53877
0MWkPbn.jpg
  • szucsy89
    welcome to Riot's world
  • crackyS
    előbb 20 perc queue volt most meg 30, folyamatosan megy fel
    wtf?
  • Fpocok
    Még nincs semmi konkrét.
  • SzirmosSzisza
    Szintfüggő, de még tesztelik
  • Grr1234
    És az a bizonyos távolság mekkora? :/
  • Czdano
    Folyamatosan láthatatlanok, de ha beérsz egy bizonyos távolságba akkor látni fognak. Eve pedig visszakapja a stunt..
  • SzirmosSzisza
    http://clgaming.net/redtracker/topic/8921/?p=1 itt érdemes nézni, mert mutatja többi Riotost is meg, hogy más inv / counter inv championökkel mi lesz
  • Fpocok
    Valami olyasmit olvastam, hogy ha több skillpont van rajta, netán majdnem maxos, akkor igen. Valami ilyesmit...
  • SzirmosSzisza
    Illetve, ha jól olvastam, kb folyamatosan láthatatlanok lesznek (talán passzív?)
  • warbar
    Sziasztok! Ebben a játékban van klanos szervezodesre lehetőség vagy csak baráti társaságok vannak közös ts-el?
  • Fpocok
    Twitchet és Eve-t buffolni fogják, amikor lesújt a banhammer a stealthre:
    Úgy fogják megcsinálni a stealthet, hogy nem fogják ezentúl összevissza kerülgetni ellent. Ha túl közel megy az enemyhez... látni fogják. A stealthes karinak jelezni fogja egy rendszer, mikor van biztonságos távolságban, mikor van veszélyesen közel, de még nem látják, és mikor van olyan közel, hogy lássák.
    Ezzel így ezentúl hiába fog elstealthelni, miközben ütik... ha rangeben van, látni fogják.
  • Gubberx
    jó ezt benéztem nah :D előfordul néha :D
  • tommyknockers
    Na, végre megvehettem Xin-t EUn, és rögtön csináltam 10-15 killet - persze haltam is. Féltem hogy elbukjuk, mert a csapattársaim mindig más lane-n voltak, miközben miden nem állt egy tower se..de végül nyertünk. Akadt egy-kettő hiba is: a map föld textúrája megint feketeként töltött be - érdekes, botok ellen egyszer sem történt ilyen - továbbá, miután vége lett a meccsnek, kiírta a Victory feliratot, rámentem a Continue-ra, és kiírta, hogy az Adobe AIR hibát észlelt, ezért leáll...Remélem nem fog aztán Leaver-re tenni, mert kifagyott az egész.
  • Czdano
    Ja, azt énis lestem, 1 hétig mindenki kaylezni fog :< Amúgy pont ezaz, nem fog változni semmi csak mittudomén az 1800 már highelo lesz
  • ronihun
    jól értem, hogy kap mindenki egy meglepetés kayle skint? ha igen, mi van ha nincs meg kayle? :D

egyébként ezeket a milestoneokat így tudom elképzelni : ...-1200-1500-1800, mondjuk szerintem nem sok minden fog változni a rankeden sajnos, de majd meglátjuk

egyébként úgyis kayle rework is lesz, szal megveszem :D
  • Czdano
    Nem teljes elo reset, de lesz.
  • szucsy89
    "AFK in base dancing all the time"
    Leaving the Game/AFK

:DSADS én most kezdem ezt a tribunalt de már fáj a hasam a nevetéstől milyen hülyék az emberek :D
  • Eftörsokk
    most hogy free cassio, mentem pár normált vele, hát, nem értem miért ezt értékeli leghardosabbra riot, jó hős de annyira nem nehéz játszani, anivia nehezebb sztem még mindíg
  • Különc
    Jöhetne tényleg
  • ronihun
    fail, champion level nem sumonner

ronesz:azért mer valaki leavel egy gameről, valószínűleg low level meccsen, ráadásul amiből látszólag nem sok hátránya lett a csapatának, én nem gondolom, hogy banolni kéne vagy bárhogy megbüntetni. a feed azért nem volt őszinte, mert a chatlog alapján inkább ragequit v dc, meg nekem egy halál nem feed. és egy áramszünet, vagy bármi ami dc-t okoz előfordulhat, szóval amíg valaki egy darab gameről leavel és azzal kerül a tribunalba én nem fogom büntetni, de ha én rosszul gondolom és mindenki más punisht nyom akkor majd riot eldönti mit csinál.
  • jazzy
    De azért öltem egyet 1v5ben! :) Már idegeskedni sem tudok. Diablo.. Diablo.. gyere már.
  • jazzy
    Na most cserébe kaptam egy csapatot, ahol a sion leavelt, 4v5. Megölték a malzát firstblood, leavelt. Ezt meglátta a nocturne, leavelt, Ezt meglátta az olaf, megállt a kezdőn. 5 ÖT AZAZ ÖT perc után.
  • pluhi
    Nehéz lesz megmagyarázni, ez klasszikus lvl 1 ragequitnak tűnik. Semmi esetre sem pardon. Persze lehet net gond is vagy áramszűnet, de az mindig benne van.
  • ronesz
    na most akkor azt a képet azért magyarázd már meg
    én azt látom, hogy lvl 1, 0 minion kill, egy halála mégis van
    kurva valószínűnek túnik, hogy elindult a game, elfutott egyet feedelni rögtön, és kilépett
    az, pedig hogy a csapata pro és 4v5be is nyert (vagy esetleg másik teambe is volt egy feeder vagy leaver, ki tudja), őt kurvára nem menti fel az alól, hogy leavelt
    tehát mi ebbe ami nem őszinte vagy mivan?
  • Fabio Capello
    a level a champion level, nem a summoner level :)
  • jazzy
    Na sikerült összefutnom egy 1778 wines full ap tarickal. Sose jobbat.

