53877
-
#9347 Amúgy tényleg kéne egy normális banner linkekkel mert ez már elég uncsi..valaki ért hozzá valamilyen szinten? -
zorovpeter #9346 Ó basszus, session closed és ledobott. -
zorovpeter #9345 Azt a listát az sg-s játékosok nevével bedobja valaki? (A legegyszerűbb lenne kirakni a kép alá a linket amúgy, vagy nekem bekönyvjelzőzni). -
#9344 hmm, hát én is gondolkozom ezen, mondjuk amumu skint amúgy is akartam, szóval h félárú lesz az jó, de inkább kéne egy féláras ww skin, csak úgyse bírok addig várni, míg lesz ... -
#9343 Nekem tökéletesen fut és elment mindent. Próbálkozz reinstallal.
#9341 Olyan itemeket kell neki rakni ami egyben ad HP-t és AP-t esetleg armort/resistet. Pl rod of ages, crystal scepter (elég idegesítő mikor a poison lassít), hourglass, abyssal scepter. Eredmény = egy bazinagyhp-s, megölhetetlen, sokat sebző vadállat :D -
#9342 Nektek is fekete színű a Youtubeon a csúszka része? Vagy csak engem tiszteltek meg ezzel... -
#9341 Tudom, noob vagyok, de singedet egyszer próbáltam ki, amikor free volt, és majdnem hánytam... -
#9340 LolReplay műkszik nektek? Valami errorokat hányt és nem csinálta meg a fájlt a meccs végén. Pedig triple kill volt benne Lux ultival. -
#9339 XumuX a nickem -.- Gyorsan átnevezem magam vmi F betűsre :D:D Amúgy a mai nap fő mondata : OP singed is OP. Ma vettem meg, és eddig még egy legendary morde se bírt velem :D:D -
#9338 Minek ezek az extended salek ilyenkor:)
5 ember ezt a skint akarja 350 meg másikat, azoknak ez rossz.. -
#9337 Többen is írták, hogy megkapták. Ha nem is mutatja fent, attól még lehet megjött... a boltban vásárlásnál meg lehet csekkolni :D -
#9336 Hm, én már megkaptam az RP-t meg haverom is. Athem - > Dantone tehát nagyjából számolható ,hogy ki - mikor fogja megkapni. -
#9335 Ha megkapjuk harmadikáig, akkor bandito fiddle skin. -
Egyébként a mejai akkor felesleges ha már el van feedelve az ellen. Amíg nincs, addig részt veszel teamfightokban, nem halsz meg, és dől az AP.
-
#9333 Bár én nem emlékszem, de tudomásom szerint Jiji a legjobb TF. Amit ő művel AP TF-el, na az a valami. -
#9332 AP TF tökéltesen counterelhető magic resisttel. Nincs semmiféle iszonyatos sebzése, midgame van egy nuke kombója ami jól húz, lategame-re már gyenge. AD TF-fel a range az egyedüli baj, túl közel kell állnod a tűzhöz=halál.
Meg lehet nézni Reginald (világ egyik legjobb TF játékosának tartják) mit alkotott össze a DH-n AP TF-fel. Saját bevallása szerint is majdnem elbukta a meccset a csapatának...
Amúgy 7:3:1 mellett a Mejai pénzkidobás. Kemény +40AP-t adott a végjáték környékén. -
Tababo #9331 LoL-hungary-n a shoutbox a legjobb. -
zorovpeter #9330 De majd visszanézem mennyi volt pontosan, ha végre lesz újra szerver. -
zorovpeter #9329 Most csináltam valami 22-2-10 és 11-4-6 ot dmg-es tf-el. (Ugyanazokat raktam ki: aspeed boots-infinity-phantom-phantom-phantom-elfelejtettem). Persze gondolom nem csinálnám meg ugyanezt egy rendes meccsen. Azért a másodikat (11-4-6) elvesztettük. -
#9328 Ne attack speedet rakj neki. Most leírom a titkos receptet, de lehet hogy neked még nem fog átjönni :p Szóval AP tf 1000x jobb mint az AD. Miért?
AD TF = 2-es attack speed ami tökéletesen counterelhető mind warden's mail-el, frozen hearth-al, és még lehetne sorolni armoros, lassítós itemeket. Következtetés = attack speedes TF = kuka.
Itt jön a trükk. lvl egy, elindulsz, mit veszel? Amplifying tome-t Farmolsz farmolsz, veszed a mejai soulstealert. Ekkor lvl 5-6 vagy. Ultival gankelsz, gyűjtöd a stackeket. Ha minden jól megy lvl 10-re 150 AP-d lesz. Hozzáteszem hogy végig Q-ra és W-re rakod a skilleket. Megvan a mejai, pénztől függően elkezded rakni a magic penetration cipőt vagy a lich banet. Innentől kezdve lesz 250~ AP-d (ha jól csináltál mindent).
