53877
-
#10227 én most toltam vele egy kört, egyelöre csak ai ellen hogy ráérezzek, de igy legeslegelső ránézésre télleg annyi :D q+w aztán e -
#10226 Nem, próbáld ki. -
#10225 Kérlek mondd el akkor a te álláspontod cassaorol :/ -
#10224 Ne.. kérlek.. -
#10223 A nagy skill abból áll hogy elnyomod a 2 mérged, esetleg ultizol, és spammeled az E betűt. -
#10222 értem, valami ilyesmire gondoltam jellemzés terén:D
köszönöm az infókat asszem kipróbálom akkor :D -
#10221 Minden skillje skillshot, vagy ott "robban" ahol az egér van. Nagy skill kell hozzá, tehát nem 5 perc. Nagyon rá kell érezni, de ha jól játszol vele 1v3ban is tud darálni (egyszer volt a csapatomba, aki 1v5 pentakillelt... mivel ugye ultija területre stunnol és sebez) -
#10220 de olyan rohadt pro skill kell hozzá vagy azért meglehet vele tanulni jáccani ha ráérzel?:D Szeretem a kihivásokat ^^ -
#10219 Több százezer játék minden statisztikája rendelkezésükre áll, minden ELO szintről, minden karakterről. De biztos randomba nerfelnek.
Amúgy jó patch. Minden, ami közelebb visz a változatosabb csapatfelállásokhoz, üdvözlendő. -
zorovpeter #10218 Ashet meglehetne oldani mint anno dotában a cicát, nincs slow de kisebb cd-vel lenne. (Mondjuk cicát még így is mindig hozták, de a slow probléma megoldódna).
Hm? -
#10217 Nagy skill kell hozzá, de nagyon jó. Van néhány bugja, remélhetőleg javítják időben. -
#10216 Cassiopeia-ról valami vélemény? -
ronesz #10215 igen, ezért gondoltam én is erre. egy normális team, ha tudja, hogy azt a teamfightot buknák inkább otthagyja azt az egyet, nem akkora probléma. de ha mindenki be van slowolva nagyon durván nagyon sokáig, akkor ott nincs mit tenni, meghal mindenki a faszba -
#10214 Amúgy még ulti elött kap egy silencet, vagy közbe heal reductiont akkor azonnal hal. -
#10213 "Igazából én se sorolnám swaint a nuke carry-k közé"
mer nem is az. Swain AP offtank, aki ignite nélkül ölhetetlen és kitol rengeteg területi dmg-t. -
#10212 Igaz, rossz példa. De sírtak, hogy úristen Vlad mennyire op, aztán amikor free volt, sírtak forumon hogy mennyire gyenge szar. Ezek ugyanazok az emberek voltak. Ekkor eldöntöttem, hogy ahogy hozzáérnek Corkihoz/Aniviához, törlöm ezt a fenébe. Randomba nerfelnek. -
ronesz #10211 morello tényleg nem, de azért nem ő dönt mindenről egyhangúlag. és hidd el, van pár ember aki azért nem olyan rossz játékos riotnál:
95 Classick 324 243 2135
250 Statikk 113 77 2021 -
#10210 Baj az van vele, mert egy jó ashe képes döntő ultikat ellőni az tuti.
Kérdés, hogy azzal meg lenne oldva, ha csak azt lassítaná? Lehet. A többi 4 el tudna menekülni, az az 1 akkor is meghal.
-
#10209 Akkor szar volt a vlad -.-'' Ilyenekkel hagyjál már hogy legyőzök valakit 1v1be, és az onnantól vicc az a karakter :D:D -
#10208 Na Vlad a másik :D Vicc, hogy Sorakával (!!!!!!) nyerek ellene 1v1-ben. -
#10207 Igazából én se sorolnám swaint a nuke carry-k közé, de még így is erős. CC, területsebzés, és healeli magát. Legjobban szerintem vlad counterpicknek lehet használni, bár láttam már más ellen is. -
#10206 Persze, de pont ez az. Kik sírnak? A kis 11 éves kisgyerekek, akik még az 1300as elo-t se érték el. Nem tudnak gondolkozni, counterelni. És ezek miatt randomba nerfelnek championoket. Ha mondjuk a Fnatic team dönthetne a nerfben, akkor lenne értelme. Hisz ők a nyertesek, csak tudnak valamit a játékról, és mégse egy noob aki a fórumon ül vagy mittudomén hol dönt a játék sorsáról. Ez a vicc, Morello nerfel mindent de nem is játszik eleget rendes közegbe hogy helyes döntéseket hozzon. -
ronesz #10205 #10186ból idézek:
"bár szerintem ez még így is op, de legalább elindultak a jó irányba"
nem állítom, hogy minden problémát meg tudnék oldani ezzel a skillel kapcsolatban (talán lehet, hogy a skillnek a koncepciója alapból szar, és mást kéne neki adni), de hogy valamit csinálni kell vele, az biztos -
ronesz #10204 azt magyaráztam hogy miért sírnak annyira
tudod, minden szentnek maga felé hajlik a keze -
#10203 Ja és most kivételesen TÉNYLEG nem fikázódni akarok, most az egyszer. Csak nem értem a koncepciódat.
