53877
-
Cat 02 #7187 Olvasgass. -
#7186 jaja nekem is, durva hogy este fél 10-kor is ez van :D -
#7185 Megint fél órát kell várni a belépésre..... :/ -
#7184 Na ma kifogtam hosszú idő óta egy fogyatékos trollt, Mordeval voltam, mert mindenki rögtön belockolt vmi AD karit én meg mivel tank se volt meg ap se ezért mondom játszok mordeval, nem is ment vele olyan rosszul viszont egy Caitlyn első halála után elkezdett ugatni hogy mekkora szarok vagyunk és h ö nem játszik velünk inkább junglezik. Végig ugatott, ráadásul az egész csapat elég gyenge volt én meg probáltam carryzni v bármi de 1v5be maradtam kb minden teamfightba, végül nyertek és Caitlyn beírta : "bg, noob morde in my team" én 7et öltem a csapatombol mindenki más 2-3mat és többször v ugyanannyiszor halt mint én :D -
Cat 02 #7183 Bug. Én haverral toltam, ott ült mellettem és nála Yeti volt, nálam meg Nunu bot :D -
ronesz #7182 elég buta vagy, ha azt hiszed, hogy egy internnek akármibe van beleszólása -
BaSSeR #7181 Ma olyan buggal találkoztam, hogy morde társam ultival megölte jannát. A játék végéig megkaptuk a movement speed bonust:D -
#7180 én is erre gondoltam, de kérdezgetem a többi embert és azt mondták nálunk ugyanaz maradt a nevük -
#7179 nem bug, nevet kaptak a botok :) Taric pl Gemknight lett vagy miafaszom :D -
#7178 gurulás közben meg sebezhetetlen...
amúgy volt nálam ma egy bug(gondolom én)
BOT-ok nevei megváltoztak
Cho Gath: GREEN MONSTER volt
Nunu meg YETI
ez hogyan lehetséges?
-
#7177 Most játszottam vayne ellen, tényleg nem erős annyira -
#7176 életre papír, viszont az abijai kegyetlenek. Ha haldoklik, csak gurul nyolcat, plusz esetleg ulti és az életben nem találod el... -
#7175 Ja és poppyt nem is említettem aki rádver 1500-2000-t 1 ütéssel és sebezhetetlen. -
#7174 Nem érzem azt a karaktert annyira erősnek, hogy nerfelni kelljen. Ennyi erővel jaxet és tryndát is lehetne nerfelni. Le kell verni és kész. -
#7173 Az már nem normális, hogy hetek óta ilyen balfaszok mellé rak
-
#7172 Vayne nerf.
Remélem más is lesz. -
#7171 Nem tudom, én eddig csak ezt a buildet alkalmaztam és MINDIG bejött..így kaptam egy gyorsan, nagyot ütő carryt aki az egész játékban megállja a helyét, ráadásul a passzívja és a lifestealje miatt szinte kinyírhatatlan. Egyébként ti mit pakolnátok akkor neki ha nem a lentebb írt buildet? -
Cat 02 #7170 AD Soraka :D -
#7169 amúgy ma rájöttem hogy 2 jó ranged meg 3 tank le tud hozni egy meccset,ha az ellen feedelve van(de nem 0-50-re gondolok)
főleg ha az ellenek early game karikkal vannak -
#7168 De komolyan mondom, a Poppy dolga, hogy falhoz csapja a carryt, üssön 1 nagyot és a carry halott. Ezt megcsinálja 2 low hp-ssal akkor már jó vagy. Ha 1.5 as-t akartsz tryndát kell játszani, az 1000-eket üt. -
#7167 De csak 6 perc nálam. -
Roy4l #7166 csak nálam van Over 9000?:O -
#7165 Ezt ugye most nem mondtad komolyan? o_0 1 phantom dancerrel + trinity minimum 1,5ös attack speedje van..emellé üt 220-akat.. -
#7164 nem így értettem, persze hogy AP morde jó, úgy értettem hogy nem annyira meglepő az AP morde build mert Laczy azt írta Aullah hsz-ére -
#7163 AP Poppy>AD Poppy -
#7162 Attack speed teljesen fölösleges Poppynak. -
#7161 Kaptam egy nagyon jó csapatot, háromnegyed óra játszma után 2-en rámentek az ellenfél Nexus-ára, én maradtam a bázisunknál védeni, jól elbasztam, és nyertek, de még így is jó volt. -
#7160 Te jó ég de rátorzultam poppyra..elmúlt 10 meccsből 9 poppyval ment, és 3-4 lossom volt...abban is erősen pluszos statok..lehet megtaláltam neki a legjobb buildet..lessetek match historyt :DDD(XumuX)
1. sheen
2. berserker greaves
3. zeal
4. trinity
5. zeal -> phantom dancer
6. hextech gunblade
7. bloodthirster
Most tartunk 5 nagy tárgynál, 6-nak mehet ward vagy akármilyen protective item (én legutóbb warmogot raktam neki) így lesz egy 3400 hp-s poppy amit csak akkor lehet megölni ha van 5kg stunnod...eleve a spellekből kap 25% spell vamp-et + ottvan a 20% lifesteal a hextechből + a stackelős bloodthirster...így volt vmi 40% lifestealem...ha azt nézzük lategameben egy hullámban ütök 2000-ret egy carryn és gyógyulok 1000-ret minimum...
Vélemény? :D -
Cat 02 #7159 Sokat sebez, hamar felmegy a shield. 1v1-ben mid lanen iszonyatosan nehéz vele elbánni :/ Mert lövöd, lövöd, de csak a passzív pajzsa megy le, skillezik egyet aztán megint maxon. -
#7158 Ap morde az nem annyira nagy szám sztem -
Cat 02 #7157 Spell Vamp Mord is tud meglepetéseket okozni :! -
Laczy #7156 AP Morde? Én ma játszottam ellene. Jól nyomta a srác. -
#7155 Akiket írtál egyik se egyszer használatos pl Urgot meg kifejezetten jó, nekem is volt olyan h megvettem egy championt pl WW játszottam vele egy két meccset aztán visszatértem egy régebbire v megint vettem ujat, aztán utána sok idö elteltével megint WW-t kiprobáltam, akkor meg elég jo voltam vele, szóval ha megveszel egy championt akkor tanulj meg vele játszani és akkor már csak azzal akarsz majd:)
Amugy 6300-ok közül: Ezreal,Kennen,Blitz,Malz ezek elég jók+ a kedvencem MF :D -
Cat 02 #7154 Maradj torony közelébe, onnan öld a minionokat, esetleg tutorialt játszd végig. -
#7153 Most azzal játszok, de eléggé béna vagyok... :( -
#7152 -
#7151 OMG... hextech vlad skin... durva lesz! -
#7150 Caitlyn most ingyenes. -
#7149 Kösz, egyébként valami jó ranged-et keresek. :) -
Cat 02 #7148 Recommendedeket. Itt keress rájuk.