53877
0MWkPbn.jpg
  • ronesz
    LOL. LOL. LOL. LOL. LOL. LOL. LOL. LOL.
    szovegertelmezes 1-es, leulhetsz
  • Fec papa
    Elköltötték a karbantartók fizetését a Dreamhackre. :)
  • Czdano
    Egyből beengedett..várok egy kicsit, nem merek játékot kezdeni -.-. Egyébként mióta is ilyen a szerver? 3-4 hete? Mi történt? Nem hiszem hogy ennyi játékos jött volna.
  • Fec papa
    Végre bejutottam pedig Gandalf nem akart átengedni, de csak sikerült. :)
  • Fec papa
    Na most online, kitudja hány másodpercig?! :D
  • TruckerDave
    Nekem sajna még buzi a szerver. Mindig este lenne időm játszani, és erre mindig busy.
  • Fec papa
    Jó neki, remélem jövő karácsonyra azért megjönnek a beígért német szerverek. :)
  • Grr1234
    Engem meg fél óra server busy után retrieving data from servernél kidob timed out pvp.net client izé miatt. :(
  • Fpocok
    haverom is azt mondta, hogy instant belépett.
  • Fec papa
    Már csak azt mond meg hogy hogyan csináltad. :)
  • Fpocok
    wow ban már rég nincs queue...
  • ronihun
    wow login queue nélkül bejutok, mi történt? ez csak valami hiba lehet
  • BaSSeR
    Hurrá be tudtam jelentkezni! És nincsen shop:D
  • ronihun
    se ujrakezdeni nincs kedvem, se lámákkal játszani folyamatosan, se 200as ms-sel játszani, szal inkább maradok EU-n, azt ha nem jó nem játszok, nem érdekel már annyira
  • Eftörsokk
    jó, persze, mire eljutok addig hogy beírjam már működik :)
  • Eftörsokk
    XD már official site-se működik
  • jazzy
    Menjünk mind, omoljon össze az us is
  • Czdano
    Na jó 10 perc várakozás után kidobott "server is busy-vel" Go US szerverre ;p (hozzáteszem mindenki 200as pinggel tolja, annyian átjöttek EU-ról)
  • Czdano
    Igen közben rájöttem hogy előző patchben módosították 5-re, és többet sebez..Failed. Nempara, így is körbemegy mindenkin jóesetben :D
  • jazzy
    Dark Wind: Bounces changed to 5 at all ranks. Silence duration 1.5 at all ranks. Leveling the skill increases base damage. Large increase to AP ratio.
  • Czdano
    Nem véletlen pattan a silence 10x, pont ezért hogy ne kapjon semmit se. Fiddle-el a következőképp kell teamfightba menni : mikor elindul az egész, ulti cast, a legerősebb carry-re fear , ezután silence a tankra/supportra (igazából mindegy) majd a fearelt carry-re mehet a drain. Eléggé aggasztó mind az 5 embernek mikor közéjük robbansz és rajtuk van a silence...
  • crackyS
    kell rá valamit nyomni pl. stunt, hogy draint ne tuja elsütni, nekem megvan fiddle, lehet vele szórakozni mert kb. full hp-ról leszeded enemyt 1v1-be, úgy hogy nem csökken az életed (drain 5mp-ig tart, kék buffal vmi 4,6sec körül van cd-je 5. szinten)
    de cho gath-ot nem tudtam megölni, knockja miat
    ha meg nincs jó CC-d akkor gankolni kell,
  • ronihun
    csak most láttam, hogy SK-sok új lineupot csináltak, aki nem tudná annak leírom, tehát akiket elküldtek: Sleezy,Alth0r,nRated,Farfain,LimeLight,Severus

és az új tagok:Nyph,Candy,WetDream
    tehát a csapattagok:Nyph,Candy,Wetdream,Wickd,oce,Falli

érdekes lesz így, mondjuk candypanda nagyon jó ad carry, hanem a legjobb jelenleg, érdekes lesz, ja és WetDream lesz a team captain :)
  • BaSSeR
    Én alapból utálom a free karaktereket rankeden. Valahogy mindíg én kapom a nab oroszokat, akik top solo lanen 2 en vannak és ww vel pl 4-22 es statot csinál. És én vagyok a moron, mert le nab oroszozom...
  • FrostBite
    Remélem az utóbbiban nem lesz igazad, még véletlen se.:D Elég volt egyszer, és még az is sok volt :D
  • BaSSeR
    Én eggyel találkoztam, ő solo lanen volt, majd kellemes előnyben lévő csapattal csinált 6-1 es statot.
  • Czdano
    Nem érdemes szerintem de próbáld meg...eddig ötöt láttam összvissz játszani, és fullgearrel, lategamebe szart se ért. Persze lehet rosszul használták..de nem tűnik nagy számnak

Btw ha így folytatja a riot akkor lassan már ingyen rúnaoldalakat fog osztani, vagy unlockolják az összes championt -.-
  • jazzy
    :D ez egy fosadék
  • Grr1234
    Bírom ezeket a Hitleres videókat.

• Czdano
    Egyszerű : Vedd meg te is, és nyerj.
  • Maak
    unavailable
  • Maak
    server busy
  • Maak
    pedig ugy belepnek, hogy megvehessem yorickot amivel talan sosem fogok jatszani
  • TruckerDave
    Nekem már unavaible :D
  • Maak
    nekem peccs utan busy volt, egyszercsak valaki irta forumon, hogy most online,kliens elindit 3 oras queue 2-3 per utan busy, ujraindit 1 ora 27 perces queue,2 perc utan busy, megint ujrainditottam es alig 12 perc mulva bent is vagyok...hacsak...
  • BaSSeR
    Letelt a queue és server busy...
  • tommyknockers
    Szavak nincsenek rá, se kifejezések, hogy mennyire gyűlölöm, és egyben rühellem Fiddlestickset. Mikor őt kapom ellenként, mindig veszítek.
  • TruckerDave
    41 perc múlva bent is vagyok xD
  • BaSSeR
    És aztán kap egy full orosz csapatot és kilép...
  • TruckerDave
    Nekem most onlyne :P