53877
0MWkPbn.jpg
  • crackyS
    valszeg malzahar akkor
  • Czdano
    Hát ja, eléggé el tud durvulni ;/ Mondjuk ha AD carryről van szó akkor nálam még mindig ashe a #1
  • ronihun
    Corki meg jelenleg talán a legjobb AD carry, én igazából őt venném, de persze azért mert elfogult vok AD-AP ügyben, amugy Malza tényleg nagyon jó miden, ha az a kérdésed cracky hogy melyiket vedd, akkor attól függ milyen championt szeretnél játszani éppen AD/AP, amúgy mindkettő jó vétel, Corki mondjuk erősebb
  • Czdano
    Ha választani lehetne malzát vennék, legirritálóbb mides hős tud lenni ha jól használják.
  • crackyS
    malzahar, corki vélemények?
  • warbar
    Ha esetleg valakivel egy csatába tenne küldjön majd egy invet friendlistara warbar néven tolom nasus-al
  • Czdano
    Magyar LoL verseny/nightcup szervező oldal.

Akit érdekli annak tömören :
    -nightcup = este 8 körül kezdődő, egyenes kieséses verseny, éjfélre lemegy.
    -színvonalas ellenfelek (jó, az elsőre behívtak beugrónak és lóf@sz volt az ellen, cassioval voltam karthus ellen és lazán kiszopattam) De wardolnak, nem pofáznak ingame, és a végén kulturáltan beírják a GG-t majd kilépnek. Akik hívtak elmondták hogy a döntőben már ilyen 1600-1700 ELO-sakat kaptak, szóval lehet belőle tanulni rendesen.
    -az egész ugyebár custom gamebe van szóval az ELO-ja senkinek sincs veszélyben

Szóval aki egy kis kompetitív játékra vágyik az regeljen, csináljon csapatot és hajrá :>
  • Grr1234
    Hopp, beengedett queue nélkül. :)
  • Gubberx
  • Eftörsokk
    ma sikerült kifognom megint 2 random magyar srácot ellenfélnek, nem játszottak rosszul, de hozták a tipikus magyar értelmi szintet XD
    isten óvjon az ilyenektől mindenkit...XD
  • Grr1234
    Indításkor jobb felül katt a fogaskerékre és repair.
  • tommyknockers
    NVIDIA GeForce 7100 GS videókártya, nVIDIA ForceWare 275.33 driver, DirectX v9.0c
  • Cobra.
    Milyen videÓkártya, melyik driver, DirectX legfrissebb?
  • tommyknockers
    Ez lenne a problémám
    És mindig akkor jön elő, ha PVP-zek, botok ellen normális minden. Miután mindenki Summoning-ban van a betöltő képernyőn, hirtelen kivilágosodik, és ez a probléma jön elő.
  • Fpocok
    "Spreadin' the love;

Hey all,

We've got a pretty exciting update coming in for Tryndamere in the next patch. There's some fun content surprises related to it, but I wanted to talk about the mechanics side of this update;

Rage

Ever since Renekton, we've been thinking about the potential of a rage-related system to Tryndamere's Bloodlust. We've utilized the resource system to manage Bloodlust stacks;

* The bar maxes out at 100 Rage

* Each normal hit Tryndamere does to any minion or champion grants 5 Rage

* Crits grant 10 rage

* Killing blows on anything grant double the rage (10 for hits, 20 for crits).

* Bloodlust's bonus is now based on the rage you have (for both the bonus stats and the heal).

Why change this, you may be asking? A few reasons drove this:

* Tryndamere is great in mid and low elo, but really falls off in more competitive play. This is largely due to an early game that's really binary, and how hard it is to do anything if you can't dominate your lane. The rage system evens this out a little bit.

* Bloodlust is hard to understand as the opponent, and watching the buff bar is not as optimal for the user experience. By moving the same mechanics into the resource bar, it's easier to see and communicate, plus generally "cooler"

* It makes sense! Tryndamere is a barbarian that uses rage-themed skills. A Fury meter would be what we would had done if the tech were in the same state when we launched.

We think this is going to be a nice update for Tryndamere, both for players who use him and players who fight him."
  • tommyknockers
    Többségében én nem szexuális aktusra asszociálok, hanem a mellék helységben eltöltött kemény időkre :D
  • Czdano
    Mostantól 18+ a játék Amúgy ez akkor poén ha valakikkel felvették ezeket a hangokat, és nem programmal "generálták" :DDDD Képzeld már el mit gondoltak a stúdióban ha tényleg így volt :>
  • Különc

Ez sírva röhögős, főleg a bonus része. Part 2 inc
  • Czdano
    Akkor hamarosan nerf? :/
  • Cobra.
    Elég durva lett az új hős, volt mellette egy Sona és semmit nem sebeztem Vayne-nel. Ők bezzeg lvl6-on szétkentek, hiába volt mellettem egy Cho'Gath.
  • szucsy89
    Sajnos nekem az ellenfél csapatban volt. Sima loss. :D
  • Fabio Capello
    Kijött a Sugárzó Hajnal.
  • szucsy89
    3 óra 38 p :O
  • zorovpeter
    "tehát mintha csak wardok lennének ott állnak és visiont adnak"
  • crackyS
    ezért idegesítő
  • Czdano
    Szokott lenni, de a fog of war megmarad, csak nem látszik. Szóval nem wardolnak semmit, csak úgy tűnik :) (legalábbis nekem nem mutatta a bejövö creepeket)
  • crackyS
    nekem volt már olyan, elég idegesítő
  • zorovpeter
    Az nektek is szokott lenni, hogy disconnectel a játék, de mikor visszaenged akkor a szakadáskor még élő creepek, egy helyben maradnak és nem lehet őket ütni (tehát mintha csak wardok lennének ott állnak és visiont adnak). Mikor pedig kétszer szakadok egy játék alatt, akkor már majdnem wardolva van mind a három lane.
  • Ében
    De lesz.. valamikor :)
    Engem negyed óra után beengedett. Most reménykedem, hogy nem dob ki játék közben.
  • Skypack
    nem úgy volt hogy lesz eu west meg east...stb ?
  • Czdano
    Nekem 25 perces sor volt és beengedett :o
  • crackyS
    2 óra alatt letelt a 20 perces queue és beenge....oh wait, server currently busy
  • crackyS
    a sor megszűnt, mindenkit kidobál server currently busy-val
  • Jammal
    Ja de csak mert pass beírás után egyből be is záródik server is busyvel így négyszer egymás után.
  • Fpocok
    Na... megszűnt a nagy sor loginnál!
  • Jammal
    Azt gyanítom a vége úgyis server is busy lesz, mert "normál" esetben nincs ekkora várakozási idő.
  • crackyS
    1hr 7min
  • Ében
    Itt szintén, most meg ki is vágott.. :( Majd később megint próbálkozom, most úgyis sokan akarnak belépni.
  • crackyS
    ez meghazudtolja a fizika törvényeit
  • Jammal
    Nekem 15 perc volt 1 órája, utána átment calculatingbe, újrajelentkezés után 25 perc majd megint calculating majd 50 perc mondom kivárom erre most 2 óra 50 perc...