53877
0MWkPbn.jpg
  • ronihun
    nekem pl tegnap lett volna olyan, h elkezdtem egy játékot, aztán pár perc után dolgom volt és ki kellet volna lépnem, aztán mivel nem akartam leavelni ezért elértem, hogy az enemy 20 percnél feladja :D
  • szucsy89
    "végigafkolja"

ez most fájt
  • Ében
    Ja ismerős.. a legjobb, amikor ezt olyan írja be, aki szuper teljesítményt nyújtott végig :D
    Kihagytam az afkolást a sorból:) Volt olyan nem egyszer, hogy beírja az emberke meccs elején, hogy bocsi dolga van és végigafkolja..
  • Fabio Capello
    Nálam offensive language fordul elő a legtöbbször, megnézem a chatlogot, és a legvégén van beírva a delikvenstől annyi hogy gg noobs...
  • Ében
    Jaja, láttam - akkor pontosítok: úgy tudtam:) - de akkor is fura, hogy valakit emiatt nooboznak.
    Bár lolban mindenkit, mindenért képesek noobozni, ez néha kissé idegesítő játék közben.
    Én káromkodásért és egész meccs alatt tartó "inzultálásért" szoktam reportolni, na meg feedelésért.
  • jazzy
    Nem, a backdoor amikor creepek nélkül darálsz tornyot, inhibet.
  • Ében
    Én is úgy tudom, hogy az a backdoor, amikor az ellenség nem figyel, pl középen pusholnak és közben egy ember kihasználva, hogy nem figyelnek, kerül és beüt az szélső lane-eken pár tornyot.
    De én még sose láttam, hogy valakit emiatt nooboznak. Inkább ők a noobok, hogy figyelmetlenek:)
    Kogmaw ultiját és más képességeit is buffolták igen:)
  • ronihun
    nem tudom én is azt hittem igazából, de ma oktattak ki pont(mostmár tegnap), hogy az nem bd, eddig én azt hittem, hogy az mikor az ellenfél máshova figyel, esetleg harcol a csapatommal, és én közbe leverek egy-két tornyot, aztán fight közbe/után rájönnek, hogy senki nem figyelt és beszopták, az backdoor, de ezek szerint nem

Egyébként Jax-szel pl. nagyon jó split pusholni, több meccset megnyertem azzal, hogy a game nagy részében split pusholtam, még csodálkozott is a csapattársam, hogy h van ilyen kevés assistom :D
  • Czdano
    Jah, gyorsabban esik le elvileg.
  • Czdano
    Hát nemtudom engem mindig backdoor noobnak hívnak ha betolok egy tornyot ;o
  • nonicks
    amúgy buffolták Kogmaw ultiját? mert HotshotGG most játszik vele, és úgy tűnik
  • ronihun
    a backdoor az az amikor creepek nélkül veri le a tornyot, nem összetévesztendő a split push-sal
  • RedDevilsza
    push meg a backdoor nem ugyanaz, annievel, singeddel nem lehet backdoorolni.
  • Czdano
    Ha lehet ellene védekezni akkor miért nem védekezel? :D Akkora hülyeség ez az "undorító backdoor" dolog, tegyél ellene vagy csináld te is. Nem egy meccset sikerült már pusher karakterekkel megfordítani (singed, annie, veigar, yi, trynda és még lehetne sorolni)
  • RedDevilsza
    A bd szerintem is elég gáz hogy lehetséges LoLban. Dotában már nagyon nagyon rég úgy van megoldva, hogy nem lehet tornyokat sebezni ha nincsenek ellenséges creepek a közelben.
  • Fletley9
    inhibik megvoltak. és mivel mindenki éledt tőlük 5v4-be bázis verni nem a legbiztosabb ( a map többi részén ugye nincs még a torony plussz sebzés) és igen lehet ellene védekezni meg tényleg nincs megtiltva, de attól még áll, hogy undorító dolog.
  • ronihun
    1.ha már lent van az inhibitorotok sőt a nexus tornyok is akkor ne támadjatok öten, v legalább valaki maradjon a közelbe
    2."(ha meg valaki marad védekezni akkor nem tudjuk megtolni a lanet szóval az se let volna megoldás, meg ugye ált minden inhibi)"
    egy meccsen mi a jobb nektek, ha inkább marad valaki védekezni>gp nem tud befutni, esetleg nem juttok annyira előre vagy ha öten pusholtok, leveritek inhibitort tök jó minden, csak közbe szétverik a nexusotokat és defeat.
    szoval ha ilyen szar helyzetbe vagytok akkor már mindegy, hogy lassan juttok-e el az enemy nexusáig, mert ha gyorsan akartok akkor kikaptok