Archangel staff + rabadon taricokat mindenhova!! Futok a creepek felé ad carryvel, odafut és az összeset megöli a kibaszott robbanásával :D
    Healelni nem tud, mert 1 mp alatt megölik, de legalább a creepjeimet lefarmolta ezért én is gyenge voltam, ap taric forever!
  • Gubberx
    úgy vettem észre hogy a lvl 18-as tribunalban a 30-asnak felel meg, mert nem egy lvl 18-as volt aki ranked meccsen kapta a reportot az meg ugye nem lehet ha nem lvl 30 :D
  • nonicks
    olyan mintha nem is reportolták volna
  • Czdano
    HotshotGG cassio live stream csak most csak azoknak akik nem hittek multkor nekem :<<
  • Czdano
    Hidd el így még jobban is járt. 4v5ben van hogy surrendernél nemet nyomnak és csak tovább szenvednek...
  • Fabio Capello
    aXe13 (Tryndamere) [All] [00:21:22]: report plz 4 afk
    aXe13 (Tryndamere) [All] [00:21:26]: 5vs1 ..

Egyrészről sajnálom az ilyeneket, másrészt rohadjon meg aki elindít egy játékot és otthagyja a szarban a csapatot. Na de négy ember...
  • Czdano
    Na végre találtam egy hazafit is :>

000gabe000 (Renekton) [00:11:02]: mi a faszt feed elsz bazdmeg
    kenöcs (Master Yi) [00:11:09]: miről beszélsz ?
    000gabe000 (Renekton) [00:11:17]: nem mindegy az neked
    megyez (Kassadin) [00:11:28]: minek vagy gyökér?
    000gabe000 (Renekton) [00:11:38]: ha tudod mi az a vizipáp akkor beszélhetünk
    megyez (Kassadin) [00:11:50]: bocsi ilyen faszságokkal nem foglalkozok:D

Pandemony (Soraka) [00:20:22]: по английски говори
    Pandemony (Soraka) [00:20:39]: no
    Pandemony (Soraka) [00:24:17]: mda
    Pandemony (Soraka) [00:24:29]: thx feeding eve
    kenöcs (Jax) [00:24:40]: ..I.. nyád :D

• Czdano
    Az ilyennek én is pardont nyomnék, de szerencsére nekem ilyen 11 reportos, "fuck you all, i will feed" emberkék jönnek be :>

Egyébként ha unskilled playerként reportolok valakit az milyen büntit kap és ki dönti el hogy mi legyen vele?
  • ronihun
    Nagyon vicces ez a tribunal^^:
    egy rakás olyan van, amikor a meccs vége fele lép le valaki, aztán a csapata meg is nyeri, de azért olyan reportokat írnak h azt rossz nézni, pl egy lvl 18-as játékos aki végig chatelt és játszott kapott reportot "Leaving the Game" címszóval, mert az elején reconnectelt és nyertek is
    és amiket most kaptam nagy része olyan hogy ez az egyetlen meccs amin reportolták, és ráadásul itt is 2-3 ember maximum.
    pl itt lehet látni mennyire őszinték a reportok:D ezt pardonoltam természetesen, egyékbént ez volt az egyetlen reportolt game neki.

szóval azt hiszem 1 kivételével(amibe mellényomtam véletlen) mindegyikre pardont nyomtam, régebben nem ilyen ügyeket kaptam :S
  • ronihun
    eddig 2 case és 2 pardon,az egyikbe semmi olyat nem csinált a srác, a csapattársai flameltek meg ugattak egymással ő meg meccs felénél lelépett, valószínűleg alacsony szintű playerek voltak, a másik meg, h EGY game volt amibe reprtolta EGY ember
  • ronihun
    újra tribunaloznom kéne mert kell ip, csak olyan unalmas a sok balfaszra nyomogatni a punisht :D
  • Gubberx
    100-ból 97 :D fuck yeah :D
  • ToCsEk
    jaah :D, én 2 hete csináltam minden nap azt hiszem, 140ből 124 akkor, az már gáz nem? igaz én nem vacakolok leaver 1böl ban
  • crackyS
    új amumu meg kassadin skin kikúrt jó
  • Fabio Capello
    én fejből tudom, hogy négy napja tribunalozom, és mindig megcsináltam a tíz esetet :) Innen adja magát a 40 eset :)