53877
-
#7107 Hát nem vágom te hogy tolod Coorkival, de ugyanezzel a buildal 30as szinten vertem be az ellenfeleket, 1v1 be is simán, nem tudom hogy használod a skilleket, de kicsit jobban lehet őket spamelni mint jaxnek vagy tryndanak, aki amugy is csak autoattackal sebez a legtöbbet. -
Roy4l #7106 Pedig Corki hogy ha jó a builded és vannak hozzá Runáid nagyon tud darálni :D, Barátomnak van full Runepageja Corkihoz és mindent verni szoktunk ha én meg poppyval megyek vele 1lanen ugyhogy minden csak tudás kérdése, ha úgy érzed nemtudod leverni ne is támadd meg csak maximum lődd meg 1x-1x hogy kevesebb hpja legyen és ha úgy érzed hogy már megtudod ölni akkor rohand csak le , addig csak az életét vidd le apránként -
#7105 Emellett az élete kevés, mint Twitchnek, és lassú, mint Tristana. Főleg ez zavar, nagyon lassú, bárki lefut. -
#7104 Ezzel arra céloztam, hogyha 1v1re kerül a sor, akkor a support championökön kívül mindenki lever aki kicsit is tud játszani. Igaz még csak most tanulom és próbálgatok különböző buildeket, de eddig nem valami nagy szám. Szerintem nem éri meg a 6300 IP-t. -
#7103 Mellesleg cserébe neked nem kell melee rangbe menned. -
#7102 Ja bocsi, nem tudtam, hogy mindegyik hősnek kötelezően ugyanannyit kell sebeznie, ugyanannyi idő alatt...
minden nap tanul valamit az ember :D -
#7101 Nem a hp-val van a problémám, hanem a sebzéssel. Csak viszonításként: egy jó jax/trynd lazán üt 800-900 körül (próbáltam), míg én még az ultim nagy bombájával is csak 500at lövök. Nekem ez így átlagba 9 sec alatt 1200 sebzés, ők ütnek 18x900at. -
#7100 Egy darab hps itemmel ne csodálkozz, hogy kevés hpd van. -
#7099 Attól függ mi ellen. Corkival megyek, full build és mindenkinek dupla élete/auto attackja van mint nekem, emellett még a skilljeimmel is 300 körül sebzek. Borzalmas, pedig nagyon tetszik és kedvencem lenne. -
#7098 Ezek közül max a twitch up. A többi fine. -
#7097 Kezdem megunni a játékot... Bármelyik championt amit megveszek mert tetszik, annyira gyenge hogy esélyem sincs mások ellen még full gearben elfeedelve se... Ezekre gondolok: Sona, Twitch, Corki -
#7096 summonerem: RedDenya lvl 30 -
unusual #7095 Ez mekkora ;) -
unusual #7094 Ez jó! :-D -
#7093 Ez hatalmas :D -
#7092 iMuCephei a nevem, még csak 12 a summoner szintem, nem vagyok pro dehát azért vegyetek fel. -
#7091 jo kis duo:D -
#7090 Az. -
#7089 Neked Aullah a summoner neved? majd játszhatnánk
Egyébként fogalmam sincs az imént közületek kikkel játszottam, de vesztettünk az biztos :D -
-
#7087 1200
Minél több meccsed van, annál kevesebbet ad, vesz el. 50 körül kezdődik talán. -
#7086 Mennyiről indul az ELO és hanyassával megy fel 1-1 win után? -
Roy4l #7085 Nem olyan egyszerű egyből 1400-1500ig felvinni az ELOdat, ugyanúgy van noob/feeder/afk Rankedon is de kevesebb -
#7084 Húú de várom már hogy 30as legyen, eljussak 1400/1500ig rankeden, és végre játszhatok rendesen soloban is... Amióta megvan corki, vidáman játszanék de vagy leaver/feeder/idióta játékosok vannak, vagy mint most, kitalálja hogy úgyis veszítünk és nem jön ki a bázisról... -
#7083 Neeeeeeeeee :DDDDDDD -
Cat 02 #7082 Strand szezon \o/ -
#7081 én is felvettem mindenkit nevem: Tatyla (míj meglepő) -
#7080 felvettelek páratokat, a summoner nevem hunter07ar -
Cat 02 #7079 Amúgy sokatoknál látom, hogy csak Co-op, ne csináljátok. Inkább sok normal game sok vesztéssel, mint csak bot ellen. -
Hurkans #7078 Hurkans a nevem szívesen játszanék végre én is nem totál gyökér, random teambe... :D -
Ariakus #7077 Én is benne lennék ebben az sg squad-ban. Kushrenada a summoner nevem. -
unusual #7076 XunusualX :-) -
Laczy #7075 Ja azt kihagytam, hogy a nevem a játékban is Laczy. -
Laczy #7074 Engem is felvehetnétek Friendlistbe mert néha idegesítenek a hasonló figurák. -
#7073 XumuX néven vagyok vegyetek nyugodtan...hétvégi-esti premadek pöröghetnének :) -
#7072 Nekem Fyndath. Hátha lesz egy jó csapatunk :D -
Cat 02 #7071 Felvettem páratokat (Miauuuu). -
#7070 Nekem jazzyke aki gondolja, mint már lehetett látni:) -
#7069 Engem is fel lehet venni, Dondared :) -
#7068 Annak nincs értelme hogy kor alapján mondjuk valakire h retardált, szerinted 18 felett hány nyomorék van aki játszik? Én is 17 vagyok mégsem ugatok senkivel,nem feedelek,trollkodok és ismerek még ilyen játékosokat akik szintén 18 alattiak de normálisak, inkább azt kéne csinálnia a riotnak h egyszerűen vhogy felügyelni a gameket v komolyan venni a reportokat stb.