53877
-
#9307 Gyors, tanky jungler, aki kitud focusálni egy embert viszonylag messziről (kb olyan távról elkap mint jarvan ulti) -
#9306 én nem tudom mért sztárolják, én már akkor is játszottam mikor nem sztárolták, egyébként, sztem azért mert nagyon jó offtank, vagyis full defense builddel is nagyon erős, persze nem azért mert 1k-t üt, hanem mert nagyon nehéz megölni és attack speedje miatt van azért sebzése rendesen, ultija meg tényleg hasznos, igazából lategamebe egy állat lesz, legalábbis nekem egy csomószor volt olyan h tanky lettem a végére és egy elveszett meccset megfordítottam
#9305: Mercury's Treads-et veszek általában, esetleg ha vmi full ad cspat ellen vagyok akkor ninja tabi, de az ritka, ha lanewick-kel játszok akkor meg sorcerers shoes. egyébként sztem egyáltalán nem lassú, sőt az E-je miatt pont hogy gyorsabb a többieknél -
#9305 Milyen cipőt szoktál neki venni? Egyik nagy problémám hogy kurva lassú, de nem szánom rá sose magamat hogy vegyek neki egy swiftness vagy mobilitys cipőt. -
#9304 Nem értem WW-t miért sztárolják annyira... gyorsan visszatölti a HP-ját, meg fasza az ultija, azt bumm. Magyarázd el, noob vagyok. :( -
#9303 első és eddig azt hiszem egyetlen hős amelyiket úgy vettem meg, hogy nem próbáltam ki az Warwick volt, először valaki mást akartam venni, aztán nézelődtem shopba, megtetszett és hirtelen felindulásból megvettem, akkor nem ment vele egyáltalán, aztán később rájöttem milyen kurvajo és azóta ő a mainem, rankedba eleinte 75-80%-os win ratio-m volt vele :) -
#9302 Sose veszek meg hőst amíg ki nem próbáltam ingyenesen ;) Így nem érhet meglepi -
#9301 Na ezért nem szoktam sose új hőst megvenni egyből. Ez a Yorick akkora egy hulladék hogy nemigaz, kidobtam 6300 ipt. KOmolyan mondom semelyik hősnek nem láttam még hogy alapból ilyen kevés hpja legyen. de elfogadnám, ha mondjuk sebeznének a skilljeim. Ráadásul még a manája is kevés. Szóval aki gondolkozott rajta hogy megvegye, gyorsan felejtse el. -
#9300 szoros, de volt egy összevágás amibe úgy mutatták, hogy mindkettő üti a nexust egyszerre, és mintha egy mp-n múlt volna, de így is mondjuk a playereknek nagyon meleg volt, nem tudták figyelni hol jár a másik -
#9299 Egy turret... azért az szoros szerintem. Én láttam élőben, nagy volt... dehát csak így tudott nyerni ellene az amcsi csapat. -
#9298 ezek tényleg jók -
#9297 igazából annyira nem volt szoros mint amennyire utána mondták, szóval élőbe nyilván izgalmas stb. de egy turrettel vezetett a TSM -
#9296 Twitch odamegy fél HP-val cigánykodni. :DDD -
#9295 Ez hatalmas! :D
Elnéztem volna még egy pár percig. -
#9294 -
#9293 Twitch-ről vélemények? -
#9292 3:16-tól ki látta ezt élőben? :D:D hatalmas
-
#9291 az ilyen gyereknek megnézném az élete h néz ki, gondolom ott ül a gép előtt, rejszol, aztán nem lép be a lol és szétver mindent, meg ugat baromságokat, tiszta szánalom -
#9290 Az az oldal nem ér semmit, egyedül normális postok Aullah videói, megnéztem még ott 1-2 postot, meg 1-2 videót, te jó ég, elsírtam magam. De azért a kommentekbe is beleolvastam és aztán sírtam tovább :)
Csinál egy teljesen unalmas videót, amiben 1 darab normális kill sincs, se csapatjáték, se poén, semmi de semmi értékelhető, kiposztolja, 15en gúvadt szemekkel írják, hogy ILYEN JÓ VIDEÓT MÉG NEM LÁTTAM (akkor milyet láttak?), 2 odaírja, hogy unalmas volt és olyan szinten leoltja őket a készítő, mintha legalább nobel-díjas művére tettek volna kifogást. -
#9289 Nem kell aggódni, a LoL-hungarys MODERÁTOROK szerint ez teljesen normális XD Azért nem levágós, hogy hány évesek üzemeltetik és ,hogy milyen a szint :P -
#9288 Idézek a topicból:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rákos faszé nem lehet megcsinálni a kibebaszott geci szervert, a homlokon térdelt kurva isten verje bele a faszát a deszkán baszott félcsöcsü anyádba, rászarok a hátatokra és habosra csapkodom 1 rozsdás láncal
:DD
-
#9287 Jah, végülis nem égő a magyaroknak a dolog..abszolúte XD Kis 16 évesek csinálták a topicot. Apuci pénzéből befizetett 1-2× aztán most verte a nyálát. Grat nekik :D -
Tababo #9286 jogosan -
#9285 Vkinek elpattant az agya :DDDD -
#9284 lol -
#9283 -
#9282 -
#9281 30 perces queue utan bejutottam, gondoltam belepek a shopba, erre session closed valami adobe air hibaval, ujabb 25 perces queue utan server busy...nc -
#9280 Server busy.
MINŐ VÁLTOZATOSSÁG BASSZAMEG. -
#9279 Nem jár ide véletlen egy "Túrha" nevű értelmes ember? Ha látjátok ingame messze kerüljétek el. -
#9278 Ráfér, mivel lószart se ér, de mindenki vele megy "mert új" -
#9277 a tribunal eddig is szar volt -
#9276 "The Tribunal is currently in recess, please return later to vote on summoner case files. "
Fasza... már a tribunal is szar. Két punish után ezt kaptam... -
#9275 Yorickot lehet buffolják: http://clgaming.net/redtracker/topic/7369/?p=1 -
#9274 Igen. -
#9273 550* -
#9272 Ez így igaz, max apuci pénzéből fizetnék.
Amúgy ha valaki kap 350 RP-t, szóljón itt kérem, legalább lássuk ha elkezdik. -
#9271 Ja, WoW is tele van intelligensebbnél intelligensebb emberekkel :) -
Zeros #9270 még mindig kevesebb lenne mint amennyyi most van -
#9269 "ui2.: barcsak lenne havidijas legalabb mukodnenek a serverek es kevesebb retardaltal talalkozna az ember"
Mert ha valakinek van pénze akkor az nem retardált? OMFG. Gondolkozzunk már egy picit könyörgöm. Kevesebben lennének és kész, de maradna ez a színvonal. 1000x találkoztam skines-pénzes retardáltakkal akik arra verték a nyálukat hogy mennyi pénzük van, persze a játékunkat elbaszták -
#9268 Na ezekkel meg mi történt?
4 M YellOwStaR 266 61 2064
5 M Linak 223 43 2062
6 M Kujaa 269 61 2056