53877
0MWkPbn.jpg
  • ronihun
    lee sin balanced már amióta kiadták, legalábbis sztem, rumble volt op, kicsit még most is az.

Egyébként hihetetlen, megint olyan csapatot kaptam, h beszarás, simán nyerhettünk volna, ellenfélbe viszont fiddle annie volt és mindig beálltak a két ultiba, meg 2v5be nekirohantak az ellenfélnek mert valakinek kevés hpja volt, a focus borzalmas volt, pedig eleinte jonak tünt a csapat, nem tudok ma nyerni ez van :D
  • Grr1234
    Connection failure unable to connect to the pvp.net server felirattal kidob 20 perc queue után... Pedig haver accába rögtön felengedett. :(
  • jazzy
    Vayne op, Lee Sin up, Rumble balanced.. - Volt, amikor megjelent, azóta persze csiszoltak. Jó talán rumble ultija kicsit op, de összességében szerintem nem.
  • Eftörsokk
  • Eftörsokk
    na, volt valaki olyan merész hogy be próbálja a sírásót?:)

megnéztem a spotlightot, de ennyire gyenge bemutató vidit rég csinált phreak szvsz

• Zeros
    a ddos kifogas egy jo kifogas volt a community 95% nak mert fogalmuk sincs hogy mit jelent, elolvassa a hírt azt aszondja hogy hmm hat hogylehetnek ilyen balfaszok h nemtudjak megvedeni a servereiket, na mind1 nem az o hibajuk, de tok rendesek legalabb adnak cserebe egy kis Rp-t

ami problema a lollal az egyetlen egy dolog, amit meg a jatek elinditasa elott csinaltak, szarul van megirva az egesz program, kezdodve azzal h nem tudtak egy normalis klienst csinalni hanem fogtak egy marek fost felkentek az adobe airre, majd a barnat atszineztek h megse ugynezzen ki mintha egy felig csak kutyaszart dobaltak volan egyik irodabol a masikba
    Ennek ellenere van egy "mukodo" jatekuk meg serveruk, amire egyre tobb ember akar felcsatlakozni csak hat az nem birja, mert szar az egesz ugyahogy van, de csinalni egy teljesen ujat evekbe telnek foleg ugy hogy melette a szarbol epitett varukat probaljak toldani foldani.

Us serverek eu-n csinaltak azt a szajbakurt tehermentesito server parkot amit mendket regio kisegitesere hoztak letre, csak hat eu-nak sokkal nagyobb szuksege volt ra, mig us nek kb semennyi, de mind1 csinaljuk meg itthon egyszerubb, egyszer mar rabiztak a dolgot a franciakra, azota is szar az egesz, btw meg mindig a goa uzemelteti a szerverek nagy reszet de az 1 evvel ezelott jelmezes balon gyorsan riot kosztumot adtak mindegyik beka evo retardaltra es mostmar a kutyat se erdekli h riot vagy goa, mert nincs is a koztudoattban h az egesz csak szemfenyvsztes volt. volt egy szerzodesuk a goa val amire hivatkoztak mikor a sirt a kommuniti? mitortent vele? gyanitom semmi, de hat kenyeret es cirkuszt a nepnek es mindnenki happy h kiul a szenatusba lofaszt nem erdekel. Es igen visszaterve a serverekre ugy csinaltak meg h random dobja oda a jatekokat, betoltak a tobbi server koze barmi fele gondolkozas nelkul igy ugyanakkora eselyed van h us-t kapsz mint franciat vagy nemetet.

Es egyebkent minel tobben mondjak h ez mekkora egy szar jatek nekik ennyi volt, annal jobb lesz az itt maradoknak, riot ezzel nem sokat veszit, ha regi jatekost veszit aki meg nem koltott a jatekra ezutan se fog, vagy csa minimalisat koltene, ha olyat veszit aki mar koltott akkor meg kiafaszt erdekel fizetett tavozott mar megerte, ha viszont jonnek ujabb es ujabb emberekek azok joval tobb penzt hoznak a kasszara mert ha azt akarod hogy ne keljen fel evig farmolnod mire lesz normalisan feltottott 10 rune paged es meglesz a herok egy resze is akor az bizony sokba kerul.

ui.: a legszebb az egeszbe hogy a community azon resze aki a legjobban sir meg egy kurva centet nem koltott a jatekra

