53877
-
#10107 hol nézed? -
#10106 Nekem tetszik. -
#10105 csak én látom igy vagy tényleg elég elterjedt champ Teemo lvl 10-20 közt?
3 meccs alatt tuti van egy, és ha van akkor az állandóan legendary...
ennyire jó lenne? -
#10104 ja még most vesz mellé egy leviathant is, 3 stack item -
#10103 :DD ez a saintvicious egy hülye
egyik nap jungle twitch most meg jaxnek sword of the occult(ha ez a stackos ad item) + mejai's :D -
#10102 van csapat,
de attól még solo q-ba néha probálkozom hátha kapok valami értelmes embereket, de nem nagyon megy, most meg már annyira elbaszodott a ratingem, hogy kb esélyem sincs ilyet találni -
zorovpeter #10101 Akik szoktak panaszkodni amiatt, hogy sosincs jó csapat, azok miért nem próbálnak csapatot keresni/alakítani? Akár itt sg fórumon is.
Én a Looking For Group chatszobában elsőre találtam egy lvl 8-as srácot- aki elmondása szerint amcsiban játszik ott lvl30 stbstb, de most európában van és ezért itt játszik- és olyan csapatokat szokott összehozni, hogy szerintem 99%-ban (költői túlzás) csak nyerünk. Tehát nem emlékszem vesztett meccsre vele. -
#10100 -
#10099 Nem tudom ,régebben(pár hónapja) azért nem volt ilyen szinten a színvonal, de most már nem csak a riot ténykedése lett egyre szarabb hanem a retardáltak is meg háromszorozták a jelenlétüket :S -
#10098 ismét ranked meccs, első perctöl fogva rinyálás: we will lose, bad team, shit fuck ...
15 prc után már egymást szidja mind, hogy melyik mér szar, és semmit nem csinálnak, még lehet nyerek pill ... -
#10097 Ez. -
#10096 Régebben volt itt egy link, egy olyan oldal, ami a patchek módosításait gyűjtötte össze, ilyen "iphone-szerűen" :D Remélem valaki érti miről beszélek és tud segíteni :D -
#10095 Na ez az... Gondolj bele, van egy gyerek akit ma punisholtam. 11 menetben leavelt ragequit miatt. És a leaverbuster nem bannolta a fenébe. Haverom pedig 1szer (!!!!!!) kidc-zik, nem tud visszalépni a 3 órás sor miatt, és azonnal kapja a bannt. -
#10094 Az egy automata ban volt. Az a leaverbuster volt. RIOT írta valahol, hogy ilyen esetekben néha automatikusan csinálja. De nem minden esetben. -
#10093 "Állítólag" riot átnézi a reportokat. Bár én ebben nem hiszek, ismerősöm életében először kidc-zett, nem bírt visszalépni, direkt kértük az enemy csapatot hogy ne reportolja... Másnak már nem tudott belépni, kapta az 1 napos bannt, pedig 1 leave van csak. -
#10092 Ez még a legkisebb gond. Gondolj bele: (én egész régóta tolom)nemsokkal megjelenés után megveszed twitchet, tök jó, agyonnerf. Ok, megveszem Corki, tök jó. Szétnerfelik, de még mindig jó ha van skilled. Most megint nerfelni akarják. De ez még mindig semmi, a Riot össze vissza nerfel mindent, amit nem kéne mert tök balanceos (lásd ashe, nunu, ww) és közbe dobálja ki vagy az op championoket, vagy néhány jó régi championt agyonbuffol hogy op legyen és úgy hagyja (lásd xin) -
#10091 Engem nem érdekel ha vesztek hisz ez csak egy játék, sok vesztes meccsen is voltak vicces vagy épp jó pillanatok, de az hogy még az életben egyetlen meccsem alatt egy noob-t nem mondtam senkire engem kurva anyáznak és a végén még reportolnak is csak úgy poénból na az már baromi idegesítő, aztán ha kifogok pár balfaszt aki automatikusan csak a punisht nyomogatja még én leszek bannolva a sok retardált meg nyugodtan trollkodik tovább... -
#10090 én meg egyszerűen csak rankedon nem tudok nyerni :D de nem is idegesit most , mert jo meccs volt, csak egyszerűen mig az én csapatom összevissza rohangált a másik jol játszott együtt, és a vicc h champion selectnél két leave volt és előtte abba a teambe voltam, amelyik végül nyert, fasza -
#10089 nyugi, én zsinórban 5. meccsen kaptam ki, mert mindig bekaptam egy epic noobot/feeder/leaver/afkert (de szép szó:D), megvárom haverokat inkább este mert ez így nem állapot :D -
#10088 Na nálam ma telt be a pohár a sok retardál idióta állat miatt, azt hiszem hanyagolom lol-t -
gtronic #10087 * normálisan -
gtronic #10086 150 ping fellet nem bírok már lasthitelni se ..
-
#10085 jha, 200 ping az sok... akkor várjuk a csodát továbbra is -
#10084 200as ping az már játszhatatlan kategórában van... egy ilyen játéknál egy századmásodperc is sokat számít. -
Jammal #10083 Sor valóban nincs csak épp olyan delayes, hogy élvezhetetlen a játék. Aki meg az ellenkezőjét állítja az szimplán hazudik. -
#10082 Soha nincs sor - én US-on játszom - bár a pingem 200 körül szokott lenni, vagy az alatt picivel. -
#10081 hát a faszért írod be rosszul :P
egyébként én pont emiatt gondolkodtam, hogy átmenjek us-re, én úgy hallottam, hogy ott szinte sosincs sor... de még megvárom a szétválasztást, ha azután is ez marad a helyzet, átlécelek amcsikhoz :D -
gtronic #10080 most 50 percet várhatok ! na még 1 ilyen és unninstal : D
-
gtronic #10079 azért vártam + 30 percet, hogy közölje velem hogy invalid password combinate, gratulálok : D -
gtronic #10078 megint + 30 perc a bejutás, de jó lesz ha ez megy még egy ideig, lesz sok rp- m, már a riot se tudja hogy nyalja be magát : ( -
#10077 szerintem xint ne sima dpsnek builded, mert akkor elkapnak és megrapelnek, legjobb ha tanky dpsnek buildeled.
én valahogy ugy szoktam hogy dorans blade->merc/berserker cipő->Heart of Gold->Black cleaver->Atmas impaler->Frozen mallet
vagy valami ilyesmi, így sokkal jobb mert a nagy sebzés mellet meg se birnak sebezni szinte -
Bender86 #10076 Azthittem hogy lehet rpért venni...még jo hogy nemvettem meg kösz a válaszokat -
#10075 Az lehet, de a sebzése igen kicsi lesz. -
#10074 Az csak egy extra oldal, rúnákat nem tartalmaz... -
Bender86 #10073 Hali
Valaki megtudná mondani mit tartalmaz az a runatábla amit rpbol lehet venni? T3mas runák vagy teállitod össze -
#10072 passzívja miatt AS-t vinném előbb, úgy pd kb. helyettesíti bloothrister life stealjét -
#10071 Én korábban raknék valami AD itemet. Inkább így:
Doran's Blade->Berserker Boots (AS cipő)->Zeal->Infinity Edge->Phantom Dancer -
#10070 doran's blade->attack speed cipő-> phantom dancer-> bloodthrister-> infinity edge
én ezt javaslom -
#10069 Egyébként bevallom őszintén, nem saját tapasztalat, de multkor egy xinzaoval laneltem, ilyen buildje volt, és szarbakapott mindenkit aki felé ment. -
#10068 Attack speed rúnák, attack speed cipő, black cleaver