53877
-
#10267 tehát valójában csak fel vannak pöcsölve, a champ maga meg nem használható? -
#10266 De nincs... le van kapcsolva. -
#10265 Jöhetne már Leona, amcsi szervereknek már megvan, két patchhel előrébb járnak, ott már .39 van, nem .37... :/ -
#10264 Biztos annyira OP vagy UP volt, hogy már ők is szégyelték... vagy csak valami akkora bug volt benne, hogy crashelt mindent. -
gtronic #10263 naaaaaaa : o -
#10262 Letiltották? :DDD Akkor jóféle kari lehetett -
#10261 Leona patchet elhalasztották. Amcsin meg letiltották a karaktert. RIOT megint megmutatta, hogy mennyire ért hozzá. -
#10260 Durván 2 hónap után ismét elővettem tryndát és rájöttem hogy a 2 hónap alatt szerzett tapasztalatok miatt ez a karakter brutálissá válhat. Annyira, hogy külön rúnaoldalon gondolkozok, amivel talán még rankedezni is lehetne.
Igen, tudom, csak slow van, de az ultija olyan szinten brutális hogy az valami hihetetlen. Gyengébbnek hittem ezt a karaktert, de most hogy elővettem, be kell látnom hogy igenis félni kell tőle :< 1v2ben picsáztam el egy mordét meg egy maokait..o.o
Rúnaügyben szeretném kérdezni a társaságot. Szerintetek miket érdemes pakolni? Van aki crit chancere esküszik mikor tryndáról van szó, de az armor pen lategamebe többet ér. Most van 9db piros arm penem, 9 db piros crit chance, és 3 db lila arm pen.
-
#10259 Igen ilyennel én is találkoztam..akkor kezdtem el folyamatosan kattintgatni játék közben, ide-oda járkálni és úgy csökkent annak az esélye hogy betalál vmi szirszar. Ez ugyanolyan mint csben az egy helyre koncentrálás, egy pontba tartok, de aprókat mozdítok az egérrel, hogy megmaradjon a folyamatos koncentráció, figyelem, reflex. -
#10258 Az a baj, hogy egy olyannak aki nem teljesen segghülye nem tudom kikerülni a szarjait, mert akkora range van, hogy cipő nélkül nem érek ki belőle. Ha meg rangen kívül állok nem érem el a creepeket. -
#10257 Ha kikerülöd a szarjait earlyben akkor hamar elég a manája, onnantól kezdve pedig kibírod zónázni, és hamar belátja hogy haza kell mennie. Ha meg végképp nem bírsz vele akkor doran's ringből 2-3 és máris jobban bírod a kiképzést. -
#10256 a catalyst szinte minden ap carrynek jó korai itemnek, ugye a passiveja miatt is, meg a mana+hp miatt is, így sokkal tovább tudsz maradni lanen, szóval először inkább azt vedd és max utána NLR -
#10255 Igazából ezt a buildet próbálgattam neki (sárgában manareg/lvl rúnákkal, pirosban magic pen, kékben ap/lvl, quintben pure ap): regeneration pendant + poti, hazafele cipő + philosopher, utána attól függ hogy megy vagy needlessly large rod vagy catalyst. Ezen gondolkozok, hogy meg kéne változtatnom valami hp-s itemre a kezdőt, mert néha megbasznak, pl a brandek. Nem tudom brandet hogy kell megölni early game. Cipő nélkül nem tudok kifutni a köréből, kurva nagy a range, csak azt pakolgatja és rohangálhatok haza.
Mid gametől viszont már nincs baj egyik karakterrel sem.
