53877
-
#9387 Hát 1v1ezni nemérdemes vele semmiképp se. Én próbáltam párszor és mindig +ban végeztem kill/deathben... -
#9386 Hali.
gondolkozok hogy megveszem Jax-at de gondoltam előtte megkérdezem jó ötlet-e:D
http://www.youtube.com/watch?v=2m2YNMHQ62c ez alapján elég jónak tűnik. -
zorovpeter #9385 Na engem már sorban állni se ereszt vissza, jó volt amíg tartott... -
#9384 High elo-n udyrt gondolják szar junglernek egyébként -
#9383 Igen de csak a következő free champion váltásig! :) Szerintem megéri megvenni. -
Ariakus #9382 High elo-sok is szarnak gondolják Galio-t. Amikor kijött állítólag jó ideig OP volt de most egy szar és senki sem mondta, hogy tank de még off tanknak is gyenge mint a bűn a jelenlegi állapotában. Udyr jó jungler nem is azt írtam, hogy full szar karakter csak azt, hogy sok helyzetben használhatatlan mert egy ranged skillje sincs. -
#9381 Annie az a kis lány nem ? Az van alapból. Lehet nem jól tudom. -
#9380 Akkor AP-t játszol..ajánlom 1800 IP-ből Annie-t, Fiddlesticks-et :) -
#9379 Katarina-val vagyok -
#9378 Milyen karaktereket játszol? Mage, tank? Esetleg AD carry? -
#9377 Championt hülyeség. RP ből csak skint. -
#9376 1800 Influence Pontból vegyek valami championt ? És ha igen melyiket ? Vagy inkább még gyűjtsek ? -
ronesz #9375 galio inkabb egy ap offtank/carry, aki főleg magic heavy csapatok ellen jó, nem pedig egy sima tank, ezért gondolja a sok láma hogy szar
udyr pedig egy teljesen jó jungler, ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy annie egy tök szar kari, ha valaki jungleözik vele -
#9374 Heimer és Yorick jelenleg semmire nem használható. Galiot legalább kitudod buildelni, hogy csináljon valamit :P -
#9373 Azért udyr elég idegesítő tud lenni..igaz dreamhacken nem láthattuk ennek is meglehet az oka. Én utálom még így is. Heimer csak solozni jó a kis szarjai miatt + bokorban gankelni. Toltam már vele quadrát is egy kombóból mikor ingyenes volt, de nem az én játékstílusom...yorick viszont tényleg fostalicska xD -
Ariakus #9372 Távolról sem igaz, sztem Galio az aki nem ér semmit plusz sok helyzetben Udyr, főleg ha vki lane Udyr-t játszik vele. -
#9371 Kb egyik se ér...semmit? Mármint...tényleg majdnem a két leghasználhatatlanabb hero :P -
BaSSeR #9370 Heimer szerintem nagyon erős. Nem véletlenül van vele a legjobb winratem ... -
Ariakus #9369 Úgy beszélsz mintha ez a két hős lenne a leggyengébb. -
ronesz #9368 biztos beownolta egy yorick vagy heimer, most meg sír mert full balfasz -
#9367 Kajak mondd már el mi nincs balanceolva ^^ -
#9366 Mi az ami nincs balanceolva? Mesélj a problémáról... -
#9365 hát ez vicc ez a játék,már játszottam betaban is de azóta csak roszabb lett, elég durván unbalanced.. gyerünk nethuszárok lehet osztani az észt hogy lama vagyok stb, de mindenki tudja hogy unbalanced és hogy vicc az egész -
unusual #9364 Akit érdekel én ma megyek Lurdy-ba egyeztetni Becup ügyben. CS 1.6-ban indulunk az tuti. Meg kérdezem a szponzort,hogy LOL-ba akarnak e csapatot szponzorálni. -
#9363 játszottam rankedot, lanewick top voltam, eléggé ownoltam mindenbe malphiteot, gankelni se tudtak semmi, szal nagyon jol ment fent,DE lent közbe egy caitlyn amumu páros volt nálunk, enemybe urgot,sona és urgot 11-0 volt mikor először ránéztem a statokra o.O mondom mi a büdös szar ez? és caitlyn 0-8, jarvan(jungle) 0-7, feedeltek,bénák voltak, és ki is kaptunk mert feladták, pedig egyébként engem alig bírtak megölni még 5en is, aztán jön megint egy DE nem vont le ratinget :DDD loss forgiven -
#9362 Én mondtam :D ha early gameben van rod of ages-ed akkor vége a meccsnek kb :DDD -
#9361 Gyerekek ez a Singed egy vadállat. Kipróbáltam, első meccsen rögtön 3-0-4, enemy surrend 20-nál. -
#9360 Hozzáteszem ezzel a builddel nem biztos hogy alázni fogsz, de ezek ajánlottak. Minden build szituáció függő igazából, amihez ismerned kell mit tudnak az ellenséges hősök, és mivel lehet őket counterelni. -
#9359 kezdésnek amplifying tome, + mana poti és W-t raksz neki (draint)
Későbbi core itemek :
Sorcerers shoes
Abyssal scepter
Rabadons deathcap
arcangel staff
rod of ages
banshee's veil vagy akármilyen defenziv item
Rod of ages helyett lehet crystal sceptert is rakni hogy lassítson mindened ;) Ráadásul 500~ hp-t kapsz belőle ami elég jó.
Ha kevésnek találnád a drainből visszajövő hp-t akkor pedig rakj neki hextech revolvert (elég jól javítja a healt)
-
#9358 Na, megvettem Fiddlestickset, hátha tudom idegelni én is az ellenfeleimet. Viszont miket pakoljak neki? Nézem a buildokat, de itt is érdeklődnék. -
#9357 Armort, egyébként attól függ milyen az enemy, Thornmail nagyon jó neki W spellje mellé, de persze csak ha van enemybe olyan AD aki sebez keményen -
zorovpeter #9356 Mindent meg lehet venni a nyert játszmák során nyert IP-ből, kivéve a skineket, de azok csak a játék kinézetén változtatnak. (értsd: más lesz a hős kinézete). Amennyire én tudom.
Ha majd belejössz, játszhatunk együtt is. -
zorovpeter #9355 6-5-22 Rammus-al az előző meccsen, ti mit pakolnátok neki? (Ugye tanknak megyek). -
#9354 Üdv! Új player vagyok elkezdtem a tutorialt egész tetszetős. A kérdésem viszont az lenne h ez hosszabbtávon is játszható lesz ingyen vagy ha komolyra fordul a szó akkor ígyis ugyis venni kell majd a shopban itemeket? Előre is köszi! -
zorovpeter #9353 Ezt mondtam én is, nem lenne rossz, ha 2-3 ezer forint lenne a játék, minden kapható lenne IP-ért (skin is) és mondjuk loss-ért nem járna IP. -
Dobronski #9352 Busy. :S Miért nem egyszer fizetős ez a játék? -
zorovpeter #9351 Köszi, amúgy server busy. -
#9350 https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmWgp7Ro_e86dFFUck53dmlJbGp0NXl5dVBRckRTalE&hl=en_US&authkey=CMCqsq0K#gid=0 -
#9349 mondjuk ilyen flash meg ilyenek nem mennek, meg igazából ötletem se nagyon van, lehet jobb lenne a bannerműhelybe kérni(ha van még olyan), meg akkor már egy házigazda is lehetne, a trollkodás elkerülése végett :) -
#9348 én régen csináltam logókat, bannert meg hasonlót, de nem tudom, hogy még mindig menne-e, majd lehet nekiülök valamikor