeyKing is comeing :) -
#6363 Renektont venném meg most, azzal talán lehet carryzni gamet, bár nem tudom, régen játszottam vele.
Malzahar jó, de ha nincs mellé csapat kevés sajnos 5v5ben egyedül, de tény, hogy középbalfasz csapatot tudsz vinni, asheval eddig nincs vesztes meccsem, op stun. Mondjuk most 1400ról simán 1320on vagyok, gamenként 2 feederrel 3 bukottal.
-
B52Yami #6362 Legtöbbet malzaharral nyertem. Ashe eve karthus alacsony elo-n szerintem fasza, később nem. (renekton irelia akali) -
#6361 hát én még igyis 1200 felett vok joval, de nem akarok ennél lejjebb menni, kiket értesz op hősök alatt? mert szerintem nincs olyan akivel bármikor nyerni lehet. Egyébként nekem Warwickkal van olyan h 13 rankedból 10et nyertem, csak az a gond, hogy ma olyan csapatokat kaptam hogy lehetetlen volt nyernem. -
B52Yami #6360 Én is bekerültem anno 1100 alá...utánna csak "op" hősökkel nyomultam, úgy ki lehet mászni... supporttal vagy tankkal kb semmi esélyed. Volt, hogy mentem előrre tankolni, nézem a térképet, minden társam visszafordult és elment dzsungelezni vagy farmolni. :) -
gtronic #6359 no skin! haha
http://img26.imageshack.us/i/asdsadasd.png/ -
#6358 ennél már csak az szebb, hogyha nincs TANK a csapatban és 30 perc után csodálkoznak, hogy esélytelen beütni az ellenséget... -
#6357 Rankedben több barom van, mint normalban. -
#6356 Játszottam kettő rankedet, ratingem megint a béka segge alatt, annyira nem bírom az olyan játékosokat akik már champion selectnél bejelentik h veszteni fogunk, erre miden tristana ellen szopik és mást hibáztat aztán trist teli van feedelve és bukjuk az egészet, az elsőbe úgytűnt egy egész normális csapat lesz ,aztán mikor 10 perc alatt 0-10 volt az enemy teamnek akkor rájöttem h ez nem jo, és most emiatt 60-70 ratinget buktam, mondjuk mindegy mert ilyen alacsony ratingen még könnyü visszamenni de akkor is idegesit hogy elrontják a játékot a trollok -
#6355 Semmilyen közösségnek nem felelsz meg ezzel a stílussal. Ez max az EMO retard közösségnek felel meg. Tudod te pont az a 17 éves vagy, aki miatt minden 17 évest idiótának tartanak. -
#6354 Beengedett hállelújá. -
#6353 Engem is. Most újra vártam 20 percet, remélem most beenged. -
#6352 vicc, felpatcheltem ezután fél órás queue ezután pedig kidob invalid username/passworddel :D most megint queue 20 perc fasza -
#6351 Akinek megakadt a patchelés, az nyomja ki az egész launchert és indítsa újra. -
#6350 Bent vagyok 200k-val jött. -
#6349 kemény 1 KB/sec-el :D 20h left... -
gtronic #6348 Én már bent vagyok 10 perce, nekem szerdán patchelte.
fura.