53877
-
#10187 Mint Anivia játékos mondom, hogy Fiddle Dark Windje sokkal de sokkal rosszabb, mint pl egy Ashe ulti. Dark Windnek HATALMAS rangeje van, és akár egy egész teamfightra lesilenceli az EGÉSZ csapatot. -
ronesz #10186 Slow duration no longer scales with level and now slows for 3 seconds at all levels
ez a lényeg, mostmár kevésbbé van az, hogy eltalalták a teamedet, és fél évig be van slowolva a team mint a fos (bár szerintem ez még így is op, de legalább elindultak a jó irányba) -
#10185 (de jó, ha megszakad a net, folytatom)
2. Ireliánál se fog túl nagy változást okozni.
3. Igazatok van, én hibám.
4. Swain ulti az amúgy is szívja a manát rendesen, ez a nerf felesleges (csak számold meg, dreamhacken hány swaint láttál?)
5. Az AP carryk össz sebzése így is jóval kisebb, mint egy AD carryé. Van néhány, aminek hatalmas burstje van, azoknál meg is érteném, de a gyengébb, supportosabb ap-sek szívják meg. Ezt így értem: Egy Annie, akinek a Tibbers azonnal sebez vagy 1300at, ott érthető ez, de nem hoz változást, helyette 1285öt fog sebezni. Viszont a DOT-os ap carryk jóval kevesebbet fognak összbe sebezni. -
#10184 1. Ashénál ez a +5-10sec nem fog hatalmas változást hozni. -
ronesz #10183 1. ashe imba
2. irelia még mindig az egyik legjobb offtank a játékban
3. pont hogy most adják azokat vissza (angolul tanulj meg)
4. swain kurva op volt, csak kevesen tudtak róla (sleeper opoknak is mondják az ilyeneket, és most próbálják megelőzni, hogy durván ki is legyen használva, ami előbb-utóbb bekövetkezett volna)
5. te miről beszélsz, 2 AP carry a mostani meta, ha esetleg nem tudnál róla -
#10182 1. Legjobb initiation jeleleg a játékban, kompetitív játékban szinte mindig pickelik ezért, és egy-egy arrow meccsdöntő lehet.
2. Irelia ultija után még mindig a legjobb laner, kb fele HPról visszanyomja magát fullra, swain ugyanez.
3. Jax/Kata ugrá egyáltalán nem nerf hanem buff.
5. Elég AP caster van, nincs azzal gond és a -15 AP nem fog sokat jelenteni. És amúgyis tényleg uncsi hogy a casterek 90%-a deathcappel kezd, talán így lesz egy kis változás, bár kétlem, mivel ígyis legjobb item. -
#10181 Amúgy a játék nerf/buffolása abszolút lowelo/normal alapján van. Utánajártam, és amiket én is előbb kérdeztem, azokat a "pro" játékosok is feleslegesnek tartják. Vannak sokkal fontosabb dolgok, amiket a Riot csak leszar. -
#10180 De érted a problémám. Ezt megértem, de azon az 5-10 secen nem fog múlni egy teamfight. Ha jól játszanak (és dreamhacken jól játszottak), akkor úgyis arcba fogják kapni az arrowot, hisz erre fogja tartogatni. Az emberek úgyse spammelik az ashe arrowot. -
ronesz #10179 süt a lowelo. kurvára nem az egészmapes arrowokkal van a baj, hanem a félközeliekkel
szerinted kinek van még olyan skillje, ami alkalmas egy teamfight számodra való ideális elkezdésére könnyedén 1-2 képernyő távolságra (ez a legfontosabb, malph meg amumu mehetnek a picsába a félképernyős rangeükkel), anélkül hogy magadat azzal veszélybe sodornád vagy hogy az amúgy könnyen látható lenne? igen, kurvára senkinek
lehet emlékezni például a nagyobb tornákon való dragonokra, ahol az ashes csapat csinálta dragont, a masikbol paran jottek zavarni/nézelődni mid felől, és már kapták is az arrowot az arcba, aztán jött a followup ali vagy mumu vagy akármi rendes cc és vége is a fightnak
tehát összegezve: olyan teamfight kezdő skillje van, ami még a tankokat is lealázza a gecibe, akiknek ez amúgy a feladata lenne, továbbá a legkisebb diszpozíciót az ellenfél részéről kurva keményen megbünteti, ami óriási előnyt ad főként a profi színvonalú (dreamhack meg ilyesmiről van most szó) játékban annak a csapatnak, ahol ashe van -
#10178 Lenne 1-2 kérdésem, kérlek fejtsd ki, hogy mit gondolsz néhány nerfről.
