53877
0MWkPbn.jpg
  • Czdano
    Egyszer mindenkinek kell játszania! ^^
  • ronihun
    össze vissza, komolyan nem értem, az a baj h soha nem egyértelmű hogy mi van, streamen játszanak, nekem busy, után megnézem késöbb nekem is jo már, játszok egyet ledob, busy, de mégis beenged és 3 orás queue :D vicc
  • TruckerDave
  • unusual
  • Különc
    Nem megy megint
  • BaSSeR
    Server status busy....
  • CharrDen
    Jaja, azt mondják hogy ők se kaptam és nekik is kell... De ők legalább tudnak játszani...
  • FrostBite
    Linkeljétek már be pls azt a postot ahol ezt olvastátok, mert én átrágtam magam az amcsi fórumon, de sehol nem találtam azt, hogy kaptak volna 350RP-t, sőt épp az ellenkezőjét láttam,ők is követelik az RP-t...
    Vagy csak én vagyok vak.
  • ronihun
    ja én is olvastam:) grat riot, szerintem mi azért nem fogunk kapni, max nekünk a szerver hibák miatt fognak adni, magyarul amerikaiak jobban járnak megint...
  • Fabio Capello
    de, az amcsik. :|
  • ronihun
    ja, rossz accountomon néztem :D nem is kapott senki 350et..ok sorry
  • ronihun
    van 350 RP-m tudni lehet h ez most a 200k viewer miatt, v a szerver bajok miatt van? egyébként az a baj h 90 RP-m alapból volt, szal ha most 350et kaptam akk hiányzik 90 rpm...
  • Zeros
    Ahogy nézem nem sokat vesztettem a 3 napos bannommal :D
  • Gubberx
    lehetetlen belépni :S
  • CharrDen
    Amúgy a Tribunalnál napi hány eset után kapok IP-t?
  • FrostBite

Bocs az előzőt elcsesztem. :D
  • FrostBite
    <iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/HKyX7x3xRyw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
    Legjobb rész 2:20
  • Luciferke
    Töröld a cachet és jó lesz
  • Krysael
    Mikor frissítik az Account infókat?
    Má vagy 4 napja harmincas vagyok de még mindig nem enged be a Tibunalba.
  • BaSSeR
    Hmm gp tényleg eléggé op lett. Még jó hogy velem volt.
    OFF: addig ott a dungeon siege 3 pl:D
  • SzirmosSzisza
  • jazzy
    Tele a hócipőm az ilyen senkiháziakkal, hogy afkol champion selectnél rankedben, nem lép ki, elbukjuk miatta, stealel 3 killt és ugat hogy ő volt a legjobb player a csapatban.. diablo 3, könyörgöm, gyere már ki hadd töröljem le ezt a 80% rakás szar communityvel megáldott fost.
  • csulok007
    köszönöm
  • crackyS
    http://www.leagueoflegends.com/news/league-legends-v100120
  • Fpocok
    PAtch note? Hivatalos oldalon.
  • csulok007
    hol lehet meg nézni h miket változtattak?
  • TruckerDave
    Én még azt se bírom megvárni, mer olyankor mindig egy kis idő után kidob, hogy busy a szerver azt majd később.
  • jazzy
    Gangplank overbuffed.. ha 25 percnél tovább tart a game akkor 1k+-t üt. Elmenekülni nem lehet mert item nélkül passzívból lassít.
  • Gubberx
    örülj hogy csak annyi :D
  • Fabio Capello
    Istenem, nem hiszem el hogy csütörtökön háromnegyed egykor 35 perces queue van...
  • Fabio Capello
    Az is a bug miatt halt meg annyiszor.
  • SzirmosSzisza
    Evelynnel vajon fog valaki játszani ezek után ? :/
    Vagy mindenki vár míg kijön a teljes stealth remake ?
  • jazzy
    Kiléptem és most updatel, ezmi, patch nélkül engedett be :D
  • jazzy
    és existing gameben vagyok :(
  • jazzy
    Beléptem 1 gamebe, elindult, betöltött, kilépett, és waiting for stats.. :DD
  • Luciferke
    Nekem is lassan szedte, aztán engedtem a p2p-t addig még nem végez, és sokkal gyorsabb lett!
  • Essencia
    Sziasztok, a patchet csak nekem szedi ilyen halál lassan?
  • Fpocok
    Hmmm... ezek szerint olyan balfaszok, hogy olyat is beleraktak a patchbe, amit nem is akartak kiadni... ezért nem volt benne patch note-ba.

Hello everyone,

The Kayle changes have been hotfixed from live. They were not currently ready for release, and are scheduled to release the following patch.

We apologize for any inconvenience this may have caused.

If you have any questions, I will try my best to answer them here.

-Shurelia

I'll be answering any questions in the pvp.net channel "KayleHotfix"".
  • Fpocok
    Úgy látszik most küldik ki az újabb kört... ahhoz képest hogy azt mondták, hogy hetente adnak ipt...

"
    Greetings Aullah!

We are pleased to inform you that the rest of the Tribunal has affirmed your judgment on 191 cases today! As compensation for your service to the League, your account has been credited 955 Influence Points. "
  • pluhi
    Yorick bugos, az oké, nincs respawn. Lentebb az átlagosan 25 secenként haló Nocturne kemény. (nincs is 25s, ha az elején vásárolgat meg mire kiér a torony alá...)