53877
-
zorovpeter #7267 Valaki nincs benne egy játékban? -
#7266 MŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰKÖDIK A TRIBUNAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUCK YEA!!!
-
zorovpeter #7265 Over 9000!!!!!!
Bocs. :D -
#7264 Most komolyan...
Ha beenged és lesz még valaki, csapathatnánk egy partit. -
Ariakus #7263 A nagyobb pingek mostanában a túlterhelt szerverek miatt vannak? Régen simán 40 körüli volt most meg néha felugrik 200-ra is plusz még a lag spike-ok... -
#7262 Urgot 1-11 a csapatomban, hihetetlen ma is milyen playerekkel találkoztam. -
#7261 Nálam is ezt a hibaüzenetet dobta ki. Mivel két partícióm van, és ez a C-n volt, letöröltem, letöltöttem megint, most, a D meghajtóra, és onnan is indult a telepítője, és most már remekül patchel. Tehát szerintem töltsd le újra, ha ez se, akkor próbáld meg más partícióról telepíteni - már, ha van. -
zorovpeter #7260 Azt hittem, hogy a szintekhez van valami köze. (Pedig szintet úgy is növök ha csak vesztenék a meccseken, míg dl-en hallottam olyasmiről, hogy 970- de lehet, hogy pont nem ennyi- alatt ki is rúgnak). -
#7259 És ha elmész rankedbe majd, akkor ott MÉG TÖBB nyomni lesz :D -
zorovpeter #7258 Jó-jó. Nem türelmetlenkedek többet. :D -
Cat 02 #7257 Miért szerinted most hogy állítják össze ?
igazából random :! -
#7256 Nyugodj meg, hogyha magasabb szintre kerülsz lesz teamgame, lasthit, minden, de persze lesznek nyomik is -
Tababo #7255 -
zorovpeter #7254 "Mielőtt félreértik, nem verem a nyálam arra, hogy kezdőket elverek.. (hiszen végül 5-en betolták a bázist). Csak nagyon rontja a játékélményt, hogy ilyen játékosokkal kerül össze az ember.
Az is igaz, hogy én is kezdő vagyok.. Az itemeket például nagyon nem vágom, sem az összes hős képességét."
De ha megnézed az első kérdésem az volt, hogy merre találok egy fokkal komolyabb játékot.
Hogy valami ideillő is legyen, még egy észrevétel: tudásszint (a lejátszott meccsek végkimenetele) alapján pontozni a játékosokat, majd ez alapján összeállítani a csapatokat! (Ahogyan például dl-en csinálják). -
#7253 nem értem mért vagy ellenséges.
7249:nem ment ki a divatból, nyugodtan csináld, azért nem csinálja senki mert nem fogja fel mennyi goldtol esik el:) -
ronesz #7252 szerintem meg te
olyan emberekkel játszol, akiknek (többségüknek) ez az első ilyen típusú gameük. azt se tudják kb mi a faszt kell csinálni vagy miért, szal inkább örülj, mert az ellenfélbe is noobok vannak valószínűleg, így könnyen szétkapod őket
jah, hogy a te csapatod mindig noob az ellenfél meg mindig pro? persze, persze -
zorovpeter #7251 Szerintem félreértesz valamit. -
ronesz #7250 te vagy a legnagyobb pro a vilagon, csak mostmar nyugi vegre -
zorovpeter #7249 Nyugtassatok meg, a lasthitelés nem ment ki a divatból, ugye? Senki sem csinálja... -
unusual #7248 :-)))) Ez nagyon kocsog-ság,de jó :-D -
#7247 -
gtronic #7246 témától eltérően, hogy illesszek be képet, mindenhogy próbáltam .. -
B52Yami #7245 Szerintem nununak nagyon fontos a banshe, főleg 3v3 mapon, ahol rengeteg a bokor, kellemes onnan nyomni az ultit. Általában olyankor már nincs idő valami skillel lekapni a buborékot és így elkerülhető egy cancel... Gondolom tudod, hogy, ha bokorból tolod az ultit, az enemy nem látja, csak a lassulást veszi észre. (ha nincs ward) -
#7244 Szerintem: Boots, Rod of Ages, Rylai's Crystal Scepter, (akár) Morello's Evil Tome, Rabadons Deathcap, amúgy lényegében bármi, ami AP-t ad, de legyen életed is. -
zorovpeter #7243 Na szóval, rákaptam erre a 3x3-as pályára és nunura. De az, hogy jelezzünk a map-en, hogy merre gangeljünk vagy, hogy chatre írjunk az valahogy nem divat mostanság. Tudják vajon az ilyenek, hogy az Entert kell lenyomni?
