53877
-
#7227 Nem rossz pedig, lehet vele rendesen darálni ha tudod mit kell vele csinálni. Ajánlanám, hogy nézz guideokat, youtubeon videókat róla stb. -
gtronic #7226 caitlynel most nagyon jó vagyok, csak egész héten vele mentem,és már untam, kellet a változatosság, ha érted mire gondolok. Én vállaltam a következményeket :) -
#7225 Ezért érdemes kipróbálni mikor ingyenes mielőtt megveszed... -
gtronic #7224 + extra beugrok a teamfightba, 2mp, és meghaltam : ) királyság mi. -
gtronic #7223 megvettem lee sint, tippeket kérek, buildot,mert azt se tudom mit csinálok vele. én szerintem late gameba szart sem ér ... azthittem erősebb. -
#7222 Másik gépemen ezt írja ki indításkor. Tippek?
-
Cat 02 #7221 Hát, volt már olyan, hogy mindenki 6os volt, bár az nagyon szoros volt, 9-9 volt :! -
#7220 Szinte biztos hogy senki nem éri el a lvl 6ot, szóval TF gold card stunján kívül nem olyan erős, ezért lehet választani őt draft racebe. -
#7219 "AD Poppy is retarded Lategame. She's like a fed Tryndamere that can't be CC'd. She just runs in no matter what, ults, kills 3 people and the other team can't do anything."
Nah ezért pakolok AD-t, hibridet (hibridnél gondolok a hextech-re)
Az AP egy ember kiszedésére tökéletes a DFG miatt, az AD-val pedig minimum 2 ember döglik meg az ulti + a 200-300as damage miatt ami később 600akat critel.
Cooldown reduction kell? Nashor's tooth -25%, Ghostblade -15%, ezek közül kirakom valamelyiket szituációtól függően, és a runáim miatt ottvagyok hogy 30~ % ami már majdnem eléri a maximum 40-et..
Felőlem pakolhattok AP-t, nekem mindig is a hibrid jött be minden hősnél (Evelynnél is), és nem fogom más leírások miatt megváltoztatni a jóféle buildemet, amivel már több meccset is lehoztam... -
Cat 02 #7218 Custom ja. Hát TF, meg Panth elvileg instant ban vagyis nem is banoljuk, csak nem szabad választani, gyakorlatilag, meg el se éri senki a lvl 6ot gyakran :) -
ronesz #7217 kicsit idegesítő, hogy a sok láma már mindenre ráaggatja, hogy trollkodás, mert nem tudják mit jelent
itt csak pár szép play/makk volt, meg pár faszláma ellenfél -
#7216 TROLOLOLOLOL :DDDDD kurvajó -
unusual #7215 Ezen szakadtam! :-) -
#7214 Miért?:D TF meg egyszerűen beteleportál az ultijával :D Akárcsak pantheon, amúgy hol található ez a játékmód? Custom? -
gtronic #7213 ez rohadt jó! tipikus troll feeling : DD -
Cat 02 #7212 Shaco, shen, eve instant ban :p -
Cat 02 #7211 -
#7210 ez fasza, csak kár h fogalmam nem volt kivel menjek, enemybe meg ott volt Shaco,Eve,TF ezek meg kurva jok ide, föleg Shaco tényleg -
#7209 most játszok, épp tölt, nem értem teljesen de majd kiderül milyen :D -
Cat 02 #7208 Őőőő, nem ? Shaco a legjobb erre a játékmódra, nagyon aljas :D
Full zeal shaco. Amúgy szabályok. -
#7207 ilyenröl még nem hallottam de jol hangzik:D kiprobálnám -
Ariakus #7206 Utóbbi pár meccsen kipróbáltam Alistair-at és bár eddig is hasznos championnek tartottam most egyenesen a kedvencemmé vált. Lane-n és teamfightokban is jó plusz gank-nél sem elhanyagolható. Headbutt skillje viszont nagyon kétélű, ha az ember rossz felé üti ki az ellenfelet akkor meg is mentheti, ezért szoktam azt, hogy falhoz vagy oldalra fejelem az ellenfelet.
Heavy cooldown reduction -os support itemekkel (CDR shoes, Randuin 's Omen, Shurelya, Soul Shroud stb.) nagyon hasznos tagja lehet egy csapatnak. -
#7205 Fogsz 1 ezrealt és kész nem?:) -
Cat 02 #7204 Fun játékmód (mármint a Draft racing, sajnos elírtam). Az lényege, hogy be kell rohanni az ellenfél spawnjáthoz és ha odaérsz 1 pont. Nem lehet lanezni, csak jungleben menni, ott se lehet miniont ölni, szóval kb 30 percig lvl 6 alatt leszel :! -
#7203 -
#7202 Corkihoz visszatérve: sikerült néhányszor jó itemeket venni, jó statot csinálni, de sajnálom, hogy 0.5 a scaling a skillekhez. Endgame-ben, amikor mindenki ezreket lő, Corki csak 500 körül. Midgame-ben nagyon darál ha elfeedelnek, de end gameben... Sajnos sokan mennek az ilyen 1000eket ütő trynda, yi, vayne stb championokre, amik ellen esélyem sincs nagyon. -
#7201 azmi? -
Cat 02 #7200 Drafting mód elég jó :D -
#7199 hétfő este-kedd-szerda reggel
Valamikor ilyenkor... -
unusual #7198 Ez nagyon LOL ;-D -
#7197 Mikor cserélődnek az ingyenes championok?
-
#7196 TROLOLOLOIL :D:D:D:D FAIL -
#7195 :D -
#7194 Durva. -
Cat 02 #7193 Ahhh
-
Cat 02 #7192 Vagy mert bszhatod az armorod ellene :) -
Eftörsokk #7191 nálatok működik custom game refresh funkciója? -
B52Yami #7190 Engem a menekülés nem érdekel, azért van a tank meg a support, hogy ne kelljen, inkább kergessem az enemy-t a skilljeivel és azért legyek "op". Volt, hogy a 6. percben volt 5 killem... -
#7189 Nem azért OP, mert nagy a damage, hanem mert e mellé rengetegféle képpen tud elmenekülni: Elgurul, visszalök, elstealthel.
Mondjatok már még egy olyan DPSt... aki ennyi mindenféle képpen el tud menekülni. Gyakorlatilag az összes skilljével el tud menekülni.
(És akkor még a passiveját nem is melítettem) -
B52Yami #7188 Vayne mellé rakj be 1 brand-et, 1 jó tankot 1 jannat meg 1 jó offtankot, mondjuk morde-t. :) Vayne szerintem azért op mert,ha nem tudod focusálni, hatalmas dmg-et oszt jó cumó nélkül is.