3.BD ellen lehet védekezni, már akár early gameben is
  • Fpocok
    Miért zavar az téged jobban, ha valaki ügyesen kicselez mindenkit és soloban lerohan oda, mint az, hogy 0skillel megnyom egy gombot és odateleportál?
  • Fletley9
    ha elgyalogolnak az pofátlan ^^ ígyvan wardolni fölös volt hiszen "megnyertük" a last pushal aztán mégse
  • Fpocok
    Mivan? Fölös lett volna tenni? Pont hogy nem.
    TF PANT NEM ZAVAR? De az igen, ha valaki elgyalogol oda??? NC
  • Fletley9
    gp már csak az inhibinél tűnt fel (wardok nem voltak már akkora lenn újat tenni meg fölös lett volna) mindegy azt buktuk és elég csúnya volt (TF/panth engem se zavar hiszen neki képessége segíti hozzá, de az ilyen falbotó yi gp és társai igen)
  • SzirmosSzisza
    Tehát láttátok, hogy megy oda és nem tettetek semmit ? Map awareness ? Ha még TF / Pantheon lett volna talán megértem, de így ...
  • Fletley9
    mi hibánk, hogy senki se tudott visszamenni a bázisra mert recall akali szakította megölni meg nem tudtuk a füst miatt...gyalog nem értél volna vissza gp meg szépen nyugisan beütötte az inhibit meg a nexust..(ha meg valaki marad védekezni akkor nem tudjuk megtolni a lanet szóval az se let volna megoldás, meg ugye ált minden inhibi)
  • Fletley9
    néztem, de te most szerintem a baseracre gondolsz az azért nem bd amikor mindkét csapat egyszerre üti a másikét
  • Fpocok
    Hát ezt talán nem kellett volna így részletezni... teljesen a ti hibátok.
  • nonicks
    nem nézted a Dreamhack-et? egyik meccs azért véget hogy mindkét csapat a másik nexussát ütötte, és ha jól emlékszem mind2 bd-ral kezdődött...
  • Fletley9
    helyesírásért bocs átolvasva elég gyér lett
  • Fletley9
    tudom, hogy legális, de képzeld el a következő szitut:
    50 perce megy a meccs az utolsó két teamfightba veszteség nélkül tolunk ace-t de rendesen megtólni csak a második után tudjuk az enemy bázisát mert nekkünk csak a nexus maradt toronynok nélkül (csak midlanet tolták be) végső pushra készülünk mindenki az enemy bázisán amikor észreveszed, hogy GP halad nexus felé ketten rögtön elkezdenek recallalni és mi történik? akali az ultiját a recall megszakítására használja nem üt tovább semmi csak ugrál mondanom sem kell gp 20 sec alatt beverte a nexust....senki nem tudott visszamenni...ez olyan szinten pofátlanság, hogy nem igaz
  • Fpocok
    Vagyis a loss-t.
  • Fpocok
    Backdoor teljesen legális. Idegesítő, de szabad... ha nem tudtok ellene védekezni, akkor megérdemeltétek a kiesést.
  • Fletley9
    ezek szerint te még nem vesztettél el olyan meccset ahol végig jobb volt a teamed,de az ellenfélnél volt egy yi/gp/egyébfalbontó karekter aki trollfacet bevágva ledarálja 1-2 sec alatt a nexust és az odavezető utat...ez kérlek undorító nem kicsit, és ne jöjjön nekem senki se azzal, hogy nem tiltott meg semmi oké nem az ,de attól függetlenül nem egy szép húzás
  • ronihun
    hát nem igazán
  • Czdano
    Minden új hős 6,3k.
  • donatus13
    hmm 6300 as lesz amúgy?
  • Unknow
    Vagy csak szimplán a patchel volt gond és ezért a hőst is delayelték? Elképzelhetetlen mi? Főleg ,hogy ki is volt írva XD
  • Fabio Capello
    Most komolyan, miért reportolnak valakit az ellenfelek BACKDOOROZÁSÉRT?????

Ma három olyan esetem volt ahol "gay backdoor" "stupid bd" és hasonló okokkal reportolták.
  • Czdano
    Ez a leona a szar spotlight ellenére jónak tűnik. Stunstun, shield, dmg, és egy lux passzív :>
  • CharrDen
    Na ja, ennyi erővel a mana igényét is le lehetne csökkenteni 50%ra...
  • Fabio Capello
    766 downvote, ezt is jól kiosztották

Mindenesetre a nerfek/buffok élnek, tegnap láttam egy embert Swainnel játszani, hát az ultiját gyakorlatilag lehet kidobni a kukába, annyira keveset healel vissza... :|
  • Fpocok
    patch van... hős is volt egy ideig.
    US:
    Leona Disabled Until Next Week
    itt