53877
-
ronesz #9227 LOL. LOL. LOL. LOL. LOL. LOL. LOL. LOL.
szovegertelmezes 1-es, leulhetsz -
#9226 Elköltötték a karbantartók fizetését a Dreamhackre. :) -
#9225 Egyből beengedett..várok egy kicsit, nem merek játékot kezdeni -.-. Egyébként mióta is ilyen a szerver? 3-4 hete? Mi történt? Nem hiszem hogy ennyi játékos jött volna. -
#9224 Végre bejutottam pedig Gandalf nem akart átengedni, de csak sikerült. :) -
#9223 Na most online, kitudja hány másodpercig?! :D -
#9222 Nekem sajna még buzi a szerver. Mindig este lenne időm játszani, és erre mindig busy. -
#9221 Jó neki, remélem jövő karácsonyra azért megjönnek a beígért német szerverek. :) -
#9220 Engem meg fél óra server busy után retrieving data from servernél kidob timed out pvp.net client izé miatt. :( -
#9219 haverom is azt mondta, hogy instant belépett. -
#9218 Már csak azt mond meg hogy hogyan csináltad. :) -
#9217 wow ban már rég nincs queue... -
#9216 wow login queue nélkül bejutok, mi történt? ez csak valami hiba lehet -
BaSSeR #9215 Hurrá be tudtam jelentkezni! És nincsen shop:D -
#9214 se ujrakezdeni nincs kedvem, se lámákkal játszani folyamatosan, se 200as ms-sel játszani, szal inkább maradok EU-n, azt ha nem jó nem játszok, nem érdekel már annyira -
Eftörsokk #9213 jó, persze, mire eljutok addig hogy beírjam már működik :) -
Eftörsokk #9212 XD már official site-se működik
-
#9211 Menjünk mind, omoljon össze az us is -
#9210 Na jó 10 perc várakozás után kidobott "server is busy-vel" Go US szerverre ;p (hozzáteszem mindenki 200as pinggel tolja, annyian átjöttek EU-ról) -
#9209 Igen közben rájöttem hogy előző patchben módosították 5-re, és többet sebez..Failed. Nempara, így is körbemegy mindenkin jóesetben :D -
#9208 Dark Wind: Bounces changed to 5 at all ranks. Silence duration 1.5 at all ranks. Leveling the skill increases base damage. Large increase to AP ratio. -
#9207 Nem véletlen pattan a silence 10x, pont ezért hogy ne kapjon semmit se. Fiddle-el a következőképp kell teamfightba menni : mikor elindul az egész, ulti cast, a legerősebb carry-re fear , ezután silence a tankra/supportra (igazából mindegy) majd a fearelt carry-re mehet a drain. Eléggé aggasztó mind az 5 embernek mikor közéjük robbansz és rajtuk van a silence... -
#9206 kell rá valamit nyomni pl. stunt, hogy draint ne tuja elsütni, nekem megvan fiddle, lehet vele szórakozni mert kb. full hp-ról leszeded enemyt 1v1-be, úgy hogy nem csökken az életed (drain 5mp-ig tart, kék buffal vmi 4,6sec körül van cd-je 5. szinten)
de cho gath-ot nem tudtam megölni, knockja miat
ha meg nincs jó CC-d akkor gankolni kell, -
#9205 csak most láttam, hogy SK-sok új lineupot csináltak, aki nem tudná annak leírom, tehát akiket elküldtek: Sleezy,Alth0r,nRated,Farfain,LimeLight,Severus
és az új tagok:Nyph,Candy,WetDream
tehát a csapattagok:Nyph,Candy,Wetdream,Wickd,oce,Falli
érdekes lesz így, mondjuk candypanda nagyon jó ad carry, hanem a legjobb jelenleg, érdekes lesz, ja és WetDream lesz a team captain :) -
BaSSeR #9204 Én alapból utálom a free karaktereket rankeden. Valahogy mindíg én kapom a nab oroszokat, akik top solo lanen 2 en vannak és ww vel pl 4-22 es statot csinál. És én vagyok a moron, mert le nab oroszozom... -
#9203 Remélem az utóbbiban nem lesz igazad, még véletlen se.:D Elég volt egyszer, és még az is sok volt :D -
BaSSeR #9202 Én eggyel találkoztam, ő solo lanen volt, majd kellemes előnyben lévő csapattal csinált 6-1 es statot. -
#9201 Nem érdemes szerintem de próbáld meg...eddig ötöt láttam összvissz játszani, és fullgearrel, lategamebe szart se ért. Persze lehet rosszul használták..de nem tűnik nagy számnak
Btw ha így folytatja a riot akkor lassan már ingyen rúnaoldalakat fog osztani, vagy unlockolják az összes championt -.- -
#9200 :D ez egy fosadék -
#9199 Bírom ezeket a Hitleres videókat.
-
#9198 Egyszerű : Vedd meg te is, és nyerj. -
#9197 unavailable -
#9196 server busy -
#9195 pedig ugy belepnek, hogy megvehessem yorickot amivel talan sosem fogok jatszani -
#9194 Nekem már unavaible :D -
#9193 nekem peccs utan busy volt, egyszercsak valaki irta forumon, hogy most online,kliens elindit 3 oras queue 2-3 per utan busy, ujraindit 1 ora 27 perces queue,2 perc utan busy, megint ujrainditottam es alig 12 perc mulva bent is vagyok...hacsak... -
BaSSeR #9192 Letelt a queue és server busy... -
#9191 Szavak nincsenek rá, se kifejezések, hogy mennyire gyűlölöm, és egyben rühellem Fiddlestickset. Mikor őt kapom ellenként, mindig veszítek. -
#9190 41 perc múlva bent is vagyok xD -
BaSSeR #9189 És aztán kap egy full orosz csapatot és kilép... -
#9188 Nekem most onlyne :P