53877
-
FreddyHawk #7347 SG fórumozók játékbeli nickjei kapcsolatfelvétel céljából -
unusual #7346 Ez a tribunal dolog szerintem 1 hülyeség úgy ahogy van,de sok embernek tetszik. Hát hajrá lelkük rajta. De ha valaki kicsit rosszabbul játszik mint a " pro " -k akkor ne kapjon már ban-t szerintem. Na mindegy lesz ebből még flame az tuti. -
#7345 Tegnap kaptam, és valamikor ma fog lejárni. -
#7344 és mennyi időre szól a ban? -
B52Yami #7343 Szokásos, smurfok reportoltak mert "feeder" vagy. (kezdő) System error. -
#7342 Most én is pihin vagyok (értsd ban), pedig 5 napja kezdtem... Állítólag AFK miatt. -
#7341 Biztos azért láttam már legalább egy tucat threaded hivatalos fórumon, hogy miért bannolták, miközben fizet.
Mondom... nincs ilyen. Nem azért fizetsz, hogy immunitást kapsz. A pénzért cserébe kapsz skint. Hiába hiszik sokan felsőbbrendűeknek magukat, nem azok. -
B52Yami #7340 Ne legyél naív... -
#7339 Ne kezd már ezt a hülyeséget te is. Nincs olyan, hogy immunitás, mert fizetsz. -
#7338 esténként jöhetsz velem duóba :) -
B52Yami #7337 Aki fizet az marad, nem fogják bannolni... nem fogják a "fizetésüket" csökkenteni csak, hogy az átlag playernek megnyugodjon a lelkiismerete. -
Tababo #7336 erre gondoltam. köszönöm.
ok nélkül nem szapulok senkit de dühítő tud lenni hogy a játék kb 7. percében már 2 torony hiányzik és 0/6-ra állunk.
sajna már haverokkal sem tudok játszani mert mindenki melózik vagy gyereket nevel.
maradt a magányos élet:(
-
ronesz #7335 ebbe a témába egyszer már belementünk, és csúnyán megégetted magadat, látom nem volt elég :) -
gtronic #7334 Egyértelműen mindenkinél van olyan pillanat hogy nem bírja tovább, egyértelmű hogy énis fejéhez vágom a csapatársaimnak mikor berohan 5v1 be mikor backelünk neki, hogy "use the brain idiot" meg mikor bokorba vagyok és rám jönnek 2 en, még úgyis majdnem ők halnak .. csapatársam meg a másik bokorból végig nézi az egészet és a végén haházik, mert szerinte eve bajnokal vagyok és az szerinte szar, akkor már segíteni se kell.. fogod ilyenkor énis lehordom mindennek, mert lelki világomnak 1%- ba belesegít lenyugodni . -
Tababo #7333 nálad még nem történt olyan hogy szakadt a cérna? mert a társaid feedeltek?
nem a kezdő játékosokról beszélek hanem a 7-800 wines pro emberekről.
nem kenyerem a trollkodás de néha nem bírom megállni. gondolom ezért kaptam már reportot de bant nem fogok kapni ezekért az tuti. -
#7332 Csak trollkodik. -
gtronic #7331 Én nem hangoztatnám hogy ebbe a szarba fektettem faszom tudja mennyi pénzemet, én sose leszek ilyen hülye, ha dolgozok is azért, hogy megteremtsem magamnak a kívánt körülményeket, páromnak, továbbá majd a családomnak : )
-
#7330 Ja jólvan. Már azt hittem, hogy komolyan mondja... megnéztem a troll adatlapját, így már minden világos. Nehogy valaki komolyan vegye... -
ronesz #7329 úgy, hogy a riot nem szeretetszolgálat, hanem egy cég, aminek durván hoznia kell a bevételt, mivel a tencent nem kevés pénzért vette meg őket pl.
