53877
0MWkPbn.jpg
  • Gubberx
    Dearone a nevem, engem is vegyen fel aki akar :)
  • CharrDen
    Ugyanez velem. Pontosan ugyanez... Amúgy megvettem Corkit, jópofa, tetszik, de kissé gyengének tűnik a többihez képest... Spelljei alig sebeznek, még rank 5ön is, és AD/APból is alig kapnak bonus sebzést.
  • szucsy89
    vegyél fel innen fórumról pár embert friendsbe, az a legjobb ha megvagytok 5en... ha írsz egy summoner nevet én felveszlek :D
  • Czdano
    Na jó..komolyan mondom valami fronthatás lehet ma az emberekkel vagy nemtudom...

Elkezdődik a game, vayne afk, oké 4v5. Erre alistar bejelenti hogy ő mostantól nem játszik (bárcsak így lett volna). 2 perc után megunta a kezdőn állást, és bejelentette hogy ő utálja a játékot és mostantól feedelni fog. Így is tett, respawnolt és miden beszaladt az ellenfél nagy örömére.
    2x meghalt, ekkor lett meg a poppymnak a trinityje és csináltunk is pár sikeres ganket (amiben alistar arra törekedett hogy az ellenfelet elüsse előlünk). 3v5-ben hoztunk 2 teamfightot, ekkor telt le a 20 perc amikor is természetesen ment a surrender -.-'
    Komolyan mondom, egy 18+-t vagy valamit kiírhatnának a játék letöltési hivatkozása mellé, hogy az ilyen kaliberű retardáltak ne kerülhessenek egyáltalán a játék közelébe.
  • crackyS
    Na megvettem nocturnet, még nem volt alkalmam kipróbálni, de lesz még karácsony..:P
  • Fabio Capello
    Nekem csak az FPS-em zuhan vagy 10-15-öt tőle :D
  • CharrDen
    Ugyanez volt nálam is.
  • Czdano
    Én még manapság is összefutok vele, és még mindig az anyázós kategóriába tartozik..
  • nonicks
    amióta nerfelték nem nagyon találkoztam vele, előtte OP volt
  • Maak
    leesik tole az fps-em
  • crackyS
    Nocturne vélemények?
  • Czdano
    Basszus ahogy lvl 30 felé közeledek egyre több a retardált..ez normális? Kajak lvl 22 környékén voltak legértelmesebbek az emberek..
  • Czdano
    Ez gáz :DDD
  • Fpocok
    "Hi everyone,

This price is incorrect and I'll correct it as soon as I can.

If you paid 6300, please email [email protected] and we will refund you the difference.

Sorry for all of the confusion, we were not raising the price on Leblanc and it was simply a mistake.

-Udyr"

Semmi pánik... csak elkúrták :D
  • Arnoux
    nem lehet megunni :D
  • nonicks
    ja, elég gyakori, hogy összeomlik, és néha 20-30 percet kell várni, hogy újra betudjak lépni, és már vége is a meccsnek
  • crackyS
    engem nem
  • Czdano
    Titeket is ledobál mostanában a kliens? Néha egyszerűen ledob a szerver, majd kifagy a program is...napi 2-3-szor minimum
  • Cat 02 #7049
  • Cat 02 #7048
  • ronihun
    Van mostmár IP-s féláras akció is?
  • Fec papa
    Felesleges a Doran's Shield, bőven jó a Cloth Armor + 5db health poti.
  • CharrDen
    Én így szoktam: Doran's Shield -> Ninja Tabi -> Guinsoos Rageblade -> Phantom Dancer / attack speed növelő, lifesteales item (valami piros háttér és valami fém karika, nem jut eszembe a neve) -> Gunblade -> Gunblade stb
  • Tababo
    hahaha...érdemes ide felnézni...
  • Fabio Capello
    most 6300-as, és a féláras akcióban 3150.
  • szucsy89
    3150 volt eddig, én is megvettem még ócón :D
  • Gubberx
    :D:D:D:D:D:D
  • Cat 02 #7040
    Fórumról: how i feel when javan ults me

• Gubberx
    még jó hogy megvettem akkor olcsóért :D
  • Fpocok
    A lebanc árát megduplázták állítólag. Nem tudom régen mennyi volt, de most 6300.
  • unusual
    Én AP+Atk spd szoktam hozzá használni. ;)
  • wordsworth
    Jaxnak milyen item buildet érdemes összerakni?
  • unusual
    Attól függ ki játszik vele! :) Én eddig csak noob-okat fogtam ki akik próbáltak vele QP-oskodni,de nem jött össze nekik. ;)
  • Gubberx
  • CharrDen
    Ehhez még hozzátenném, hogy egy jól elfeedelt Rumble-val mentem, amivel 1v3ban vertem az ellenséges csapatot többször is.
  • CharrDen
    Sokszor nagyon nehezen, főleg amikor én húzom a csapatot igen durván és engem nooboznak le hogy miért nem vagyok ott ahol neki kellenék és emiatt reportolnak. Pl tegnap, 3v5 mert ketten leaveltek tőlünk, topon pusholok, másik kettő tök másfele megy, belemennek az ellenséges csapatba, meghalnak, elkezdik hogy "omg noob where are you, report".
  • Fpocok
    NESL stream
  • Fpocok
    sk vs fnatic
  • Fabio Capello
    LOLOLOLOL :D
  • Fpocok
    Agresszió kezelési órákat veszek...