53877
0MWkPbn.jpg
  • Cat 02 #7027
    Hát az rutin, meg jó meglátás kérdése sajnos. Már én is inkább vissza fordulok, nem rohanok be. Elején tornyot is solozni akartam :D

Amúgy az szép, de hiába carryzel, ha a többi feedel :/
  • ronihun
    még hozzátenném hogy az a baj hogy a legtöbb player nem tudja mikor kell harcolni és mikor nem, hiába mondom nekik h back, inkább folytatják aztán lemészárolják öket mind, meg teljesen nyílvánvalo gankekbe belefutnak hogy killt szerezzenek
  • ronihun
    mostanában csak normalozom, és mivel általában carryzek ezért nem érdekel ki milyen balfasz, régebben eléggé idegesitett, de mostanában egész jó eredményeim lesznek ilyen analfabéták közt is. főleg hogy az ellenfélbe is ugyanugy vannak balfaszok, pl ma Tristanaval játszottam egyet, csak funbol mert rég voltam vele, aztán már az elején 5-1em volt, miközbe a csapatomba volt egy feeder, a többi meg mondjuk hogy tudott valamennyire játszani, de mondjuk tankként v supportként borzalom lehet, mert akkor rájuk vagy utalva teljesen
  • Cat 02 #7024
    Ti amúgy hogy bírjátok, hogy sok balfasszal rak össze és miattunk romlik a ti statotok ? Mert engem egyre jobban zavar.
  • ronihun
    nem érzem ezt, nekem eddig nem volt vele semmi probléma, nocturne jobban OP volt sztem mint most vayne
  • szucsy89
    köv. patchben :D
  • Cat 02 #7021
    Én pont most próbálgatom, de nagyon béna vagyok :D Lehet kéne egy rendes egér.
  • nonicks
    nem lehet tudni hogy Vayne-t mikor fogják nerfelni, mert idegesítő egy kari...ha van mellette egy tank is akkor egyszerűen nem lehet kinyírni
  • Cat 02 #7019
    2 nap nem sok idő ^.^
  • wordsworth
    Btw Ashe crit builddel kicsit imba, eddig csak egy jó jax szopatott be
  • wordsworth
    2 napja én is játszom nem kevés dota év van mögöttem. Nagyon bejön a game, viszont a játékosok 80% katasztrófa :D átlagban lehet hozni a 10-1 statot :D
  • ronihun
    én előbb játszottam Vayne ellen, Teemoval voltam miden, első pár percben eléggé levette az életem aztán utána, megöltem, végül 25 percnél feladták mert 8-1nél jártam
  • Eftörsokk
    5v5-ben miért csak rankedet enged?:O
  • Cat 02 #7014
    Igen, ezek recommended karaktereket ;)
  • Tatyla
    jó és ezekkel tudnak olyan n00bok is játszani mint én? :D
  • Cat 02 #7012
    Nézelődj olcsóbban között. Ashe, Ryze, Yi, etc
  • Tatyla
    két karit próbáltam ma ki:

Caitlyn : na ez nagyon tetszik kedvenc listába raktam magamnak ha elkezdek karikat venni :)

Maokai : na ez viszont nem tetszett vagy csak bamba vagyok hozzá alapból
  • Fabio Capello
    én is gondolkozom rajta, de rohadtnagy killstealer, vagy 10-12 killt lopott el tőlünk délelőtt :D
  • Fabio Capello
    Napról napra nő a queue-ben eltöltendő idő. Kezdődött három perccel, tegnap kilenc, ma 17 perc mire hajlandó egyáltalán BELÉPNI.

Kezdhetnének már vele valamit..
  • darkmenx
    ha torlod a windows\system32 -t akkor megfordul a kamera
  • daemonervosa
    nem, de megszokod idővel
  • byzhouse
    meg lehet fordítani a kameraállást?(lila oldalon zavaró)
  • Tatyla
    aham,oké köszi
  • Cat 02 #7004
    Nem lehet sajátot kirakni oda, az a Riot által ajánlott.
    He ? Nem, picit unfair lenne :D
  • B52Yami
    Én nem értem a kérdést :)
  • Tatyla
    el lehet menteni hogy milyen itemeket rakjon be? ja és amúgy ezeket az itemeket meg lehet venni hogy mondjuk egyből használni tudjam?
  • Cat 02 #7001
    Ellenség függő nagyon, mondjuk én általában fix builddel megyek, kivéve, ha tank vagyok.
    De mobafire.com / leaguecraft.com és lesd meg a dolgokat.
  • B52Yami
    Filózz egy kicsit, milyen szituációban mire van szükséged. Pl.,ha az enemy már sok armor-t vett,akkor érdemes armor penes cumót venni,ha dps-el vagy. Ha az ellenben van már 1 feedelt vari, akkor veszel magic resistet. Volt már rá példa, hogy ashe-t a meccs közepén begyúrtam tankra, mert bénáztam és könnyen lenukeoltak, nem akartam tovább feedelni... így egy atomslowos support lettem, de legalább nyertünk. :)
  • Tatyla
    kérdés:hősöknél a recomended itemek jók vagy magam bogarásszam össze hogy mit veszek a vendortol?
  • Cat 02 #6998
    Finales Funkeln ability power ratio increased to .85 from .75
    .
    .
    .
    Finales Funkeln ability power ratio reduced to .75 from .85

:D
  • Tababo
    lol...ezen szakadtam.
  • Fpocok
    Itt egy nagyon jó kis adatbázis arról, hogy milyen karikkal, milyen tárgyakkal, mi történt a patchek során.
  • Fpocok
    Még hogy nem OP... még bannolni sem lehet :D

• Cat 02 #6994
    Tegnap nyomtam Maokaival meccset, hp regen, armor, mr volt és kb én carryztem a csapatot :D
  • B52Yami
    Mint minden másik squishy carry :)
  • Cat 02 #6992
    Amúgy néztem pár streamet és sokat szoptak vele, mert ha fókuszálva van, akkor 2 sec és meghal (max ultival tud menekülni)
  • Fpocok
    Itt a topikban van pár válogatott videó az új hősről.
  • jazzy
    Én ezért nem nagyon ezrealozok, szerettem régen amikor mindenki up-nak tartotta, most már annyit buffoltak rajta, hogy túl sok lett belőle.
  • Cat 02 #6989
    Fuck, tegnap meg akartam venni, de nem volt, most meg nincs időm :D
  • Fpocok
    Így már nincs kedvem.