A végső build nagyjából így szokott lenni: Eleisa's miracle, cd reduction cipő + golembuff lehetőleg, rabadon, void staff, banshee, és last itemet változtatom, pl zhonya, vagy ha még kell akkor magic res, v armor, attól függ. Akár lich bane. -
ronesz #10254 sapphire crystal + 2 potival kezdj, első hazaúton pedig vedd meg a tear of the goddest, és szerintem onnantól már tűrhető (később pedig archangel staffot lehet belőle csinálni, szal sztem kurva jó neki) -
#10253 Ez az Orianna tetszik, elég jó burstje van, fasza shieldet ad, gyorsít, lassít, harrassol, csak rohadt manaigényes. -
donatus13 #10252 okok köszi:) -
#10251 Amerikába tegnap jött, nálunk van 1-2 nap elcsúszás. -
donatus13 #10250 jó runa szettel most is nagyon jó a yorick, de mikor jön az update? -
Eftörsokk #10249 most olvastam patch notest, ez a minor up használhatóvá teszi yorrickot?:) mert nekem kevésnek tűnik -
#10248 Jó kiskutya :>
Btw kellett egy funkarakter kikapcsolódásra, megvettem teemot és tökéletesen megfelel :> vicc vele játszani :DD -
#10247 A vége epic :D
-
#10246 jónak tűnik ez a leona, egyébként az amumu,kass,sion skinek is jók lesznek, a zenith bladeje meg csak engem emlékeztet amumu Q-jára? :D
Urgot sztem nehéz -
#10245 -
#10244 Nem is rossz ez az új champ bár maga a spotlight megint vicc kategória :D -
#10243 Nem te tehetsz róla, csak engem idegesít fel mikor leírom a véleményemet, fikázzák, csipkelődnek, de jobbat nem bírnak mondani :> Nyugodtan kérdezz még, legalább feléled a topik :DDD
#10241 Az ugy epic :DDDDD -
#10242 Hm, végülis ilyen alapon melyik nehéz? Szerintem cass nehéz, szerintem karthus sem a legkönnyebb, urgotról nem tudok nyilatkozni. -
#10241 lol
-
ronesz #10240 karthus nem nehéz, urgot nem nehéz, így cass sem nehéz -
#10239 Ne parázz, mindig ezt csinálják. -
#10238 Még nem is olvastuk a te véleményedet, h szerinted hogy kell használni, ha nem így -
#10237 Én csak egy szimpla véleményt kértem hogy eltudjam dönteni melyik karit veszem meg, nem akartam flémet inditani... Szóval Písz, van akinek nehéz az a kari és van akinek könnyű, relativ végülis, ki hogy tud jáccani vele ^^ -
#10236 Jó látni ezt a bimbódzó barátságot ami közöttetek van.
Vagy tényleg mindenről más a véleményem? -
#10235 Ez lehet, de az igazi pro cassio futkározik körbe-körbe, és közbe használja ezeket a skilleket. Vagy menekül, közbe folyamatosan "lő" hátrafele. -
ronesz #10234 az egész kari nehézsége, hogy az E-t nehéz nyomogatni gyorsan, de ha hozzászokik az ember a smartcasthez (ami nem olyan nehéz), akkor abszolút nem nehezebb mint akármelyik ap carry -
#10233 2x írtad el. De, amúgy fel tudnék hozni, de nem akarok. Annyi imba cassiot látok mindenfele, hogy csak úgy spammelik az E-t, hogy nincs értelme bármi érvet felhozni. -
#10232 De abban igaza van, hogy nem olyan egyszerű játszani vele. Kell rendesen skill hozzá hogy jól helyezkedj és csinálj is valami értelmeset -
#10231 Nem ez volt a kérdés, hanem az hogy te hogy csinálnád :/ Látod, leírok valamit, belekötsz, de jobbat nem bírsz felhozni. A hős nevét pedig szimplán elírtam, ahogy az E betűs spellre vonatkozó dologra is rosszul emlékeztem, de az hogy 0,5 secre csökkenti a cd-t az még inkább az én elméletemet igazolja... -
#10230 Rosszul írtad le a champion nevét, az E nem 0,5 seccel hanem 0,5 secRE csökkenti a cd-t. (Mondjuk, mert igazából refresheli a spellt).
-
#10229 Te most kajak ennyire hülyének nézel? Szerinted úgy mondok róla véleményt hogy nem próbáltam ki? Látod most se én kezdem a csipkelődést, de bebizonyítom neked mi a francért gondolom így amit írtam, aztán írd le a te személyes tapasztalataidat.
Cassao passzív :
-Spellcast után 5 mpig 10%al kevesebb manába kerül a következő spell, ez 5 másodpercig érvényes (ez már utal arra hogy sokat fogsz használni valamit)
-Q : méreg, gyorsít téged ha betalál
-W : méreg, lassítja az ellenfelet
-E : ütős spell, ha az ellenfél sebzést kap méregből a cooldown-t csökkenti 0,5 seccel
-R : ha szemben van az ellen akkor stunnol egy bizonyos területen, ha háttal/oldallal vannak akkor csak lassít.
Szerintem így első ránézésre a 2 méreg csak support feladatot lát el, meg hogy lehessen az E-t minél többet használni, de javíts ki kérlek ha azóta kapott valami überuj spellt amiről nem tudok :( -