53877
-
#7147 Sziasztok!
Tegnap kezdtem el játszani, melyik Championt ajánljátok? -
Cat 02 #7146 Tegnap LLL-től is hamar kikaptak. Bár ott rossz volt a pick. -
#7145 De az a "lagg miatt volt" :D -
#7144 TSM ellen 20 perckor surrender volt -
#7143 Megnyerték a WCGt, top playerek USAn és elsők között csináltak normális minőségű streamet
Egyébként EU top csapatoknak közelébe sincsenek -
#7142 EU>US
Solo queu ban nagyon jó, de csapatban nem tudtak együtt játszani a CLGsek.
+állandóan streamel. -
Cat 02 #7141 Amúgy aki régebb óta LoLozik meg tudja mondani, hogy Hotshot / CLG miért ekkora szám ? Nézegetem streamet de clg eddig csak kikapott, GG is csak trollkodik néha... -
Cat 02 #7140 U Sir just got trolled :D -
#7139 Lux vett 3db phantom dancert, Mercury cipőt, és 1 BF swordot. Ilyet fogadok nem láttál, engem ez köszöntött ma reggel. -
#7138 ? -
#7137 Amikor már az ember azt hiszi, hogy minden őrült karakter/buildet látott...
/facepalm -
#7136 Nekünk megvolt a közös meccsünk Ronihun-al és Nonicks-al, fasza volt :p -
#7135 Karma, Xin, Nidalee nem egyszer használatos :) -
#7134 Blitzcranket tudom ajánlani, 12-es winstreakem volt vele és végig én carryztem mikor megvettem. Teamfightokban darálós (beránt 1 ellenfelet, knocked airborne és tömegsilence!) -
#7133 -
unusual #7132 Én nem írok bele,de XunusualX :-) -
#7131 Nekem meg majdnem összejött a kerek 10000. De sajnos csak 9997 lett :S -
gtronic #7130 Mindjárt meglesz a 6300 ip, erősen gondolkozom kit vegyek meg, eddig 3150-nél megállt a világ és vettem ilyen egyszer használatos champikat, nid,urgot,karma,xin, meg még vagy jó párat, egyszer ha mentem velük, swaint is megvettem, azóta csak van, kész vicc .
de most elhatároztam hogy 20x meggondolom mit veszek rajta, azért 6300 nem kevés ip, akármi akármit mond, nem vagyok kocka, 1-2hét amire összejön nekem . -
gtronic #7129 +1 -
#7128 Kabbe bazmeg. Ha nem irogatsz ide rendesen, akkor nem is kéne belinkelgetned a buzis videóidat. -
#7127 valaki csak belebarmolt. -
#7126 -
#7125 Na felírtam magam én is. -
#7124 ilyenkor van azzal a baj, mikor beírja hogy nem, én akarok midezni, majd megy midre és nem hajlandó elmenni onnan... ilyenekkel nem tudsz mit kezdeni... vagy ha nagy nehezen meggyőzzük a másik 3 játékossal, akkor meg kijelenti hogy afk lesz/feedelni fog, sajnos volt már ilyenben részem :DD -
#7123 Most írtam, hogy senkit nem engedek be midre, erre beengedek egy LeBlancot aki befailel és felfeedeli a Veigart, tényleg én vagyok a hülye, de a szemhéjamra fogom tetováltatni, hogy "LET ME MID". -
#7122 A belinklet Corki builddel ne is csodálkozz, hogy senkit nem tudsz megölni. Egyébként sajnos Corkit elég sok más hős leveri 1vs1-ben, de csapatharcban (ha megfelelően fedeznek), akkor nagyon durván lehet irtani az ellenfelet vele.
Twitchet meg agyonnerfelték, jelenleg szinte semmit nem ér. -
#7121 Ez tök jó, be kéne rakni fejlécbe. -
#7120 Az első közös nagy baráti meccs után megy tovább az anyázás :=/ -
Cat 02 #7119 Áhh, majd játszunk együtt és kiderül, hogy mindenki feeder noob :D -
FreddyHawk #7118 Mi a fene történik itt? Nem értem nem bírom felfogni... Heteken át csak az anyázás ment meg az oltogatás, most meg egymással játszanak az SG-sek, meg tök normálisan elkezd épülni egy közösség... nem értem, de örülök neki.
-
Cat 02 #7117 30asok írhatnak be ELO-t.
Meg majd rakhatunk be Youtube csatornát meg ilyeneket, de akár összedobhatok valamit fejlécbe is. -
#7116 én vagyok -
#7115 zsír, mindenki írja be a nevét ide, thx -
Cat 02 #7114 Gyors csináltam egyet. Kéretik nem összebarmolni :) -
#7113 Kéne egy sg-s nicklista google docssal. -
#7112 Na én is belezavarodtam most hogy ki ki csoda :D -
#7111 Aki felvett örülnék majd ha játszanánk akár most is online vagyok, de kezdek átmenni only midbe mert megint visszamentem 1370ig és megint beengedtem midre pár embert akiről elhittem, hogy jó lehet és le is buktam 1260ra..:) -
#7110 Megkérdezhetem melyikőtök Xtr33m? -
#7109 Tudom, de nem ár alapján veszem őket, hanem azt veszem meg, ami tetszik. Amúgy előző hozzászólásokhoz: nem tudom mit csinálok rosszul, igaz még rúnáim nincsenek, most kezdem el őket venni, nagyon próbálkozom. Néha megy és darálok vele, néha meg esélyem sincs. Amúgy általába midre megyek vele. -
#7108 Corki nagyon jó ranged carry, Twitch szerintem gyenge, főleg amiatt h olyan papír mint egy kinder csoki. Egyébként ne csak a 6300asakra koncentrálj, több jó champion van az olcsóbbak közt.