53877
-
#7307 en is punisholtam ma, a csavo akit reportoltak az olyan volt, hogy nem csak a csapata de az enemy is fullba reportolta :D sima punish -
#7306 3at lehet elvileg.
Még nem lehet tudni, még nem döntötték el. Egyelőre nem is kap senki jutalmat, még dolgoznak a rendszeren. -
#7305 Nade ész nélkül, vagy azért meg is nézed a dolgot? -
zorovpeter #7304 szóval 30 a max szint? -
#7303 3at lehet -
#7302 Köszi:) Kár hogy csak 2öt lehet egy nap, érdekes nézni hogy ki miért reportol és hogy akit reportolnak tényleg bünös e. Valaki kapott már érte jutalmat(IP) és ha igen mennyit kapsz ezért? -
#7301 Én lepunisholtam ma 3 embert -
#7300 ide belogolsz és bumm, csokapik -
#7299 Ebbe a Tribunalos cuccba hogy lehet belekerülni? -
Cat 02 #7298 -
#7297 Mivel aktív 30as több van mint kisebb lvl szintűek ezért elég gyakran ott is hogyha ilyen ragesekkel vagy, szóval több az esély rá szerintem bár én mostanában elkerültem ezeket a balfaszokat. kopp-kopp -
#7296 Btw, aki nálam régebb óta játszik (nem 15-ös :D), az mennyire rendszeres, hogy egy failed vote után a szavazást hívó játékos lelép a p*csába?
Egész jól álltunk, gyerek Asheval behívott 20 percnél egy surrend voteot, persze leszavaztuk, erre egy fuck u kiséretében kilépett a játékból és vissza se jött... -
#7295 trololol :D -
Cat 02 #7294 Hogy szerzett 5 killt ? :D
-
Cat 02 #7293 -
#7292 amúgy bebuggolt a Stats Overview-be a számláló, hova lehetne írni, hogy csinálják meg? -
Cat 02 #7291 Tankként belefér, nem a stat alapján kell ítélni, sőőt. -
#7290 Azér ott ahol 4/5/10-el a legjobb játékos vagyok a csapatban, ott már komoly bajok vannak... -
#7289 Szép, látom kivetted az UI-t hogy az okosok ne tudjanak belekötni -
#7288 Há mert "kinőttem", hogy csak magamat mutassam. Aki hoz anyagot, azt belerakom. -
Cat 02 #7287 Miért mást mutatsz a videó másik felében ? -
#7286 Van akinek csak azzal megy ^^
Kössz. -
#7285 Milyen ismerős csapattársak... :) Pedro meg szégyellje magát hogy OP karikkal játszik
Amúgy remek videó, mint mindig :) -
:Leírás -
Cat 02 #7283 Ajánlott szerintem jó hozzá. Lestunolod, W, Q, és ulti = instant kill, főleg ha AP-s az ellen. -
#7282 csak bemakkoltad őket -
gtronic #7281 2 napos lee sin, és már kezdek ráérezni, nagyon pörgős champion : ) -
gtronic #7280 -
zorovpeter #7279 Veigar - valaki valami nagyon durva buildet tud hozzá? Megvettem mert megtetszett, de nagyon ám! -
ronesz #7278 kap vmi -5 dmget az E-jén aztán mindenki leszáll róla, ugyan ez volt ireliaval is, aki kurva op volt, alig csináltak vele vmit most meg már senki nem sír miatta, mert megtanultak ellene játszani
vayne meg papír mint a szar, nem futni kell előle amikor meglátod, hogy feléd ugrik qval, meg kiteoltatni magad vele, hanem visszatámadni, agresszívan játszani ellene, ennyi -
#7277 Bevezethetnék az éjjel-nappal váltazkozást, és hozzárakhatnának vele együtt új dolgokat. -
#7276 Attól függően milyen skin extra képességeket kap a karakter.
semmire. -
zorovpeter #7275 Srácok, egy kérdésem lenne. Mire jók a skinek? Nálam írja jó párra, hogy available, de mégsem változik meg a kinézete. -
#7274 Utálom a Vladimirt. -
#7273 mindjárt hajnali 1 óra, ilyenkor már nem sokan játszanak... -
zorovpeter #7272 Lemaradt a smile. -
zorovpeter #7271 Ne közösítsétek ki a kezdőt, játszunk egyet! -
Cat 02 #7270 -
#7269 Még egy hét. -
#7268 Na én uninstalláltam a LOL-t amíg nem lesz egy szép nagy vayne nerf. Jelenlegi helyzetében egy vicc úgy ahogy van.