Ennek ellenére, hogy pozitívummal zárjak, a 3x3-as kis pálya azért nagyon jó mert gyors, akciódús. Valahogy pörög az egész.
Ti mit szoktatok Nunura rakni? (yeti).
Itt az én ötletem 3x3-asra:
1.boots- (a gyorsabb közlekedésért)
2.will of the ancients
3.morellos evil tome
4.rabadons deathcap
(néha úgy tűnhet mintha kevés hp-ja lenne így... de semmi sem tökéletes).
Fagyasztást erősíteni főként (gangek miatt) és kajálást (gyógyulás miatt). És persze amint lehet, spammeljük az ingyen spelleket. Így nagyjából haza se kell ugrani és végig lanen maradhatunk vagy gangelhetünk. Persze lehet, hogy jobb játékosok ellen már nem csinálnám meg ugyanezt... ki tudja. -
#7242 grat :) -
Cat 02 #7241 Legjobb :D -
#7240 touchpadról? LOL -
gtronic #7239 ezzel a buildel, 25/4/23 statom lett : )
Igazán jó ! -
Cat 02 #7238 Újoncként szerintem még nem nagyon tudod mi hiányzik, majd ha 100-1000 meccs van a hátad mögött nagyobb rálátásod lesz a dolgokra :p -
zorovpeter #7237 Kis nosztalgia még: Egy passive skillel stunolós hős is nagyon hiányzik. (Void bashje pl.) -
#7236 Igen, itt egy picit talán más. Carry ugye főként auto attack, nagy crittel és attack speeddel (akár 1000 sebzés, másodpercenéknt 2-2,5 ütés), vannak AP-sok, akik ugye skillekből/spellekből sebeznek, és van a support, aki nem mindenképp AP (ability powert) rak ki, hanem mana regen, és egyéb csapatot támogató képességet, healel, attack/movement speedet növel, sebzést növel, armort ad stb. -
gtronic #7235 köszönöm, erre a buildra nem is gondoltam volna : o -
zorovpeter #7234 Úgy értettem, hogy a carrynek (aki "viszi a csapatot") általában a másodperc alatt kiosztott sebzését kell növelni (például gyorsabb támadással vagy nagyobb támadással). A supportnak pedig a varázslataik erősségét növelni.
Eszembe jutott még, hogy mi hiányzik. Nem tudom kik DotAztak, de ha tudjátok ki Chen, na akkor tudjátok mit értek az alatt, hogy Chen állatkertje. Itt is láttam 1 szörnyet amit lehet irányítani, de azért az mégsem egy állatkert. Illetve fun-hős is jó lenne, pl. Techies. (Ha csak én nem tudom, pedig van hozzájuk hasonló hős akkor jelezzétek, mert akkor arra spórolok majd). -
#7233 Már jó néhányszor megvolt. -
#7232 ott van a válasz is :) reinstall -
#7231 Valaki? -
#7230 Igen, sajnos az ilyenekkel tele van a játék, de még nagyobb szinteken is, meg kell szokni. Itemek meg hősök képességeit idővel meg fogod jegyezni, érdemes a hetente változó free championoket kipróbálni, hogy megismerd azok erősségét és gyengeségét. Ezt a carrys - supportos mondatod nem igazán értettem, mire gondolsz? A rúnák és masteryk viszont valóban jó dolgok, főleg játék elején jelentősek. -
zorovpeter #7229 Sziasztok, DotA-n nevelkedett újonc vagyok (bár ezt már említettem), az lenne a kérdésem, hogy komolyabb játékokat merre, hogyan találok?
A fő probléma szerintem azzal van, hogy nagyon nem azonos képességű játékosok kerülnek egy csapatba. Nagyon jó példa az 1/17/0-ás játékos. A leavereket meg sem említve. Például ma touchpadról játszottam, leaverek is voltak (3-an a csapatból), és az utolsó társam feedelt. De a godlike-os srácot még így is le tudtam kapni (nunu-val), aztán meg 3-4-en sem tudtak elkapni.
Mielőtt félreértik, nem verem a nyálam arra, hogy kezdőket elverek.. (hiszen végül 5-en betolták a bázist). Csak nagyon rontja a játékélményt, hogy ilyen játékosokkal kerül össze az ember.
Az is igaz, hogy én is kezdő vagyok.. Az itemeket például nagyon nem vágom, sem az összes hős képességét. De olyan elgondolás alapján megyek, hogy carrynek dpst, supportnak meg "ability power"-t.
Ami viszont tetszik, hogy vannak rúnák és mastery-k. Elég jelentéktelen ahhoz, hogy egy öreg róka kapásból elverjen, de mégis jelent valamit. -
#7228 Lee Sin build