ui2.: barcsak lenne havidijas legalabb mukodnenek a serverek es kevesebb retardaltal talalkozna az ember
  • ronihun
    utobbi meccseimen megint olyan csapatokat kaptam, nem vesztettem ennyi gamet már régóta ...
  • BaSSeR
    Hát, pl egy vayne+janna kombó ellen nem sok esélyed van...
  • SzirmosSzisza
    Lee Sin OP ? :o
  • crackyS
    vaynet agyon nerfeltél, vagy még most is lehet vele ölni?
  • FrostBite
    Azért látszik is a fórumon, hogy a RIOT ezzel a postal betömte a száját a fórumozók 60-70%-nak , itt sajna azzal kezdődött a baj, hogy elkezdtek free RP-t osztogatni, mert onnantól kezdve megadták a fórumozóknak azt az esélyt, hogy követeljenek valamit a szar szerverekért.Nem akarom ismételni azt a mit előttem leírtak, de pontosan az lesz, hogy ezzel csönd lesz egy darabig, és amikor ez "elfogy" idedobnak megint egy kis "darabot" oszt csókolom, de szerver nem lesz jobb.(remélem tévedek)
  • Grr1234
    Hidd el, nem emiatt fogsz szenvedni...
  • jazzy
    Nem is.
  • angyal2232
    oh akkor le se töltöm újra a játékot nemérdemes vele szenvednem :)
  • jazzy
    Nem. 3 új herobol kb 1 balanced 1 op 1 up.. gondolok itt pl Rumble, Lee Sin, Vaynere.
  • Grr1234
    Igen. Habár Yorickról azt hallottam, hogy így is szar.
  • angyal2232
    hello, régen rengeteget játszottam ezzel a játékkal de ahogy nerfelték tavaly shacot abba hagytam.. valaki árulja már el nekem hogy még mindíg ugy megy hogy kiadnak egy OP hőst ami 2hétig nagyon OP aztán lenerfelik és így tovább?
  • jazzy
    Mert délelőtt van? Csoda, minden délelőtt megy. Majd délután, amikor hazaérnek az emberek szar lesz.
  • CharrDen
    Félre ne érts, nem akarom védeni őket, úgy leszarnak minket ahogy csak lehet,de MA (lekopogom) jól ment minden nekünk. 5en tudtunk játszani, nincs chat probléma, nincs sor, beenged, nem volt amerikai szerver stb
  • CharrDen
    Az is lehet, hogy csak 1szer volt DDoS támadás lol ellen, de annyira szarok a szerverek, hogy csak most kezdenek újra felállni rendesen.
  • BEAST #9247
    És te ezt komolyan el is hiszed? A probléma nem új, már hónapok óta gondok vannak a sorban állással és a laggal( ezért van, hogy néha us serveren kötsz ki eu oldalról is).
    Valóban volt egy DDOS támadás hullám pár játék ellen és akkor azonnal be is jelentették a legtöbbnél (ahogy a LOL-nál is), de kétlem, hogy heteken át csak a LOL-ra koncentrálnának.
    Amúgy is, vajon miért van az, hogy az US LOL teljesen jól működik, míg az EU LOL mindig is szarabb volt szolgáltatás terén?
  • Czdano
    +1. Kitörölhetem a p*csám az RP-vel, fix, laggmentes szervereket akarok...
  • Czdano
    Edit: We will begin distributing the 550 RP on June 24th and we currently anticipate all RP to be distributed by July 1st.
  • SzirmosSzisza
    Elolvastad mi volt a probléma ? :)
  • B52Yami
    Baromi türelmes ember vagyok amúgy, de már engem is kezd bosszantani, hogy egyszerűen, nem az hogy solo-zni nem tudok(nem is akarok), hanem 5-en haverokkal nem vagyunk képesek összehozni egy értelmes party-t, mert valakinek mindig valami rossz...1h que, vagy sesion closed, server busy stb-stb. RP-sem érdekel, azt akarom, hogy gondolkodás nélkül belépjen a játék és nyomhassak a play gombra.
  • byzhouse
    akkor is megkapom a pontot,ha csak server is currently buziig jutottam el az elmúlt 2-3hétben?
  • CharrDen
    Nagyon remélem minél korábban, kell az az Anivia... Ami persze PONT most van feleáron, vagy egy rossz érzésem hogy pont lefogok róla csúszni. :/
  • byzhouse
    mikor kapjuk meg az rp-t?
  • BEAST #9239
    Nem kell az rp-jük, azt tudok venni ha szeretnék. Inkább azt mondják meg, hogy nagyjából mikorra tervezik a problémák megoldását mert ez már kezd egy kicsit elhúzódni.
  • crackyS
    van most 513, akkor lesz elegendő 975-ös champra, vaynet veszem sztem
  • SzirmosSzisza
    Ehh, akkor 1700 ingyen RP és lehetne 3000 is ha nem vagyok hülye, cool :D
  • jazzy
    Ezzel elintézve a balfasz community még 1 hónapra, utána ismét jön 1 hónap cry rp-ért, 3 hónapra rá megint 500 rp. Addig meg nem tudunk játszani.
  • Gubberx
    kisujjukat nyújtják és az egész karjuk kéne.... Örülj hogy kapsz valamit
  • BaSSeR
    Eddig éppen túl kevés RP-t adtak nekem a 475 ös skinek megvásárlásához, most a +550 éppen kevés a 975 öshöz...
  • ronihun
    "550 RP to every summoner who has logged in between 12:00 a.m. CEST on June 1st, 2011 and 11:59 p.m. CEST on June 23rd, 2011"
    na jólvan, nagyon helyes
    itt a teljes post
  • Fpocok
  • zorovpeter
    ::D:D:D:D
  • Fec papa
    Troll'd :D
  • Fpocok
    Látszik nem érted a viccet. Olyan hülye vagy, mint a seggem.
  • Czdano
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Trololol :D

Amúgy nem írták már hogy mikor javítanak a körülményeken? Amíg ilyen az egész, én nem merek rankedezni >.<