Ok, lowelo, ok, op, de ezzel a nerffel nem vették el az initiatet, jó ok, kevesebb a slow, de az arrow megmarad ugyanannak, ami, szerintem.
Csak a te szóhasználatoddal élve, félközelről ellövöd, kb 1,5-2s stun, sebzés, lassít mindenki kevés ideig, de addigra odaértek és kapjátok a volleyt, vagy akármi mást.
-
ronesz #10202 én kivenném, hogy aoeban slowol. slowolja csak azt, akit eltalált, miután lejött a stun vagy vmi ilyesmi, bár ez valószínüleg túl nagy nerf lenne
de persze lehet játszani a számokkal is: kevesebb időtartamú stun és slow, kisebb mértékű slow, lehetne kisebb az arrow, vagyis nehezebb lenne találni, ilyesmik -
#10201 Húú egy pro játékosnak jó a statja egy championnel.. OP!! Nézd meg Gragas/Alistarral a statját. Hasonló lesz. Akkor azok is OPk? (alistart most nerfelték, az profi kezében valóban nagyon durva volt) -
#10200 Swainnek nincs akkora burst sebzése, hogy 2v5öt megnyerjen nektek. Ha meghaltak, akkor ügyesek vagytok, és az ellenség hatalmas noob. Mint Corki, Anivia, Twitch, Akali játékos mondom, hogy SE Asheval, se Swainnel nem volt SOHASE gondom. Ha figyelek, ashe ultit kerülöm, swain meg kapja az igniteot. (Majdnem mindig Flash+Igniteot használok) -
#10199 lol? Hol van itt vita? de most tényleg meséldd már el ezt az irelia nerfet, mert tényleg nem értelek. -
ronesz #10198 lecsekkoltam fnatic xpeke accountját
24/9 a ranked statja swainnel, és tornákon is szokta játszani (bár DHn tényleg nem tolta)
szerinted miért sírnak a nerf miatt? -
#10197 Na ja, a high elo nem sír, hanem bannolja azt a 3 op championt és rendesen játszanak. Ők tudják hogy kell counterelni. Múltkor valaki amiatt sírt, mert "omg anivia op", amikor a gyerek se a stunnom nem kerülte ki, se defensive itemet nem vett. -
#10196 Igen, kurvaokosakat írtál, most nem is kötök beléd, mert ez így van. És? Ha 2s lenne nem lenne op? Ha 2s lenne közelebbre lehetne lőni? Vagy nem értem mire akarsz kilyukadni az okoskodással. -
#10195 Haverral multkor premadeltünk, én mumuval voltam, ő swainnel. Következő történt. Behúztam magam, ulti, haver jött és pentakillezett egyet. Mondom OK.
Még egy kérdés...melyik az a hős ami területsebzésből healeli magát + manát kap minden döglött unitért??? -
#10194 Megyek Aniviával: HA jön egy NAGYON jó fiddle játékos, ha akarom, ha nem szarráver. Akkor a silence range, hogy a Q-mat (stun golyó) lazán kerüli, ahogy kapom a stunt ulti rám, fear, drain halott vagyok. Én egész eddig semmit se tudtam tenni, mert: 1. lassú vagyok 2. 3sec silence (ebben nem vagyok biztos, de rengeteg) -
#10193 Rengeteget játszottam Swainel. Ezért mondom, hogy az ultija nem OP. Vedd példának a lanewicket: szintén rengeteget healel. Mit csinálsz? Ignite, vagy egyéb heal reduction item/skill. De ha nekem nem hiszel, kérdezd meg a Fnatic teamet, vagy egy bármely másik csapatot, akik leírják a véleményüket erről a nerfről.
Mielőtt átmennénk a vitába, megkérhetem, hogy civilizált emberként komolyan adjuk a másik tudtára a véleményünket? -
#10192 OMG. És hol csinálsz olyan fiddle-el hogy a pálya feléről indítod a dark windet? Elárulom. Sehol. -
ronesz #10191 és amelett van 3 másik kurva szar skillje (na jó, 2, a fear nem olyan rossz) -
#10190 Gondolom mert a high elo vékonyabb réteg, mint az aki sír az OP-ság miatt. -
#10189 Nem tudlak követni... először azt kérdezed minek kell a nerf, mostmeg kevesled?? wtF? A másik meg hogy látszik hogy nem swaineztél még :) -
#10188 1. ronesz leírta elég részletesen
2. tankynak építve trinityvel szétkap akármit/akárkit
3. trololol, most kapták vissza, csak látszik a ward 2 másodpercig mikor ráugranak
4. mert elultizta magát és körülötte mindenki megdöglött, ő meg a hpjának max a felét vesztette
5. Igazad van, nem használnak ap carryket!