53877
-
#10027 Morde build, elég faszányos, 6ból egy meccset vesztettem vele.
Tömören :
Early CORE -> hextech revolver, sheen
Mid CORE -> hextech revolver, magic pen cipellő, akármilyen tanky AP item
Late CORE -> hextech revolver, magic pen cipő, lich bane, AP sisak = halál.
Runákról -> full magic pen, kivéve a healthregent.
Mastery -> 9-0-21 (nekem tökéletesen ment 9-21-0-val is, ízlések és pofonok)
-
#10026 Akit érdekel egy ilyen , az írjon rám egy ajánlattal. -
#10025 gz! -
#10024 na kipróbáltam Morde-t meg pantheont, morde akármilyen imba is, nekem nem megy, nem is tetszik annyira, pantheon viszont azt hittem gyenge lesz, de nem az, level 1en majdnem lehoztam egy 1v2öt, többi ingyenes annyira nem is érdekel most -
#10023 Neked is lenne miből válogatni, mert az ilyen programok (iStealer pl.) egy php oldalra, vagy txtbe gyűjtik a jelszavakat és accountokat...de ne hackerkedésről beszéljünk itt :> -
#10022 Harmincas lettem :) -
zorovpeter #10021 Ha én csinálnám, akkor örülnék, akárki kattintana is. De neked biztosan lenne lehetőséged válogatni is ;) -
#10020 Most volt, de még így is ütős tud lenni :D -
#10019 most volt vayne nerf vagy most lesz?:D
-
#10018 amíg nem kattintasz a linkre elvileg nem tudja ellopni, szal nem kell emiatt parázni -
#10017 Ez ismét egy elmés következtetés volt amelynek nem látom értelmét o_0 Szerinted kinek kell az accountja? A 2500 ELO-snak akinek van 12 oldal rúnája? Vagy az 1400 ELO-snak akinek van 3 oldal rúnája, és az is szar. Te melyiket választanád ha hacker lennél? -
zorovpeter #10016 Nekem még nem jött elő, de amúgy a popupokat akkor lezárni se szabad? -
zorovpeter #10015 Ilyen senkinek tartod magad? ... -
#10014 Nem hiszem hogy pont a mi accountunkra lenne szükségük de azért köszönjük :D -
#10013 Ha jönnek fel ilyen idióta popupok ne nagyon kattoljatok rá. Bár lehet csak USA-ban van, de GG, Doublelift és jiji accját ellopták. -
#10012 Galio tank runákkal brutális tud lenni, de csak ultijának van ccje sajnos (annak viszont olyan hogy egy ranked meccset amiatt buktuk be mert volt egy thornmailes galio ami félhpra vitt mindenkit).
Blitzcrank inkább funolni jó, alistarral vagy akármilyen pusholos szarral menj lanelni és rájössz hogy miért :>
Segítek :
:DDDDD -
#10011 Ne kúrj meg bazmeg megint tele lesz MORDE ES UNO-val...:/
Galio/Blitz viszont bepróbálós lesz. -
#10010 Eheti champion rot:
Alistar
Blitzcrank
Caitlyn
Galio
Heimerdinger
Kogmaw
Mordekaiser
Pantheon
Ryze
Zilean -
#10009 Nézd, én lvl 20-ig 3v3aztam csak, és én ezzel a 2 karakterrel értem el sikereket solo lanen. Igen, ezért nem fogok blogot írni, mert a "ha az nekem nemtetszik, vagy nem láttam highelon, akkor az biztos fos és nem működik!!!44" című flamek sorozata jönne elő.
Btw szerinted 3v3 top solora akkor mik valók? Tényleg kíváncsi vagyok, rég 3v3aztam és lehet megkéne próbálnom újra. -
#10008 Most kezdem a napi első rankedemet!
psychochou: Need Range AD and jungle
Osschaert: no jungle
psychochou: -_-
** Summoner 3 has chosen Karthus. **
** Summoner 4 has chosen Fiddlesticks. **
Osschaert: jungle is lost time in level low
psychochou: omfg
psychochou: GO TAKE JUNGLE
** fiendBrky has chosen Ashe. **
** Osschaert has chosen Mordekaiser. **
psychochou: FU
psychochou: NOOB -
Ariakus #10007 Én is kíváncsi lennék, hogy mennyit keresnek a streamerek. Egyébként nem irigylem tőlük, mert tulajdonképpen bárki csinálhat stream-et nem nagy ördöngősség. Csak ugye az már nem mindegy, hogy hányan nézik. Szerintem amúgy is az ilyesmivel való pénzkeresés nem túl hosszútávú, pár évig valszeg csinálják aztán kész. -
#10006 -
#10005 durva, ocelote előbb ragelt egyet egy meccsen, szarul játszott aztán elkezdett magyarázni az ellenfélbe levő GP-nek, és jó nagy paraszt volt, többek között azzal oltotta hogy míg ő havi 3k-t keres egy játékkal, addig a másiknak dolgoznia kell h lakása legyen valaha...