a valóságban is így van: aki sokat fizet valahol, az különb kiszolgálást kap. ennyi. -
#7328 Ha sok reportot kaptál, akkor előbb utóbb igen. -
Tababo #7327 nem fognak.:( -
#7326 +1 -
#7325 Elnézést... de a középső felét komolyan gondolod? Mert ha igen, akkor nagyon nagyon hülye vagy és remélem hamarosan kibannolnak a picsába. -
Tababo #7324 "meg merem kockáztatni továbbá, hogy több pénzt raktam oda nekik, mint a nagy anti-trollok ebben a topikban összesen."
ezzel én is így vagyok. rengeteg skint vettem, meg ip boostot és ha fos a csapatom igenis trollkodni szoktam. tuti hogy sok reportot is kaptam de lemerem fogadni hogy a büdös életbe nem bannolnának mivel igencsak szép összeget hagytam náluk.
ez az egész tribunál nem más mint "kenyeret és cirkuszt a népnek" hagy örüljön a sok láma hogy ők ítélkezhetnek. -
#7323 "én pl. ugatásért nem punisholok sose"
Aki több meccsen keresztül beszólogat, spamel, mindenkit lenooboz... azt bannolni kell. Mondom... több meccsen keresztül.
Eddig a 9 tribunalból mindenkit punihsolnom kellett... és a többségük ilyen "ugató" volt... több meccsen keresztül. -
#7322 Engem például baromira zavar mikor vmi retardált hülye gyerek nekiáll anyázni meg káromkodni, bannolják is a fenébe, lehetőleg örökre. Hiába net, tanuljon meg viselkedni. -
ronesz #7321 az a baj ezzel a tribunallal, hogy tele van a világ tróger álszent faszokkal/nebácsvirágokkal, akik már azon is sírnak, mert lenoobozod őket, vagy saját maguk is ugatnak non-stop, de azért reportolnak ha visszaoltanak (nem egy olyan esetet láttam, hogy aki reportolt sokkal gecibb volt, de azzal ugye nem lehet mit csinálni), és ha ilyen eset kerül eléjük punisholnak is
én pl. ugatásért nem punisholok sose, csak afk, leave és feedért. aki nem bírja, ha oltogatják, az ne fizessen elő internetre, ennyi.
mindemellett mivel mindenki tudja, hogy mindenki pusnihol ész nélkül, ha valaki ip-t akar kapni és nem akar kikerülni a rendszerből, muszáj neki is punisht nyomni, így pedig aztán kurvára nincs értelme az egésznek, mert aki odakerül, az úgyis megszívja, akkor meg mi a fasznak ez a közjáték
kiemelem, hogy közjáték, mivel ezzel csak azt akarják elhitetni a hülyékkel, hogy majd most jól megtisztul a játék, és ők is részt vehetnek benne. hát a lófaszt, hónapok múlva lesz kb. az első perma ban ebből az egészből, addig csak warning meg pár napos hülyeség, ameddig meg elvan smurfön.
valószínűleg rioték se hülyék, ők is tudják, hogy ez a típusú játék vonzza az ugatósabb embereket, és nem kevesen vannak ilyenek, mégpedig ha ezeket bannolnák, akkor nem kis bevételtől eshetnének el. itt még hozzátenném, hogy capello nagy okosságot mondott azzal, hogy a normal és a rankedet nem lehet egy kalap alá venni. normalokba szana-szétt trollkodom magam, de rankedbe mindig normális vagyok. meg merem kockáztatni továbbá, hogy több pénzt raktam oda nekik, mint a nagy anti-trollok ebben a topikban összesen.