1. Ashe ulti nerf miért kell?
2. Irelia nerf minek kell?
3. Jax/Kata ugrás nerf minek kell?
4. Swain nerf minek kell?
5. Rabadon's Deathcap nerf minek kell? Így is alig használnak az emberek AP castereket. -
#10177 A videót nem néztem meg, de nagyon reménykedem hogy Corkihoz nem nyúlnak hozzá... -
#10176 Aha, RIOTnak fogalma sincs, bezzeg neked....
Eddigi legértelmesebb patch, kb minden pontjával egyet lehet érteni -
#10175 Na ja, ez szép és jó, de luxnak csak skillshotja van amit úgy kerülsz ki hatszor ahogy akarsz..Egyedül az E betűje az ami zavaró tud lenni, de az se fényebességgel repül feléd.. -
#10174 nem tudom de bármikor szívesebben vagyok lanen malza/annie ellen mint egy lux ellen, nagyon jól tud harassolni, ráadásul ha elkap akkor egy kombojával lent vagy fél hpn, mivel kevés cdje van ezért meg vigyázni kell, szal ő olyan aki engem pl kibaszottul ki tud zoneolni -
#10173 Akkor játsszál vele, te dolgod. Igen van 2 ccje milyen cooldownal is? o_0 Hasonlítsd már össze egy malzával vagy egy annievel.... -
#10172 sőt, lux az egyik mainem. -
#10171 Ti is szoktátok pickelni luxot? Én is, mind buták vagyunk :) -
#10170 Lux haszontalan ? Végül is csak 2 CC-je van, egy pajzsa és lehetetlen előle menekülni az ulti miatt, de ahogy érzed. -
#10169 Luxot nem nevezném haszontalannak, de ahogy érzed. :D -
#10168 Bizony nerfeljék az ashe ultit, mert kurva könnyű bárkit is eltalálni 34214123421 yardról, hogy 3 secre stunoljon. Ja, hogy közelre nem stunol annyit? Az nem baj, nerf! -
SuLtAN17 #10167 Én személy szerint imádom a Jarvan IV-t mióta megvettem a kedvenc hősöm. Két gold/5-ös item tenacity-s cipő, atma's impaler, force of nature, warmog's és megölhetetlen nagy damage. De ez a kis finomítás ráfér ez egy nagyon enyhe nerf az az 1 sec cd növekedés az nem érdekes a dragon strike nerf ennyi (-20 damage kimaxolva) jogos is. De az alistar nerf talán kicsit erős, tényleg idegesítő meg mondjuk ki így ebben a formában OP az AP alistar, de nem ennyire. Egyébként az ashe stun arrow 3 secre odavág azt kellene nerfelni 1 seccel minimum és a Corki ultiját is le kellene mert vicc hogy kvázi spammeli és nem fogy a manája... -
#10166 Jah és pont ezért nerfelték fiddle drainjét is, mert spirit visage + hextech revolver kb 120%-os lifestealt eredményezett. Elnyomta a feart, 2 draint és megdöglött az enemy anélkül hogy fiddle vesztett volna akár egy kevéske hp-t is -
#10165 Alistarral játszottam, és nagyon könnyű vele menni. Egy bizonyos szintig minden hőshöz kell érteni, de ha nagyot sebez könyörgöm..akkor más kifejezés nincs rá .
Warwick lifesteal 100% volt, spirit visage-t számold bele + a többi itemet...elég sokat ütött az. Lux meg szimplán egy haszontalan karakter, amelyet épeszű ember nem pickel, ugyanaz kb mint shaco csak AP-ben. Felesleges.
