53877
-
Tababo #10147 3-om... -
zorovpeter #10146 Tényleg buta vagy... -
ronesz #10145 ne legyél ilyen kemény, mert megint kapsz egy büntetőpontot aztán tele lesz a fórum a sírásoddal LOL -
#10144 Mikor nekiállnak flamelni nem figyelnek a játékra, megállnak gépelni és simán leölik őket (nem egyszer volt), leszarják, szvsz egy bizonyos hátrányból lehetne nyerni, ha nem egymás baszogatásával törődnének.
-
#10143 Csak egyszerűen egy buta ember vagy és szeretném ha rájönnél. -
#10142 Tribunal highlights :
-
#10141 Leaving the Game/AFK
"Their team was winning by far, then Mao left and they lost it."
Kicsit durva mikor a nyertes csapat látja be, hogy kikaptak volna 5v5ben..ezt hiányolom pár emberből :< -
ronesz #10140 nagyon durván betalálhatott vmi amit mondtam, ha még napok múlva is ilyen mad vagy :) -
#10139 nem hiszem, de lehet hogy ugyanaz az annie volt :D -
#10138 Azt nem együtt toltuk? Mert valamikor volt 1 ilyen annie nekem is :D -
#10137 igazából nem idegesítenek különösebben ezek a dolgok, sőt legtöbbször már inkább nevetek ezeken, h néhányan mire képesek, és ma például kaptam egy jó teamet is, amibe szintén volt egy troll :D csak az a szerencse h a troll Annie volt és jól feedelték aztán carryzett, szal nem izgatott hogy mindenkivel ugatott meg ha nem ő kapott egy killt akkor KSezett :D ja és mindenkit reportolni akart, ezen csak nevettem, főleg hogy egyértelmű win volt -
#10136 "mert mindenki széthuzott senki nem hallgatott senkire." - kövess egy gyökeret, és a többi is követni fog mert nem akarnak egyedül meghalni, backdoorozz, pusholj és szétválnak..
Az 5v5 teamfightos dologhoz nem tudok sok dolgot hozzáfűzni, egyedül sose menj nekik, főleg akkor nem ha előtte nem pingeltél, vagy ők nem pingeltek..sajnos még nem tud gondolatot olvasni senki se, attól hogy te azt a szitut látod előnyösnek, 4 ember még gondolhat mást rajtad kívül.
A feeder teemo meg beszopta, mert akárki meglátja tribunalon tuti bannolják :>, kitartás, előbb utóbb mindennek meglesz az eredménye. -
#10135 amikor van még rajtam kívül egy malphite a csapatban, aki nem tudom hogy tankolni akart e vagy egyáltalán tudja e mi az, de nem is lényeg, szal azt csinálta, hogy rohant és beultizott három-négy és volt olyan hogy 5 ember közé mikor vagy senki v egy ember volt ott közülünk, na most ő nem élte ezt túl, sőt ezután egyesével legyilkolták a csapatot, mert mindenki széthuzott senki nem hallgatott senkire.
másik szituácio, 5v5 teamfightra kerül a sor, ashe és anivia (enemy) a bokorban áll, a többi enemy kint velünk szarakszik, egyértelmű ha megöljük ashet/aniviat megnyerjük a teamfightot, főleg h csapatomban veigar,malphite,katarina na mivel harcra állt beultiztam aniviát ashet az enemy felém jött, az én csapatom pedig elkezdett backelni, a másik nekiugrott, én meg közbe tankoltam mert ugye engem ütöttek, na most senkit nem öltünk meg, ugyanis a jo focus miatt valamelyikünk meghalt én kifutottam és minden társam addig már elfutott, gg
most meg 2/10 alistar és saját állítása szerint szándékosan feedelő 1/12 teemo- hoz volt szerencsém, rankedon, és már a meccs felénél arról beszélt hogy hiába reportoljuk, ő elbaszta a játékunkat, mi meg hiába reportoljuk a riot szart se fog csinálni, gg -
#10134 Erre csak azt tudom mondani amit édesanyám mondott nekem annyiszor, hogy nincs lehetetlen csak tehetetlen. Tegnap egyedül fordítottam meg egy meccset backdoorozással (singed) 15-30 arányról! És igen, a 30 frag az ellenfél csapatához tartozott nem hozzánk. A sok barom mindig el akart kapni engem, hárman kergettek, nekem meg volt ghost+ulti+lassítás..Ennek eredményeképpen 2v4 szituációk léptek fel, amelyeket érvényesítettünk. Leszartam hogy haltam 11x a fail backdoorok miatt, 2 tornyot szereztem a csapatnak, ami 300x5 = 1500 gold a csapatnak, ők meg elkaptak engem 2x ami durván 2x300 gold az ellenfélnek. Ki járt jobban? MI. És így, a global aranyakból lehoztuk az amúgy esélytelennek tartott meccset.