várom a bant :) -
Cat 02 #7320 Szerintem 20/30 alatt szarnak a reportokra :) -
#7319 Nem emlékszem pontosan, de nekem 3 ügyem volt, egyik 7 játék, másik 11 játék, 3. 24 játékon keresztül kapott 6+ reportot, tehát feltételezem, hogy ennél kevesebb reportos gamek nem számítanak. 2 enemy pedig innen logikus, mert a te teamedből 4 reportolhat, mert ugye magadat nem, 6hoz pedig még 2 kell. -
#7318 #16-17, ezt megkövetem, arról eddig nem volt szó, hogy minimum 6 report+2 enemy kell, ez más szögbe helyezi a dolgokat :] -
#7317 Először is TÖBB játékon keresztül kell összegyűjtened minimum 6 reportot.. ahhoz pedig minimum 2 enemy playernek is reportolnia kell.. ha ezt 7 játékon át megtetted akkor valószínűleg nem vagy makulátlan és ez nem a kezdőségről szól. -
#7316 Mivel nem egy meccs alapján történik az ítélkezés, ezért ezt teljesen kizártnak tartom. -
#7315 Meglehet, viszont mindig voltak, vannak lesznek habzószájú idióták a játékban, akik tényleg így viselkednek. És a végén sem véletlenül díszeleg a Szerény Véleményem Szerint. :) -
#7314 Ez több sebből is vérzik ez a sztori amit előadtál.. -
#7313 Trololol ha megnézed majd csak olyan emberek vannak akik 7-20 körüli gameben 10ből 6-10 reportot kaptak kb 1-2 hét alatt, szinte mind punish, engem még sztem soha nem reportoltak 1 gameben sem 6an max 1-2 barom. -
#7312 Persze, nyilván, de máris olvastam olyan kommenteket, hogy "el se olvastam csak nyomtam a punish gombot"... Ez ennek a rendszernek a nagy hibája, hogyha csak a 40%-a az embereknek olyan, hogy tesz rá magasról, de a lehetséges IP miatt csinálja, rossz döntések születhetnek.
Teszem azt, itt van Béla, level 8-as. Bekerül Normal gamebe, magasabb szintűekkel, mondjuk 14-16, de még nem nagyon megy neki a játék, kicsit sokat hal. Habzószájú Edward azonnal FUFUFUFU NOOBFEEDERUNINSTALLGTFO I REPORT, stb, és mivel két hülye haverjával jött, ezért azonnal zuttyan is a report. A dolog a tribunalhoz kerül, ahol harmincas szintű Csakazértis János barátunk tekinti meg az ügyed. Ráles, fúúúú 10 halálnál több, hát ez egy köcsög feeder, PUNISH PUNISH PUNISH. Plusz még a másik 10 ember, aki átnézi az ügyet. Bumm, Béla kap egy párnapos pihit azért, mert KEZDŐ.
Az emberek 99%-a egy játékban elfelejti, hogy valaha ő is volt kezdő, és nem a tudás minden magjával megáldva kezdte el játszani a játékot, és ebből nagyon sok problémája lesz a rendszernek úgy érzem.
Változtatni kéne, hogy legalább a kis szintűeket ne kelljen/lehessen büntetni, azt hiszem 15-20-as szintig még elfogadható, hogy valaki kezdő, és követ el hibákat. Valamint nálam a normal és a ranked nem esik egy súlycsoportba, SŐT, inkább csak a Ranked meccseket kéne tribunalozni. Aki harmincas, és rankedra merészkedik, azért már megalapoz egy alaptudást.
SZVSZ. -
#7311 Hozzám eddig igazi bunkó trollok kerültek :D 6 ból 6 punish -
B52Yami #7310 És jönnek a trollok...punish-punish-punish trolololol... fantasztikus rendszer. :) -
BaSSeR #7309 Tegnapi 3 caseből 2 punish. A 3. csak egy meccsben verbal abuse miatt volt pár reporja. Chatlogot megnézte, azért nem káromkodott igazán. Szerintem lehet itt igazságos ítéleteket hozni:D -
#7308 mivel a legtöbb case ami elédkerül olyan h 7 gamebol minden vagy Verbal abuse, v leaving v ilyesmi miatt kap 10-ből 5-8 reportot, ezért nem tul nehéz eldönteni.Amugy meg el lehet olvasni a chat logot, ott is érdekes dolgok vannak mikor valaki azthiszi pro és ugat mindenkivel de nem is kicsit:D