jó nagy szarházi ez az oce, azt meg nem tudom h igaz e hogy ilyen sokat keresnek ezzel, de az meg kicsit tényleg durva, hogy attól h kockul otthon gazdag lesz, mondjuk ocelote már máskor is csinált hasonlót mikor valaki anyjának rákot kívánt, amiatt mert beoltották h szar. -
#10004 "legjobb top lane hősnek fiddlesticks meg ashe tűnt."
no offense, de jól tetted hogy mégse kezdesz el blogot írni... -
#10003 meglepő h egy magyar nyitotta...
/facepalm -
#10002 Egyszer igen, egyszer nem. Viszont forumban felül egy nagy piros felirat van, hgoy chat disabled temporarily -
#10001 az megy egyáltalán?
van aki azt állítja hogy a summoner showcase emailre küldte a keyloggert és ugy tudta feltörni egyik riotos accját, bár ez csak pletyka.
Ami történt:
-US LoL-on ablakok ugráltak fel amikbe elmondta a hacker(NoS) hogy mit csinál
-League of Nos nevű sumonner elo-ja 9999
-bigfatlp neve bigfatNos lett
-doublelift neve doubleNoS
-Keylogger linkje is felugrott
-aztán írta h x embernek feltörte már az accountját
-egyenlőre Riot elvileg dolgozik a dolgon, US forum elszállt egy időre nem tudom megy-e már -
#10000 Igazából szituáció függő. Mindig az dönt hogy ki megy az ellenfél csapatától föntre. Sokat 3v3aztam és a legjobb top lane hősnek fiddlesticks meg ashe tűnt. -
#9999 Mi történik? Mi ez a got hacked? Wtf? Valaki linket pls :> -
#9998 haha... most olvasom US forumot. -
#9997 "NOS tried to hack EU servers too, but it said server busy"
lol'd -
#9996 "US got hacked."
gg wp -
#9995 Úgy néz ki, most egy ideig Online a szerver, megy is a grafikon rendesen, az Online javára :D -
#9994 Ezt nem is tudtam, hogy a ranged carry solozik, azt hittem, hogy lenn kell, hogy legyen, mivel papír. Akkor legközelebb megpróbálok solozni. Bár tartok tőle, mivel nem tartom magam jó játékosnak, hogy sikerüljön valamit alkotni, de azért majd igyekszem. -
#9993 Picit ugrál :D
http://fsoft.no-ip.org/lol/eu/
Összehasonlításképp kapcsoljatok át NA-ra -
#9992 Mindig a ranged carry solozik, legközelebb harcold ki magadnak az 1v1-et! Szerinted mi köze lett volna udyrnak ashehoz? ;) Semmi, szétszedted volna, talán még el is feedel, és akkor 2v3ba lehozzátok (nem egyszer sikerült már 3v3ban lehozni ilyen szitukat ;) ) -
#9991 Egyszerűen....nem hiszem el... 3v3... Én: Ashe, csapattársak: Mordekaiser, Xin. Ellenségek: Warwick, Udyr. Tryndamere. Az elején Xin kicsit feedelte Udy-rt, mi lenti lanen nagyjából gyaktunk, s miután gankeltünk is, Udyr is megpusztult. Aztán jött a fekete leves. Xin bejelenti, hogy el kell hagyni a játékot..és kilépett. Természetes volt a vesztés... Eszem megáll komolyan. Mindegy, legalább Mordekaiserrel friendek lettünk. Utána toltunk megint egy 3v3-at, és azt megnyertük. -
#9990 Játék közben disconnect, session closed, server busy. Társak örültek nekem -
#9989 én tudok játszani, de egyébként mikor folyamatosan busy, akkor otthagyom és átvált egy kis idő múlva, nem azért mert most már korlátozva léptet be a queueba embereket? azt mondták hogy igy lesz és akkor vált át onlinera ha van hely loginolnod, h ne lassitsa a szervert a sokszázezer loginba lévő emberke -
#9988 Hát nekem hétvégén is egész végig busy volt.