Szóval : backdoor+2v4 szituk = morálrombolás, főleg egy nyertesnek hitt meccsen. Nincs annál rosszabb mikor fix meccset bukik el a csapat, de lehet ellene tenni, méghozzá úgy hogy nem bízza el magát senki. És ebben a németek kiválóak, akármilyen szar focicsapat ellen mennek VB-n pl, a végsőkig hajtanak (valamelyik vb-n így lőttek 12 gólt).
Ennél többet nem tudsz tenni sajnos, megpróbálod gyengíteni az ellenfelet mentálisan, ha már megölni nem bírod őket 5v5ben. Minden szar szituból van kiút. -
#10133 " mert belefutnak 4v2,5v1 gankekbe", gondolom nem a szövegértés miatt vette neked anyuci a gépet, na menjél vissza a sarokba. -
ronesz #10132 ok okozatot felcserélted, nem azért veszítenek, mert ugatnak, hanem azért ugatnak, mert vesztésre áll a game -
ronesz #10131 tehát azt állítod, hogy az elején nem nagyon halt senki, amikor viszont elérkezett a game a teamfight részhez, mindig meghaltak, míg te nem
következtetés: nem vagy jó tank, mert nem tudtad megvédeni a carryket. -
gtronic #10130 csak unatkoztam : d
-
#10129 Biztos ennek is van szakértője vagy egy rész a pszichológia könyvekben, hogy mi történik ilyenkor, miért van széthúzás, miért kell /all-ban vagy teamsayben folyamatosan flamelni. Én az esetek 90%-ban veszítek, ha flamelés van a csapaton belül, de mintha valaki más említette volna már itt ezt.
A végkimenetele sose pozitív, meggyőzni nem tudod mert úgyis neki van igaza, ha troll akkor azért, ha béna akkor azért, jó esetben lesz egy 30 perces loss rossz esetben elmegy AFKolni vagy feedel, vagy áll kezdőn és folytatja a flamet. -
#10128 Mi a fasz? -
gtronic #10127 rákosak vagytok amúgy, hallotam havertól néztem nagyot, azt mondom majd megkérdezzem a "master in the trolls (sg lol forum)", és itt most nagyhangúskodtok .
stupid ignorant, off -
#10126 ez hihetetlen, komolyan mondom nem tudok ranked meccset nyerni, mikor kb 8at gankelek amumuval mindegyik sikeres, minimum egy kill mindböl, aztán ilyen 15-4 a csapatom és azz enemy kill aránya, eljutunk inhibitor turretig, ez kb 20 perc alatt, aztán elkezdenek meghalni a társaim, egyre többet, mert belefutnak 4v2,5v1 gankekbe és aztán megint veszekednek és nem nyugszanak le, és elbukjuk a picsába mikor olyan egyértelmű win lett volna, 3 szor haltam míg a csapattársaim átlagba 8-9szer, szánalom ez az egész így -
gtronic #10125 Jól van a nyelvtan nem az Érőséggém : D -
#10124 Ha 2 flippin ninja van akkor -1 hp mindkettőjüknek. -
#10123 "3-om" -
#10122 trolling is a art -
gtronic #10121 de amúgy nem látok neki sok értelmét,nekem is haverom mondta. -
gtronic #10120 szerinted miért kérdezem? -
Eftörsokk #10119 szerinted? -
gtronic #10118 az igaz télleg hogy ha 3-om flippin ninja van egy csapatba kapunk valamit buffot? -
#10117 rossz érzés így veszíteni.. :/ Én mindent megtettem... :P
-
#10116 0-7 a másodiknak -.- Nézi még vki? -
#10115 Felállás alapján első csapatra tippelek :> -
#10114 tf sona amumu mf vlad
vs
brand ww nunu caitlyn janna
megy itt. -
ronesz #10113 phreak tényleg nagy szerver szakértő -
#10112 lehet jól jártál -
#10111 Kár, hogy nem éltem meg Leona kijövetelét :S 3 évig BE női palám volt, imádom ezt a tankos játékstílust. -
#10110 inkabb a kibaszott szervert fixelné meg -
#10109 Phreak Leonával játszik, akit érdekel: Leona -
#10108 own3d.tv