A gankelések a következőképpen fognak kinézni :
-elnyomod az ultid, a lich bane proccol, (következő attack dmg = lesz az AP-val ami 250.
-leugrasz a semmiből az ellenfeledre ami tegyük fel rendelkezik 800 HP-val. Leérkezel sárgakártyával mert az ugye alap ilyenkor.
-Az ellenfeled pofájába kapja a jól megérdemelt stun-t a lich bane proccot és így veszt durván 400 HP-t
-Elnyomod rá a Q spellt ami gyerekjáték hiszen áll a szerencsétlen.
-Az ellenfeled hallot és twisted fate még mindig legendary :DDDDDD
Nagyjából ennyi. Hülyén hangzik, de beválik. Ezzel a módszerrel csináltam 3 ranked meccs alatt 7.3:1-es killassist/death arányt ami valljuk be elég faszányos.
Jah és még valami..az AP tf előnyei ha nem győztelek volna meg.
-iszonyatos dmg
-lich bane proccal + kék kártyával egy torony 4-5 ütés (maximum)
-lategame-be instant stun a pálya akármelyik részén
-lategame-be a Q spelled üt 600-700at
-kék kártyád egyenlő lesz az instant full manával
Btw E spellre azért nem érdemes rakni a meccs elején mert lósz@art se érsz vele 20 AP-val...a Q-val viszont annál többet.
Nagyjából ennyi, jóéjt mindenkibe =D
-
zorovpeter #9327 Már a mi csapatunkban valaki farmolt végig, és 4v5 toltuk, ő valahogy mindig egyedül tolta és halt is persze. -
zorovpeter #9326 Annyira nem tűnik nehéznek, sárga=stun piros=aoe kék=mana, ultival tp-zek. Amúgy meg dmg és speed et pakoltam. De a jópofa, hogy 40-10-es kill-death arányról elbuktuk egy farmer miatt :'D -
#9325 Pont beleválasztottál abba ami nehéz kezdőknek :D:D (bár nem tudom előtte mennyit játszottál hasonló játékkal) -
zorovpeter #9324 Megvettem TF-et, első meccsem lesz vele. -
zorovpeter #9323 550-t adnak? Akkor lehet skint veszek a kedvenc championomnak. Csak még ki kell találnom ki lesz az. (Rúnát veszek majd IP-ből) -
#9322 Egész nap ilyen, max 20 perces várakozási idők vannak..kezd visszaállni a rend, talán köv hónap végére simán betudunk lépni..(addig meg kib@szott gyorsan adjáj az 550 RPmet :D:D)
Btw ti mire fogjátok költeni? Kalkulálgattam és arra jutottam hogy nekem új rúnaoldal lesz belőle, az 6,3k IPbe kerülne...skin-t meg nem veszek mert attól még senki se játszott jobban ^^ -
zorovpeter #9321 5 perc várakozási idő. Megjavult a szerver? -
#9320 elvileg loss forgiven -
#9319 Na jó, 2 embert dobott ki közülünk így 3v5ben voltunk 20 percig..ez idő alatt 1 fraggel vezetett az ellen szóval gondolhatjátok mennyire prok voltak :DDD Annyira idegesítő mikor dc miatt kapunk ki az amugy nyomorék ellentől -
#9318 én 18:50 óta próbálok belépni -
#9317 Shaco-t high ELO-n legutóbb talán hotshotgg használta. Teamfightban haszontalan, és elég squishy. Semmiképpen sem ajánlom..max 3v3ban funolni. Ha AD carry akkor : tristana, vayne, ashe, miss fortune, caitlyn (ezek rangedek), yi (bár elég papír, de mégis jól használható),irelia, jax, poppy, trundle, warwick, xin zao...ezek a meleek -
#9316 nagyon crazy ez a sorbaállós dolog.. -
#9315 solomid.net -
#9314 még1kérdés, amikor régen játszottam shacoval játszottam általában, de aztán csúnyán lenerfelték.. most hogy áll shaco? vagy azért nem annyira unbalanced a játék hogy 1-2 hősellen semminek sincs esélye?
-
#9313 Én leginkább a leaguecraft-ot használom. -
#9312 köszönöm szépen!!!!
-
#9311 Mobafire. Részletes, átlátható leírások, nem csak hősökről hanem wardozásról, csapat összeállításról. -
#9310 na úgydöntötte mhosszú idő után újra leötltöm a LoL-t mégis.. van valami normális megbízható populáris oldal ahol a különböző hősök buldjei vannak leírva részletesen? -
#9309 Az isten bassza már meg az összes mordekaisert... -
unusual #9308 Ez nagyon nagy!!!!!!