#10163 Ilyet pedig egy büdös szóval se mondtam. Más az mikor elismerem hogy jobban játszik valaki, mert az LÁTSZIK. De mikor ugyanolyan szinten, null itemmel jön egy "járvány", egy hittel lekapja a 8% hpmat + rámver 200at lvl 5-6-on az azért kicsit bosszantó tud lenni -
#10164 nem értem hogy WW Q-ját minek nerfelni, oké hogy lanewickként sokáig tudott lanen maradni, de ha sokat spammelte elfogyott a manája, meg nem az a lényeg h minél tovább tudjon vki lanen maradni? akkor ennyi erővel pl nidalee healjét is nerfelni kéne, mikor lebassza háromnegyed hp-d és te is az övét aztán kijön cougarbol és felhealeli magát fullra...
az is nevetséges h most nerfelik, mikor hirtelen divat lett a lanewick, guardsman bob meg már egy fél éve is lanewickezett és mindenki őt oltotta h milyen faszság -
#10163 aki megtud engem ölni az OP, mi a meglepő ebben? -
#10162 Vannak a bokroknak bizonyos pontjai, ahol ha épp állsz, akkor gyakorlatilag nem vagy a bokorban... miközben a bokor közepén állsz :D És ilyenkor látnak. -
#10161 a bokrok bizonyos pontjain hiába állsz benne, kilátszódtál. -
#10160 Mi a baj velük? -
#10159 Bokrokat meg már réges régen fixelni kellett volna. A játék egyik legfontosabb eleme... -
#10158 Hát erről beszélek... OP mindenki, akivel jól játszanak. Alistar nagyon healel (nem healel nagyot, mert szarrá lett már nerfelve). WW lifesteal OP.
És igen... Rumble szerintem is OP volt... DE MÁR HETEKKEL EZELŐTT NERFELNI KELLETT VOLNA... csak ugye, akkor nem sokan veszik meg.
pénz>minden más>balance -
#10157 akkor sem az a megoldás, hogy alistar összes abiját nerfelik pl, vagy hogy a skillshotos ashe ultijának felhúzzák a cooldownját, és változtatnak a stunján. Ennyi erővel Lux ultijának a CD-jét is feljebb kéne húzni, mert 4-500 AP-val egy húsz másodpercenként spammelhető ulti két lövésből kicsinál, ha egy kicsit is squishy vagy.
TF-ről pedig nem is beszélve, épphogy az ulti lényegét veszik el, dobható az a karakter is a kukába. -
#10156 Alistar tényleg erős lich bane rod of ages comboval. Sokat üt, healel, és maga körül is sebez a passzívjából...jarvan OP, ha kimaxolja a Q-t mid gameig akkor solo lanen iszonyat erős. Én singeddel voltam ellene, és lvl 6ig durván 2-3x küldött haza azzal a szarjával. Rumble-t bannolták majdnem legtöbbször DH-n, és minden meccset nyertek vele mikor pickelték, ez is jelent valamit..egyedül talán a farkaskutya nem érdemli meg a nerfet, bár az is zavaró mikor 400at kiharap belőled és hozzáadja a saját kis hp barjahoz....mindezt nagyobb távolságból mint amennyire egy melee hős elbír ütni -
#10155 Eddig csak a videót láttam, patch note ot nem...
Ez a "nerfeljünk szarrá mindenkit, mert a noobok OPt kiáltanak" dolog nem balancolás.
Ashehez baszki egy év óta most nyúlnak először... hirtelen ő i OP lett.
Alistart meg össze vissza patchelik, mert állandóan sírnak miatta, fogaduk nagy részük nem is játszott vele, csak rámondják OP.
OP ez, OP az... -
#10154 Nem azért, de szerintem ez a legértelmesebb patch, viccen kívül. Alistar, jarvan, gp, rumble, ww q spellje tényleg OP. Viszont yorick meg szerintem túl sokat kap a jóból...
A rúnavásárlós, többkiválasztós rendszer tetszik, nem kell egyesével venni. A bokrok javításának már eljött az ideje..minimapen meg fog látszódni a "messzi" spellek hatósugara (ashe hawkshot, noct ulti, gondolom lux ulti is..)
Patch notes:
Itt.
Akit érdekel a videó:
-
#10153 Nem tudom most megnézni, tudnál írni pár dolgot? -
#10152 Azon én is nevettem :D :D
Amúgy néztétek patch previewt? RIOTnak fogalma sincs a saját játékáról... azt sem tudja, mi az a balance. -
#10151 Get in the oven :DDDDDDD Vannak még barmok :D:D -
#10150 Megvan a tribunal mai gyöngyszeme:
-
#10149 Az hát, ezelőttiben még smileyzgat, most már bekeményít, beszólogat, buta. -
Tababo #10148 om nélkül meg mi lenne? 1, 2, hár, 4...hahahaha