53877
-
#7387 kezdő botok ellen?? -
#7386 70 perces meccs botok ellen, érdekes statok vannak...
-
#7385 Kapott már vlk IP-t a tribunalos dologért? Mennyi jár 1-1 helyes döntés után? -
#7384 Újabb nap. Újabb 3 punish... eddig még sosem kellett pardont nyomnom. -
gtronic #7383 botrányos : D -
FreddyHawk #7382 Hát ez szenzációs :D
-
Cat 02 #7381 Gay ult i:D
-
#7380 Ez nem igaz... crackyS-sel ketten akarunk játszani, plusz egy harmadik személy, de mindig egy totális balfasz noobot rak be, a mostani pl. simán lelépett. -
#7379 -
#7378 lolool :D -
#7377 Leaked! Orianna's picture! -
#7376 tegyük fel h nem kibaszott pontos adatokat mondtam, mert nem jegyzem meg azt h pontosan kinek hány halála volt azt tudom h amig figyeltem nekem volt a legkevesebb halálom, mondjuk h a csapatombol volt olyan akinek 10 volt, volt olyan akinek szintén 11 a végére, és mondjuk volt akinek több.55 killje volt az enemynek mondjuk, nekünk fogalmam nincs mennyi DE nem azért nyertünk mert hu de kevésszer haltunk és akkora ownage volt mint egy hütöszekrény hanem mert 1 óránál hosszabb game volt és a végén nyertünk egy pár teamfightot vagyis amig feléledtek mi levertük egy rakás tornyukat, de valszeg igazad van és csak azért írtam h nekem volt a legkevesebb halálom mert szégyellem h a 10-0-ás csapattársaim mellet ilyen szar voltam. ahhoz is gratulálok h két farokverés közt pont van időd ilyeneket számolgatni és belémkötni -
#7375 "If you vote with the majority ruling, once / week you will receive an IP award email and your IP awards . And you WILL get IP during pre-release...it might just take a little longer to close out cases with enough votes. Next Thursday you should receive an IP award email if you voted correctly.
Cheers!"
0pherion
Sr. Web Develope -
#7374 és? én örülök hogy sikerült, főleg hogy először amióta játszom. -
Zeros #7373 akkor az enemynek legalabb 59+ killje volt, abban az esetben pedig ha a killek 50% nal assistoltal ami jarvannal nem nehez a flag miatt, valeszeg ezen okbol kifolyolag ez a szam nagyobb is mint 50% igy ketlem h ilyen korulmenyek kozott kepesek lettetek volna gyozni w/e cool sotry bro keep it up -
Zeros #7372 nagy fight lehetett a botok ellen -
#7371 Mi ez a tribunal? -
#7370 29-5-20 lett az utolso meccsem MF-fel :D azthiszem carryztm -
Axsys #7369 Az eddigi tapasztalatok alapján 2 repoltal is már be lehet kerülni a tribunalba, nálam ez volt a legkevesebb. Nagyon durva emberek vannak egyébként, a multkor láttam egy olyan játékost aki egy meccs alatt 34 szer halt(feedelt) khartussal (rankeden).
Ezen a rendszeren amúgy sokat kell még finomítani, ha el akarják érni a megfelelő hatást. Leglőször is az IP jutalmat (ami ugyan még nincs de tervezik) megszüntetni, kivenni, hogy az átlag player ne azért nyomogassa orba szájba a büntetéseket, mert szüksége van ipre.
Hozzá kellene adni egy replay lehetőséget a meccsekhez.
A reportolókat is lehessen szankcionálni adott esetben.
Limiálni, szűrni tribunált használók számát, hogy tényleg minőségi munka legyen. -
#7368 ja pont ezért volt érdekes, de mint mondtam több mint egy oráig tartott, ráadásul elég kiegyenlitett harc volt szal nem csoda h sokszor halt mindkét csapatbol mindenki -
#7367 Az első quadrám :)
-
#7366 te haltál a legkevesebbszer 11 szer? :O -
#7365 egy este alatt 8 meccs, az komoly....
én előbb játszottam jarvannal egyet több mint egy orás game volt végül 2-11-24-es statom lett :D , átadtam a killeket a carryknek aztán végül már nem tudtam ölni ,de nyertünk am rajtam kivül mindenkinek a csapatba 10+os statja volt, ráadásul én haltam legkevesebbszer, kemény volt -
#7364 Az este lejátszottam 8 meccset, meglepő módon mindegyiket vesztettem...tipikus hogy mindig olyan faszok mellé rak be, akik írni sem tudnak és rögtön elején beleszaladnak 3v1be, az enemy tejfölös szájú droid banda.. -
#7363 Tulajdonképpen megnyertem a csapatomnak...
-
#7362 az ám a feed :D
szerk: valaki egy chatlogos képet mutasson már :) -
unusual #7361 Azta...... ;) -
unusual #7360 XunusualX az ingame név. ;) -
#7359 LOOOL -
#7358 Tudtommal egy leavert senkit nem bannolnak. Durva is lenne. -
#7357 majd ha 100 meccsből nem leavelsz egyet sem... -
zorovpeter #7356 Az ELO oszlop mit jelent? Beírtam magam. -
#7355 Lejárt a banán... félek, hogy idővel jönnek a komolyabb büntetések. -
FreddyHawk #7354 Olyan eseteket látok tribunalon, hogy elképesztő. Te tényleg nem érdemelted meg, de olyan faszikat látok, hogy 9 meccs ami fel volt sorolva folyamatosan feedelt és anyázott... Eddig még egyetlen pardont nem adtam.
-
gtronic #7353 kaptam 1 napos bannt, mert 5-6 órája, elkezdtem játszani, és elment az áram az egész utcában, elég szar ez a rendszer így mert csak a leavem gyűlik, miközben ha héten 1x leavelek, v net megszakadás,áramszünet,család gond miatt .
Kurvára bevezethetnék már hogy ha 10 menetből 1x se leavelsz, csőkentik a leave pontjaidat, nyomorék tribunaloznak, azt szart sem ér . -
FreddyHawk #7352 Ez egy mindenki számára nyílt spreadsheet, írd be magad bátran.
-
#7351 2500Ft nem egy nagy összeg érte néha - néha.
Tribunalos téma:
Részemről eddig 2punish 4forgive. A chatet érdemes elolvasni, és az, hogy valaki reportolva van,hogy "afk 20percig" nem feltétlen fedi a valóságot. A chatben tisztán látszik,hogy az utolsó 2-3 percben ment AFKzni mert retardáltakkal volt körülvéve. A verbal abuse pedig szerintem nem ott kezdődik ahol azt sokan gondolják. Szerintem akkor lenne ez a rendszer használhatóbb ha a reportokat is lehetne értékelni,hogy mennyire ésszerűek. Akik pedig idióták, azoktól elvenni egy időre ezt a lehetőséget. -
#7350 írd be magad :D -
B52Yami #7349 Engem lehagytál a listáról :)
Uez a lol név... -
Cat 02 #7348 Tehát szerinted gáz ezért a játékért fizetni ? Gratulálok